2010 Temmuz Anneleri : )

hiiç yani yeterki sağlıkla gelsinler onlar kucağımıza, biz herşeyi göze aldık sonuçta.. hele bizimkiler yaz bebeği olucak, çok hevesleniyorum ben sabah akşam yıkıcam onu, rahat rahat uyusunn opuyorumnanaktan

Ben de haziranın 20 sinden sonrasında her an olabilir diye hazırlıyorum kendimi...

bende capricim, sağlıkla doğsunlarda varsın bikaç hafta erken doğsunlar.. varya biz böyle diye diye bi bakıyomuşsunki 40 hafta doluyomuş bebek hala yok.. arkadaşlarım var öyle artık 41. haftaya gelmişti bi tanesi bebeğin hala doğmaya niyeti yok, almıştı artık dr. :CüvCüv:

amiin oyacımm.. bu arada benimde burnum kanıyr ara ara ve az az ama hamileliğin başından beri neredeyse

ben de aynı şey var burun kanaması fazala diyilde sık sık da diyil ama arada sırada oluyor.önceden baş agrısı arkasıycan burnum kanıyo

Yaaa kızlar alt tarafta acayip bir acı hissediyorum şu anda kemiklerim çatırdıyor sanki.
ama canım yanıyor.

Yaaa kızlar alt tarafta acayip bir acı hissediyorum şu anda kemiklerim çatırdıyor sanki.
ama canım yanıyor.

canım gördüğüm kadarıyla 27. haftandasın.. benimde o haftalarda aynen alt tarafta şiddetli baskılarım oluyodu, hatta oturduğum yerden kalktığımda yürüyüşüm değişiyodu.. şimdide oluyo ama daha nadir.. bana dr.umun kendi sormuştu 22 - 23. haftalarda öyle baskı hissediyomusun diye, yani olması gerekiyomuş bunun

ama canım yanıyor.

Geçmiş olsun canım.

Ben o tip durumlarda ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. Birkaç yastığı üst üste koy ayağını kaldır rahatlarsın canım...

Saol Hatce39...Senin bebişe de maaşallah büyüyorlar öyle ya da böyle..
burun kanaması hamilelerde normal kızlar bendede ara ara oluyor

Evet hamilelerde olabiliyormuş bende okumuştum benimde oluyor arada az da olsa...

Canım bende bebek yağı kullanıyordum sonra bitti ve karın bölgem acayip kurumaya başladı.Doktorum çatlaklar için bir losyon verdi şimdi adını hatırlamıyorum eczaneye sordum 65.-Tl dediler çok geldi fiyatı vazgeçtim almaktan.Evde de Acıbadem Sütü vardı onu sürmeye başladım her akşam şimdi çok şükür bir şikayetim kalmadı pul pul olmuştu resmen cildim kaşınıyordu...Hatta dün doktorum aa ne güzel hiiç çatlak oluşmamış dedi.Bende güldüm...

Merhabalar...Aynı kaburga ağrısını ben yaşıyorumsol kaburgamın altına giriyor,bazen ağrıdan uyuşuyor gibi oluyor hatta.içim çekliyor resmen.özellikle de yemeklerden sonra daha artıyor.doktoruma söyledim,kaykılarak otur dedi.yani dik oturmayın öyle zamanda.hatta kolları yukarı uzatmak falan da biraz azaltıyor.yatıp kollarımı yukarda birleştirince rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…