Eee siz akdenizdesiniz biz karadenizde burası da yiyidi ama bugün yağmurlu ve soğuk.
Ben bugün kendime elbise aldım bilionuz muuuuuuuu?
Penye belki dışarda giyemem ama son aylar evde çok rahat giyebilirim.
Saçlarıma perçem kestirdim iyi oldu gözümün önü açıldı.
Bu arada Capricim bende son zamanlara kadar çalışıyım ki iznimi sonrasına aktarayım diyodum ama yorgunluklar başladı valla.
Bakarız yaa iyi olursak devam ederiz ağarlaşırsak çıkarız izne paşa paşa.
yaa rahatladım valla şimdi herkes bişeyler söylüyo bu dönemde kimsenin söylediğini dinlememek lazım aslında teşekkür ederim kızlar :)canim bende 11 kilo aldim senden biraz fazlayim, ama doktor normal hersey dedi gerci kiloya ben biraz takiyorum ama, seninde dedigin gibi burdaki arakadaslarin hepsi 1 kilo eksik 2 kilo fazla yani hemen hemen ayni kilolari aldilar
yaa rahatladım valla şimdi herkes bişeyler söylüyo bu dönemde kimsenin söylediğini dinlememek lazım aslında teşekkür ederim kızlar :)
herkese selam
yoğun bir gündü şimdi gelebildim
kızlar aşıyla ilgili tereddütlerim vardı doktoruma sordum sağlık ocaklarında yapılan karma aşıymış difteri de içeriyormuş. tetavax diye bi aşı önerdi dün eczaneden aldım perşembe günü de gidip yaptırıcam sağlık ocağında. bu aşı tek doz yeterli oluyomuş koruyuculuğu 6 yılmış diye duydum doğrumu acaba?
bi de aşı olan arkadaşlara soruyorum aşıdan sonra araba kullanabilirmiyiz. ben yalnız gitmek zorundayımçok ağrı yapıyo diyosunuz açıkçası tırsıyorum ama elim mahkum.
cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar
geçmişe göz atıp geliyorum ben opuyorumnanaktan
Ayyy yemekteyizde Bursadalar
ayy çok duygulandım ben kızlar yaa.
Memleketimi gösterdiler.
Yaaa çok özlemişim.
ya ben ne zman yemekteyizi izlesem acıkıorummm :):)
sevgili arkadaşlar devlet hastanesine gittiğim için nihayet bir hafta sonra bu gün ayrıntılıya girebildim 1 hafta sonraya gün veriyorlar çok korkuyordum çünki bebişin hareketlerini çok hissetmiyordum birde şimdiye kadar 3 kg aldım bir şeymi var diye hep dua ettim ama allaha şükür iyiymiş kızlar bebiş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ne zaman izlesem sinir küpü oluyorum kaydirigubbakcemile3 saçma sapan eleştiriler kavgalar bir anda tartışmaya bende katılıyorum kaydirigubbakcemile3 sonra alla allahhhh ne oluyor bana sana ne kızım diyorum
gözün aydın tatlım :))) maşallahhhhh kuzuyaaaa
saol gülcümsen siz nasılsınız birşeyler aldınmı daha gecelik olayları var of of nezaman bitecek bu eksikler biberonlar ateş ölçer malzeme çantası
Biz geldik teyzeleriiii....
Hem iyi hem de biraz kötü haberim var...Çok şükür kızımız iyi 1400 gr.olmuş 38 cm.de boyumuz...
Ama benim kanım çok düşmüş 9,6 olmuş...Ona çok üzüldüm...Serum verdi 2 gün hastanede takıcaklarmış. kutu kan şurubu ve ayrıca vitamin ve balık yağı verdi..Ben de 2 kilo almışım bu ay..Kilo alımın iyi dedi..İşte böyle kızlar...Çok şükür kızımızı gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?