2010 Temmuz Anneleri : )

flower nerelerdesin kaç gündür bir şeymi oldu dedim allah korusun sen park yatak almıştın ya onun içine normal nevresim takımım aldın yani park yatak için olanlardanmı

meraba canım işler çok yoğun fırsatım olmuyor arada giriyorum bakıyorum.ben park yatak içine viscon yatak almıştım alırken. ona göre de ikeadan yorgan yastık ve nevresim takımı aldım 1 takım. daha da almak lazım ama. arkadaşlar 3-4 tane lastikli çarşaf verdiler bebek yatağı için olanlardan. ama yine arkadaşlar bize çok güzel ahşap bir beşik verdiler. onun yatağı incecik ve küçücük. ilk 4-5 ay için olanlardan. ona göre de nevresim filan bişi yok evde. ben de yeni ona göre bişiler bakıcam yani.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar biz yarın yada öbürgün park yatak alıcaz kısmetse ben pek istemiyorum ama eşim park yatak olsun dedi bizim buraya doğalgaz gelmedi beşiği salonada almak gerekebilir diye şimdi kızlar pier cardin var 320 tl ölçüsü 70-120 ne biliyim çok renkli gibi geliyor bana chiconun var birde onun ölçüsüde 70- 100 boyu kısamı acaba oda 350 tl ama chiconunki daha güzel renkleri bam boyu 100cm ondan karar veremedim yardımcı olun kızlar

canım bebeğine maasallah da kacıncı haftadasın acaba bende perşembe gideceğim doktora çok merak ediyorum kaç gr oldu acaba şeker testi de yaptıracaz

25+5 te gittim ctesi günü bebek 27+5 görünüyodu. şeker testi tekrar yapıldı. eğer şekerden değilse bebek iri yapılı demektir dedi doktor. şekerdense önemli takip etmemiz lazım dedi. ama daha sonra dengelenebilir de illa iri olacak diye bişi yok dedi. ama böyle giderse 4 kilo doğar heralde. gerçi eşlim 4 buçuk kilo doğmuş 1 87 boyunda ve 90 kusur kilo. ona çekti heralde.ama öyle olursa mecburen sezeryan olacam demektir. çok iri de olsun istemiyorum herşeyin normali iyi.sağlıklı olsun da gerçi farketmez.

ben 260 milyona yıkanabilir bişi aldım. çikonunki yıkanamıyor. yıkar mısın bilmiyorum ama şu anda evde bile tozlanıyor. ben kurdum beşiği. yani doğumdan önce bi sudan geçirip kurutup öyle yatırırım bebeği temiz temiz.

benim bebişimde 1 hafta önden gidiyordu şimdi 26 haftalık doktora göre 27 olması gerekiyor ay benım doktor hiç söylemiyor kilosunu boyunu üniversite hastanesine gidiyorum diye mi bilmem normal iyi diyor senın eşinle benımkı tam aynı boy ve kılodalar aynı seyler bendede olabılır ilerden gidince erken mi douyor onu da merak ediyorum ilk bastan beri ilerde diyorlar

yok erken olmuyor sadece iri oluyor.ama sonra dengelenebilir dedi benim doktorum.

canım iç yatağı viskolex kaç liraydı onuda yazarsan. bizim burada komşumuz 4-5 kğ doğurmuş ama çocuk normal öyle iri yapılı değil merak etme dengelenir o çevreden gördüğüme göre benim erkek kardeşim 7.5 aylık doğmuştu şimdi1.88 boyunda

Bebek iriyse erken doğar gibi birşey yok kızlar..
Sadece iri bir bebiş oluyor..
Yani kilosuyla doğum tarihi arasında bir bağlantı yok.:)

bnm eşimde park yatak diordu bebemagazasi var nette orda iyi markalar indirimde yıkanabılır onlardaa bak istersen şeker

yok erken olmuyor sadece iri oluyor.ama sonra dengelenebilir dedi benim doktorum.

ben aslında ilerden gidiyor dediklerinde acaba hemen adetimin üstüne mi hamile kaldım diye düşünmüştüm birde benim adet 3 gün sürüyordu ondan diye düşünüyordum da neyse hayırlısıyla dogsunda ama yinede 1 hafta önce dogmasını tercih ederim tayinciyiz tam o döneme denk geliyor çünkü sata göre hayırlısı

Canım bende park yatak aldım ama chicconunkileri çok beğenmedim ben..hem fiyatlarıda çok pahalı sadece marka oldukları için ben stork diye bir marka aldım..içinde yatağı uyku seti herşey dahil 219 tl..kurduk bile şimdiden yatağım kenarına :)) çokta hoşuma gitti..
tabi tercik meselesi ama oyun prkı için çok para vermyede gerek yok bence..ayrıca ben netten aldım ...
-------
kızlar biz yarın yada öbürgün park yatak alıcaz kısmetse ben pek istemiyorum ama eşim park yatak olsun dedi bizim buraya doğalgaz gelmedi beşiği salonada almak gerekebilir diye şimdi kızlar pier cardin var 320 tl ölçüsü 70-120 ne biliyim çok renkli gibi geliyor bana chiconun var birde onun ölçüsüde 70- 100 boyu kısamı acaba oda 350 tl ama chiconunki daha güzel renkleri bam boyu 100cm ondan karar veremedim yardımcı olun kızlar[/QUOTE]

bnm eşimde park yatak diordu bebemagazasi var nette orda iyi markalar indirimde yıkanabılır onlardaa bak istersen şeker

saol canım ben olsam kayola alırdım ama bizim kocalar kaynana gibi biliyosun

canım bende bebemagazasi.com dan yıkananlardan aldım..çok beğendim ben..dediğin gibi fiyarıda çok uygun..

teşekkür ederim iyi günlerde kullansın bebişin park yatağını

"portbebeli beşik" adı altında beşikler var internette. beşik aynı zamanda pusette olabiliyor. fiyatları park yataklardan daha uygun. 8. aya kadar yatabiliyor bebek. 150tl civarı. markasına göre değişiyor.
benim yatak odamda yer olmadığı için bunlardan düşünüyorum. hem çok hafif. tek başıma da rahatlıkla taşıyabilirim diye düşündüm.

kızlar şöyle neler aldıklarımızı yazsak çünkü bazen çok mu erken falan diye düşünüyoruz ne alacagımıza da pek bılmıyoruz acıkcası tulum hangısı zıbın falan karıstıyorum ben

Ben tam 40 haftalık 3,5 kilo 56 cm doğmuşum.Eşimi bilemiyorum...benneyaptımki

Bu aralar ben hem anakucağı hem de oto koltuğu olarak kullanılabilen,çok ağır olmayan ürünlere bakıyorum..Arabalara da bakıyorum ama ikiz oldukları için biraz daha ekonomik olması iyi olur..Araba değiştirmek zorundayız bebekler için..Bebek arabası da hem katlanılabilir hem de hafif olsun istiyorum..Kraf için iyi ama ağır bir araba diye duyuyorum...

park yataklar da çok kullanışlı canım. hem pratik de. bence ilk başta ondan almak daha iyi masraf çok oluyor zaten. ilerde belki başka bişi alınır ihtiyaç duyuluyorsa.

haklısın canım senin yatağın ölçüleri ne birde viskolexi kaça aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…