2010 Temmuz Anneleri : )

büyüyen beşik en büyük boy 3lü gardırop şifonyer duvar rafı cibinlik 1580 e aldım canım

adamlar çok yardımcı oluyorlar

sağol canım. valla modoko çok pahalıydı. tam takım 2500 tl den başlıyor. hepsi aynı fiyatı veriyor. sen iyiye almışsın. güle güle kullanın inşallah kaydirigubbakcemile3

fiyatıda uygunmuş seninkiler iki tane bebiş istersen al bunu hafifmiş birde

canım ben storkun aldım....dış kılıfı fermuarlı çıkarıp yıkayabiliyosun uyku seti falanda çok güzel ben beğendim..içinde cibinlik yok sadece lastikli sineklerden korumak için bir tül var..
bide müzikli ayıcıklı oyuncağı var çok cici :))ben çok beğendim..

Yenidoğan kıyafet olarak evet elimdekiler yetecek.
Ama ilerki aylar için birşey almadım henüz.

Amin inş. hepimiz iyi günlerde kullanırız.

denizcim karyolanı almışsın hayırlı olsun canım seninki kapılardan geçiyo yazmışsın 6-120 mi canım

sağol canım. valla modoko çok pahalıydı. tam takım 2500 tl den başlıyor. hepsi aynı fiyatı veriyor. sen iyiye almışsın. güle güle kullanın inşallah kaydirigubbakcemile3

tşkler canım söylediğim sitede de pahalıları var ama uygunda var senın bebeğin cinsiyeti ne kız ise angel bebek odası erkekse onun yanındaki kırmızı bebek odası çok güzel bence

canım benim aldığımda aynısı fakat markası farklı bunlara yenidoğan bebek konur mu onu soruyorum tam düz değil ya içleri dikkat ederseniz

bende hemen hemen herşeyini tamamladım :)) sırf uzun kollu bişey almadım..kayınvalidem çünkü hep uzun kollu almış..Aldıkları

Park yatak-yatağı uyku seti
Travel sistem bebek arabası
3 tane 6lı hastane çıkışı
2 penye 1 top toplu battaniye
bornoz takımı
kuveti-kovası-tası :)
şampuan sabun vs. takımı
Tırnak makası,derece,tarak takımı,biberon 1 tanede emzik :)
7 tane kısa kollu çıtçıtlı
6 tane sıfır kollu çıtçıtlı badi
ağız medili 24 lü
aldıklarım bu kadar bide kendime 2 tane emzirme atleti ve sırt çantası aldım..
Bebişime aklıma bişey gelmiyo daha sanırı daha bişey almıcam..kendiede gecelik vs bakıcam.sonra da çantamızı hazırlarız :))))

Off bugün bir an önce bitsin istiyorumm...Bugün pek güzel şeyler olmadı ve duymadım çevremde insanlar hep mutsuzdu çok yakınımda birisi hiç haketmediği birşeyi yaşıyor şuanda allahım sen bizlere taşıyamayacağımız yükler verme...Çok üzücü bizim içinde bu durum...Dua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...Elim ayağım tutmuyor...Onun haricinde de kankamın bugün doğum günü eşi süpriz parti yapıyor oraya çağırdı gitmemiz gerekiyor ama ben hiç havamda değilim..Sırf kankam için gidicem...

flowercım selam canım. nasıl oldun iyimisin? şeker durumun ne alemde..

iyiyim sağol, sana özelden mesaj yazmıştım. şeker sonucu henüz belli olmadı. doktorum aramadı. ya şu dream babynin elinde 1 takım daha vardı istersen sorayım. teşhirden satılık diyordu. ben beşik almadım ama 3 kapılı gardrop şifonyer ve oyuncak sandığını taksitle 1100tlye aldım.8 taksit.

http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=3028

ben marangoza ahşap karyola yaptırmayı düşünüyorum.İç derinliği 120 cm falan olsun en azından..

hımmm bu araba koltuğu yada ana kucağı sanırım ben bundan almıycam canım bebek arabası işimizi görür ama fiyatı uygunmuş alimiyum güzel birşey çilek in karyolalarında indirim vardı 360 tl bir karyola netten bak istersen ama burada çoğu arkadaş yaptırıyorda hem dilediğin gibi yaptırırsın bebekler için yerin varsa bir tanede olsun dolap tavsiye ederim benim var herşeyi topluyor iyi oluyor

tşkler canım söylediğim sitede de pahalıları var ama uygunda var senın bebeğin cinsiyeti ne kız ise angel bebek odası erkekse onun yanındaki kırmızı bebek odası çok güzel bence

benim ki erkek canım. valla hepsi çok güzel oluyor. inşallah hepimiz sağlıkla iyi günlerde kullanırız tatlım..

bende ben mi çok acele ediyorum diyordum nerdeyse bitmiş canım hazırlıklar hayırlı olsun güle güle kullan canım

bornovada yeni açılan hani izmirin en büyük bebek mağazası diyolar ya oraya gittik oğluşumda içindeki parkta oynadı çok güzel bi yer tavsiye ederim siz nerden aldınız bebek arabasını canım

deniz güneşçim evet tatlım hafta sonu alışveriş yapmak süper helede bebek kıyafetleri alıyorsan daha bi süper daha bi zevkli kendimize bişii almaz olduk çocuklardan

sezon sonu almak en iyisi aslında ama mümkün olmadı hiç artık mert e de diğerinede sezon sonundan markaların indirimlerini takip ederek almakta fayda var

Güle güle güzel günlerde kullanın inş...
Benimde giyecek olarak çoğu şeyi hazır sayılır sadece yedekleri alınıcak inş..
Ama bebek odası almadık daha önümüzdeki hafta evimizde tadilat başlıyacak inş.ölçüler alınmaya başlandı hayırlısı ile....

ya valla iyi olur canım. maskoya da bakıcaz bu aralar. modoko baya pahalıydı. özelde mesajını göremedim. ne zaman yazdın?

canım ya tamam son mesajını aldım. cevapta yazmıştım ama nedense gitmemiş. bu akşam özelden mesaj atarım detaylı. ben çıkıyorum. herkese iyi akşamlarr kaydirigubbakcemile3

arabayla yolculuk yapmak zorunda olduğumuz için mecburen alıcaz oto koltuğu..zaten trafik cezası varmış değilse...ben piyasadaki karyolaları pek beğenmedim..ıç derinlikleri az...henüz sadece karyola bakıyorum..yerimiz müsait değil takım için..ınşallah seneye yaza başka eve taşınırsak diğer aksesuarlara da sıra gelir :)

canım baby max e bak istersen oldukça hafif ve kullanışlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…