canım bir anlasam nedenini herkezde sadece kol ağrısı benm boynuma vurdu başım ağrıdı veee 2 gece hiç uyumadımmHerkese günaydın..
Esm_Çkr, aşı ne kadar da etkilemiş seni..Umarım bugün geçer
canım canımm çok geçmiş olsun daha iyisin şimdi dimiii olumunekankayizsmile
günaydıınnn umarım bugun kolumun ağrısı geçerr düzn izin laıp eve gittim sabaha kadar neler çektim aşıda böyle olduysam ben nasıl doğum yapıcam
günaydınlar!!
unutturdum kendimi farkındayım ama işler öyle yoğun ki. yeni eleman başladı buraya, ona yavaş yavaş işleri devretmeye başladım ama her şeyi sıfırdan anlattığım için çok zor oluyor.
ee sizler nasılsınız? bebişleriniz büyümüştür baya. her şey yolunda dimi? geçmişi hiç okuyamadım
Dün bende 2. doz aşımı oldum. Görümcemde aynı aşıdan oldu ama aşıyı olur olmaz sızlanmaya başladı yok kolum uyuştu yok çok ağrıyor diye öyle abartılacak bir ağrısı olmuyor yani birazda kişiden kişiye değişiyor yani, ben canım yok acımazsa dile bile getirme yani bu hayatta hiçbir şey kolay değil..
Hayata karşı biraz dişimizi sıkmak gerektiğini düşünüyorum.....
Günaydın Esm.Hay allah çok çekmişsin sen aşıdan yaa..İnş.biran önce geçer canım..
kızlar ben şeker diyeti yaptığımdan beri kilo almıyorum. yani 62ydim 61 oldum şimdi gene 62 oldum. 56yla hamile kaldım 62 kiloyum yani 6 kilo bayaa iyi aslında dimi. herkes hiç kilo almadın diyo. bebeğim 1 kiloyu geçmiş ama
kızlar ben şeker diyeti yaptığımdan beri kilo almıyorum. yani 62ydim 61 oldum şimdi gene 62 oldum. 56yla hamile kaldım 62 kiloyum yani 6 kilo bayaa iyi aslında dimi. herkes hiç kilo almadın diyo. bebeğim 1 kiloyu geçmiş ama
ay maşallh maşallh ne güzelll ben nie alıorum pekkiii :):):) 62 ile kaldımmm ama tam hatırlamıom valla acaba 60 mıydı en son 69 çıktım son kontroldee şimdiyi düşünemiorum evde tartı yok alamayıda düşünmüyorummm ben 60 hamile kaldım die hesap ediorumm vee 9 kiloo :) 2 hafta geçti kontrolden sonra:) ve hiç gobık yokk çok komık bu kılolar nerde
herkese günaydın:))
esm_ckr geçmiş olsun canımcım
ben tetenoz olmadım,dr artık gerek yok dedi..evde doğum yapmıcaksan ,iğneyi yaptırma dedi
deniz_güneş bende kafadan sezeryan :))yani kendi kafamdanD
şimdilik ben öyle düşünüyorum zaman ne gösterir
Vallahi en çok merak ettiğim göbek şuanda seninki canım. kaydirigubbakcemile3
canımcımmmDün bende 2. doz aşımı oldum. Görümcemde aynı aşıdan oldu ama aşıyı olur olmaz sızlanmaya başladı yok kolum uyuştu yok çok ağrıyor diye öyle abartılacak bir ağrısı olmuyor yani birazda kişiden kişiye değişiyor yani, ben canım yok acımazsa dile bile getirme yani bu hayatta hiçbir şey kolay değil..
Hayata karşı biraz dişimizi sıkmak gerektiğini düşünüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?