2010 Temmuz Anneleri : )

aman canım kan olayı çok önemli doktorun verdiği ilaçları sakın ihmal etme. maşallah fıstığın kocaman olmuş tatlım

canım aşıyı en ağır geçirenlerden biri olaraktan:) ilk başlarda kesınlıkle yok gece başladı bnmki öğlen 13.30 da vuruldum gece 3te mahf oldummm :)

neyse ki atlattın kurtuldun. darısı başıma artık

bebişlerimiz için herşeye değer dimi ama

hımm önerini dikkate alıcam canımcım, saolasın. zaten ben annemde yiyorum, işten erken çıkamadığım için :kedi:

canımm çok sevindim bebiş büyümüş maşşallah

aman canım dikkat et. benim de kan değerim biraz düşüktü. 10 gündür maltofer diye kan takviyesi verdi dr. um. onu kullanıyorum. ayrıca kırmızı et tüketimini artır dedi. haftada 2 gün yiyodum eşim ve aileler paniğe kapıldı valla on gündür et yemekten bıktım. sen de kırmızı eti biraz artırırsan kana takviye oluyomuş canım..

canım arkadaşım iyi günlerde kullanır inşallah bebişin tüm eşyalarını devlet hastanesi özel gibi değil sadece doktor bakıyor ulturasona ben hiç bir şey göremedim yanlız doktor baktı iyi dedi ya bebiş için boş ver önemli değil çok bekledim oralarda bir yüzük gördüm çarşıda kuyumcuda eşime dedim onu bana alıcaksın orada bekle burada bekle hediye hakkım dedim tamam dedi bakalım canım

arkadaşlar aşıdan bahsediyosunuz ama dr.um bana aşıyla alakalı hiçbirşey demedi. neye göre olunuyo bu aşılar. dr mu yönlendiriyor ya da test sonuçlarına göre gerekli görüldüğünde mi yapılıyor? bilmiyorumkismile

kızlar karma aşıda ne oluyor tetenoz aşısını oldum ben karma zorunlumu hangi ayda yaptırıcaz sağlık ocağındamı

gözün aydın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına, maşallah

maşallah büyümüş canım bebişin.. kan değerlerine üzülme ben kendimi anlatayım sana :) benim hamile kaldığımda 7,6 ydı değerim, ilk aydan beri günde 2 doz ilaç alıyorum, son tahlilde 9,5 di değer ve çok sevindik dr.umla :) banada ilk başta kan takviyesi yapıcaz böyle giderse demişti dr.um ama ben çok istikrarlı kullandım ilaçlarımı ve hayatımda ilk kez 9,5 i gördüm.. hiç korkma sen ilaçlarını ihmal etme yeter canım

yaa aparatif bişiler yaptım da geldim şimdi.
Akşama üst kat komşuma davetliyiz.
Ben de çorba da tuzum olsun dedim bi çeşit de ben götüreceğim.

Şimdi de çıkıorum kızlar eşimin halasına uğrayacağım aynı sokakta oturuyoruz ne zmandır görüşmüyorduk bi tabak da ona götüreyim yaptığımdan.

Ayy seviyorum ben böyle ev hanımlığı olaylarını öğleden sonram boştu ya ev hanımı oldum ben bugün.

Ne güzel yaa evde olsam ben hep pasta börek yaparım var ya.100 kilo olurum sonra:)))

kızlar karma aşıda ne oluyor tetenoz aşısını oldum ben karma zorunlumu hangi ayda yaptırıcaz sağlık ocağındamı

sanırım ben yanlış anlaşıldım. sağlık ocaklarında tetanoz diye yaptıkları aşı aslında karma aşıymış difteri filan da içeriyomuş. ben de bebeğim zamanı geldiğinde nasılsa sırayla aşılarını olucak şimdiden difteri filan almasına gerek yok diye düşündüm. doktorum da için rahat etsin madem eczaneden tetavax al onu yaptır dedi. ben de dün aldım perşembe günü yaptırıcam kısmetse.

canım aslına bakarsan her doktor gerekli görmüyo u aşıyı. doktoruna güvenmekten başka çare yok yani bilmiyorumkismile

kızlar biz kaçıyoruz öptük hepinizi oğluşumla opuyorumnanaktan

canım aslına bakarsan her doktor gerekli görmüyo u aşıyı. doktoruna güvenmekten başka çare yok yani bilmiyorumkismile[/QUOTE]

sağol canım ya . içim rahatladı. baktım herkes aşı yaptırıyor. yanlışlık olmasın dedim. ama dr. uma sorayım ben yine de gerekliyse yaptırırım..

saol canım

canım aslına bakarsan her doktor gerekli görmüyo u aşıyı. doktoruna güvenmekten başka çare yok yani bilmiyorumkismile

sağol canım ya . içim rahatladı. baktım herkes aşı yaptırıyor. yanlışlık olmasın dedim. ama dr. uma sorayım ben yine de gerekliyse yaptırırım..[/QUOTE]

be n buradan duydum aşıyı sağlık ocağına gittim bana dedilerki doktorlar söylemeyi unutuyo aslında aşı olman iyi ne olur ne olmaz doğum sırasında mikrop kapmamak için aletlerden falan ben oldum onedenle

iyi demişya önemli olan o haklısın canım :)) valla benim kociş bu hediye mevzularında pek kısır gözüne soka soka istiyorum ona ramen yok )) bende alıştım artık bu huyuna bişey istemiyorum gidiyorum kendim alıyorum :)))

sezen 59 nasılsınız bebişle sende bayağı birşeyler aldın neler kaldı eksik

Yağmurlu Bir Günden Bütün Annelere Günaydın ............. Çok Mutluyummm Yağmuru Çok Sefiyorummmm Herkeze Mutlu Bir Gün Diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…