flower nerelerdesin kaç gündür bir şeymi oldu dedim allah korusun sen park yatak almıştın ya onun içine normal nevresim takımım aldın yani park yatak için olanlardanmı
canım bebeğine maasallah da kacıncı haftadasın acaba bende perşembe gideceğim doktora çok merak ediyorum kaç gr oldu acaba şeker testi de yaptıracaz
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar biz yarın yada öbürgün park yatak alıcaz kısmetse ben pek istemiyorum ama eşim park yatak olsun dedi bizim buraya doğalgaz gelmedi beşiği salonada almak gerekebilir diye şimdi kızlar pier cardin var 320 tl ölçüsü 70-120 ne biliyim çok renkli gibi geliyor bana chiconun var birde onun ölçüsüde 70- 100 boyu kısamı acaba oda 350 tl ama chiconunki daha güzel renkleri bam boyu 100cm ondan karar veremedim yardımcı olun kızlar
25+5 te gittim ctesi günü bebek 27+5 görünüyodu. şeker testi tekrar yapıldı. eğer şekerden değilse bebek iri yapılı demektir dedi doktor. şekerdense önemli takip etmemiz lazım dedi. ama daha sonra dengelenebilir de illa iri olacak diye bişi yok dedi. ama böyle giderse 4 kilo doğar heralde. gerçi eşlim 4 buçuk kilo doğmuş 1 87 boyunda ve 90 kusur kilo. ona çekti heralde.ama öyle olursa mecburen sezeryan olacam demektir. çok iri de olsun istemiyorum herşeyin normali iyi.sağlıklı olsun da gerçi farketmez.
benim bebişimde 1 hafta önden gidiyordu şimdi 26 haftalık doktora göre 27 olması gerekiyor ay benım doktor hiç söylemiyor kilosunu boyunu üniversite hastanesine gidiyorum diye mi bilmem normal iyi diyor senın eşinle benımkı tam aynı boy ve kılodalar aynı seyler bendede olabılır ilerden gidince erken mi douyor onu da merak ediyorum ilk bastan beri ilerde diyorlar
25+5 te gittim ctesi günü bebek 27+5 görünüyodu. şeker testi tekrar yapıldı. eğer şekerden değilse bebek iri yapılı demektir dedi doktor. şekerdense önemli takip etmemiz lazım dedi. ama daha sonra dengelenebilir de illa iri olacak diye bişi yok dedi. ama böyle giderse 4 kilo doğar heralde. gerçi eşlim 4 buçuk kilo doğmuş 1 87 boyunda ve 90 kusur kilo. ona çekti heralde.ama öyle olursa mecburen sezeryan olacam demektir. çok iri de olsun istemiyorum herşeyin normali iyi.sağlıklı olsun da gerçi farketmez.
yok erken olmuyor sadece iri oluyor.ama sonra dengelenebilir dedi benim doktorum.
bnm eşimde park yatak diordu bebemagazasi var nette orda iyi markalar indirimde yıkanabılır onlardaa bak istersen şeker
bnm eşimde park yatak diordu bebemagazasi var nette orda iyi markalar indirimde yıkanabılır onlardaa bak istersen şeker
canım bende bebemagazasi.com dan yıkananlardan aldım..çok beğendim ben..dediğin gibi fiyarıda çok uygun..
saol canım ben olsam kayola alırdım ama bizim kocalar kaynana gibi biliyosun
park yataklar da çok kullanışlı canım. hem pratik de. bence ilk başta ondan almak daha iyi masraf çok oluyor zaten. ilerde belki başka bişi alınır ihtiyaç duyuluyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?