günaydın güzel temmuz anneleriopuyorumnanaktan
Benim de şimdiye kadar çatlağım yok ama bundan sonrası için endişeleniyorum. Çünkü bundan sonra hızla büyücez.
Bebişlerimiz hızla kilo aldığı için karınlar iyice gerilecek.
Aynı durumu ben de yaşıyorum canım yaa...
Endişeye kapılmıyorum desem yalan söylerim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Uzanıp dinlenme ihtiyacı duyuyorum ama çalışıyoruz işte...
Bu arada sen kaçıncı haftadasın?
Hacer sana da teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için....
Ben de zaten ikisi arasında kaldım. Lierac mı mustela mı karar veremedim.
Demek ki kişden kişiye değişiyor. Denemek de fayda var.
Hayat'cım peki sen mustelayı kaça alıyorsun?
Günaydın canım.
Nasılsın?
Nerelerdeydin?
31, haftamdayım capricim ama bayadır oluyo bu böyle, dr. normal deyince rahatlamıştım ama bu sabah herhalde doğum yaklaştı dedim bilmiyorumkismile resmen karnım sertleşiyor ve içeri doğru çekiliyor ve çok sık oldu.. şimdi biraz daha normal.. ama araştırdım biraz bu haftalardan itibaren daha sık olurmuş, bebeğin çok hareketli olmasıda tetiklermiş bunu
meraba canım bende aynı durumdayım.hatta dün gece o kadar sertleşdiki karnım noluyo falan dedim dogum mu başladı ki cok korkdum.dr diyorkı normalmiş.amada yinede icimde bi korku var.dün bide 2 kere rahmim yarım saat aralıkla kasılsıdı.eyvahedigeldismile
iyi olmaya calışıyorum canım kaburgam batıyomuş gibi oluyo hic oturamıyorum.göbek deliyimin ordada acı car korkuyorum acaba bebek kordon bagınımı cekiyo diye.kac geceir yatamıyorum hic nefes alamıyorum geceleri.yatmadan soda iciyorum her gece midemde bu aralar agrıyor.baya şikayetim var anlıyıcagınız.resim koyamıyorum buraya yoksa eklerdim nasıl kg aldıgımı gorürdünüz.yarın randevumuz var dr gidicez oglumu görücem inşallah.sende ne var ne yok canım?iyisindir inşallah.bebiş nesıl?
meraba canım bende aynı durumdayım.hatta dün gece o kadar sertleşdiki karnım noluyo falan dedim dogum mu başladı ki cok korkdum.dr diyorkı normalmiş.amada yinede icimde bi korku var.dün bide 2 kere rahmim yarım saat aralıkla kasılsıdı.eyvahedigeldismile
Ahhh sorma canım hepimizdde ufak ufak vbaşladı şikayetler.
ama şunu düşün yeerimizde olmak isteyen ne çok kadın var.
Katlanıcaz artık ne yapalım.
İnşallah oğluşun iyidir de çektiklerine değer.
Bizde iyiyiz allaha şükür benim dizlerimde hafif hafif ağrılar var.
Geçer inş.Calsiyum almayı unutmsam geçece3k de unutuyorum işte.
Capricim yazdım ama okuyabildin mi blimiyorum Mustelayı CArreforuun içindeki eczeneden 78 TL ye satın almıstım..
slm oyacım, seninle aynı haftadayız ve aynı şeyleri yaşıyor olmamız beni biraz rahatlattı açıkçası :kedi: bu sabahta ben aynen senin akşam olduğun gibi herhalde doğuruyorum dedim, yani ağrı falan yok ama geçen haftalardan çok daha kuvvetli kasılmalar karnımda.. hani göbek büyüdükçe göbek deliğide dışarı fırlıyo ya, dün gece resmen o deliğin içine çekildiğini gördüm, çok şaşrıdık eşimle.. demekki artık sürekli takip edicez kendimizi,
oya aynı şkayet ıkı gundur bende zıppırım ya eliini yada ayağını koydu kaburgama nasıl acıorrr çalışamıorum evraklarımı işleyemıorum
evet canım korkma ben de aynı şeyleri yaşıyorum.eyer kafan da sorun kaldıysa dr konuş bir az rahatla.dr normal diyor bundan sonra artık böyle olucak.ee artık karnımız iyice büyüdü.şaka maka cok az kaldı dogumada 30 haftayı geride bıraktık.senin dogum ne zaman canım.benimde göbeyim acayib şekiller alıyo.bi dışa dogru cıkıyo bi sag tarafa kayıyor bi sola.cok komik yanisırnaşık şey
o hareketleri izlemek ne kadar zevkli değilmi opuyorumnanaktan yani eğer bebeğin keyfi yerindeyse bizim yaşadığımız sıkıntıların hiçbi önemi yok, yeterki o iyi olsun.. benim doğum temmuzun ilk günleri olucak gibi görünüyor canım ama haziran sonuda olabilir diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?