meraba canım ben iyi olmaya calışıyorum yorucu bi hafta sonundan sonra.sen nasılsın?Merhaba Oya'cım...opuyorumnanaktan
Kusura bakma görmedim.
Nasılsın?
gecmiş olsun canım benim bacagım uyuşuyor surekli.herkeslere günaydın.
galiba artık sorunlu günlere başladık.
benimde sağ bacağıma kramp girdi ama hala baldırımda ağrı var sinir oldum. bundan sonra herelde sürekli şikayetler gelecek bizden((
Günaydın Oya...Aman fazla yorma kendini canım dikkat et..
saol canım ya valla dun o kadar kalabalıktı ki ev sinirimden patlıyordum.
Capricim sanırım bundan sonra artık böyle..Çok şükür benim daha öyle problemlerim başlamadı ama olucaktır elbette..Bu bebeklerimize kavuşmamız için son zorlu süreç inş..Hayırlısı ile bir alsak kucaklarımıza...
Capricim sanırım bundan sonra artık böyle..Çok şükür benim daha öyle problemlerim başlamadı ama olucaktır elbette..Bu bebeklerimize kavuşmamız için son zorlu süreç inş..Hayırlısı ile bir alsak kucaklarımıza...
meraba canım ben iyi olmaya calışıyorum yorucu bi hafta sonundan sonra.sen nasılsın?
gecmiş olsun canım benim bacagım uyuşuyor surekli.
merhaba kızlar...şikayetler başlamışş.deniz güneşi..çarpıntılardan korkma canım bende de var..bebeğe kan pompalanması için kalbimiz biraz hızlı çalışıyor.tabi kan değerlerınde mutlaka düşüktür.ve maalesef çözümü yok.ancak çok rahatsız ederse dr.beloc öneriyo..ama ben tercıh etmedım..bebişe zararı olur diye..geçmiş olsun canım..
baharcım uyuşmalarda normal..kalsıyum ve magnezyum al..iyi gelicek..
capri canım yastıgını yukseltmeyı dene.ben 3 yastıkla yatıyorum..bacak arası yastıta süper fikir. ben de yapardım..
hepimize kolay gelsiin..annelik ne kadar zor değilmi. daha karnımızdayken başlıo sorunlar..umarım sağlıklı bir gelecekleri olur..:Saruboceq:
ayyy ben fazla bilmişce yazmışım kızlar kusura bakmayın..bu benım dörduncu hamılelıgım..tecrubelerden kaynaklanıyor..yınede yanlış yönlendırmek istemem tabii..
Merhaba Temmuz anneleri
Doktorum bana balık yağı aromalı olan tabletleri kullanmamı önerdi. siz de kullanıyormusunuz hangisini aldınız?
Evet canım bundan sonra sıkıntılı süreç başlıyor galiba...
Aman maşallah de...
Ben de gündüz çok şükür bir sıkıntım yok ama yatarken daha doğrusu sağa sola yatmaktan bunaldığım için oluyor.
Merhaba Toprakx....Merhaba Temmuz anneleri
Doktorum bana balık yağı aromalı olan tabletleri kullanmamı önerdi. siz de kullanıyormusunuz hangisini aldınız?
çok yoğun bir hafta başlangıcındayım daha günün ilk yarısın da yoruldummmm akannehir
Merhaba Temmuz anneleri
canım bende seven seas kullanıyorum..içimi gerçekten güzel.bundan önce marinkap almıştım oda güzeldi..bence hepsi içerik olarak aynıdır..ama geç kalmadan almalısın.beyin gelişimi 5.ayda başlıo çünkü..
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
Çoğumuzun 3. trimestre geçtiğini ya da geçmekte olduğunu okudum cetvellerden..Çok az kaldı Allah ın izniyle..:Saruboceq:Benim de nabzım 112 yi buldu dün ..Ama tansiyonum her zamanki gibi düşüktü..Sonra 81 e indi tekrar..Bazan kaburgalarım mideme değiyor gibi hissediyorum,yatarken yastıksız yatan ben yastıkla anca rahat nefes alabiliyorum yattığımda artık...Bu gibi şikayetler gördüğüm kadarıyla çoğumuzda başlamış..Hepsi hamileliğin bu dönemine ait durumlarmış zaten..
canım bende seven seas kullanıyorum..içimi gerçekten güzel.bundan önce marinkap almıştım oda güzeldi..bence hepsi içerik olarak aynıdır..ama geç kalmadan almalısın.beyin gelişimi 5.ayda başlıo çünkü..
Merhaba Toprakx....
Ben kullanmıyorum ama doktorum kullan istersen demişti bende balık yiyiyorum gerek yok dedim ama bu gidişimde isticem bakalım o ne vericek...
Allah kolaylık versin Linacım bizimde yoğun bir hafta olucak işler çok yoğun malum vergi dönemiiiikafamçokkarıştı
selam toprak,
doktorum bana bunu önerdi, 3 aydır kullanıyorum,
kokusuz ve bulantı falan yapmıyor, dr. danışıp kullan istersen,
SEVEN SEAS PULSE OMEGA 3 BALIK YAĞI TABLET
günaydın aysecinarli opuyorumnanaktan
benimde tansiyonum hep düşük. ama bana bir rahatsızlık vermiyor. doktorum normal olduğunu söyledi.
benimde çabuk nefes nefese kalma durumlarım başladı. yatarkende göbeğimin altına koymak için hamile yastıkları var onlardan aldım, çok rahat ettim onunla. tavsiye ederim.
esas hamileliği bundan sonra yaşayacağız gibime geliyor eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?