2010 Temmuz Anneleri : )

Benim de şimdiye kadar çatlağım yok ama bundan sonrası için endişeleniyorum. Çünkü bundan sonra hızla büyücez.

Bebişlerimiz hızla kilo aldığı için karınlar iyice gerilecek.

Benim de şimdiye kadar çatlağım yok ama bundan sonrası için endişeleniyorum. Çünkü bundan sonra hızla büyücez.

Bebişlerimiz hızla kilo aldığı için karınlar iyice gerilecek.

capricim o zman aklında kalmasın bi dene bakalım..sonuçta bi faydasını görürsün canım:jeyyar:

31, haftamdayım capricim ama bayadır oluyo bu böyle, dr. normal deyince rahatlamıştım ama bu sabah herhalde doğum yaklaştı dedim bilmiyorumkismile resmen karnım sertleşiyor ve içeri doğru çekiliyor ve çok sık oldu.. şimdi biraz daha normal.. ama araştırdım biraz bu haftalardan itibaren daha sık olurmuş, bebeğin çok hareketli olmasıda tetiklermiş bunu

bende acı badem yağı kullanıyodum geçen hafta onun kremini aldım ve açıkçası çok memnun kaldım, akşamları onu sürüyorum sabahları normal nemlendiricimi ve hiç kaşıntım yok çatlağımda yok.. yağındansa kreminden daha memnun kaldım canım

Günaydın canım.
Nasılsın?
Nerelerdeydin?

iyi olmaya calışıyorum canım kaburgam batıyomuş gibi oluyo hic oturamıyorum.göbek deliyimin ordada acı car korkuyorum acaba bebek kordon bagınımı cekiyo diye.kac geceir yatamıyorum hic nefes alamıyorum geceleri.yatmadan soda iciyorum her gece midemde bu aralar agrıyor.baya şikayetim var anlıyıcagınız.resim koyamıyorum buraya yoksa eklerdim nasıl kg aldıgımı gorürdünüz.yarın randevumuz var dr gidicez oglumu görücem inşallah.sende ne var ne yok canım?iyisindir inşallah.bebiş nesıl?

Ahhh sorma canım hepimizdde ufak ufak vbaşladı şikayetler.
ama şunu düşün yeerimizde olmak isteyen ne çok kadın var.
Katlanıcaz artık ne yapalım.
İnşallah oğluşun iyidir de çektiklerine değer.

Bizde iyiyiz allaha şükür benim dizlerimde hafif hafif ağrılar var.
Geçer inş.Calsiyum almayı unutmsam geçece3k de unutuyorum işte.

slm oyacım, seninle aynı haftadayız ve aynı şeyleri yaşıyor olmamız beni biraz rahatlattı açıkçası :kedi: bu sabahta ben aynen senin akşam olduğun gibi herhalde doğuruyorum dedim, yani ağrı falan yok ama geçen haftalardan çok daha kuvvetli kasılmalar karnımda.. hani göbek büyüdükçe göbek deliğide dışarı fırlıyo ya, dün gece resmen o deliğin içine çekildiğini gördüm, çok şaşrıdık eşimle.. demekki artık sürekli takip edicez kendimizi,

tabi canım orası öylede bizde biraz nazlanalım diymi ama.zemuszemuscok şükür canım cok mutlu oldum iyi olmanıza.bana da dr calsiyum dedi bende icmeyi unutuyorum

Capricim yazdım ama okuyabildin mi blimiyorum Mustelayı CArreforuun içindeki eczeneden 78 TL ye satın almıstım..

Çok sağol canım...opuyorumnanaktan

Her eczanede yoksa ben bir araştırmalarını rica edeyim burdaki şoför arkadaşlardan bakalım fiyatlarına ne diyecekler....

Millet tutturabildiğine satıyor demek ki...

oya aynı şkayet ıkı gundur bende zıppırım ya eliini yada ayağını koydu kaburgama nasıl acıorrr çalışamıorum evraklarımı işleyemıorum

evet canım korkma ben de aynı şeyleri yaşıyorum.eyer kafan da sorun kaldıysa dr konuş bir az rahatla.dr normal diyor bundan sonra artık böyle olucak.ee artık karnımız iyice büyüdü.şaka maka cok az kaldı dogumada 30 haftayı geride bıraktık.senin dogum ne zaman canım.benimde göbeyim acayib şekiller alıyo.bi dışa dogru cıkıyo bi sag tarafa kayıyor bi sola.cok komik yanisırnaşık şey

Ben de bebişimin çok hareketli olmasından dolayı da endişeleniyorum.

Karnım tekmeden ziyade bir o yana bir bu yana sivriliyor resmen ve dolayısıyla gerilmeler oluyor.

Ara ara da kasılmalar meydana geliyor. Bu durumların sizlerde de olması beni rahatlattı...

Çok endişeleniyorum. ınşallah zamanında doğar kuzularımız.

oya aynı şkayet ıkı gundur bende zıppırım ya eliini yada ayağını koydu kaburgama nasıl acıorrr çalışamıorum evraklarımı işleyemıorum

canım yaa demek ki bi tek benim ki deyil kaburgamın altına giren.bende eşime diyorum ki oglun kaburgamın altına takılıb kaldı :lepi:gercekten sanki bişeyi takılıb kalıyo kabugamın altında canım cok acıyo

o hareketleri izlemek ne kadar zevkli değilmi opuyorumnanaktan yani eğer bebeğin keyfi yerindeyse bizim yaşadığımız sıkıntıların hiçbi önemi yok, yeterki o iyi olsun.. benim doğum temmuzun ilk günleri olucak gibi görünüyor canım ama haziran sonuda olabilir diyorum ben

Eeee anne olmak kolay diyil diymi kızlar.şimdi annemi cok daha iyi anlıyorum.kaynanamda beni rahatlatacagına bana diyorki daha bu neki bu iyi günlerin.şimdi daha cok rahatsın.bi dofsun o zaman görücem ben seni.ben diyorumki oglum zamanında saglıklı dogsunda ben gözümü kıpırdadmadan bakarım yavruma.

Ben de haziranın 20 sinden sonrasında her an olabilir diye hazırlıyorum kendimi...

dogru canım.bende oglumu öyle görünce sıkıntılarım olsa bile her şeyi unutuyorum onun öyle hareketli olması bütün stres üzüntülerimi unutturuyor.allahım isteyen her kese tattırsın bu güzel duyguyu.canım benimde dogum temmuzun ilk haftasında ama dr diyorki şimdide haziranın 15 den sonra her an hazır ol dogum ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…