Eeee anne olmak kolay diyil diymi kızlar.şimdi annemi cok daha iyi anlıyorum.kaynanamda beni rahatlatacagına bana diyorki daha bu neki bu iyi günlerin.şimdi daha cok rahatsın.bi dofsun o zaman görücem ben seni.ben diyorumki oglum zamanında saglıklı dogsunda ben gözümü kıpırdadmadan bakarım yavruma.
Ben de haziranın 20 sinden sonrasında her an olabilir diye hazırlıyorum kendimi...
dogru canım.bende oglumu öyle görünce sıkıntılarım olsa bile her şeyi unutuyorum onun öyle hareketli olması bütün stres üzüntülerimi unutturuyor.allahım isteyen her kese tattırsın bu güzel duyguyu.canım benimde dogum temmuzun ilk haftasında ama dr diyorki şimdide haziranın 15 den sonra her an hazır ol dogum ola bilir
hayrola oyacım geçmiş olsunnn :teselli:
hiiç yani yeterki sağlıkla gelsinler onlar kucağımıza, biz herşeyi göze aldık sonuçta.. hele bizimkiler yaz bebeği olucak, çok hevesleniyorum ben sabah akşam yıkıcam onu, rahat rahat uyusunn opuyorumnanaktan
bende capricim, sağlıkla doğsunlarda varsın bikaç hafta erken doğsunlar.. varya biz böyle diye diye bi bakıyomuşsunki 40 hafta doluyomuş bebek hala yok.. arkadaşlarım var öyle artık 41. haftaya gelmişti bi tanesi bebeğin hala doğmaya niyeti yok, almıştı artık dr. :CüvCüv:
amiin oyacımm.. bu arada benimde burnum kanıyr ara ara ve az az ama hamileliğin başından beri neredeyse
Yaaa kızlar alt tarafta acayip bir acı hissediyorum şu anda kemiklerim çatırdıyor sanki.
ama canım yanıyor.
rahimin mi canım?cocuk aşagıyamı bastırıyorki acaba?
bende capricim, sağlıkla doğsunlarda varsın bikaç hafta erken doğsunlar.. varya biz böyle diye diye bi bakıyomuşsunki 40 hafta doluyomuş bebek hala yok.. arkadaşlarım var öyle artık 41. haftaya gelmişti bi tanesi bebeğin hala doğmaya niyeti yok, almıştı artık dr. :CüvCüv:
Hiç sorma aklıma da gelmiyor değil yani...:roflol::roflol::roflol:
Komedi olur herhalde...
Bu defa da niye doğmuyor diye endişeleniriz....:roflol::roflol:
Allah artık hayırlısını versin.
36. haftayı deviririz inşallah bebişlerimizin sağlığı için...
hoş geldin canım.sabah yürüyüşe cıkmıştım ondan mı oldu acaba?sen nasılsın canım?
Yaaa kızlar alt tarafta acayip bir acı hissediyorum şu anda kemiklerim çatırdıyor sanki.
ama canım yanıyor.
ama canım yanıyor.
papatyacım maşallah bebişine iyi olmasına sevindim bende pazartesi gitmiştim 1300 çıktı bebeğimin kilosu ama sadece karnı aç çıktı bende günün 1 öğününü baklagille akşamlarıda etle beslenmeye çalışıyorum:)))
burun kanaması hamilelerde normal kızlar bendede ara ara oluyor
Kızlar dikkat ettim de kendime bir gün yağ sürmeyi unuttum nasıl kaşındım anlatamam...
Demek ki bundan sonrası çok önemli hiç ihmal etmemek gerekiyor.
Bebe yağının dışında biraz araştırma yaptım da ek bişeler daha kullanmak istiyorum.
İki tane krem arasında kaldım lierac ve mustela...
Biraz fiyatları pahalı ama zaten artık son sürece girdik çatlamaktansa denemekte fayda olduğunu düşündüm.
canım yaa demek ki bi tek benim ki deyil kaburgamın altına giren.bende eşime diyorum ki oglun kaburgamın altına takılıb kaldı :lepi:gercekten sanki bişeyi takılıb kalıyo kabugamın altında canım cok acıyo
kızlar resmimi yüklemeye calışıyorum bakalım olucakmı?http://hizliresimyukle.com/showpic-4258/100_1013.jpg
Maaşallah Oyacım çok güzel görünüyorsunuz bebişinlee...
kızlar resmimi yüklemeye calışıyorum bakalım olucakmı?http://hizliresimyukle.com/showpic-4258/100_1013.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?