2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınlarrrr opuyorumnanaktan
esmacım ben senin kadar sefmiyorum yağmuru güneşi gördüğüm de içim de aydınlanıyo
hem bu hava da yatılır güzel bi uyku haketse de bedenim çalışmak zorundayımmmm :umursamaz:

Günaydın hatunlar...
Bizde de yağmura çeken bir hava var.
Ben de güneşi özledim...

Aaaa biz yarın 28. haftamıza başlayacağız inş.
Kan uyuşmazlığı testti yaptırmam lazım bu haftada yine.
eğer varsa iğne olucaz bakalım ne çıkacak inş. çıkmaz.
Ben A rh- babamız A rh+ ama bazen yine de problem çıkmayabiliyormuş.
Arkadaşlarımdan bizim gibi olanlar var kan uyuşmazlığı yaşanmamış inş.bizde de yaşanmaz.

Günaydın..............:lepi:
Bugün ilk defa evde yaptım kahvaltımı cokacimcoook
Havada çok güzel günlük güneşlik, havayı gördükçe içim kıpır kıpır oluyorsositososito

günaydın fıstıklarr.. burda hava açık, güneşli ama çok serinn.. iş yerinde olmak hiç çekilmiyor açıkçası ooffff

kızlar bişey sorucam size.. benim bazen karnımda sertleşmeler oluyor dr. normal demişti, braxton hicks kasılmaları deniyomuş falan ama bugün bu sertleşmeleri sabahtan beri çok sık yaşıyorum ağrım falan yok ama karnım kasılıp duruyor, acaba bebeğin pozisyonundan dolayımı birazda böyle hissediyorum hani hareket ettikçe.. sizde oluyomu böyle şeyler..

Günaydıınn günaydınnn güzel anneler...
Burda da kapalı bir hava var yağmur yağabilir yani birazda serin...
Dünden beri herkes iyidir inş..Geçmişe göz atamadım daha...
Benim kolum aşı olduğum kolum sızlıyor hareket ettirmekte biraz zorlanıyorum...
Ama dayanılmıcak gibi değil ilkinden biraz daha farklı bu sefer...
Onun haricinde iyiyiz çok şükür...

maaşallah canım kilo ile boyu söylemiyo benim doğum doktoru
Saol Angel..Neden söylemiyor kii ben çok merak ediyorumm...
aman canım kan olayı çok önemli doktorun verdiği ilaçları sakın ihmal etme. maşallah fıstığın kocaman olmuş tatlım

güle güle canım az kalmış yaaaa rapor gününede :))

Evet Güllcüm doktorumda öyle söyledi zaten...Oda üzüldü 6 kutu kan şurubu ve takviyeler verdi ihmal etme dedi..İnş.bu akşam ilk serumu taktırıcaz bakalım hastanede...
Raporuma da az kaldı eveet

canımm çok sevindim bebiş büyümüş maşşallah
Teşekkürler Yasecimmopuyorumnanaktan

Papatya saolasın..Sana da geçmiş olsun..Umarım en kısa zamanda düzene girer.İşte benim problemim zaten et yememek.ben kırmızı eti ağzıma sürmüyorum 6-7 yaşımdan beri...

günaydın
bende gece uyuyamadım sabaha karşı daldım sabah uyuyakaldım servise bir yetişmem vardı cok komik
sanki arkadan kurmuslar gobı zaten badi badi yürür oldum .bu gun daha afyonum patlamadı gün bari çabuk bitse.uykum varrrr.
seker benim karnımdada cok sık kasılma oluyo ve kaburgama mideme dogru şiddetli agrılarım oluyo bebim oğlan kendine kaburgamın altında sanki yer yaptı ..bunların normal oldugu söyleniyo meraklan ma.

Ayy senin değerlerde baya düşükmüş canım ya...İyi hadi yükselmiş en azından senin adına çok sevindim..Çok şükür ben hamile kaldığımda 12,5 tu kan değerlerim şimdi artık bebek büyüdükçe düşmüş...Artık ilaçlarla takviye alıcaz bakalım...

Geçmiş olsun canım.
Dikkat et kendine.
Vücut alışık olduğu için galiba ikincisinde benim de çok ağrımamıştı.

Ayyy kimi merak ettim kızlar biliyomusunuz Ayşeçınarlıyı.
Ne yaptı acaba.
ıkizleri hala karnında mı?
Dün de gelmedi sanki ben mi görmedim yoksa.
Allah korusun onları bişi olmamıştır inş.

Günaydın kızlar..Birkaç gündür yoktum tatile çıkmıştımm..Umarım herkes iyidir...

Hoşgeldin cicim.
Oooohhh ne güzel tatil matil ne oluyoruz öyle.
Nereye gitmiştin bakalım.
Nasılsın kesin bomba gibi olmuşsundur.
Anlat da bizde gitmiş kadar olalım:))

Geçmiş olsun canım.
Dikkat et kendine.
Vücut alışık olduğu için galiba ikincisinde benim de çok ağrımamıştı.

Teşekkürler canım...Bunu farklı hemşire vurdu belkide vuruşla alakalı da olabilir..
Ayyy kimi merak ettim kızlar biliyomusunuz Ayşeçınarlıyı.
Ne yaptı acaba.
İkizleri hala karnında mı?
Dün de gelmedi sanki ben mi görmedim yoksa.
Allah korusun onları bişi olmamıştır inş.

Evet benimde aklımda Ayşe inş.haklarında hayırlısı olur.Ama ozaten diyordu tekrar hasteneye yatıcam diye...Hastanede olması iyi en azından gözetim altında olucak...

Aynı durumu ben de yaşıyorum canım yaa...

Endişeye kapılmıyorum desem yalan söylerim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Uzanıp dinlenme ihtiyacı duyuyorum ama çalışıyoruz işte...

Bu arada sen kaçıncı haftadasın?

Hoşgeldin cicim.
Oooohhh ne güzel tatil matil ne oluyoruz öyle.
Nereye gitmiştin bakalım.
Nasılsın kesin bomba gibi olmuşsundur.
Anlat da bizde gitmiş kadar olalım:))

:)) MArmaris İçmelere gittim canım ,çok güzeldi hava ama deniz çok soğuk oldugu için bol bol havuzda yüzdüm ..Çokda kalabalık değildi.İnanılmaz iyi geldi...Doktorumdan zaten izin almıştımm..Hem seyahat hem de yüzmek için....hihoyyytHavuz konusunda da mikrop kapmamak için fitil vermişti....İnanılmaz iyi geldi...Mis gibi hava çektim ciğerlerimee..2-3 günde olsa kaçamak süper olduu.Herkese tavsiye ediyorumm :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…