2010 Temmuz Anneleri : )

anladım canım bu kilo ile boyda önemli.

yeni doktorunla görüş bakalım o neler söyleyecek ama bu zamana kadar 10 kilo almak normal diye biliyorum buradaki pekçok arkadaşda bu civarda kilo aldılar...

inşallah doğumdan sonra hepsi gidecek kiloların...

huri37 hoşgeldin canımmm nasılsın senın dğum hikaayeni okudumda koptum yaa ne matrak kadınsınn :):)

teşekkür ederim canım..dün gibi aklımdn hiç çıkmıyor doğumum ...
matraklığına matrakımdır ama çocuk büyütmek birz söndürüyor insanı canım...zor oluyor hele birde benim gibi tek başınaysan...

selam herkese:)
bugün nasıl bakalım benim güzel temmuz annesi arkadaşlarım????
:dance:

canim bende 11 kilo aldim senden biraz fazlayim, ama doktor normal hersey dedi gerci kiloya ben biraz takiyorum ama, seninde dedigin gibi burdaki arakadaslarin hepsi 1 kilo eksik 2 kilo fazla yani hemen hemen ayni kilolari aldilar

kızlar bende toplamda 8 kg kadar aldım. yani 10 gün önce öyleydi. şimdi 9 olmuştur o...
doktorum normal olduğunu söyledi.
birde dedi ki protein ağırlıklı beslenirsen bebek kilo alır sen değil dedi.
hamur işi yeme, et ye durumu yani. tam benlik

nazosan kac hafatalik hamilesin merak ettim, bende oyle hep hamur isi ya da ekmek yiyesim var;-(( gerci yemiyorum ama kendimi rahat biraksam daha da fazla kilo alirim.

Selam kızlar nasılsınız rüyamda bebişimi gördüm hangi ara gördüm onuda anlamadım çünkü bütün gece uykusuzdum nerdeyse ama bebişimi emziriyodum önce kendi kendime diyorum aaa boş memeyimi emiyor acaba sonra bakıyorum azının yanından süt akıyor çok seviniyodum

bende sürekli kızımı goruyorum rüyamda :asigim: Hayırlısıyla kızıma bırr kavussamm:Saruboceq:

Slm kızlar naber nsılsınız?
Ben bugün öğleden sonra evdeyim ortak sınava vardı sabahtan bittti evdeyiz artık.
Ohh keyif yapıorum.
ama çok üşüdüm bugün yaa hava nasıl soğumuş öyle.

Slm kızlar naber nsılsınız?
Ben bugün öğleden sonra evdeyim ortak sınava vardı sabahtan bittti evdeyiz artık.
Ohh keyif yapıorum.
ama çok üşüdüm bugün yaa hava nasıl soğumuş öyle.

Ayyyyy ne diyorsun canım yaa biz burda inan yanıyoruz.

Şimdiden böyleyse ilerde ne oluruz bilmem...

Yandık yandık...:CüvCüv::CüvCüv:

Bu arada ohhh ne güzel yaa ben de şimdi evde olmak isterdim. 20 Mayıs'ı artık iple çekiyorum. Önceleri çalışırım diyordum da işveren izin verse de çalışamazmışım...

Eee siz akdenizdesiniz biz karadenizde burası da yiyidi ama bugün yağmurlu ve soğuk.
Ben bugün kendime elbise aldım bilionuz muuuuuuuu?
Penye belki dışarda giyemem ama son aylar evde çok rahat giyebilirim.
Saçlarıma perçem kestirdim iyi oldu gözümün önü açıldı.

Bu arada Capricim bende son zamanlara kadar çalışıyım ki iznimi sonrasına aktarayım diyodum ama yorgunluklar başladı valla.
Bakarız yaa iyi olursak devam ederiz ağarlaşırsak çıkarız izne paşa paşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…