arkadaslar ya bebek sekeri konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz
elinizde farklı ve kolay model varmı .ben kendim yapayım dıyorum ama ucuz olsun degişik ve kolay olsun istiyorum cok sey istiyorum biliyorum ama ..ne yapsam kararsızım
canım ben çok şeker elbıseler patıkler işlıyorum..ama henüz süslemedim..istersen resım ekleyebılırım..gerçi doguma hazırlık ta eklemeiştim..
doguma hazırlık diye yazsam cıkar mı yada müsait bir zamanda eklersen sevinirim.
dur ekleyiim..
Günaydın herkese....
Ayy bugün fecii bir güne başladım.
Saatimi kurmayı unutmuşum acayip geç kalıyodum Allahtan eşim evden aradı tel.sesine uyandım.
İçine doğmuş kocamın herhalde.
Saç baş temizlikçi kaaaıdn gibi geldim okula.
Ki o kadar süslü bi insanımdır.Gören kafayı çevirip bi daha bakıyor.Çocuklar da çok şaşkın.
Ayy hemen gün bitsin eve gideyim.
Neyseki öğleden sonra dersim yok.
Gidip fön çektiricem.
canım ben çok şeker elbıseler patıkler işlıyorum..ama henüz süslemedim..istersen resım ekleyebılırım..gerçi doguma hazırlık ta eklemeiştim..
eşin derken kuju:):)maşallh sizee diim ben pazar günü yaptım mecımeklii ayy ama canım onun yanına çok yakışan bişe istedii ühühüh anneme sölim yapsın bana
Günaydın herkese....
Ayy bugün fecii bir güne başladım.
Saatimi kurmayı unutmuşum acayip geç kalıyodum Allahtan eşim evden aradı tel.sesine uyandım.
İçine doğmuş kocamın herhalde.
Saç baş temizlikçi kaaaıdn gibi geldim okula.
Ki o kadar süslü bi insanımdır.Gören kafayı çevirip bi daha bakıyor.Çocuklar da çok şaşkın.
Ayy hemen gün bitsin eve gideyim.
Neyseki öğleden sonra dersim yok.
Gidip fön çektiricem.
arkadasım senin kalbinin güzelliği yeter takılma boş ver . 2 saat sonra bomba gibi olursun . bir fön bir makyaj tamam günün annesi.
herkese günaydın kızlarr
guclubacismile canım dün bi telaş ile çıktım bişey söyleyemeden. kusura bakma. inşallah yemek işini halledebilmişsindir
selam kızlar bende hastaneden geliyorum kızımı göstermediler bana şeker testini verdik öğleden sonra sonuç alcaz normalde 26+2 yim ama 27+6 imiş maaşalah dedi boyu da çok uzun dedi insallah şeker testimizde güzel çıkar
İnşallah canım sonucu alınca haber ver bize.
Siz de uzun boyluysanız bebişiniz de selvi boylu olur.
Hadi gözün aydın.
gelir gelmez yazarım canım ben uzun değlim de eşim 187 ona çekmiş galiba
lülülülülülü
İnşallah canım sonucu alınca haber ver bize.
Siz de uzun boyluysanız bebişiniz de selvi boylu olur.
Hadi gözün aydın.
gelir gelmez yazarım canım ben uzun değlim de eşim 187 ona çekmiş galiba
lülülülülülü
Aman aman iyi ikinizin güzel yönlerini toplasın kendinde afet olsun kızınız inşallah:))))
Bizim oğlan da boy kuonusunda babaya çeker inşallah.yoksa ben kısayım yaaa.
selam kızlar bende hastaneden geliyorum kızımı göstermediler bana şeker testini verdik öğleden sonra sonuç alcaz normalde 26+2 yim ama 27+6 imiş maaşalah dedi boyu da çok uzun dedi insallah şeker testimizde güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?