2010 Temmuz Anneleri : )

dikka tet canım hamilelik bu bir sti bir saatini tutmaz..sen yinede daha dikkatli bas adımlarını hırpalama ne psikolojik nede fizik olarak kendini..
hep gül hep mutlu olun kızlar..
ben geçirdim ya hamile biri gördüm mü ağlayasım geliyor başımın üstünde tutasım geliyor...o hep yatsın ben ona bakayım...insanlar ıanlamak zor nasıl oluyor da hamile bayanı üzüyorlar ben mutlu etmek için ona kahkaha attırmak için elimden geleni yaparım yahu

bu arada bu jinekologların aynı zamanda iyi bir psikolog eğitiminden de geçmeleri gerektiğini düşünüyorum...

kızlar çatlaklar için ne aldınız veya ne yapıyorsunuz birde gögüs ucunuza ne kullanacaksınz.ayrıca göbek kısmında gerginlik yada hafif agrı hissden varmı

canım ben hala bebe yağı kullanıyorum zaten hamile kalmadan önce de kullanırdım duştan sonra elimdeki bitene kadar bununla idare edicem sonrasında da susam yağı ve zaytinyağı sürmeyi düşünüyorum. şimdilik çatlak oluşmadı ama bazı akşamlar çok gergin hissediyorum aslında sebebini de biliyorum gibi :kedi: işyerinde wc problei yaşadığım için gün içinde çok fazla su içemiyorum. ev dışında bir yerde wcye gitmekten nefret ediyorum napiyim :kedi: o yüzden akşamları suya fazla yükleniyorum yatana kadar ve gece kalktıkça ikişer bardak götürüyorum. yani gün içine yaymam gereken 2,5 litre suyu birkaç saatte içmeye çalışınca böyle oluyo sanırım :)

Huri 37, Niyet ettim diyet etmeye ...............yazmışsın ya çok güldüm ya..:)))
Doğumdan sonra ben de yazayım aynısını bari hehehehheehe

bu çatlama olayı birazda genetikmiş kızlar ben birşey sürmüyorum kaşıntım yok olsada kaşımayın kızlar çatlak olur kızkardeşim hiç çatlamadı pürüzsüz cildi inşallah bende çatlamam ne kötü görünüyor kalça göbek basenlerde kiminin göğüslerde çatlıyor

Huri 37, Niyet ettim diyet etmeye ...............yazmışsın ya çok güldüm ya..:)))

denizcim bu diyet olayı insanın psikolojisini bozuyor hiç sevmiyorum diyet perhiz olaylarını onedenle diyorum şimdi yerken aşırıya kaçmayalım

benim annem de çatlamadı,kız kardeşim de..Ama kuzenim çatladı,teyzem çatladı mı bilmiyorum.Cildim çok ince olduğu için çatlayabilirim gibi geliyor bazan ama şimdilik bir şey görünmüyor,kaşınmıyor da..Ama damarlar baya belli cildimin altında..bilmiyorumkismile

İşlerim çok yoğundu şimdi bakabildim.

Desteğin için çok teşekkür ederim. Yazını okuyunca gerçekten haklısın...

Ohhh benim için daha iyi olur. Sonradan rapor felan alabilirim. En azından bu dönemim tadını çıkarayım.

Çok teşekkür ederim. İnsan bir an için planları bozulunca sinir oluyor ama böylesi daha iyi galiba...

yz yaz umarım benim gibi kiloların kazlmaz da yazmana da erek kalmaz...
o yazının altında birde ticker vardı diyetteydim az bvuçuk yeşil çaydan zehirlenince bıraktım hemen...

ya kızlar siz yazdıkça bende yazma gereği duyuyorum lütfen hanenize tecavüz olarak düşünüyorsanız daha seyrek uğrarım zira kendimi böyle birinini evine, aile içine dalmışımda sohbetini kesiyormuş gibi hissediyorum lütfen rahatsız olan özelden yazsın anlayışla karşılarım...

şimdi bu konuda da bizim tezimiz şu oldu 2009 anneleri olarak..
hamilelikten önce göbek bölgesi ne kadar yumuşksa eğer çatlak olmuyor çünkü esnekliğe ,gerilmeye müsait olduğu için..benim gibi dümdüz bir karnınız vardıysa eğer deprem fay hattı gibi çatlıyorsunuz..
ben 2 aylık hamilelikten itibaren aktarda karışım hazırlattım lavanta yağı,havuç yağı,susam yağı,kakao yağı..her akşam yatmadan sürdüm...
ama dizlerime kadar çatladım çünkü eşşek derisi gibi kalın sert ver sıkı bir deriye sahiptim...
zaten b usebepten ötürüde kilolarımı veremedim hem çatladım hemde kilolu kaldım...

Evt çatlama olayı ciltle alakalı aslında..
Bazı ciltler ne yaparsanız yapın çatlıyor, bazıları da ne yapmazsanız yapmayın çatlamıyor.

Tabii aşrırı kilo alımı da etkili..

Oğlumda hiçç çatlağım yok.Bu sefer de şu ana kadar yok bakalım..

annemde çatlak var bende ergenlik döneminde çatladım ( şimdiye kadar 8 kilo hamilelik döneminde 5 kiloda tedavi sürecinde aldım. 18. haftamdan bu yana kilo konusunda biraz daha kontrollü gidiyorum 2 kilo anca aldım. hergün yağlı güreşe hazırlanır gibi yağlanıp kremleniyoruz. şimdilik çatlak yok kaşınmada yok. hayırlısı bakalım.

estafurullah canım kilo verme işi zor insan istiyorki 18 yaşındaki gibi olayım eşim çevremdekiler hayran kalsın bana ben evlendiğimde 48 kiloydum boyum 1-9 7 senede 74 de kadar çıktım çocuğum olmadığı halde bir sene spora gittim diyet yaptım ama çok zor diyet aburcubur tereyağı makarna kalorisi yüksek hiç birşey yok 9 kğ verdim zor bela 65 e düştüm onedenle dikkat edicem artık ne bulursam götüriym diye düşünmiycem

Ben de düz karınlıydım hamilelik öncesi..Fakat hastaneye gittiğimde hayli kilosu olan ikiz bekleyen ve şu an için benim haftalarımda olan bir bayan vardı.Karnı baya çatlamıştı..Hatta hamile olduğu falan da pek anlaşılmıyordu normalde kendisi de kilolu olduğu için..Şimdiye dek 2,5 kilo aldığını söylemişti.26-27 haftalık civarıydı sanırım..Hamilelik öncesi 105 kiloymuş, 107,5 kilo olmuş..

gull nasılsın nasıl bebişin aldınmı birşeyler ben kremlenmeyi sevmiyorum maaşallah çatlak yok henüz

bahar temizliğini yaptınmı ben başkasına yaptırmıycam yavaş yavaş yaparım kendim diyorum perdeleride kocaya astırırım burada temizliğe gelenler baştan savma yapıyor

ben bu ay başına ev taşıcam böylece temizlikte aradan çıkacak. ama karnım burnumda inşaat temizliği yapamayacağim için mecburen temizlik şirketlerinden fiyat alıyorum.

gull nasılsın nasıl bebişin aldınmı birşeyler ben kremlenmeyi sevmiyorum maaşallah çatlak yok henüz

çok şükür canım oğluş tekmeliyor ama eskisine göre daha az tekmeliyor şimdi daha çok hareketlerini hissediyorum :)) siz nasılsınız bakalım :) maşallah canım aman çatlak olmasın inşallah.

Kızlar ben birşey diyeceğim.Saçmalıyormuyum yoksa abartıyormuyum bilemem ama sanki benimkiler bu günlerde baya kuvvetlendiler..Sanki karnımda zelzele oluyor..Çok daha kuvvetli ve sert olmaya başladı hareketleri..Yoruyorlar sanki beni,terliyorum valla..Balkon kapısı falan açıyorum artık..Eskisi gibi minik değil pıtpıtları..Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak..?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…