- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
ya çok güzel kızlar size yeni konular düşünüyorum kızlar...
bakalım mesela tahmini doğum yapacağınız tarihler bebeklerinizin cinsiyetleri ve doğum yapacağınız yada kontrole gittiğiniz hastaneler
gibi
basit
bir tablo düşünüyorum ...
bizim tablo çok basitti ama tbi ben yparım daha hoş bir tblo olsun diyorsanız siz bilirsiniz kızlarrr...
konuları bir deşeliyim bakalım ...
gull huri37 slm kızlar ben burdayım siz nasılsınz neler yapıyorsunz
gull huri37 slm kızlar ben burdayım siz nasılsınz neler yapıyorsunz
ben bebeyime oda takımı ALDIMDA şimdi park yataklar var ya ondan istiyorum ondan alıcam
Ben marangoza buna benzer bir şey yaptırmayı istiyorum.
Bir süre ikisi aynı yatakta yatar,yaza ev değiştirince aynısından bir yatak daha yaptırırız kendi yataklarında yatarlar ve en azından 4-5 yaşında dek idare eder diye düşünüyorum.Eni,boyu,ebatları da ona göre olucak tabi..
Tabi tamamen aynısı olmayacak,ayakları tekerlekli falan olsa daha iyi olur..
valla bizim burda bir bayan vardı karsı sitede 7 aylık dogumunu almanyada yapacaktı gidip bugün dogurmuş kadıncagız süpriz oldu bence çok hazırlıklı olmak lazım kız anneleri
çok güzel model ama istersen sende park yatak oal bebişler büyünce katlayıp koyarsın kenara
yasvip nasılsın kanaman nasıl oldu kendini fazla yorma
ordan düşmesinler canım sanki çok alçak gibi duruyo daha derin olsa yinede sen bilirsin tabi
Ben marangoza buna benzer bir şey yaptırmayı istiyorum.
Bir süre ikisi aynı yatakta yatar,yaza ev değiştirince aynısından bir yatak daha yaptırırız kendi yataklarında yatarlar ve en azından 4-5 yaşında dek idare eder diye düşünüyorum.Eni,boyu,ebatları da ona göre olucak tabi..
Tabi tamamen aynısı olmayacak,ayakları tekerlekli falan olsa daha iyi olur..
valla angelnrcn benim kanamam manamam yok ALLAHA SÜKÜR BEN ÇOK İYİYİMDE BENİ doktorlar korkuttu hani sinek küçük mide bulandırır derler ya ben öyle oldum yoksa ben inan aynı hayatıma devam ediyorum benim yaşam tarzımı bir görsen herseyimi kendim yapıyorum dısarıda cıkıyorum alışverişe evdede işlerimi yavas yavas yapıyorum ben bende ne var inan anlamadım .doktor 25. haftamda erken dogum riskin var dedi daha ben doguracagım sen düşün aynı duruyorum aynı duruyorum ne bir sancım ne bir kanamam nede kasılmam var nasıl oluyor bu anlamadım benim 25. hafatamda hafif bir leke geldi oda pembemsi çok küçük yani tam kanda degil doktorumbuna dayanarak bu fikre vardı ondan sonra fakülteye muayene oldum kasılma ritimlerime baktılar bişey yok,alttan muayene etti rahimde polip oldugunu gördü yani bu lekelerimin sebebi buymuş içten kaynaklı degil hiçbiri SU AN AKINTI VE POLİP İÇİN FİTİL KULLANIYORUM BİRDE ELEVİT ALIYORM BU KADAR İYİYİM İNAN TÜM ANNİŞLERDEN DAHA SAGLIKLIYIM BENİ BU DOKTORLAR SASIRTTI KİME İNANACAGIM BİLMİYORUM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
beğenmiyorum park yatakları hiç..:çok üzgünüm:
bir şeyin yok ozaman maaşallah benim 2.ayımda kahverengi kanamam olmuştu doktor hep dinleniceksin dedi sonra hep yattım şimdi bişey yok çok şükürvalla angelnrcn benim kanamam manamam yok ALLAHA SÜKÜR BEN ÇOK İYİYİMDE BENİ doktorlar korkuttu hani sinek küçük mide bulandırır derler ya ben öyle oldum yoksa ben inan aynı hayatıma devam ediyorum benim yaşam tarzımı bir görsen herseyimi kendim yapıyorum dısarıda cıkıyorum alışverişe evdede işlerimi yavas yavas yapıyorum ben bende ne var inan anlamadım .doktor 25. haftamda erken dogum riskin var dedi daha ben doguracagım sen düşün aynı duruyorum aynı duruyorum ne bir sancım ne bir kanamam nede kasılmam var nasıl oluyor bu anlamadım benim 25. hafatamda hafif bir leke geldi oda pembemsi çok küçük yani tam kanda degil doktorumbuna dayanarak bu fikre vardı ondan sonra fakülteye muayene oldum kasılma ritimlerime baktılar bişey yok,alttan muayene etti rahimde polip oldugunu gördü yani bu lekelerimin sebebi buymuş içten kaynaklı degil hiçbiri SU AN AKINTI VE POLİP İÇİN FİTİL KULLANIYORUM BİRDE ELEVİT ALIYORM BU KADAR İYİYİM İNAN TÜM ANNİŞLERDEN DAHA SAGLIKLIYIM BENİ BU DOKTORLAR SASIRTTI KİME İNANACAGIM BİLMİYORUM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
KİMSE KIZMASIN AMA BU BENİM SAHSİ FİKRİM BENDE PARK YATAGI HİÇ SEVMİYORUM HIŞIR HIŞIR O NE .çadır kuruyor gibi
bir şeyin yok ozaman maaşallah benim 2.ayımda kahverengi kanamam olmuştu doktor hep dinleniceksin dedi sonra hep yattım şimdi bişey yok çok şükür
Canım bu sadece resim,ebatları belli değil ki..Crib diye satılıyormuş Amerika da..Ben de ona göre ebatlarını çizip marangoza vereceğim..ıç derinliğini 120 cm istiyorum az mı ? Park yataklardan daha derin olucak..Alt kısmı tekerlekli ve çocuk uzun süre yatabilecek..Bir kaç kademeli olucak yatak..ordan düşmesinler canım sanki çok alçak gibi duruyo daha derin olsa yinede sen bilirsin tabi
Canım kardeşim park yataktan memnun kalmadı..Yeğenim içinden kolaylıkla çıkıyor malesef..Çocuk aylarca yer yatağında yatmak zorunda kaldı..Bu ahşap yatakla daha uzun süre kullanabiliriz,gerektiğinde marangoza ek yaptırabiliriz diye de düşünüyorum..Zamanı geldiğinde...bende beğenmiyorum çok dedim eşime çilekte 360 a varmış mobilya beşik gidip alalım diye ama doğalgaz gelmedi bizim buralara salona getirmek gerekicek dedi birde çocuk 3-4 yaşına geldiğinde kenara koyamazsın vericen birine istersen chicoda renkleri kibar olanlar var onlara bakablirsin
Ben susam yağı ve fındık yağı kullanıyorum..Hiç bir çatlak ya da kaşıntım olmadı..Susam yağı göbekteki tüyleri azdırır diyorlar ama aksine bende birşey olmadı..kızlar çatlaklar için ne aldınız veya ne yapıyorsunuz birde gögüs ucunuza ne kullanacaksınz.ayrıca göbek kısmında gerginlik yada hafif agrı hissden varmı
KıMSE KIZMASIN AMA BU BENıM SAHSı FıKRıM BENDE PARK YATAGI HıÇ SEVMıYORUM HIŞIR HIŞIR O NE .çadır kuruyor gibi
SELAM KIZLARRRR opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?