2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de ikinci dozu yaptırmam gerekiyor. Aslında dün yaptırmalıydım ama dün ve bugün ki iş durumum uygun değil. Perşembe günü yaptırıcam kısmet olursa...

yaa kızlarr iptal bir kolum nasıl çalışıcm bılmıorummm amann ıkıncı dozuda yaptırmıcamm

herkese günaydınopuyorumnanaktan
size bişi sorcam drum calsiyum sandoz verdi ama onunda çeşitleri varmış onu yazmamış..
eczacıdan calsiyum D sandoz aldım bende..sizce kullanılır mı gebelikte..
calsiyum kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz ..acil cevapp??

Herkese günaydın..

denizcim karyolanı almışsın hayırlı olsun canım seninki kapılardan geçiyo yazmışsın 6-120 mi canım

Evt canım 66*120 ebatlarında..2 kademeli yükseklik ayarı var, bebek ayaklanınca alt tarafa indirilebiliyor..iç hacmi ve yüksekliği de iyi..Odadan odaya 1 kişi yalnız başına taşıyorabiliyor, kapılardan çok rahat geçiyor.
Park yatakların ahşap hali diyebiliriz.
Sanırım 2,5-3 yaşına kadar kullanır ehh bu da bana yeter de artar bile.

günaydın annişler dun gecikmelıde olsa aşımı vurdurdum ama kolum bugun çok kotu tek elimi kullanamıorum :'(

Geçmiş oslun canım..Birşey olmaz ya..Ben aşıyı vurunduğum dakka unuttum valla aşı falan olduğunu:)

Benim calsiyum ilacım tablet şeklinde..Calsiyum .
Magnezyum suda eriyen toz şeklinde.

Son düzenleme:
günaydın annişler dun gecikmelıde olsa aşımı vurdurdum ama kolum bugun çok kotu tek elimi kullanamıorum :'(

Günaydın Esma geçmiş olsun...
günaydıınnnnnnn güzel annelerrrrrrr...... a.s.

Günaydınnnnnnnnhihoyyyt
Ben de ikinci dozu yaptırmam gerekiyor. Aslında dün yaptırmalıydım ama dün ve bugün ki iş durumum uygun değil. Perşembe günü yaptırıcam kısmet olursa...

Aynen Capri benimde 2.dozu dün yaptırmam lazımdı ama işlerden çıkamıyorum bu hafta mutlaka halletmem lazım ...

Bebek arabası arayanlara önerim var. Biz uzun uzun araştırmalar sonucunda chicconun trio for me modelini aldık. Araba koltuğu aynı zamanda taşıma koltuğu oluyor, ılk doğduğunda kullanacağımız tam yatan fortbebe diyorlar ondan var, ayrıca 1 yaşından sonra kullanılacak ayrıca bebek arabası aparatı var, çantası tam set halinde .Bu araba doğduğundan 4 yaşına kadar kullanabilen bir araba. Çok kullanışlı.

ah canım tetenoz aşısımı oldun.?..
sana üzücü bir haber vereyim ondan daha çok vurulacaksın ben gebişken 2 kere ,doğumdan sonra 1 kere vuruldum bir dozuda ekimde vurulacağım...2 gün sızlıyor..sen böyle yazınca valla kolumda hissettim sızısını fazla kullanmamaya çalış o kolunu gecede üstüne yatmazsan sabaha geçer ttlım...
unutma bunlar senin ve bebeğinin sağlığı için..
artık magnezyumda başlarlar size yavaş yavaş....

ayy şeker sorma yaa tek elle fatura işliorum buraya yazıorum mahf oldum ühühü

Huri banam doktorum sadece 2 doz vurulacaksın dedi diğerlerinden bahsetmedi sonra mı söylüyorlar yoksa...

selam kızlar ben aşı falan olmadım çok gerekli değilmiş o doğumda mikrop falan kapmamak içinmiş ama zaten artık steril olmayan hastane kalmadı yani eskiden gerekliymişti şimdi tüm aletleri steril ediyorar ya da yenısını kullanıyorlar

Kızlar doğum izinlerimiz ne zaman başlıyor yaa...

Benim işler yine karıştı.

Fabrika müdürü doğum öncesi iznimi normal zamanında kullanmamı istiyor.

ızin 32+0 da mı başlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…