2010 Temmuz Anneleri : )

ya ben o araba koltugu gibi olandan aldım ama yeni doğmuş bebek ona konur mu
hani içi tam düz değil ya onların o yüzden

onlardan alma istersen canım çünki ben çok araştırdım kimse bir yaşına kadar yatıramıyormuş

canım bende bebemagazasi.com dan yıkananlardan aldım..çok beğendim ben..dediğin gibi fiyarıda çok uygun..

canım bende senden duydum mağazayı sanırım çok uygun bir yer çok beğedım bende ordan sipariş vereyı düşünüyorum uyku setınden falan memnun kaldınmı birde cibinlik varmı yoksa ayrıca alalımlı bizim byrda sivrisinek çook onu sormak istedim

Ben şu anda yenidoğan ihtiyaçlarını aldım henüz..Yani 0-2 ya da 0-3 ay diyelim.

10 lu hastane çıkışı(battaniyeli)
5 li hastane çıkışı
10 adet ağız mendili+emzik::)
7-8 adet çıtçıtlı body
7-8 adet patikli alt pijama
5 adet çorap
2 adet tulum
2 adet pijama takımı
3 adet battaniye(polar, penye vs)
Karyola+dolap+yatak

Benim aldıklarım bunlar eksik yazmadıysam..

Bakım ürünleri+bebek küveti+havlu+uyku seti+nevresim....ilk aklımda alacaklarım..

Son düzenleme:

bebk arabası alıcaksan aliminyum olanlara bak derim onlar hafif 6 kg den başlıyor ben aldım pier cardin 8 kg kraftın arabaları ağır diye almadım 8 kg bile bana ağır geldi

haklısın canım senin yatağın ölçüleri ne birde viskolexi kaça aldın

ben anne bebek mağazasından aldım internetten de alabiliyosun 70*110cm yatak viskonu da 70 milyona almıştım galiba.aynı yerden. bence 70cm daha iyi geniş geniş yatar 2-3 yaşına kadar.

denizcim sen tamamlamışsın kıyafetleri iyi günlerde giysin defne bebek bende senin listeye göre alıym bari

kızlar size indirim haberim var unutmuşum yazmayı venicede 100de 70 indirim var dün gittik eşimle tulum+badi+şpka+önlük 12 tl 3 lü kısa kollu badi 16 tl battaniye penye 8 tl tavsiye ederim arkadaşlasr badileri güzel

selam arkadaşlar hepinize....
haftasonu modokoya gittik. dolap şifonyer bakmaya. ama çok pahalı geldi. dolap+şifonyer heryerde 1400-1500 tl. sizler nerelerden aldınız. daha uygun fiyata bulan varmı?

kızlar bende kaçık gibi 9. aya kadar kıyafetlerini almaya çalışıyorum ilk bebek tecrubem yok sanki bebekle rahat çıkamıycakmışım gibi geliyor alıp koyayım diyorum

kızlar bende kaçık gibi 9. aya kadar kıyafetlerini almaya çalışıyorum ilk bebek tecrubem yok sanki bebekle rahat çıkamıycakmışım gibi geliyor alıp koyayım diyorum

İnsan heves ediyor haklısın..
Ama sonraki aylar için de ,alınabilir de neden olmasın_?:)))
Ben de oğlum da öyleydim ama bu sefer biraz daha yavaş gidiyorum..
İlk önce yenidoğan ihtiyaçlar dedim kendi kendime..

Diğerleri için acele etmiyorum, uyku seti, nevresim, bakım ürünleri vs...bunları da almak lazım yavaş yavaş..
Gerçi daha zaman da var..hayırlısı

selam arkadaşlar hepinize....
haftasonu modokoya gittik. dolap şifonyer bakmaya. ama çok pahalı geldi. dolap+şifonyer heryerde 1400-1500 tl. sizler nerelerden aldınız. daha uygun fiyata bulan varmı?

canım ben internetten aldım bebek odasını kargo kurulum ücretsiz bir bak istersen
penguen bebe yaz çıkıyor angel bebek odasını aldım

canım bende bir tane hastane çıkışı aldım yeter mi kaç tane alsak bir de tulum ne çıtçıtlı badi ne kısakol mu aldın

Hastane çıkışı yedekli olsa iyi olur ama eldeki zıbın tulum vs ile de bir yedek oluşturabilirsin..
Ben yedek olsun diye 1 tane de 5 li aldım..zıbın+tulum+şapka+eldiven vs..var.

çıtçıtlı bodyler de, zıbın niyetine kullanılacak iç çamaşırı olarak yani..
Yarım kol aldım ben..

Aslında bakarsanız iç zıbın çok kullanışlı değil..yani şu yandan iplerle bağlananları diyorum..

Biz oğlumda hastanede tamam iç zıbın giydirmişti hemşireler ama eve gelince çıtçıtlı giydiriverdik içine, o iplerle bağlanan iç zıbınları da bir daha kullanmadık..
Alttan çıtçıtlılar daha pratik gelmişti..

ya ben o araba koltugu gibi olandan aldım ama yeni doğmuş bebek ona konur mu
hani içi tam düz değil ya onların o yüzden
yatmıyormuymuş acaba onlar..CADIARZU
bebk arabası alıcaksan aliminyum olanlara bak derim onlar hafif 6 kg den başlıyor ben aldım pier cardin 8 kg kraftın arabaları ağır diye almadım 8 kg bile bana ağır geldi

Ben böyle bir şey buldum nette..Bilgileri aynen böyle..

90Stork Oto Kotuğu Anakucağı 0-13 kğ Silver Line

STORK TRAVEL SILVER LINE ANAKUCAĞI

Grup O + , 13 kg’a kadar bebeklerin kullanımına uygundur.
4 pozisyonlu Aluminyum taşıma kolu. ( taşıma, sabitleme, araç destek, sallama pozisyonları) vardır.
Taşıma koltuğu ve çocuk oto güvenlik koltuğu olarak kullanılabilme
Araca sabitlenirken kasa arkası kemer yönlendirici ve tutucu özel aparat mevcuttur.
Baş ve boyun destek yastığı, iç koruma minderi ve omuz koruyucu kemer kılıfları
3 nokta ayarlanabilir kemer sistemi
30 derecede yıkanabilir ve silinebilir kumaş
2,6 kg ağırlık

Garanti süresi : 2 yıl
Garanti şartları : Garanti belgesi ve faturası ile birlikte, üretim hatalarına karşı

fiyatı 79 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…