teşekkür ederim canım. ya herkes balık yağı içiyo mu. bana doktorum vermedi. balık yiyin dedi ama 2 haftada 1 anca yiyoruz her hafta alamıyoruz bizim mahallede balıkçı yok. bi de insan bıkıyo. söyledim ama calsiyum ve balık yağını yiyeceklerden almalısınız dedi bana.
sezencim maşallahı var bebişinincanım bnm yaaa yerim ben onu..tombiş tombiş olucak desene..ben 24+5 de gittiğimde 820 demiştii...ne yiyosun sen böleee:ecrin_bebek:
Sağolasın canım.Netten de arasam bulabilirmiyim acaba..canım baby max e bak istersen oldukça hafif ve kullanışlı...
Aslında normal dedi doktor.Tahminen 3,5 kiloyu bulur dedi.Her gün bol bol meyve yemeye çalışıyorum.Özellikle muz çok faydalıymış.Bir de bu sıralar dondurma.Aslında kilo da aldım.Biraz dikkat etmeliyim:icecream:
canım baby max e bak istersen oldukça hafif ve kullanışlı...
Sağolasın canım.Netten de arasam bulabilirmiyim acaba..
bebemagazasi.com da var canım..bende oradan aldım çoğu eşyayı..
Dondurma yemediğim gün yok nerdeyse ..Çok seviyorum yaa cokacimcoook
Canım nette baktım,buldum.Bebek arabası yerinden çıkartılarak hem oto koltuğu hem de ana kucağı olarak da kullanılabiliyormuş..Çok fonksiyonlu olması harika..Tekrar teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
canım benim arabam geldi evim otı koltuuyla beraber çok fonksiyonlu bu rüzgarlık kısmı falan sonuna kada açılıp kapanıyo ve okadar hafifki ben inanamadım..şmdilik beğendim oğlumda beğenir inş alkisalkisalkis
canım benim arabam geldi evim otı koltuuyla beraber çok fonksiyonlu bu rüzgarlık kısmı falan sonuna kada açılıp kapanıyo ve okadar hafifki ben inanamadım..şmdilik beğendim oğlumda beğenir inş alkisalkisalkis
Arabanın ağırlığı yazmıyor.Kaç kilo araba ? Hafif demişsin zaten..Ben alırsam iki tane alıcam.Bazı bebek arabaları tek tek alınıp aparatla birleştiriliyor,ikiz arabası görünümünde oluyor..Bunu sağlayabilirim sanırım..İkiz arabası almaktansa tek tek alıp gerektiğinde birleştirmek daha mantıklı diyor tecrubeli anneler...
canım benim kaç kg olduğunu bilemiyorum ama kraftınkinden çok hafif abimler kraftın aldı..bizimkini görünce çok beğendi değiştirmeye çalışacaklar..onun bebeği 1 yaşına girdi...
Kraft modelleri baya ağır valla yaaa..Canım dondurma istedi..Söyleyeyim bari anneme,koysun hamiş kızına...zemuszemus
ayyy bizde az önce babamızla markete gittik dondurma aldık yedik opuyorumnanaktan
sanada afiyet olsun canım
günaydın annişler dun gecikmelıde olsa aşımı vurdurdum ama kolum bugun çok kotu tek elimi kullanamıorum :'(
günaydın annişler dun gecikmelıde olsa aşımı vurdurdum ama kolum bugun çok kotu tek elimi kullanamıorum :'(
aşıdan sonra yordun mu kolunu canım
günaydın esm,
geçmiş olsun,
benim de ilk aşıda 2 gün ağrımıştı, 2. yapıldığında 1 günde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?