2010 Temmuz Anneleri : )

Canım gözünaydın çok sevindim şekerinin düşmesine...İnş.bundan sonra hep böyle olur...

teşekkür ederim. doktor diyete devam dedi ama ben sadece abartmamayı düşünüyorum. abartmadığım sürece bişi olmaz heralde. meyveyi filan sakınmadan yiyorum artık .

KIZLAR AB UYUM YASALARI ÇERÇEVESİNDE SÜT İZNİ DOĞUMDAN SONRAKİ İZİNİN BİTMESİNİN ARDINDAN KALAN 4 AY İÇİN 3 SAAT (YANI COCUK 6 AYLIK OLANA KADAR) SONRAKİ 6 AY 1,5 SAAT OLDU YAZIYI KOPYALIYORUM.

Kadın memurların doğumdan sonraki 4 ay günde 3 saat, sonraki altı ay ise 1.5 saat süt izni kullanmasını öngören tasarı, TBMM AB Uyum Komisyonunda kabul edildi. Tasarıya göre, kadın memura, doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta süre ile aylıklı izin verilecek. Çoğul gebelik halinde, doğum öncesi 8 haftalık aylıklı izin süresine 2 hafta eklenecek.
Ancak sağlık durumunun uygun olduğunu doktor raporuyla belgeleyen kadın memur, isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar iş yerinde çalışabilecek. Bu durumdaki kadın memurun isteği halinde, doğum öncesinde çalıştığı süreler ve doğumun 3 haftalık izin süresi içinde gerçekleşmesi halinde kullanılmayan süreler doğum sonrası aylıklı izin süresine eklenecek. Aylıklı doğum izin sürelerinden sonra kadın memurlara çocuklarını emzirmeleri için 4 ay süre ile günde 3 saat, daha sonraki 6 ayda ise günde 1.5 saat süt izni verilecek. Süt izninin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanacağı kadın çalışanın tercihine bırakılacak.

kıkızlar umarım bugün iyisinizdir dün gece akşamdan geceye kadar bilgisayar başında hangi park beşiği alsam diye düşündüm ben chiconunkini istiyordum renkleri güzel diye ama boyu 100cm arkadaşla 120 olursa küçük nevresim aramaya gerek kalmayacaktı birde pier cardinin var o70-120 normal beşik boyutunda fiyatıda340 tl chico350 ydi galiba eşim uyuyordu kaldırdım ben karar veremedim diye forumlarda diyorlarki cihiconunkinde 1 seneden sonra rahat edemez eşimde içi biraz geniş olursa rahat oynar falan dedi 1 sene sonra tekrar yatakmı alıcam arkadaşlar pier cardinin renklerini pek beğenmiyordum ama onu sipariş verdim mecburen başka beğendiğim yok park yataklarda içine yatakta biri 49 diğeri 69 du 20 lira fark var olmuşken 69 olanı olsun dedim birde alez altını ıslatırsa diye örtü oda 14 tl di indirimde havalede yapıyorlar 3 parça 400 tl bilmiyorum iyimi kötümü yaptım kızlar chicodada çok hevesim vardı

Ama iş kanununda bulamadım bu değişikliği bileniniz var mı? Sadece kabul edildi diyor ama yürürlükte mi bilmiyorum

Ben bebek arabası araştırıyorum.Zaten aklımızda chicco ya da kraft almak var.Nerden ve kaça aldığını yazarsan sevinirim.
Kraftlar çok ağır..

Ben de kalsiyum sandoz fort kullanıyorum bazan.Prospektüsüne bakmıştım.Gebelik kategorisi A idi.Yani sakıncası yok,gebelikte kullanılabilir anlamına geliyor..

ben de günde 1 tane elevit alıyorum.cuma randevu var,bakalım doktor ne diyecek.ikiz oldukları için yeterince beslenip beslenemediklerinden emin olamıyorum..

ben bebeyime oda takımı ALDIMDA şimdi park yataklar var ya ondan istiyorum ondan alıcam

ya çok güzel kızlar size yeni konular düşünüyorum kızlar...

bakalım mesela tahmini doğum yapacağınız tarihler bebeklerinizin cinsiyetleri ve doğum yapacağınız yada kontrole gittiğiniz hastaneler
gibi
basit
bir tablo düşünüyorum ...
bizim tablo çok basitti ama tbi ben yparım daha hoş bir tblo olsun diyorsanız siz bilirsiniz kızlarrr...
konuları bir deşeliyim bakalım ...

Ben marangoza buna benzer bir şey yaptırmayı istiyorum.
Bir süre ikisi aynı yatakta yatar,yaza ev değiştirince aynısından bir yatak daha yaptırırız kendi yataklarında yatarlar ve en azından 4-5 yaşında dek idare eder diye düşünüyorum.Eni,boyu,ebatları da ona göre olucak tabi..
Tabi tamamen aynısı olmayacak,ayakları tekerlekli falan olsa daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…