- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
kızlar şimdiden tavır koymazsanız bebek olunca çekeceğiniz var. 2010 mart anneleriinin topiğini okursanız hepsi kaynanasından görümcesinden çıldırmak üzere.bi tanesinin kaynanası bu çocuğu ben emzir deyince emzirceksin diyomuş. valla şanslı mıyım neyim. gerçi belki geç yaşta evlenmenin faydaları. evlenmeden önce ailesiyle tanıştığımda zaten bana sorun çıkarmayacaklarını anlamıştım. sorun sezseydim evlenmeden önce konuşurdum heralde.artık siz bir ailesiniz kararlarınıza onlar karışmamalı ve laf edememeli. surat asın gerekirse.eşinizi de bu yöçnde yönlendirin.
Haydaaa buyur buradan yak :1ninca::bbo: kayınvalde mi karar verecekmiş..Ben o kaynanın saçını başını yolarım valla..sinir oldum..Eski konulardan birinde de kayınvalde kendi memesini vermeye kalkmış torununa..Ne cahil ne sinir bozucu insanlar var ya..Böylelerine haddini bildirmek Allah ın emri artık..
bende cadı olacam artık karar verdimmm :)klava: klava: buneya ama işin kötüsü eşim benm destekçim değil annesinin destekçisi :'( maleseff pufff sinir oluyorumm bu halimle bile ailesi için benle günlerce küs kalıorr alsanaalsanasmile bendemi kapının önune koysammm :):) gerçi artıkk sesiz kalma yöntemı süper oluorr ben minnişimle yanlız değilimki kendı yanlız kalıorrr
merhaba hamiş anneler hafta sonu giremedim totom yer görmedi izmirin altını üstüne getirdim alışveriş yaptım 2 gün süperdi
cumartesi doktora gittim meleğim bebeğim çok iyi şükürler olsun 1 kiloyu geçmiş kuzucuğum sağlıkla gelsin hepsi testlerimi oldum yarın haber verirler sanırım doktorumuzda çok iyi allah yüzüme güldü bu defa
merhaba hamiş anneler hafta sonu giremedim totom yer görmedi izmirin altını üstüne getirdim alışveriş yaptım 2 gün süperdi
cumartesi doktora gittim meleğim bebeğim çok iyi şükürler olsun 1 kiloyu geçmiş kuzucuğum sağlıkla gelsin hepsi testlerimi oldum yarın haber verirler sanırım doktorumuzda çok iyi allah yüzüme güldü bu defa
bence hiç takmıyormuş gibi görün. kendi haline bırak. en iyi ceza budur. yokmuş gibi davran. zor işler yaa. ben de gerçi hiç küs kalamam. benim de eşim bana küsüyodu ilk başlarda. hamile kalınca da öyleydi. dedim lütfen kapris çekemem. böyle yaparsan bu evlilik sürmez. aklını başına topla. ya ne derdin varsa konuş çözelim küsme bana en sinir olduğum şey. sonra bidaha küsmedi maşalllah diyelim. ama ben de çok fazla üstüne gitmem onun evde rahattır yani. ortalığı pisletme onu seyretme bunu yap şunu yapma demem mesela.yönetmeye çalışmam hiç.istediği saatte yatar istediğini izler.
yani evet ben böyle şelere maruz kalsaydım hepisini evden kovardım valla. kocam da annesini tutarsa onu da kovardım.klava: cadıyım vesselam. neyse dışardan konuşmak daha kolay ama çocuğuma da karıştırtmam yani.
ya bende demem benmkı ben nedesem ailesinin yanında söylüorrr herşeyi bende sevmıorum yanlış anlaşılıor benm dediğim herşey daha sonraa yapma dıorumm yapıor sinir oluyorumm bebeğe benm annem bakıcak dıor onun kavgası tamm baksın dıorum ama o tarihlerde abın evlenbılır o zman ne yapıcaz dıorum sen benm ailemi sevmiyorsun diyor :):)
yavrum dogsun ama herkeze yaptıklarını söyleyecegim ben YAVRUMU YÜCE RABBİME EMANET ETTİM O KORUSUN O ESİRGESİN BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM BİDE YATAKLIK OLMAYAYIM YOKSA ÖLÜRÜM ARKADASLAR BEN.SİMDİ CIKIYORUM SİZE İYİ SOHBETLER BEN BİRAZ yemek yiyeyim yatıp dinleneyim.
senin kaynanaya ihtiyacın yok kardeş seninki kaynana sen hamilesin birde seni üzüyorhalbuki onun için ilk önce sen ve çocuğun gelmelisiniz
yemin ederim cok kötüyüm şu an aglamkatan yazamıyorum hıc bısey.eşime soyledım zaten oda dıyorkı şimdi ararım ben annemi.o terbiyesizde ogluna bişey diyemiyorda beni arıyıcak yine.karnıma kramp girdi sinirden vallah ya.ben bunu hak etmedim yemin ederim.nasıl dün hizmetlerinde durdum.burunlarından gelir inşallah.
maşallah. benimki de 1 kiloyu geçmiş ctesi günü. 15 gün önde gidiyo dedi bana. iri mi olacak bebeğim:uhm:
Geç evlenmek en iyisi..Bunun faydalarını her geçen gün daha iyi anlıyorum..Allah herkese geçim versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?