ay vallah onlar gelmeden temizlik yapdım kek yaptım corba yaptım.bide beyenmemezlik yapıyo eşimin annesi.
kızlar hepinize yorumlar icin cok tşk ederim.şimdi kaynanam aradı ne laflar söyledi anlatamam aglamaktan başka bişey yapamadım.dun o surat neydı dıyor bılmem ne yemin ederim dun her şey 4-4lüktü.şimdi bana şey diyor niye eşinle öyle konuşuyoırdun.ayaglamaktan yazamayırum.ben onlara nasıl davrandım yaptıgı hareket bak kadının allah seni bildiyi gibi yapsın başkada bişey dimiyorum.terbiyesiz kadın
ay vallah onlar gelmeden temizlik yapdım kek yaptım corba yaptım.bide beyenmemezlik yapıyo eşimin annesi.
kızlar hepinize yorumlar icin cok tşk ederim.şimdi kaynanam aradı ne laflar söyledi anlatamam aglamaktan başka bişey yapamadım.dun o surat neydı dıyor bılmem ne yemin ederim dun her şey 4-4lüktü.şimdi bana şey diyor niye eşinle öyle konuşuyoırdun.ayaglamaktan yazamayırum.ben onlara nasıl davrandım yaptıgı hareket bak kadının allah seni bildiyi gibi yapsın başkada bişey dimiyorum.terbiyesiz kadın
bide diyoki ogluma kötü davrandın bilmem ne.yarın bigun sende anne olucaksın.kimse benim ogluma böyle davranamaz.salak kadın.kendisi oğlunu her gun üzüyorda ben bişey söyledimde kiymete bindi oğlu
yemin ederim cok kötüyüm şu an aglamkatan yazamıyorum hıc bısey.eşime soyledım zaten oda dıyorkı şimdi ararım ben annemi.o terbiyesizde ogluna bişey diyemiyorda beni arıyıcak yine.karnıma kramp girdi sinirden vallah ya.ben bunu hak etmedim yemin ederim.nasıl dün hizmetlerinde durdum.burunlarından gelir inşallah.
OYA
ben o kaynanayı saçını başınnnııııı :)))
canım benim ....
şimdi ne diyorum biliyormusun
acaba hamileyken ben mi çok alıngandım,yoksa onlar mı bana çok baskı yapıyorlardı
şimdi ise acaba onlar mı geri çekildi ben mi iplemiyorum....
bununu cevabını ben bulamadım...
ben hamileyken aynı senin gibiydim..misafirim bitmezdi,hiç biri mutfağa girmezdi..düşün ki annem ben doğum yapınca mutfakta 2 kap yemek yaptı ben bu hallere düşecek insanmıydım dedi..(ben normal doğum yaptığım halde pilav,bezelye,çorba yapıp evi silip öyle gittim doğuma millete iş kalmasın diye ).kaynanam zaten çatalın kaşığın yerini bilmez ikiside önüne hizmet beklerdi...
şimdi torunları için ölüyorlar ben yüz vermiyorum..
merak etme kuşum gün gelecek devran dönecek totonda pervane olacaklar...
ama lütfen reca ediyorum bebeğini üzme...
yani insanız ağlarız güleriz ama o karnında ki bebecik bunu kaldıramaz sen üzülürsen o kat kat üzülür..
sağlıklı,tatlış bebekler doğracaksınız sizi üzmelerine izizn vermeyin..
madem öyle diyo..olabilir anne madem çok kıymetli evlendirmeseydin,karısıyım ben onun,onun bana kızma hakkı olduğu kadar benimde ona kızma hakkım var biz aileyiz kimseyi ilgilendirmez .nokta....
süratsızda olabilirim öyle ise gelmesin kimse..nokta....
hiç bir şey senden kıymetli değil şu hayatta..seneye anlayacaksın bebeğim....
ya şu mesafe işini bir bana öğreten olsaa :):) çok sevinecem kızlarr benm eşim ailesine bağlı biz istesekte mesafe koyamıoruzz
ya şu mesafe işini bir bana öğreten olsaa :):) çok sevinecem kızlarr benm eşim ailesine bağlı biz istesekte mesafe koyamıoruzz
bazen cadaloz olduğuma seviniyorum. kaynanam zaten çok hasta kadın. yürüyemiyo. görümcelerim etrafımda pervane olur. kocam hayatta laf ettirmez. ailesinin yanında da hiç laf etmez. o da beni annemlere çok bağlı olmamdan şikayetçi aslında. hepsi iyiler çok şükür. bebekj şekerimi görümcem ben halledicem dedi. bize gelirler hamile değilken bile hemen mutfağa girer yemeğimi yapar evimi toplar öyle giderler zaten senede 1 kere gelirler. sen çalışıyosun yoruluyosun biz alışkınız sen dinlen derler. ama tersi olamazdı zaten. şerrimden korkarlar yani. hiçbirini sokmazdım eve valla.kocam da dahil olabilir yani.
bazen cadaloz olduğuma seviniyorum. kaynanam zaten çok hasta kadın. yürüyemiyo. görümcelerim etrafımda pervane olur. kocam hayatta laf ettirmez. ailesinin yanında da hiç laf etmez. o da beni annemlere çok bağlı olmamdan şikayetçi aslında. hepsi iyiler çok şükür. bebekj şekerimi görümcem ben halledicem dedi. bize gelirler hamile değilken bile hemen mutfağa girer yemeğimi yapar evimi toplar öyle giderler zaten senede 1 kere gelirler. sen çalışıyosun yoruluyosun biz alışkınız sen dinlen derler. ama tersi olamazdı zaten. şerrimden korkarlar yani. hiçbirini sokmazdım eve valla.kocam da dahil olabilir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?