2010 Temmuz Anneleri : )

bende canım pek hissetmiyorum diye üzülüyodum şimdi maaşalh güm güm vuruyo dondurma birde muz yiyince daha çok

yok canım niye saçmalayasın ki..?
Hepimiz aynı durumdayız ki gayet normal..
Ben bazen iş yerinde çalışırken ara vermek zorunda kalıyorum dikkatim dağılıyor çünkü tekmelerden:)) Ama sıkıntı vermiyor henüz bana..

Tabii ilerki aylarda tekme+itme olacak..
Yani ayaklarıyla bir gerilecekler ki, şimdi karnının yırtıp çıkacak zannedeceksin..

Hayırlısı:Saruboceq:

çok şükür canım oğluş tekmeliyor ama eskisine göre daha az tekmeliyor şimdi daha çok hareketlerini hissediyorum :)) siz nasılsınız bakalım :) maşallah canım aman çatlak olmasın inşallah.

canım benim ya sanada kolay gelsin ben nefret ereim tadilat inşaat olaylarında evin yerlerini birde kapılarını yaptırmıştık ne çok uğraşmıştım şimdi eşim pencerelere taktı sonbaharda yaptırırız diyo ben nasıl temizliycem sezeryan olursam keşke bilsem geçtiğimiz yaz yaptırırdım pencereleri bebek sürpriz oldu bize

bende canım pek hissetmiyorum diye üzülüyodum şimdi maaşalh güm güm vuruyo dondurma birde muz yiyince daha çok

benim güm güm vurmanın ötesinde karnımdaki hareketleri daha sertleşti gibi..Yoruyorlar beni..Ne çıtkırıldım oldum..Terliyorum yaa..Sanki büyük bedensel mücadele içindeymişim gibi..

İşte denizcim geriyorlar,itiyorlar,karnım öyle bir yamuluyor ki...göğüs kafesime dek minik bir yumru hızla hareket edip geldi bir ara gördüm..Daha şimdiden böyleyse 2 herkül mü var karnımda nedir bilemeyeceğim..:bbo:

Eee sen de 2 tane var..Bazı şeyleri önceden yaşaman normal..:teytey:

allah tüm ikizleri olanlarada kolaylık versin canım

Slm kızlar bu hafta çok yoğunuz pek gelemiyoruz yanınıza ama iyiyiz bizi merak etmeyin.
Geceler bazen geçmişi okuyorum.
Geceleri kimse olmuyo.

kızlar çatlaklar için ne aldınız veya ne yapıyorsunuz birde gögüs ucunuza ne kullanacaksınz.ayrıca göbek kısmında gerginlik yada hafif agrı hissden varmı

Ben çatlaklar için phytolastıl adlı jeli kullanıyorum sabahları.Bunu zaten doktorum önerdi.Gece yatmadan önce de bebe yağı sürüyorum.İnşallah işe yarar.Sizler ne kullanıyorsunuz?hihoyyyt

Benim oğlum da kıpır kıpır maşallah.Benimki özellikle müzik dinletirken hareketleniyor.Aman hareketli olsunlar da bilelim sağlıklılar.:Saruboceq:Ben her kıpırdadığında şükrediyorum Allahıma.:Saruboceq:Evet bebekler muzu ve dondurmayı çok seviyor.Tabi ben de seviyorum ve bol bol yiyorum.:icecream:Ayrıca muz çok güzel kilo aldırıyormuş bebeğe.:teytey:

bizim arabamız amcamızla yengemizden hediye geldi :))
daha doğrusu siparişini vermişler birkaç güne gelcek :)))

baston ama tamamen yatabilen türden :))

Eklentiler

• $resim_20100302164910_9.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 16
kış döneminde arabamızla biyerlere gideceğimiz için bebek arabası olarak baston almak daha mantıklı geldi yazın biyerlere arabasız gidersek bebek arabasını taşıöası kolay olsun dedik ve en hafifini seçmeye çalıştık

Bastonlar tamamen yatabiliyor mu ? annem de bana onlar yatmıyor diye tutturuyordubilmiyorumkismile
Yeni doğmuş bir bebek rahat edebilir mi acaba içinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…