Biz geldik teyzeleriiii....
Hem iyi hem de biraz kötü haberim var...Çok şükür kızımız iyi 1400 gr.olmuş 38 cm.de boyumuz...
Ama benim kanım çok düşmüş 9,6 olmuş...Ona çok üzüldüm...Serum verdi 2 gün hastanede takıcaklarmış. kutu kan şurubu ve ayrıca vitamin ve balık yağı verdi..Ben de 2 kilo almışım bu ay..Kilo alımın iyi dedi..İşte böyle kızlar...Çok şükür kızımızı gördük
Bu arada da 14 mayısta da raporumu halledicek doktor öyle konuştuk...Ben şimdi çıkıyorum kızlar annem ve ablamla bebişe ciciler almaya gidiyoz by..
canım aşıyı en ağır geçirenlerden biri olaraktan:) ilk başlarda kesınlıkle yok gece başladı bnmki öğlen 13.30 da vuruldum gece 3te mahf oldummm :)
Vallahi yase karma aşı nasıl bir etki yapar bilmiyorum canım ama ben tetenozu yaptırdıktan sonra ilk etapta o kadar çok ağrımadı da eve geldikten sonra kolumda bir ağırlık oluştu. Gece yatarken daha çok ağrıdı.
Ama karma aşıyı hiç bilemiyorum canım. Karmalarda difteri- boğmaca- tetenoz oluyor normalde ama o aşı nasıl bilmem ki...
Aynen o aşı hemen acı yapmıyo akşam hatta geceye doğru acısı artıyor.O nedenle arabanı rahat kullanırsın Yasecim.
ama o gün kolunu yorma.
Yemek falan bile ypam çıkın dışarda yiyin o gün.
Ben ikincisinde yormadım ağrım çok olmadı birincisinde temizlik yapmıştım bilmediğim için ve zonklattı resmen.
Hem iyi hem de biraz kötü haberim var...Çok şükür kızımız iyi 1400 gr.olmuş 38 cm.de boyumuz...
Ama benim kanım çok düşmüş 9,6 olmuş...Ona çok üzüldüm...Serum verdi 2 gün hastanede takıcaklarmış. kutu kan şurubu ve ayrıca vitamin ve balık yağı verdi..Ben de 2 kilo almışım bu ay..Kilo alımın iyi dedi..İşte böyle kızlar...Çok şükür kızımızı gördük
ooooo canım valla daha çok eksik var önümüzdeki aya inşallah hayırlısıyla herşeyi tamamlamayı planlıyorum. sadece bebek arabasını almıcam şimdilik doğumdan sonra kırkımız çıksın antalyaya gidicez orda babamla birlikte çalışmaya başlıcaz oraya gidince alırım diyorum. önümüzdeki ayın 10 u gibide kendi evime taşımış olucam eşyalarımı inşallah rahat rahat eksikleri tamamlıcam. odamızda gelecek önümüzdeki ay sonuna :)) dün doğum hikayelerini okurken baktımda geçen sene ki temmuz annelerinden bir kısmı haziranda doğum yapmış o yüzden hazirana bi eksiğimiz kalsın istemiyorum. çantamızı falan herşeyi hazır tutmayı düşünüyorum.
detaylı usg hoşuna gitti mi çok net ouyor değil mi :)))
sevgili arkadaşlar devlet hastanesine gittiğim için nihayet bir hafta sonra bu gün ayrıntılıya girebildim 1 hafta sonraya gün veriyorlar çok korkuyordum çünki bebişin hareketlerini çok hissetmiyordum birde şimdiye kadar 3 kg aldım bir şeymi var diye hep dua ettim ama allaha şükür iyiymiş kızlar bebiş
kızlar karma aşıda ne oluyor tetenoz aşısını oldum ben karma zorunlumu hangi ayda yaptırıcaz sağlık ocağındamı
arkadaşlar aşıdan bahsediyosunuz ama dr.um bana aşıyla alakalı hiçbirşey demedi. neye göre olunuyo bu aşılar. dr mu yönlendiriyor ya da test sonuçlarına göre gerekli görüldüğünde mi yapılıyor? bilmiyorumkismile
gözün aydın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maşallah
maşallah büyümüş canım bebişin.. kan değerlerine üzülme ben kendimi anlatayım sana :) benim hamile kaldığımda 7,6 ydı değerim, ilk aydan beri günde 2 doz ilaç alıyorum, son tahlilde 9,5 di değer ve çok sevindik dr.umla :) banada ilk başta kan takviyesi yapıcaz böyle giderse demişti dr.um ama ben çok istikrarlı kullandım ilaçlarımı ve hayatımda ilk kez 9,5 i gördüm.. hiç korkma sen ilaçlarını ihmal etme yeter canım
kızlar biz kaçıyoruz öptük hepinizi oğluşumla opuyorumnanaktan
canım aslına bakarsan her doktor gerekli görmüyo u aşıyı. doktoruna güvenmekten başka çare yok yani bilmiyorumkismile
canım arkadaşım iyi günlerde kullanır inşallah bebişin tüm eşyalarını devlet hastanesi özel gibi değil sadece doktor bakıyor ulturasona ben hiç bir şey göremedim yanlız doktor baktı iyi dedi ya bebiş için boş ver önemli değil çok bekledim oralarda bir yüzük gördüm çarşıda kuyumcuda eşime dedim onu bana alıcaksın orada bekle burada bekle hediye hakkım dedim tamam dedi bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?