2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben çok şeker elbıseler patıkler işlıyorum..ama henüz süslemedim..istersen resım ekleyebılırım..gerçi doguma hazırlık ta eklemeiştim..

Bu nasıl bir heyacandır Allahım....Bir sürü hazırlıklar başladı..Allahım hepimize sağlıkla nasib et inşallah...:Saruboceq:

Günaydın herkese....
Ayy bugün fecii bir güne başladım.
Saatimi kurmayı unutmuşum acayip geç kalıyodum Allahtan eşim evden aradı tel.sesine uyandım.
İçine doğmuş kocamın herhalde.
Saç baş temizlikçi kaaaıdn gibi geldim okula.
Ki o kadar süslü bi insanımdır.Gören kafayı çevirip bi daha bakıyor.Çocuklar da çok şaşkın.
Ayy hemen gün bitsin eve gideyim.
Neyseki öğleden sonra dersim yok.
Gidip fön çektiricem.

eminim sen her halinle güzelsindir..sana insanlar bakıyomuş gıbı gelıodur..boşver..gününün tadını çıkar canım..

Anaammmm 99 günümüz kalmışşş.
Eyvah eyvahh.
Koyktum ben şimcik:)))

Benim görümcem quinny marka araba kullanıyordu şimdi bana verdi ama memnundu kendisi. Bu arada biz kızımızın odasını pembeye boyattık kızlar. Takımını da bugün getirecekler inşallah.Geriye halısı perdesi ve avizesi kalıyor bir de halıyla aynı desende bordür vardı onu almayı düşünüyoruz. ıstanbulda merba bebe diye biyer var ordan sipariş vercez galiba halıyı. Ankarada oturuyoruz ama buraya da yolluyolar.Biberon emzik veya işte şampuan krem falan onları ben de almadım. Ne zaman almak lazım acaba?

canım ben çok şeker elbıseler patıkler işlıyorum..ama henüz süslemedim..istersen resım ekleyebılırım..gerçi doguma hazırlık ta eklemeiştim..

ellerine saglık hepsi cok sevimli gözüküyo..
ama kendimde bu kadar yapabilirmiyim diye sorular olusuyo .ben hastanede calıştıgım için cok tane yapmam lazım allah eksikliklerini göstermesin cok arkadasımda var cok örmem gerekir ne yapmalı bilmem ki yaa

herkese günaydın kızlarr

eşin derken kuju:):) maşallh sizee diim ben pazar günü yaptım mecımeklii ayy ama canım onun yanına çok yakışan bişe istedii ühühüh anneme sölim yapsın bana

guclubacismile canım dün bi telaş ile çıktım bişey söyleyemeden. kusura bakma. inşallah yemek işini halledebilmişsindir

arkadasım senin kalbinin güzelliği yeter takılma boş ver . 2 saat sonra bomba gibi olursun . bir fön bir makyaj tamam günün annesi.

arkadasım senin kalbinin güzelliği yeter takılma boş ver . 2 saat sonra bomba gibi olursun . bir fön bir makyaj tamam günün annesi.

SAğol kızz.
Evet yaa öyle olucam inşallah.
Evde de dolu işim var akşama yatılı misafirlerim geliyor.
Ama ben yine de bakım yapıcammm kendime.

selam kızlar bende hastaneden geliyorum kızımı göstermediler bana şeker testini verdik öğleden sonra sonuç alcaz normalde 26+2 yim ama 27+6 imiş maaşalah dedi boyu da çok uzun dedi insallah şeker testimizde güzel çıkar

İnşallah canım sonucu alınca haber ver bize.
Siz de uzun boyluysanız bebişiniz de selvi boylu olur.
Hadi gözün aydın.

umuarım ii çıkar sonuçların canım maşallah bebişine ve sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…