2010 Temmuz Anneleri : )

Ben daha fırsat bulup ikinci dozu yatırmaya gidemedim. Bu hafta içi kesin yaptırmam lazım.

Günaydın kızlarrr:))

günaydınnn Hatcekaydirigubbakcemile5

ohh ne güzel yaaa çok iyi olmuş desene...Darısı isteyenlerin ve fırsatı olanların başına inş..
Ben daha fırsat bulup ikinci dozu yatırmaya gidemedim. Bu hafta içi kesin yaptırmam lazım.

İnş.en kısa zamanda yaptırırsın sende Capricim aşını...

Bu arada papatya maşallah prensesine canım. Allah'ım esirgesin kocaman olmuş, kilosu da süper belli ki kiloları bebiş alıyor.

Bu arada ben de demir takviyesine başladım. Çok önemli sonuçta doğumda da kan kaybedeceğimiz için düzene sokmamız lazım. Benim de bir önceki ölçümümde biraz düşmüştü ama demirden sonra normale döndü.

Kızlar dikkat ettim de kendime bir gün yağ sürmeyi unuttum nasıl kaşındım anlatamam...

Demek ki bundan sonrası çok önemli hiç ihmal etmemek gerekiyor.

Bebe yağının dışında biraz araştırma yaptım da ek bişeler daha kullanmak istiyorum.

ıki tane krem arasında kaldım lierac ve mustela...

Biraz fiyatları pahalı ama zaten artık son sürece girdik çatlamaktansa denemekte fayda olduğunu düşündüm.

ay kızlarr kaburgalarım mahf oldu oturamıorum ya :'( başımı ayağımı anlamdım

günaydın kızlar
benım gobek deliğimin altından bazen inanılmaz bir acı oluyor cekılme gıbı gobek bagını mı cekıyor bebegım anlayamadım sıze de oluyor mu?

Bir arkadaşım lierac kullanmış fakat sadece karın bölgesine sürmüş. Gögüsler, kalça ve bacaklar o kadar bişe olmaz nasıl sa demiş ama ben de gözlerimle gördüm karnında hiç çatlak yok ama diğer tarafları çatlamış. Demek ki çatlasa karın da çatlardı.

Capricim Mustelayı öneririm..Doktorumun tavsiyesiyle aldım..Hiç çatlağım yok şuana kadar...Zaten bir sürdün mü akşama kadar kalıyor nem farkedersin...

Bu arada Ben Lierac 'ı da kullandım hiç memnun kalmadım ondan...Sanki hiç sürmemişim gibi kaşıntılarım hep devam etti.Ayrıca ben Mustelayı iç bacaklarıma ve göğüslerime de kullanıyorumm..

papatyacım maşallah bebişine iyi olmasına sevindim bende pazartesi gitmiştim 1300 çıktı bebeğimin kilosu ama sadece karnı aç çıktı bende günün 1 öğününü baklagille akşamlarıda etle beslenmeye çalışıyorum:)))

günaydın güzelllerrrrrrrrrrrrr

sevgili capri bende lierac kullanıyorum.su ana kadar hiç çatlağım oluşmadı ama ben hertarafıma suruyorummm,biraz pahalı ama guzel bır urun.bu arada eczane eczane fiyatı değişiyor.85 tlyede aldığım oldu,54 tlye aldığım oldu bilgin olsun canım.

Bu arada Ben Lierac 'ı da kullandım hiç memnun kalmadım ondan...Sanki hiç sürmemişim gibi kaşıntılarım hep devam etti.Ayrıca ben Mustelayı iç bacaklarıma ve göğüslerime de kullanıyorumm..

Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan

Canım peki mustelayı eczaneden mi alıyorsun. Ben dün biraz soruşturdum da her eczanede de yok galiba...

Ayyy ne güzel iyi yapmışsın hayatım Marmarisi çok severim ben de.
Ahh keşke buraya yakın bi yerler olsa da tatile gidebilsek bizde nerdeeeeeeeeeeeee.
İnşallah seneye yazın gidebiliriz bebeler 1 yaşında olunca.

Hacer sana da teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için....

Ben de zaten ikisi arasında kaldım. Lierac mı mustela mı karar veremedim.

Demek ki kişden kişiye değişiyor. Denemek de fayda var.

Hayat'cım peki sen mustelayı kaça alıyorsun?

ben de lierac kullandım ama sadece karın bölgeme sürdüm karın bölgemde hiç çatlak yok ama göğüslerim çatladı

Evet canım her eczanede yok..Ben Carrefour'un içindeki eczaneden temin etmiştim..78 TL vermiştim....Lieracı da 50 TL ye almıştım...

Lierac çok güzel canım tavsiye ederim.
Eltim kullanmış bana da tavsiye etti.Çok karnı büyümesine rağmen hiç çatlağı olmadı.

günaydın kızlar
benım gobek deliğimin altından bazen inanılmaz bir acı oluyor cekılme gıbı gobek bagını mı cekıyor bebegım anlayamadım sıze de oluyor mu?
bende de olmuştu..göbek büyürken oluyo sanırım..göbeğini kuru bırakma hep nemli olsun biraz rahatlarsın canım..elinde hiç bişi yoksa vazelin sür o bile iyi geliyo
ay kızlarr kaburgalarım mahf oldu oturamıorum ya :'( başımı ayağımı anlamdım
geçmiş olsun esm_ckr ..son dönemlerde ağrılarımız başladı artık..
bende de felaket sırt ağrısı oluyo...bana önerebileceğiniz bişeyler var mı??

ben 2. ayımdan itibaren kakao yağı sürmeye başladım..
gerçi bizde ırsi ,ne annemde ne ablamda çatlak yok..
halen daha kakao yağı kullanıyorum..biraz kokusu kötü ama olsun
hiç çatlağım yok şükür
o pahalı kremlerden ark kullandı..ama fayda görmedi..
çatlayacak olduktan sonra çatlıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…