- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
dikka tet canım hamilelik bu bir sti bir saatini tutmaz..sen yinede daha dikkatli bas adımlarını hırpalama ne psikolojik nede fizik olarak kendini..valla angelnrcn benim kanamam manamam yok ALLAHA SÜKÜR BEN ÇOK İYİYİMDE BENİ doktorlar korkuttu hani sinek küçük mide bulandırır derler ya ben öyle oldum yoksa ben inan aynı hayatıma devam ediyorum benim yaşam tarzımı bir görsen herseyimi kendim yapıyorum dısarıda cıkıyorum alışverişe evdede işlerimi yavas yavas yapıyorum ben bende ne var inan anlamadım .doktor 25. haftamda erken dogum riskin var dedi daha ben doguracagım sen düşün aynı duruyorum aynı duruyorum ne bir sancım ne bir kanamam nede kasılmam var nasıl oluyor bu anlamadım benim 25. hafatamda hafif bir leke geldi oda pembemsi çok küçük yani tam kanda degil doktorumbuna dayanarak bu fikre vardı ondan sonra fakülteye muayene oldum kasılma ritimlerime baktılar bişey yok,alttan muayene etti rahimde polip oldugunu gördü yani bu lekelerimin sebebi buymuş içten kaynaklı degil hiçbiri SU AN AKINTI VE POLİP İÇİN FİTİL KULLANIYORUM BİRDE ELEVİT ALIYORM BU KADAR İYİYİM İNAN TÜM ANNİŞLERDEN DAHA SAGLIKLIYIM BENİ BU DOKTORLAR SASIRTTI KİME İNANACAGIM BİLMİYORUM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu arada bu jinekologların aynı zamanda iyi bir psikolog eğitiminden de geçmeleri gerektiğini düşünüyorum...
kızlar çatlaklar için ne aldınız veya ne yapıyorsunuz birde gögüs ucunuza ne kullanacaksınz.ayrıca göbek kısmında gerginlik yada hafif agrı hissden varmı
canım ben hala bebe yağı kullanıyorum zaten hamile kalmadan önce de kullanırdım duştan sonra elimdeki bitene kadar bununla idare edicem sonrasında da susam yağı ve zaytinyağı sürmeyi düşünüyorum. şimdilik çatlak oluşmadı ama bazı akşamlar çok gergin hissediyorum aslında sebebini de biliyorum gibi :kedi: işyerinde wc problei yaşadığım için gün içinde çok fazla su içemiyorum. ev dışında bir yerde wcye gitmekten nefret ediyorum napiyim :kedi: o yüzden akşamları suya fazla yükleniyorum yatana kadar ve gece kalktıkça ikişer bardak götürüyorum. yani gün içine yaymam gereken 2,5 litre suyu birkaç saatte içmeye çalışınca böyle oluyo sanırım :)
Huri 37, Niyet ettim diyet etmeye ...............yazmışsın ya çok güldüm ya..:)))
Doğumdan sonra ben de yazayım aynısını bari hehehehheehe
,
aşkım moral bozacak ne var...
ah canım son aylarda şu zamana kadar gelediğin dönemin 2 kat hızında ilerleyeceksin.
bişeyim yok deme 15 günde bizim çocuklarımzı nasıl sürünmeden yürümeye eçebiliyorsa 15 günde sendede çok değişiklikler olacak...
maddi yönden diyorsan raporunu alıp sgk ya gittiğinde zaten fazlasıyla paranı alacaksın...
e o zaman oh uyu mis gibi sabahları kalk bebek şekerlerini hazırla,bebeğinini beşiğini hazırla,eşyalarını hazırla,yavaş yavaş dolam sar ,börek sar buzluğa at..inan ki çok ağarlaşacaksın..varmı ilk çocuk bilmiyorum ama ..hem paranı alacaksın hemde o kadar çok yapacak şey var ki..üstelik şu kilona bir kaç kilo dah eklenecek...
haziran ayından da hastane çantanı hazırla derim süpriz yapabilir bebeğin...
Huri 37, Niyet ettim diyet etmeye ...............yazmışsın ya çok güldüm ya..:)))
Doğumdan sonra ben de yazayım aynısını bari hehehehheehe
bu çatlama olayı birazda genetikmiş kızlar ben birşey sürmüyorum kaşıntım yok olsada kaşımayın kızlar çatlak olur kızkardeşim hiç çatlamadı pürüzsüz cildi inşallah bende çatlamam ne kötü görünüyor kalça göbek basenlerde kiminin göğüslerde çatlıyor
yz yaz umarım benim gibi kiloların kazlmaz da yazmana da erek kalmaz...
o yazının altında birde ticker vardı diyetteydim az bvuçuk yeşil çaydan zehirlenince bıraktım hemen...[/B]
ya kızlar siz yazdıkça bende yazma gereği duyuyorum lütfen hanenize tecavüz olarak düşünüyorsanız daha seyrek uğrarım zira kendimi böyle birinini evine, aile içine dalmışımda sohbetini kesiyormuş gibi hissediyorum lütfen rahatsız olan özelden yazsın anlayışla karşılarım...
şimdi bu konuda da bizim tezimiz şu oldu 2009 anneleri olarak..
hamilelikten önce göbek bölgesi ne kadar yumuşksa eğer çatlak olmuyor çünkü esnekliğe ,gerilmeye müsait olduğu için..benim gibi dümdüz bir karnınız vardıysa eğer deprem fay hattı gibi çatlıyorsunuz..
ben 2 aylık hamilelikten itibaren aktarda karışım hazırlattım lavanta yağı,havuç yağı,susam yağı,kakao yağı..her akşam yatmadan sürdüm...
ama dizlerime kadar çatladım çünkü eşşek derisi gibi kalın sert ver sıkı bir deriye sahiptim...
zaten b usebepten ötürüde kilolarımı veremedim hem çatladım hemde kilolu kaldım...
annemde çatlak var bende ergenlik döneminde çatladım( şimdiye kadar 8 kilo hamilelik döneminde 5 kiloda tedavi sürecinde aldım. 18. haftamdan bu yana kilo konusunda biraz daha kontrollü gidiyorum 2 kilo anca aldım. hergün yağlı güreşe hazırlanır gibi yağlanıp kremleniyoruz. şimdilik çatlak yok kaşınmada yok. hayırlısı bakalım.
bahar temizliğini yaptınmı ben başkasına yaptırmıycam yavaş yavaş yaparım kendim diyorum perdeleride kocaya astırırım burada temizliğe gelenler baştan savma yapıyor
gull nasılsın nasıl bebişin aldınmı birşeyler ben kremlenmeyi sevmiyorum maaşallah çatlak yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?