2010 Temmuz Anneleri : )

oya canını hiç sıkma ve dinlen zaten cok yorulmuşsun,bende sana geçen hafta yasadıklarımı anlatayım benim doktorun dedigine göre erken dogum riskim var iyiyyim cok sükür ama dinlenmemde dikkat etmemde fayda var.geçen hafta çarsamba yengemin annesi vefat etti çok severdim rahmetliyide cok üzüldüm bende iki yegenim var biri 4 yasında biri 4 aylık,cenaze evinde cocuklar ne yapsın aglaşmalardan korkarlar zararlı ikisinede ailede tek ben müsaitim diye bana bıraktılar ben baktım 4 aylık olan bu arad emiyor düşün onu surduracagım diye ne cektim onları canımdan cok seviyorum ama o gün gece 12 ye kadar kıçım yere degmedi o kadar yoruldum akşam yemek yaptım gelen misafirlere koştuk sonra ben baş saglıgına gittim orda agladım dayanamadım yıprandım eve geldim ayaklarımın altı insaatta calışmış gibi agrıyordu.diger gün yine aynı sekilde 4 yaşında olana baktım aksam annemler geldi bizde kaldı cenaze evi bana yakın yemege hadi yine koştur o gün benim lekelenmem oldu biraz aksam ÖTEKı GÜN HERKEZ GıTTı BEN DıNLENDıM YATTIM HıÇ KALKMADIM CUMARTESıDE ÖYLE DıNLEMNDıM AMA EVıMı GÖR BOMBA ATILMIŞ GıBıYDı BU ARADA PERDELERıM ıS ıÇıNDE TAAA BAYRAMDA YIKANDI SıMSıYAH YORGANIM ÖYLESıNE SÖYLEMESı AYIP KOKTU YATMAKATAN YAPAMIYORUM ARKADASLAR ıNANANIN GÖZÜM BAKIYOR AMA GÜCÜM YETMıYOR YAPSAM BANA ZARAR BEBGE ZARAR ÖYLE KıRLı EVDE YASADIMDA KıMSEDE DEMEDıKı ben su işinin ucundan tutayım demedi ben o kadr titiz bir insanım sasarsınız ama bu hale düştüm saglıgım için her an bişey olucakmı bebege diye korkuyorum ellemiyorum.artık bu kirlilikte üstüne gelince evin eşim sagolsun tüm prdeleri yıkadı dün güneşlik müneşlik yorganları yıkadınevresimleri yıkadı ne var ne yok astık evleri süpürdü sildi labaovo tuvalet temizledi pırıl pırıl oldu evde rahatladım.oda çok yogun onada kıyamıyorum bir ondan vefalıyım yoksa inanın bir kişi bana bir kap yemek yapmadı.kayınvalidem 70 yasında ne iş ne bir yemek hiç bişey yapamaz daha arayıpta sormadı beni ne yaptın bir sıkıntın varmı diye o kadar gamsız kendi çocuklarına bile öyledir yapısı mazlum kadının o kadar serttirki gaddardır ama ben eşimin hatrı için yine iyi davranır yardım ederim ona saygıda kusur etmem çünkü EŞıM BENıM DÜNYAYA GELMEMıŞTıR ıYı BıR ıNSANDIR ÇOK HARıKADIR ONUN HATRI ıÇıN ıNANNIN AGZIMI DAHA ACMADIM ONA BAKINCA ERıYORUM KIYAMIYORUM BıŞEY DEMıYORUM YOKSA ıNANIN DAHA HAMıLELıGıM BUUYNCA SENDE HAMıLEMıSıN DıYA BıR GÜN ARAMADI BıR ıGNE ALMADI YAVRUMA ALLAH SıZı ıNANDIRSIN BÖYLE ıNSAN OLURMU.HERSEYıNı BıZ KENDıMıZ ALIYORUZ.KIRGINIM YAAA KIRGINIMMM HERKESE YEMEK YAPAMADIGIM GÜNLER OLDU YATAKTAN KALKTIMDA YEMEK YAPTIM EŞıM ıŞTEN GELSE BEN AÇIM ÖLÜCEM BEBEKLE O YAPANAN KADAR NE YAPAYIM KENDıMı SÜRÜYE SÜRÜYE YEMEGıMı YAPTIM ıŞıMı YAPTIM BENıM ıLK DÖNEMLER LEKELENMEM OLDU DÜŞÜK TEHLıKEM VARDI BıR KıŞı BANA BAKMADI.BEN YıNE YALNIZIM YıNE.ıNSALLH SU YAVRUM SAGLIKLI DOGSUNDA BEN BıŞEY ıSTEMıYORUM.bugün 27 haftama girdim mücadeleye devam.bebegimin odasınıda ben yerleştiririm onu kendimde beslerim ne yapayım.benim bu arada ne eltim var nede görümcem onuda belirteyim. BıR EŞıM BıRDE YÜCE RABBıM VAR YOKSA BEN ÖLMÜŞTÜM SıMDıYE KADAR KENDı EMEGıMLE EVıMEDE EŞıMEDE KENDıMEDE BEBEGıMEDE KENDıM BAKTIM YETERKı YATAKLIK OLMAYAYIM YOKSA BıR YUDUM SU VEREN OLMAZ

yavrum dogsun ama herkeze yaptıklarını söyleyecegim ben YAVRUMU YÜCE RABBıME EMANET ETTıM O KORUSUN O ESıRGESıN BAŞKA BıŞEY ıSTEMıYORUM BıDE YATAKLIK OLMAYAYIM YOKSA ÖLÜRÜM ARKADASLAR BEN.SıMDı CIKIYORUM SıZE ıYı SOHBETLER BEN BıRAZ yemek yiyeyim yatıp dinleneyim.

kızlar şimdiden tavır koymazsanız bebek olunca çekeceğiniz var. 2010 mart anneleriinin topiğini okursanız hepsi kaynanasından görümcesinden çıldırmak üzere.bi tanesinin kaynanası bu çocuğu ben emzir deyince emzirceksin diyomuş. valla şanslı mıyım neyim. gerçi belki geç yaşta evlenmenin faydaları. evlenmeden önce ailesiyle tanıştığımda zaten bana sorun çıkarmayacaklarını anlamıştım. sorun sezseydim evlenmeden önce konuşurdum heralde.artık siz bir ailesiniz kararlarınıza onlar karışmamalı ve laf edememeli. surat asın gerekirse.eşinizi de bu yöçnde yönlendirin.

Haydaaa buyur buradan yak :1ninca::bbo: kayınvalde mi karar verecekmiş..Ben o kaynanın saçını başını yolarım valla..sinir oldum..Eski konulardan birinde de kayınvalde kendi memesini vermeye kalkmış torununa..Ne cahil ne sinir bozucu insanlar var ya..Böylelerine haddini bildirmek Allah ın emri artık..

yani evet ben böyle şelere maruz kalsaydım hepisini evden kovardım valla. kocam da annesini tutarsa onu da kovardım.klava: cadıyım vesselam. neyse dışardan konuşmak daha kolay ama çocuğuma da karıştırtmam yani.

bende cadı olacam artık karar verdimmm :) klava: klava: buneya ama işin kötüsü eşim benm destekçim değil annesinin destekçisi :'( maleseff pufff sinir oluyorumm bu halimle bile ailesi için benle günlerce küs kalıorr alsanaalsanasmile bendemi kapının önune koysammm :):) gerçi artıkk sesiz kalma yöntemı süper oluorr ben minnişimle yanlız değilimki kendı yanlız kalıorrr

merhaba hamiş anneler hafta sonu giremedim totom yer görmedi izmirin altını üstüne getirdim alışveriş yaptım 2 gün süperdi
cumartesi doktora gittim meleğim bebeğim çok iyi şükürler olsun 1 kiloyu geçmiş kuzucuğum sağlıkla gelsin hepsi testlerimi oldum yarın haber verirler sanırım doktorumuzda çok iyi allah yüzüme güldü bu defa

bence hiç takmıyormuş gibi görün. kendi haline bırak. en iyi ceza budur. yokmuş gibi davran. zor işler yaa. ben de gerçi hiç küs kalamam. benim de eşim bana küsüyodu ilk başlarda. hamile kalınca da öyleydi. dedim lütfen kapris çekemem. böyle yaparsan bu evlilik sürmez. aklını başına topla. ya ne derdin varsa konuş çözelim küsme bana en sinir olduğum şey. sonra bidaha küsmedi maşalllah diyelim. ama ben de çok fazla üstüne gitmem onun evde rahattır yani. ortalığı pisletme onu seyretme bunu yap şunu yapma demem mesela.yönetmeye çalışmam hiç.istediği saatte yatar istediğini izler.

krikitos bende hafta sonu izmirin altını üstüne getirdim. muhtemelen karşılaşmışızdır a.syoruldum ama çok keyif aldım.
bebek arabası falan da aldık. üstümden yük kalktı valla.
maşallah bebişine tatlım

Maşşşşşallah...

Haftasonu alışveriş çok zevkli oluyor ya..
İnsan ne alacağını şaşırıyor değil mi?

ya bende demem benmkı ben nedesem ailesinin yanında söylüorrr herşeyi bende sevmıorum yanlış anlaşılıor benm dediğim herşey daha sonraa yapma dıorumm yapıor sinir oluyorumm bebeğe benm annem bakıcak dıor onun kavgası tamm baksın dıorum ama o tarihlerde abın evlenbılır o zman ne yapıcaz dıorum sen benm ailemi sevmiyorsun diyor :):)

maşallah. benimki de 1 kiloyu geçmiş ctesi günü. 15 gün önde gidiyo dedi bana. iri mi olacak bebeğim:uhm:

flower nerelerdesin kaç gündür bir şeymi oldu dedim allah korusun sen park yatak almıştın ya onun içine normal nevresim takımım aldın yani park yatak için olanlardanmı

senin kaynanaya ihtiyacın yok kardeş seninki kaynana sen hamilesin birde seni üzüyorhalbuki onun için ilk önce sen ve çocuğun gelmelisiniz

yasvip geçmiş olsun üzülme görümcenle eltin olsa daha kötü olurdu inan bazen onlar kaynanayıda geçebiliyorlar bende yalnızım sadece eşim var bazen o yardımcı oluyor çoğu zaman ben yapıyorum kendine moral vermelisin

Geç evlenmek en iyisi..Bunun faydalarını her geçen gün daha iyi anlıyorum..Allah herkese geçim versin..

sevgili oya hiç üzülme ağlama değmez o insan için inan ben senin yerine olsam hamileliğim boyunca kimseyi ağırlamazdım yemekli falan zor olur çünki birde insanlara yaranabilsen hizmet etmekle yaranılmıyor inan seni sevecek insan zaten sever bende 7 yıllık evliyim kayınvalide şimdi rahmetli oldu ama bana neler neler söylerdi hep ağlardım eşimle tartışırdım keşke hiç üzülmeseymişim evimin tadını kaçırmasaymışım onların istediği bu zaten

Geç evlenmek en iyisi..Bunun faydalarını her geçen gün daha iyi anlıyorum..Allah herkese geçim versin..

ben 26 yaşında evlendim ilk evliliğim tabi tecrubesizim güzel konuşup hizmet ederek yaranırım sandım yok yaranılmıyo onlar geçinmek istemeyince şimdi tecrubeliyim ya iş işten geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…