2010 Temmuz Anneleri : )

kuju bizim akrabanın eşi hamiş oldu çook zayıftı iice bir şişti bu hamişkenn selülitt midersin çatlakmı birde çatlakları beyaz beyaz değildi kahve hahvee inanamassınnn bu kız doğum yaptı bize geldıler yemeğe eşofman aldı benden rahat otursun dıe yeni doğum yapmıştı verdim ne göriiim iğrenç selülit çatlakk ben doğum yapmıcam dedim ve gitmior dedi bana dünyam yıkıldı çok değil ondan 2 ay sonra geldı ınan ne çatlak ne selülit oğlumn arkasında koşmaktan geçti krem bile kullanmadım dediii :):) çookk sevindirik oldumm korkmaa geçiorr bol harekkette

şekerim bence hiç üzlme senin ki gider
ama bizde genetiktir malesef bacaklar selülitli ve ilk 3 ayda 6 kilo almanın eseri olan çatlaklar da mevcut bende selülit ten kurtuluşum yok çatlaklar ise imkansız mafoldumben

Ayyyy canım ilk satırları okuyunca gözlerim :1shok::1shok::1shok: böyle oldu. Allah yandık dedim ama sonunu okuyunca büyük bir ohh çektim. İnşallah geçerler yaaa...

Ben zaten normalde spora felan zamanım olmuyor diye ip atlıyorum bol bol...

Hatta hamile olduğumu bilmiyordum ben hergün ip atladım. Nerden biilim hamileymişim. Allah'a şükürler olsun bişe olmadı.

Selülit geçer de çatlak geçmez kızlar..

canım gözümle görmesemmm bende inanamazdım geçtiğine ama resmen yarıktı kadınınkii ve içi kahve kahve hani ben beyaz tenlimdir çatlağımda beyazz olur çok belli etmz vucudumda ama onda net belliydi bri dahakindee hiç bişe yoktuuu selülit bile kalmamışş

bebişe de sana da maşallah canım yaa ben aldım başımı gidiyorum... merak ettim sana diyet i beslenme uzmanı mı verdi?
cokacimcoook[/QUOTE]

yok doktorum verdi ama ben burda paylaşmıştım arkadaşlarla. ama özet olarak şeker çukulata ve şekerli şeyleri hiç yemedim. börek poğça tipi karbonhidratları hiç yemedim. pilav yiyorsam ekmek yemedim ekmek yiyorsam pilav makarna. mantı filan yemedim. öyle yani. ama bir de ben çok koşturdum öbür ev derdine 15 günde 1 kilo zayıfladım yani.şimdi de anca geri aldım. nerdeyse 1 aydır aynı kilodayım.ama bebeğim almış neyse ki zayıf kalcak diye korkuyodum. şimdi biraz daha genişlettim diyeti ama yine de şeker yemiyorum. bir de tarçın ve hibiskus çayı içiyorum arada. şekeri dengeliyoırmuş. kokusu da çok hoş tavsiye ederim. şekerimi düşürdü yani.

Günaydın arkadaşlar.:CüvCüv:
Ben de 9,5 kilo almışım..Anneme göre hiç kilo almamışım bilmiyorumkismile
Benim bildiğim hamile kadınlar sürekli bir şey yemek ister sen niye yemiyorsun diyor,gecenin 1,5 uğunda kapıyı açıp sana bir süt ısıtayım mı diye soruyor,deliricem valla..Zaten yata yata reflü gibi oldu midem..Enerji harcamıyorum ki fazla ,acıkayım..Çok üzgünüm çoook

annemde şeker hastası oda tarçını çayını içiorr hibisküs nedir onu senden duydum ama

şekerim bence hiç üzlme senin ki gider
ama bizde genetiktir malesef bacaklar selülitli ve ilk 3 ayda 6 kilo almanın eseri olan çatlaklar da mevcut bende selülit ten kurtuluşum yok çatlaklar ise imkansız mafoldumben

İnşallah canım inşallah...

Dediğin gibi bunlar genetik demek ki benim annemde de yok denecek kadar az bir çatlak var ama hiç selüliti yok. İnşallah ona çekmişimdir.

Bugün nedense pek keyfim yok. Negatif enerji dağıtıyorum resmen.

Bu halimi hiiiiçç sevmiyorum ama elimde de değil...

Günaydın arkadaşlar.
Nassılsınız.
biz iyiyiz Allaha şükür .
Teftişimizi geçirdik çok güzel geçti.
Mutluyuz huzurluyuz:)))

herkese selaam...bende de bi stres var kızlar yaa..bahar dan mı acaba..gerçi artık gecelerı uykylarımız çok bölunuyo..ben uyuyamadımmı sinirli oluyorum..

annelerin hepsi böyle. sürekli bana şunu yicen mi bunu yapim mi şundan canın istiyo mu diye sürekli soru yağmuruna tutuyo. sonra yemicem dersem ama çok güzel hadi ye bi tane diye ısrar ediyo. taa ki anneee diye bağırırsam o zaman susuyo. sonra biraz küsüyo 10 dakka ve yine başlıyo kızım şunu yicen mi bunu istiyon mu aaaay biz de böle mi olcaz acabaa.

Bugün nedense pek keyfim yok. Negatif enerji dağıtıyorum resmen.

Bu halimi hiiiiçç sevmiyorum ama elimde de değil...

Maalesef canım arada oluyor öyle bende öyleyim bir kaç gündür hele de kafama birşeyleri taktıysam tamam artık..Kurup kurup duruyorum..
Günaydın arkadaşlar.
Nassılsınız.
biz iyiyiz Allaha şükür .
Teftişimizi geçirdik çok güzel geçti.
Mutluyuz huzurluyuz:)))

Günaydın Miss hoşgeldinn biz iyiyiz sen nasılsınn hadi gözünaydın olsun sevindim senin adına rahatlamışsındır...

günaydın kızlar:

biz bugün doktora kontrole gideceğiz bakalım idrar yollarındaki iltihap geçmiş mi?

o aradada oğluşumu görücem ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…