Bu aralar ben hem anakucağı hem de oto koltuğu olarak kullanılabilen,çok ağır olmayan ürünlere bakıyorum..Arabalara da bakıyorum ama ikiz oldukları için biraz daha ekonomik olması iyi olur..Araba değiştirmek zorundayız bebekler için..Bebek arabası da hem katlanılabilir hem de hafif olsun istiyorum..Kraf için iyi ama ağır bir araba diye duyuyorum...
"portbebeli beşik" adı altında beşikler var internette. beşik aynı zamanda pusette olabiliyor. fiyatları park yataklardan daha uygun. 8. aya kadar yatabiliyor bebek. 150tl civarı. markasına göre değişiyor.
benim yatak odamda yer olmadığı için bunlardan düşünüyorum. hem çok hafif. tek başıma da rahatlıkla taşıyabilirim diye düşündüm.
canım bende bebemagazasi.com dan yıkananlardan aldım..çok beğendim ben..dediğin gibi fiyarıda çok uygun..
kızlar şöyle neler aldıklarımızı yazsak çünkü bazen çok mu erken falan diye düşünüyoruz ne alacagımıza da pek bılmıyoruz acıkcası tulum hangısı zıbın falan karıstıyorum ben
Bu aralar ben hem anakucağı hem de oto koltuğu olarak kullanılabilen,çok ağır olmayan ürünlere bakıyorum..Arabalara da bakıyorum ama ikiz oldukları için biraz daha ekonomik olması iyi olur..Araba değiştirmek zorundayız bebekler için..Bebek arabası da hem katlanılabilir hem de hafif olsun istiyorum..Kraf için iyi ama ağır bir araba diye duyuyorum...
haklısın canım senin yatağın ölçüleri ne birde viskolexi kaça aldın
denizcim sen tamamlamışsın kıyafetleri iyi günlerde giysin defne bebek bende senin listeye göre alıym bariBen şu anda yenidoğan ihtiyaçlarını aldım henüz..Yani 0-2 ya da 0-3 ay diyelim.
10 lu hastane çıkışı(battaniyeli)
5 li hastane çıkışı
10 adet ağız mendili+emzik::)
7-8 adet çıtçıtlı body
7-8 adet patikli alt pijama
5 adet çorap
2 adet tulum
2 adet pijama takımı
3 adet battaniye(polar, penye vs)
Karyola+dolap+yatak
Benim aldıklarım bunlar eksik yazmadıysam..
Bakım ürünleri+bebek küveti+havlu+uyku seti+nevresim....ilk aklımda alacaklarım..
saol canım ben olsam kayola alırdım ama bizim kocalar kaynana gibi biliyosun
denizcim sen tamamlamışsın kıyafetleri iyi günlerde giysin defne bebek bende senin listeye göre alıym bari
Ben şu anda yenidoğan ihtiyaçlarını aldım henüz..Yani 0-2 ya da 0-3 ay diyelim.
10 lu hastane çıkışı(battaniyeli)
5 li hastane çıkışı
10 adet ağız mendili+emzik::)
7-8 adet çıtçıtlı body
7-8 adet patikli alt pijama
5 adet çorap
2 adet tulum
2 adet pijama takımı
3 adet battaniye(polar, penye vs)
Karyola+dolap+yatak
canım bende bir tane hastane çıkışı aldım yeter mi kaç tane alsak bir de tulum ne çıtçıtlı badi ne kısakol mu aldın
kızlar bende kaçık gibi 9. aya kadar kıyafetlerini almaya çalışıyorum ilk bebek tecrubem yok sanki bebekle rahat çıkamıycakmışım gibi geliyor alıp koyayım diyorum
selam arkadaşlar hepinize....
haftasonu modokoya gittik. dolap şifonyer bakmaya. ama çok pahalı geldi. dolap+şifonyer heryerde 1400-1500 tl. sizler nerelerden aldınız. daha uygun fiyata bulan varmı?
sagol canım. bakarım. karyolasıyla mı aldın. kaça?canım ben internetten aldım bebek odasını kargo kurulum ücretsiz bir bak istersen
penguen bebe yaz çıkıyor angel bebek odasını aldım
canım bende bir tane hastane çıkışı aldım yeter mi kaç tane alsak bir de tulum ne çıtçıtlı badi ne kısakol mu aldın
sagol canım. bakarım. karyolasıyla mı aldın. kaça?
yatmıyormuymuş acaba onlar..CADIARZUya ben o araba koltugu gibi olandan aldım ama yeni doğmuş bebek ona konur mu
hani içi tam düz değil ya onların o yüzden
bebk arabası alıcaksan aliminyum olanlara bak derim onlar hafif 6 kg den başlıyor ben aldım pier cardin 8 kg kraftın arabaları ağır diye almadım 8 kg bile bana ağır geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?