Bastonlar tamamen yatabiliyor mu ? annem de bana onlar yatmıyor diye tutturuyordubilmiyorumkismile
Yeni doğmuş bir bebek rahat edebilir mi acaba içinde ?
slm kızlar bende bayadır giremedim foruma aslında arada girip geçmişi okudum ama bi türlü yazamadım bişeyler,hazırlıklarımız baya hızlandı hepimizin ne güzel zaman geçiyor sağlıkla kucağımıza alsak tatlışlarımızı...bizde bu hafta krafttan twıst bebek arabası,camino park yatak viscolex yatak ve iki tane uyku seti aldık ama daha çok şey varmış gibi geliyo..aslında bizim çocuk odamızdaki balkon kapanacak ama haftaya geliceklermiş takmaya ondan sonra oraya bi dolap yaptırıcam çıkıntılar var odada yüklüklü gibi bi dolap istiyorum ya benim içim tez eşimde çok rahat sanki yetişmez gibi geliyo nebileyim sıkıntı yaptım bu hafta....
tamamen yatan bastonlarda var evet bu bizim aldığımız yatanlardan bormal bastonlar 60 tl ise yatanlar 150 tl
ama baston özelliğinde :)))
ve rüzgarı önlemek için korumalığıda var
slm kızlar bende bayadır giremedim foruma aslında arada girip geçmişi okudum ama bi türlü yazamadım bişeyler,hazırlıklarımız baya hızlandı hepimizin ne güzel zaman geçiyor sağlıkla kucağımıza alsak tatlışlarımızı...bizde bu hafta krafttan twıst bebek arabası,camino park yatak viscolex yatak ve iki tane uyku seti aldık ama daha çok şey varmış gibi geliyo..aslında bizim çocuk odamızdaki balkon kapanacak ama haftaya geliceklermiş takmaya ondan sonra oraya bi dolap yaptırıcam çıkıntılar var odada yüklüklü gibi bi dolap istiyorum ya benim içim tez eşimde çok rahat sanki yetişmez gibi geliyo nebileyim sıkıntı yaptım bu hafta....
Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun esm... İçimizde en ağır yaşayan sen oldun herhalde bu durumu...
Çok mu nazlısın kızzzzzz... Şaka şaka...
Doğumlrımız inşallah kolay olur, hafif atlarız.
günaydın kızlaar. bugün tüm gün giremem çok yoğunuz. sabahtan bi herkese meraba diyeyim dedim. ben tetenoz aşısı yaptırmadım doktorumun isteğiyle. önermedi bana. o yüzden kol ağrısı filan çekmedim ama hakkımda hayırlısı artık.benim arkadaşlarım da yaptırmamış sordum bişi olmamış inşallah bana da olmazz. kızlar herkes normal doğum mu istiyor? kafadan sezeryan olcam diyen var mı?
bencede olma hiç gereği yok hemm evde doğum yapanlar için bu aşılar benm yengem hiç olmadı bişe olmadı ya boşuna benceee bu ne yaa o zman her amleyita giricek olan tetenoz olsun :'( ıkı gundur çektiğimi anlatamm korkma aşı olmasanda bişi olmaz ben 2 . dozu asla vurdurmucam ateş boyun ağrısı neler çektim dun hiç uyumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?