Günaydın kızlarrr:))
:)) MArmaris İçmelere gittim canım ,çok güzeldi hava ama deniz çok soğuk oldugu için bol bol havuzda yüzdüm ..Çokda kalabalık değildi.İnanılmaz iyi geldi...Doktorumdan zaten izin almıştımm..Hem seyahat hem de yüzmek için....hihoyyytHavuz konusunda da mikrop kapmamak için fitil vermişti....İnanılmaz iyi geldi...Mis gibi hava çektim ciğerlerimee..2-3 günde olsa kaçamak süper olduu.Herkese tavsiye ediyorumm :)))))))
Ben daha fırsat bulup ikinci dozu yatırmaya gidemedim. Bu hafta içi kesin yaptırmam lazım.
Kızlar dikkat ettim de kendime bir gün yağ sürmeyi unuttum nasıl kaşındım anlatamam...
Demek ki bundan sonrası çok önemli hiç ihmal etmemek gerekiyor.
Bebe yağının dışında biraz araştırma yaptım da ek bişeler daha kullanmak istiyorum.
İki tane krem arasında kaldım lierac ve mustela...
Biraz fiyatları pahalı ama zaten artık son sürece girdik çatlamaktansa denemekte fayda olduğunu düşündüm.
Bu arada Ben Lierac 'ı da kullandım hiç memnun kalmadım ondan...Sanki hiç sürmemişim gibi kaşıntılarım hep devam etti.Ayrıca ben Mustelayı iç bacaklarıma ve göğüslerime de kullanıyorumm..
:)) MArmaris İçmelere gittim canım ,çok güzeldi hava ama deniz çok soğuk oldugu için bol bol havuzda yüzdüm ..Çokda kalabalık değildi.İnanılmaz iyi geldi...Doktorumdan zaten izin almıştımm..Hem seyahat hem de yüzmek için....hihoyyytHavuz konusunda da mikrop kapmamak için fitil vermişti....İnanılmaz iyi geldi...Mis gibi hava çektim ciğerlerimee..2-3 günde olsa kaçamak süper olduu.Herkese tavsiye ediyorumm :)))))))
Bu arada Ben Lierac 'ı da kullandım hiç memnun kalmadım ondan...Sanki hiç sürmemişim gibi kaşıntılarım hep devam etti.Ayrıca ben Mustelayı iç bacaklarıma ve göğüslerime de kullanıyorumm..
günaydın güzelllerrrrrrrrrrrrr
sevgili capri bende lierac kullanıyorum.su ana kadar hiç çatlağım oluşmadı ama ben hertarafıma suruyorummm,biraz pahalı ama guzel bır urun.bu arada eczane eczane fiyatı değişiyor.85 tlyede aldığım oldu,54 tlye aldığım oldu bilgin olsun canım.
ben de lierac kullandım ama sadece karın bölgeme sürdüm karın bölgemde hiç çatlak yok ama göğüslerim çatladıBir arkadaşım lierac kullanmış fakat sadece karın bölgesine sürmüş. Gögüsler, kalça ve bacaklar o kadar bişe olmaz nasıl sa demiş ama ben de gözlerimle gördüm karnında hiç çatlak yok ama diğer tarafları çatlamış. Demek ki çatlasa karın da çatlardı.
Hacer sana da teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için....
Ben de zaten ikisi arasında kaldım. Lierac mı mustela mı karar veremedim.
Demek ki kişden kişiye değişiyor. Denemek de fayda var.
Hayat'cım peki sen mustelayı kaça alıyorsun?
Kızlar dikkat ettim de kendime bir gün yağ sürmeyi unuttum nasıl kaşındım anlatamam...
Bebe yağının dışında biraz araştırma yaptım da ek bişeler daha kullanmak istiyorum.
Biraz fiyatları pahalı ama zaten artık son sürece girdik çatlamaktansa denemekte fayda olduğunu düşündüm.
bende de olmuştu..göbek büyürken oluyo sanırım..göbeğini kuru bırakma hep nemli olsun biraz rahatlarsın canım..elinde hiç bişi yoksa vazelin sür o bile iyi geliyogünaydın kızlar
benım gobek deliğimin altından bazen inanılmaz bir acı oluyor cekılme gıbı gobek bagını mı cekıyor bebegım anlayamadım sıze de oluyor mu?
geçmiş olsun esm_ckr ..son dönemlerde ağrılarımız başladı artık..ay kızlarr kaburgalarım mahf oldu oturamıorum ya :'( başımı ayağımı anlamdım
Ayyy ne güzel iyi yapmışsın hayatım Marmarisi çok severim ben de.
Ahh keşke buraya yakın bi yerler olsa da tatile gidebilsek bizde nerdeeeeeeeeeeeee.
İnşallah seneye yazın gidebiliriz bebeler 1 yaşında olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?