denizcim karyolanı almışsın hayırlı olsun canım seninki kapılardan geçiyo yazmışsın 6-120 mi canım
günaydın annişler dun gecikmelıde olsa aşımı vurdurdum ama kolum bugun çok kotu tek elimi kullanamıorum :'(
herkese günaydınopuyorumnanaktan
size bişi sorcam drum calsiyum sandoz verdi ama onunda çeşitleri varmış onu yazmamış..
eczacıdan calsiyum D sandoz aldım bende..sizce kullanılır mı gebelikte..
calsiyum kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz ..acil cevapp??
günaydın annişler dun gecikmelıde olsa aşımı vurdurdum ama kolum bugun çok kotu tek elimi kullanamıorum :'(
günaydıınnnnnnn güzel annelerrrrrrr...... a.s.
Ben de ikinci dozu yaptırmam gerekiyor. Aslında dün yaptırmalıydım ama dün ve bugün ki iş durumum uygun değil. Perşembe günü yaptırıcam kısmet olursa...
ah canım tetenoz aşısımı oldun.?..
sana üzücü bir haber vereyim ondan daha çok vurulacaksın ben gebişken 2 kere ,doğumdan sonra 1 kere vuruldum bir dozuda ekimde vurulacağım...2 gün sızlıyor..sen böyle yazınca valla kolumda hissettim sızısını fazla kullanmamaya çalış o kolunu gecede üstüne yatmazsan sabaha geçer ttlım...
unutma bunlar senin ve bebeğinin sağlığı için..
artık magnezyumda başlarlar size yavaş yavaş....
Herkese günaydın..
[
Geçmiş oslun canım..Birşey olmaz ya..Ben aşıyı vurunduğum dakka unuttum valla aşı falan olduğunu:)
[/B]
ah canım tetenoz aşısımı oldun.?..
sana üzücü bir haber vereyim ondan daha çok vurulacaksın ben gebişken 2 kere ,doğumdan sonra 1 kere vuruldum bir dozuda ekimde vurulacağım...2 gün sızlıyor..sen böyle yazınca valla kolumda hissettim sızısını fazla kullanmamaya çalış o kolunu gecede üstüne yatmazsan sabaha geçer ttlım...
unutma bunlar senin ve bebeğinin sağlığı için..
artık magnezyumda başlarlar size yavaş yavaş....
Bende tetanoz aşısından vurdurdum ama hiç bir ağrım olmadı.
Huri banam doktorum sadece 2 doz vurulacaksın dedi diğerlerinden bahsetmedi sonra mı söylüyorlar yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?