2010 Temmuz Anneleri : )

edirne'den selamlar.

Allah nasip ederse bende temmuzda anneyim.

sat 17/10/2009
ilk kilom:55
yaş 29
cinsiyeti kız
adı BERAY
tahmini doğum tarihi 24/07/2010 yalnız bebiş 1 hafta önden gidiyormuş.18 temmuzdada doğabilirmiş.
dogum yaklaştıkça içimi bir korku kapladı:)

Ayyy yaa dün akşamdan beri dizlerim çok ağrıyor.
Menüsküs falan mı oldum nedir?
Şişti sol dizim.Zor yürüyorum yaa.
Çok ayakta kaldım misafirlerim var diye uğraştım yemekle tatlıyla ondan mıdır nedir.

Hoşgeldin canım aramıza...

aramıza hoş geldiniz temmuz melekleriii :CüvCüv:

hoş geldin canım dogum tarihlerimiz yakınmış benım sat da 20 ekim ama benimde 11 gün önden gdiyor hayırlısı benimde korkular basladı doğurdugumu görüyorum hep

hoş geldinnn

bende de oluyor canım normal herhalde ayagıma kramplar giriyor
sabah uyanıyorum acayip ayak ağrısıyla
çok ayakta durunca yürüyünce falaket ağrıyo

canım geçmiş olsun
bence bu aydan sonra misafir ağırlama değil misafir olma zamanı bak nasıl yorulmuşsun.dikkat et kendine özellikle yemekli misafirleri doğum sonrasına sakla :CüvCüv:

masallah canım .. içini ferah tut senin gibi tatlı bir annenin kanında yüksek seker cıkmaz ..

güzel düşün güzel sonuç alırsın

çok teşekkürler arkadaşlar çok sıcakkanlısınız.burada olmaktan mutluluk duydum.

bu arada bebişim 20 temmuzda doğarsa evlilik yıldönümüme denk geliyor

Selam..Hoşgeldiniz...maaşallah ne güzel işte güzel büyüyor demek kiii...İnş.şeker sonucunuzda güzel çıkar tamamlanır sevinciniz..

canım cok ayakta kalma ayaklarınıda elinden geldiğince yüksekte tut . bir süre sallandırmamaya dikkat et. arada günde 5-6 kere soguk uygulamada seni biraz rahatlatır yarına azalmazsa bir ortopedise gözükmende yarar var.

masallah canım .. içini ferah tut senin gibi tatlı bir annenin kanında yüksek seker cıkmaz ..

güzel düşün güzel sonuç alırsın

ay çok tşk ederim canım o senin tatlılığın bende sorun çıkmaz diye düşünüyorum bakalım daha sonucları almaya da cok var 4 saat sonra gideceğim

bende de oluyor canım normal herhalde ayagıma kramplar giriyor
sabah uyanıyorum acayip ayak ağrısıyla
çok ayakta durunca yürüyünce falaket ağrıyo

krampların sebebini calsiyum dengesine baglıyolar bunun içinde magnezyum kullanmayı öneriyolar .bana doktorum başladı kaslarıda gevsetiyo 2 saat yumusak yumusak güzel oluyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…