2010 Temmuz Anneleri : )

Dün bende 2. doz aşımı oldum. Görümcemde aynı aşıdan oldu ama aşıyı olur olmaz sızlanmaya başladı yok kolum uyuştu yok çok ağrıyor diye öyle abartılacak bir ağrısı olmuyor yani birazda kişiden kişiye değişiyor yani, ben canım yok acımazsa dile bile getirme yani bu hayatta hiçbir şey kolay değil..
Hayata karşı biraz dişimizi sıkmak gerektiğini düşünüyorum.....

günaydıınnn umarım bugun kolumun ağrısı geçerr düzn izin laıp eve gittim sabaha kadar neler çektim aşıda böyle olduysam ben nasıl doğum yapıcam

Günaydın Esm.Hay allah çok çekmişsin sen aşıdan yaa..İnş.biran önce geçer canım..

Canım sen nerelere kayboldun merak etmiştim...Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsınn bakalım...

bende hemen göstermedı etkisini vuruldum buz faln koydum burdan okuduğum gibi sonra eve gittim bişe yok gece saat 3te uykudan uyandrıdı ağrı dun işe geldim boynuma başıma vurdu ağrı eve gittim parol içtimm derken gece gene başladı sabaha kadr uyumadım okuldada vuruluorduk bunlardan ama etkilenmemiştim bu denli ateş yaptı gece kaç kere üstümü değiştirdimm

papatya ve deniz ben de özledim sizleri.. ama işler öyle fenaydı ki hiç fırsatım olmadı.
yolun sonuna baya yaklaştık kızlar ya. zaman çabuk mu geçti ne
biz de iyiyiz kızımla çok şükür. göbeğim artık kocaman :) 9 kilo aldım şimdiye kadar. doktor biraz fazla olduğunu söyledi ama bana yürüyüşü yasaklamıştı (bebeğin başı aşağıda,duruşundan dolayı) hareketsiz kaldığım için de birden çok kilo aldım tabi. şimdi haftada 2 kere yürüyüş yapabilirsin dedi bakalım işe yarıcak mı :)

kızlar ben şeker diyeti yaptığımdan beri kilo almıyorum. yani 62ydim 61 oldum şimdi gene 62 oldum. 56yla hamile kaldım 62 kiloyum yani 6 kilo bayaa iyi aslında dimi. herkes hiç kilo almadın diyo. bebeğim 1 kiloyu geçmiş ama

Ne güzel işte Flowersun şeker diyeti işe yaramış ozaman desene...

ay maşallh maşallh ne güzelll ben nie alıorum pekkiii :):):) 62 ile kaldımmm ama tam hatırlamıom valla acaba 60 mıydı en son 69 çıktım son kontroldee şimdiyi düşünemiorum evde tartı yok alamayıda düşünmüyorummm ben 60 hamile kaldım die hesap ediorumm vee 9 kiloo :) 2 hafta geçti kontrolden sonra:) ve hiç gobık yokk çok komık bu kılolar nerde

Sana da bebişine de maşallah canım...

Demek ki iradene sahip birisin. İnşallah hep böyle devam eder.

herkese günaydın:))
esm_ckr geçmiş olsun canımcım
ben tetenoz olmadım,dr artık gerek yok dedi..evde doğum yapmıcaksan ,iğneyi yaptırma dedi
deniz_güneş bende kafadan sezeryan :))yani kendi kafamdan D
şimdilik ben öyle düşünüyorum zaman ne gösterir

Vallahi en çok merak ettiğim göbek şuanda seninki canım. kaydirigubbakcemile3

tşk ederim canım bencede olmaa ne gerk var yaa her ameliyat olan tetenezmu oluyorr örneğin fıtık ameliyatı olunuor bilmem ne bir sürü şey kimse bişe oolmuyorr işkence resmen

Vallahi en çok merak ettiğim göbek şuanda seninki canım. kaydirigubbakcemile3

inann görenler inanmıor :)) sadece bende damperler genişledi maşallah :):) arkaya yazı yazıcak kadr oldu :)) ama gobek yok nerde bu çocuk bilmiorummm küçük gobekle doğurucam :)

Ohh ne kadr güzel.. 6 kıloyu ben 1 ayda alırım yawww aasırnaşık şey
Kızımı bır dogurup şu gereksız kilolarımdan bir kurtulsaaammm İNŞAALLAH :kedi:

canımcımmm
biraz bünye meselesi hayata karşı bir duruş değil bu,vücut hasas bir bünyeye sahipse tepki farklı olabiliyor,ben de ağrı çekmedim çok şükür ama ablam çok zorlandı iki kardeş ama bünye farklı...

QUOTE=flowersun;12794446]kızlar ben şeker diyeti yaptığımdan beri kilo almıyorum. yani 62ydim 61 oldum şimdi gene 62 oldum. 56yla hamile kaldım 62 kiloyum yani 6 kilo bayaa iyi aslında dimi. herkes hiç kilo almadın diyo. bebeğim 1 kiloyu geçmiş ama[/QUOTE]

bebişe de sana da maşallah canım yaa ben aldım başımı gidiyorum... merak ettim sana diyet i beslenme uzmanı mı verdi?
cokacimcoook

Benim dün akşam moralim çok bozuldu.

Normalde selülit nedir, çatlak nedir bilmem.

Akşam bacaklarımı şöyle bir büzüştürtüm gözlerime inanamadım, selülitler oluşmaya başlamış. Allah'tan henüz çatlak yok.

Sizde durumlar nasıl?

Kiloları verince gider mi acaba yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…