Kızlar ben birşey diyeceğim.Saçmalıyormuyum yoksa abartıyormuyum bilemem ama sanki benimkiler bu günlerde baya kuvvetlendiler..Sanki karnımda zelzele oluyor..Çok daha kuvvetli ve sert olmaya başladı hareketleri..Yoruyorlar sanki beni,terliyorum valla..Balkon kapısı falan açıyorum artık..Eskisi gibi minik değil pıtpıtları..Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak..?bilmiyorumkismile
Kızlar ben birşey diyeceğim.Saçmalıyormuyum yoksa abartıyormuyum bilemem ama sanki benimkiler bu günlerde baya kuvvetlendiler..Sanki karnımda zelzele oluyor..Çok daha kuvvetli ve sert olmaya başladı hareketleri..Yoruyorlar sanki beni,terliyorum valla..Balkon kapısı falan açıyorum artık..Eskisi gibi minik değil pıtpıtları..Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak..?bilmiyorumkismile
çok şükür canım oğluş tekmeliyor ama eskisine göre daha az tekmeliyor şimdi daha çok hareketlerini hissediyorum :)) siz nasılsınız bakalım :) maşallah canım aman çatlak olmasın inşallah.
bende canım pek hissetmiyorum diye üzülüyodum şimdi maaşalh güm güm vuruyo dondurma birde muz yiyince daha çok
yok canım niye saçmalayasın ki..?
Hepimiz aynı durumdayız ki gayet normal..
Ben bazen iş yerinde çalışırken ara vermek zorunda kalıyorum dikkatim dağılıyor çünkü tekmelerden:))Ama sıkıntı vermiyor henüz bana..
Tabii ilerki aylarda tekme+itme olacak..
Yani ayaklarıyla bir gerilecekler ki, şimdi karnının yırtıp çıkacak zannedeceksin..
Hayırlısı:Saruboceq:
İşte denizcim geriyorlar,itiyorlar,karnım öyle bir yamuluyor ki...göğüs kafesime dek minik bir yumru hızla hareket edip geldi bir ara gördüm..Daha şimdiden böyleyse 2 herkül mü var karnımda nedir bilemeyeceğim..:bbo:
İşte denizcim geriyorlar,itiyorlar,karnım öyle bir yamuluyor ki...göğüs kafesime dek minik bir yumru hızla hareket edip geldi bir ara gördüm..Daha şimdiden böyleyse 2 herkül mü var karnımda nedir bilemeyeceğim..:bbo:
Eee sen de 2 tane var..Bazı şeyleri önceden yaşaman normal..:teytey:
allah tüm ikizleri olanlarada kolaylık versin canım
saol canım.hepimizin amin.ah ah park yatak seçiminde bayağı zorlandım ben pier cardin aldım sonunda birde üst katta yatak odası var orayada alınacak oda takımını iyi günlerde kullansın bebişin
Allah ister ikiz ister tekiz hepimize kolaylık versin inşallah canım..:Saruboceq:
kızlar çatlaklar için ne aldınız veya ne yapıyorsunuz birde gögüs ucunuza ne kullanacaksınz.ayrıca göbek kısmında gerginlik yada hafif agrı hissden varmı
bende canım pek hissetmiyorum diye üzülüyodum şimdi maaşalh güm güm vuruyo dondurma birde muz yiyince daha çok
bizim arabamız amcamızla yengemizden hediye geldi :))
daha doğrusu siparişini vermişler birkaç güne gelcek :)))
baston ama tamamen yatabilen türden :))
kış döneminde arabamızla biyerlere gideceğimiz için bebek arabası olarak baston almak daha mantıklı geldi yazın biyerlere arabasız gidersek bebek arabasını taşıöası kolay olsun dedik ve en hafifini seçmeye çalıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?