Saol Angel..Neden söylemiyor kii ben çok merak ediyorumm...maaşallah canım kilo ile boyu söylemiyo benim doğum doktoru
aman canım kan olayı çok önemli doktorun verdiği ilaçları sakın ihmal etme. maşallah fıstığın kocaman olmuş tatlım
güle güle canım az kalmış yaaaa rapor gününede :))
Teşekkürler Yasecimmopuyorumnanaktancanımm çok sevindim bebiş büyümüş maşşallah
aman canım dikkat et. benim de kan değerim biraz düşüktü. 10 gündür maltofer diye kan takviyesi verdi dr. um. onu kullanıyorum. ayrıca kırmızı et tüketimini artır dedi. haftada 2 gün yiyodum eşim ve aileler paniğe kapıldı valla on gündür et yemekten bıktım. sen de kırmızı eti biraz artırırsan kana takviye oluyomuş canım..
maşallah büyümüş canım bebişin.. kan değerlerine üzülme ben kendimi anlatayım sana :) benim hamile kaldığımda 7,6 ydı değerim, ilk aydan beri günde 2 doz ilaç alıyorum, son tahlilde 9,5 di değer ve çok sevindik dr.umla :) banada ilk başta kan takviyesi yapıcaz böyle giderse demişti dr.um ama ben çok istikrarlı kullandım ilaçlarımı ve hayatımda ilk kez 9,5 i gördüm.. hiç korkma sen ilaçlarını ihmal etme yeter canım
Günaydıınn günaydınnn güzel anneler...
Burda da kapalı bir hava var yağmur yağabilir yani birazda serin...
Dünden beri herkes iyidir inş..Geçmişe göz atamadım daha...
Benim kolum aşı olduğum kolum sızlıyor hareket ettirmekte biraz zorlanıyorum...
Ama dayanılmıcak gibi değil ilkinden biraz daha farklı bu sefer...
Onun haricinde iyiyiz çok şükür...
Günaydın kızlar..Birkaç gündür yoktum tatile çıkmıştımm..Umarım herkes iyidir...
Geçmiş olsun canım.
Dikkat et kendine.
Vücut alışık olduğu için galiba ikincisinde benim de çok ağrımamıştı.
Ayyy kimi merak ettim kızlar biliyomusunuz Ayşeçınarlıyı.
Ne yaptı acaba.
İkizleri hala karnında mı?
Dün de gelmedi sanki ben mi görmedim yoksa.
Allah korusun onları bişi olmamıştır inş.
kızlar bişey sorucam size.. benim bazen karnımda sertleşmeler oluyor dr. normal demişti, braxton hicks kasılmaları deniyomuş falan ama bugün bu sertleşmeleri sabahtan beri çok sık yaşıyorum ağrım falan yok ama karnım kasılıp duruyor, acaba bebeğin pozisyonundan dolayımı birazda böyle hissediyorum hani hareket ettikçe.. sizde oluyomu böyle şeyler..
Hoşgeldin cicim.
Oooohhh ne güzel tatil matil ne oluyoruz öyle.
Nereye gitmiştin bakalım.
Nasılsın kesin bomba gibi olmuşsundur.
Anlat da bizde gitmiş kadar olalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?