2010 Temmuz Anneleri : )

Ben yazın bundan almayı düşünüyorum fiyatına da fiyat denmez markete,gezmeye hemen minibüste rahat olur ist. anneme götürürüm diye çok çok iyi birşey değil belki ama ayakalrı yerden kesilsin zaten iyi birşey alıcam

slm kızlar bende bayadır giremedim foruma aslında arada girip geçmişi okudum ama bi türlü yazamadım bişeyler,hazırlıklarımız baya hızlandı hepimizin ne güzel zaman geçiyor sağlıkla kucağımıza alsak tatlışlarımızı...bizde bu hafta krafttan twıst bebek arabası,camino park yatak viscolex yatak ve iki tane uyku seti aldık ama daha çok şey varmış gibi geliyo..aslında bizim çocuk odamızdaki balkon kapanacak ama haftaya geliceklermiş takmaya ondan sonra oraya bi dolap yaptırıcam çıkıntılar var odada yüklüklü gibi bi dolap istiyorum ya benim içim tez eşimde çok rahat sanki yetişmez gibi geliyo nebileyim sıkıntı yaptım bu hafta....

tamamen yatan bastonlarda var evet bu bizim aldığımız yatanlardan bormal bastonlar 60 tl ise yatanlar 150 tl
ama baston özelliğinde :)))
ve rüzgarı önlemek için korumalığıda var

Ahh canım ahh sen neyse ben nerdeyse 1 ay sonrayım senden ama o kadar sıkıntı yaptım ki bebek 2 gün sonra gelicek gibi ama beşik,araba vs almadan rahat uyuyamıcam galiba eyvahedigeldismile bide şu kıyafet yıkayıp ütütleyim o zaman rahatlarım heralde :ecrin_bebek:

kelebek iyi günlerde kullanın aldıklarınızı

günaydıınnn umarım bugun kolumun ağrısı geçerr düzn izin laıp eve gittim sabaha kadar neler çektim aşıda böyle olduysam ben nasıl doğum yapıcam

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun esm... ıçimizde en ağır yaşayan sen oldun herhalde bu durumu...

Çok mu nazlısın kızzzzzz... Şaka şaka...

Doğumlrımız inşallah kolay olur, hafif atlarız.

yaa nazlımıyım bilmiorudmdaa :):) yanii kum döken bir insanım ben ama bu aşıyı beni bi hale soktu kola ağrısı boyunuma vurdu baş ağrısı allahımm gece hiç uyumadım şimdi kolum ağrıo diğer yerler sağlam şükürr ay inşallh rahat bir doğum olurrr

günaydın kızlaar. bugün tüm gün giremem çok yoğunuz. sabahtan bi herkese meraba diyeyim dedim. ben tetenoz aşısı yaptırmadım doktorumun isteğiyle. önermedi bana. o yüzden kol ağrısı filan çekmedim ama hakkımda hayırlısı artık.benim arkadaşlarım da yaptırmamış sordum bişi olmamış inşallah bana da olmazz. kızlar herkes normal doğum mu istiyor? kafadan sezeryan olcam diyen var mı?

günaydınlar!!
unutturdum kendimi farkındayım ama işler öyle yoğun ki. yeni eleman başladı buraya, ona yavaş yavaş işleri devretmeye başladım ama her şeyi sıfırdan anlattığım için çok zor oluyor.
ee sizler nasılsınız? bebişleriniz büyümüştür baya. her şey yolunda dimi? geçmişi hiç okuyamadım

bencede olma hiç gereği yok hemm evde doğum yapanlar için bu aşılar benm yengem hiç olmadı bişe olmadı ya boşuna benceee bu ne yaa o zman her amleyita giricek olan tetenoz olsun :'( ıkı gundur çektiğimi anlatamm korkma aşı olmasanda bişi olmaz ben 2 . dozu asla vurdurmucam ateş boyun ağrısı neler çektim dun hiç uyumadım

Herkese günaydın..

Flowersun evet ben kafadan sezeryan olcam kısmetse:) ılki sezeryan olduğu için..
Esm_Çkr, aşı ne kadar da etkilemiş seni..Umarım bugün geçer

Froya hemşerim özledik olmuyor ama böyle.

canım canımm çok geçmiş olsun daha iyisin şimdi dimiii olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…