Benim dün akşam moralim çok bozuldu.
Normalde selülit nedir, çatlak nedir bilmem.
Akşam bacaklarımı şöyle bir büzüştürtüm gözlerime inanamadım, selülitler oluşmaya başlamış. Allah'tan henüz çatlak yok.
Sizde durumlar nasıl?
Kiloları verince gider mi acaba yaa...
Benim dün akşam moralim çok bozuldu.
Normalde selülit nedir, çatlak nedir bilmem.
Akşam bacaklarımı şöyle bir büzüştürtüm gözlerime inanamadım, selülitler oluşmaya başlamış. Allah'tan henüz çatlak yok.
Sizde durumlar nasıl?
Kiloları verince gider mi acaba yaa...
kuju bizim akrabanın eşi hamiş oldu çook zayıftı iice bir şişti bu hamişkenn selülitt midersin çatlakmı birde çatlakları beyaz beyaz değildi kahve hahvee inanamassınnn bu kız doğum yaptı bize geldıler yemeğe eşofman aldı benden rahat otursun dıe yeni doğum yapmıştı verdim ne göriiim iğrenç selülit çatlakk ben doğum yapmıcam dedim ve gitmior dedi bana dünyam yıkıldı çok değil ondan 2 ay sonra geldı ınan ne çatlak ne selülit oğlumn arkasında koşmaktan geçti krem bile kullanmadım dediii :):) çookk sevindirik oldumm korkmaa geçiorr bol harekkette
Selülit geçer de çatlak geçmez kızlar..
QUOTE=flowersun;12794446]kızlar ben şeker diyeti yaptığımdan beri kilo almıyorum. yani 62ydim 61 oldum şimdi gene 62 oldum. 56yla hamile kaldım 62 kiloyum yani 6 kilo bayaa iyi aslında dimi. herkes hiç kilo almadın diyo. bebeğim 1 kiloyu geçmiş ama
şekerim bence hiç üzlme senin ki gider
ama bizde genetiktir malesef bacaklar selülitli ve ilk 3 ayda 6 kilo almanın eseri olan çatlaklar da mevcut bende selülit ten kurtuluşum yok çatlaklar ise imkansız mafoldumben
Bugün nedense pek keyfim yok. Negatif enerji dağıtıyorum resmen.
Bu halimi hiiiiçç sevmiyorum ama elimde de değil...
:)) aynen benimdeee ama gülümsemeye çalışıorumm dağıtmak için
annemde şeker hastası oda tarçını çayını içiorr hibisküs nedir onu senden duydum ama
Günaydın arkadaşlar.:CüvCüv:
Ben de 9,5 kilo almışım..Anneme göre hiç kilo almamışım bilmiyorumkismile
Benim bildiğim hamile kadınlar sürekli bir şey yemek ister sen niye yemiyorsun diyor,gecenin 1,5 uğunda kapıyı açıp sana bir süt ısıtayım mı diye soruyor,deliricem valla..Zaten yata yata reflü gibi oldu midem..Enerji harcamıyorum ki fazla ,acıkayım..Çok üzgünüm çoook
aktardan aldım kuşburnuna benzeyen kırmızı bişey o da şekeri dengeliyomuş. ekşi bi tadı var ama güzel.
Bugün nedense pek keyfim yok. Negatif enerji dağıtıyorum resmen.
Bu halimi hiiiiçç sevmiyorum ama elimde de değil...
Günaydın arkadaşlar.
Nassılsınız.
biz iyiyiz Allaha şükür .
Teftişimizi geçirdik çok güzel geçti.
Mutluyuz huzurluyuz:)))
yaban mersini mi acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?