2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de kendime evin içinde giymek için bir elbise aldım. İfil ifil gezeriz artık şekerim...:dance:

sıhatler olsun canım güle güle kullan...
Canım beni burda engelleyen ilk başta sıcaklar olacak anlaşıldı. Çünkü sıcakla beraber damarlarım genişledi valla şişikinlik oluyor hele ki dün biraz yanlışlıkla tuzu kaçırdım akşam mahfoldum.klava:klava:

Benim zaten işveren izin vermedi çalışmama ilk başta kafaya takmıştım ama şimdi o istese de ben çalışmıcam. Sonradan rapor felan alırım diyorum. En kötü ihtimalle ücretsiz izne ayrılırım artık bebişimin durumuna bağlı yani...

herkese selam

yoğun bir gündü şimdi gelebildim

kızlar aşıyla ilgili tereddütlerim vardı doktoruma sordum sağlık ocaklarında yapılan karma aşıymış difteri de içeriyormuş. tetavax diye bi aşı önerdi dün eczaneden aldım perşembe günü de gidip yaptırıcam sağlık ocağında. bu aşı tek doz yeterli oluyomuş koruyuculuğu 6 yılmış diye duydum doğrumu acaba?

bi de aşı olan arkadaşlara soruyorum aşıdan sonra araba kullanabilirmiyiz. ben yalnız gitmek zorundayım çok ağrı yapıyo diyosunuz açıkçası tırsıyorum ama elim mahkum.
cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar
geçmişe göz atıp geliyorum ben opuyorumnanaktan

canim bende 11 kilo aldim senden biraz fazlayim, ama doktor normal hersey dedi gerci kiloya ben biraz takiyorum ama, seninde dedigin gibi burdaki arakadaslarin hepsi 1 kilo eksik 2 kilo fazla yani hemen hemen ayni kilolari aldilar
yaa rahatladım valla şimdi herkes bişeyler söylüyo bu dönemde kimsenin söylediğini dinlememek lazım aslında teşekkür ederim kızlar :)

Vallahi yase karma aşı nasıl bir etki yapar bilmiyorum canım ama ben tetenozu yaptırdıktan sonra ilk etapta o kadar çok ağrımadı da eve geldikten sonra kolumda bir ağırlık oluştu. Gece yatarken daha çok ağrıdı.

Ama karma aşıyı hiç bilemiyorum canım. Karmalarda difteri- boğmaca- tetenoz oluyor normalde ama o aşı nasıl bilmem ki...

yaa rahatladım valla şimdi herkes bişeyler söylüyo bu dönemde kimsenin söylediğini dinlememek lazım aslında teşekkür ederim kızlar :)

Burdaki hemen hemen herkes aynı kilolarla gidiyor. Ben de en son 10 kilo almıştım şimdi kaç oldu bilmiyorum.

Boş ver yaa milleti herkes bişe söylüyor insan da moral felan bırakmıyorlar. Sen kendini iyi hissediyorsan doktorun da sorun görmüyorsa salla gitsin.
vereliniortak

canım aşıyı en ağır geçirenlerden biri olaraktan:) ilk başlarda kesınlıkle yok gece başladı bnmki öğlen 13.30 da vuruldum gece 3te mahf oldummm :)

Aynen o aşı hemen acı yapmıyo akşam hatta geceye doğru acısı artıyor.O nedenle arabanı rahat kullanırsın Yasecim.
ama o gün kolunu yorma.
Yemek falan bile ypam çıkın dışarda yiyin o gün.
Ben ikincisinde yormadım ağrım çok olmadı birincisinde temizlik yapmıştım bilmediğim için ve zonklattı resmen.

Anaaaam anneler günüyle ilgili rekalmaların hepsine bayıldım ben.
En son Hanımellerin reklamı çok hoşuma gitti şimdi izleyince.

Ayyy yemekteyizde Bursadalar
ayy çok duygulandım ben kızlar yaa.
Memleketimi gösterdiler.
Yaaa çok özlemişim.

sevgili arkadaşlar devlet hastanesine gittiğim için nihayet bir hafta sonra bu gün ayrıntılıya girebildim 1 hafta sonraya gün veriyorlar çok korkuyordum çünki bebişin hareketlerini çok hissetmiyordum birde şimdiye kadar 3 kg aldım bir şeymi var diye hep dua ettim ama allaha şükür iyiymiş kızlar bebiş

ya ben ne zman yemekteyizi izlesem acıkıorummm :):)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ne zaman izlesem sinir küpü oluyorum kaydirigubbakcemile3 saçma sapan eleştiriler kavgalar bir anda tartışmaya bende katılıyorum kaydirigubbakcemile3 sonra alla allahhhh ne oluyor bana sana ne kızım diyorum

gözün aydın tatlım :))) maşallahhhhh kuzuyaaaa

ya ybende sinirleniorumm hakkını vermeyınce insanlarınn ama :):) yemek yapıldığını görünce iştahlanıyorum :roflol: :roflol:

kızlar bizim evimiz dublex yatak odası üst katta ve altınolukta doğalgazda yok yatak odası ve salonda klima var yani ahşap karyola çok istememe rağmen alamadım iki park yatak aldık biri yatak odasına biri salona biri pier cardin biride chicoikiside çok sağlam kızlar tavsiye ederim tecrübeli anneler par yatak öneriyorlar nedenini anladım kızlar alınca bir kere tek başınıza katlayıp kenara koyabilirsiniz çok basit kurmasıbirde iyibir marka alırsanız gerçekten sağlam kızlar bebişin yatağıda bayağı pahalıya geliyor içine yatak nevresimi battaniyesi yatak koruyucusu hele birde dönence ve
cibinlikte alayım derseniz

gözün aydın tatlım :))) maşallahhhhh kuzuyaaaa

saol gülcümsen siz nasılsınız birşeyler aldınmı daha gecelik olayları var of of nezaman bitecek bu eksikler biberonlar ateş ölçer malzeme çantası

Biz geldik teyzeleriiii....
Hem iyi hem de biraz kötü haberim var...Çok şükür kızımız iyi 1400 gr.olmuş 38 cm.de boyumuz...
Ama benim kanım çok düşmüş 9,6 olmuş...Ona çok üzüldüm...Serum verdi 2 gün hastanede takıcaklarmış. kutu kan şurubu ve ayrıca vitamin ve balık yağı verdi..Ben de 2 kilo almışım bu ay..Kilo alımın iyi dedi..ışte böyle kızlar...Çok şükür kızımızı gördük

saol gülcümsen siz nasılsınız birşeyler aldınmı daha gecelik olayları var of of nezaman bitecek bu eksikler biberonlar ateş ölçer malzeme çantası

ooooo canım valla daha çok eksik var önümüzdeki aya inşallah hayırlısıyla herşeyi tamamlamayı planlıyorum. sadece bebek arabasını almıcam şimdilik doğumdan sonra kırkımız çıksın antalyaya gidicez orda babamla birlikte çalışmaya başlıcaz oraya gidince alırım diyorum. önümüzdeki ayın 10 u gibide kendi evime taşımış olucam eşyalarımı inşallah rahat rahat eksikleri tamamlıcam. odamızda gelecek önümüzdeki ay sonuna :)) dün doğum hikayelerini okurken baktımda geçen sene ki temmuz annelerinden bir kısmı haziranda doğum yapmış o yüzden hazirana bi eksiğimiz kalsın istemiyorum. çantamızı falan herşeyi hazır tutmayı düşünüyorum.

detaylı usg hoşuna gitti mi çok net ouyor değil mi :)))

maaşallah canım kilo ile boyu söylemiyo benim doğum doktoru

Bu arada da 14 mayısta da raporumu halledicek doktor öyle konuştuk...Ben şimdi çıkıyorum kızlar annem ve ablamla bebişe ciciler almaya gidiyoz by..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…