2010 Temmuz Anneleri : )

Oya'cım harika görünüyorsun maşallah...

Hiç de öylde dediğin gibi değil...

cnım kasılma olmuyor sanırım yada ben farkedemiyorum ama çok hareket ediyor ve çok pozisyon değiştiriyor.

ayyy çok iyi yapmışsın canım bizde önceki sene marmarise gitmiştik iyice rahatlamışsındır. bizde hafta sonu iş için antalyaya gidicez gitmişkende en azından bir gün olsa kafamı dinlemeyi düşünüyorum.

evet canım yaaa benimkide aşırı hareketli geçen gün netten bakındım biraz çok hareketli ollması neden acaba diye pek bişey bulamadım.

Yaaa kızlar alt tarafta acayip bir acı hissediyorum şu anda kemiklerim çatırdıyor sanki.
ama canım yanıyor.

canım ben tuvalete gidip oturduğumda canım acıyor. sanki ikiye ayrılıyorum gibi geliyor bazen.

kızlar resmimi yüklemeye calışıyorum bakalım olucakmı?http://hizliresimyukle.com/showpic-4258/100_1013.jpg

oyoyoyoyyo maşallahhhhhh canım pek güzel görünüyorsun :))

Hayat'cım kremleri araştırmış arkadaşlar, eczacı da tesadüfen hamileymiş onlarda lierac varmış 45 tl fakat kendisi mustela kullanıyormuş. Bizim arkadaş da sormuş siz satıyorsunuz neden bunu kullanıyorsunuz diye ben bunu tercih ettim daha iyi felan demiş... ama kendisinin elinde yokmuş satan bir eczane ismi söylemiş orda da mustelanın 75 tl olduğunu söylemiş.

o kadar pahalı bi kremede hiç gerek yok diye düşünüyorum:)) benim fikrim:))

Kızlar diğer tarafa göbişimi ekledim. Bakmak isterseniz...

slm temmuz annişleri nasılsınz hepiniz beni sorarsanız bugün çok daha iyiyim iki gündür canım çok sıkkındı ama baktım hem bebegi hem kendimi hemde eşimi üzüyorum bende artık boşverdim.iki gündür ama aglamaktan gözlerimde gözyaşı kalmadı.bizim arabamız vardı sattık 6 ay önce başka model alacaktık bebek dogmadan alalım rahat gezelim dedik hem bebek hem ben rahat edecektim.kaynım o dönem ev aldı bizden o parayı borç istedi 6 ay önce verdik dogumum yaklaşıyor ortada ne para ver ne araba hala vermedi o kadar zoruma gitti dogumum yaklastı nerdeyse ben sürünüyorum otobüs köşelerinde yani paramla rezil oldum arkadaslar.bizi hiç düşünmüyor vermedi kaynım eşimde abisi oldugu için istemiyor sık sık kırılır diye.bende sıkıntı cekip oturuyorum.bu hafta sonu gitti yanına sehirdışında kaynım ne vermiş nede su zamn demiş geldi eşim pazar aksamı 2 gündür çıldırdım kan kustuk evde onada kendimede çektirdim o kadr sinirlendim ve moralim bozulduki ben hamileyim ve piskolojim zaten hassas sizler beni en iyi anlarsınz kimse anlamıyor yüce RABBıME HAVALE ETTıM BEN HERKEZı.hiç dısarı çıkmıyorum yoruluyorum rahat gezemiyorum emanet arabalarla cıkıyoruz ara sıra amannn arkadaslar anlatırken bile bunaldım sizide sıkmayım.yavrumu düşünüp rahatlamaya calışıyorum hiç iştah bırakmaıyorlar insanda vermeden kötü olsaydım keşke lanet olsun böyle hayata

Ayyy canım yaa kızmakta, sinirlenmekte çok haklısın ama dediğin gibi elden de bişe gelmiyor ki kendini, eşini, bebişini düşün.

Alırken iyi işte verirken yok. Hatta isteyince kötü sen oluyorsun.

Eşin de istemez ki bu sıkıntıyı çekmeyi, çekmeni o da içten içe daha çok sinirleniyordur.

Kendini yıpratma bak az kaldı.

ah canım ya çok üzüldüm. ama sen gene de canını sıkma bebeğini düşün. kimbilir belki de bebişin kısmetli gelir de hemen alırsınız istediğiniz arabayı :Saruboceq:

canım benim üzülme bebeğini de eşini de üzme geçer inşallah sen bol bol dua et olur mu bebeğinin şansına inşallah o paradan da fazlası gelir üzülme n olur :teselli:

merhaba canım...
ah be güzelim konu gerçekten iç sıkıcı.
klasik olacak ama rahat olmaya çalış. sen gerildikçe bebişin daha da çok geriliyor. :teselli:
bu tür haksızlıklar aileden gelince insan daha bir sinirleniyor. bizimde benzer tecrübelerimiz olmuştur geçmişte.

Yaaa kızlar alt tarafta acayip bir acı hissediyorum şu anda kemiklerim çatırdıyor sanki.
ama canım yanıyor.
norml canım rthim ve kemikler doğuma hazırlanıyor...hayırlısı

kızlar resmimi yüklemeye calışıyorum bakalım olucakmı?
http://hizliresimyukle.com/showpic-4258/100_1013.jpg

rahimin mi canım?cocuk aşagıyamı bastırıyorki acaba?
oyacığım sen hiç bir şey kafaya takma ben çözdüm olayı...
senin bu güzelliğini bu rahat hamilekiğini ve böyle güzel bir hamişliğini çekemiyorlar kıskanıyorar ondan seni sinir ediyorlar masşallh sanaaa

Son düzenleme:
Bu arada karnım aşağıda mı duruyor Allah aşkına yoksa bu insanların uydurması mı?

Ahh canım yaa çok haklısın ama bu kadar yıpratma kendini sen bebeğin için üzülme..Sonuçta sen ne yaparsan yap insanlar böyle zaten düşünse bekletmez bu kadar sizi.Hep yumuşak yüzlülükten başımıza geliyor böyle şeyler.Allah büyük inş.en kısa zamanda paranızı alırsınız:Saruboceq:

yase alsakta ne olacakki ben sunu kimseye anlatamıyorum ona yanıyorum.ben hamile hamile muayenelerime karda kışta sıcakta otobüsle yok emanet arabayla gittim inanın ben hamileligim boyunca dışarı çok nadir çıktım hiç gezemedim keyif catamadım hep evde ya tv izledim yada böyle pc başında sizlerle konuştum başka hiç birsey yapmadım. bebek doguncada sizlerde bende görecegim evden bir müddet çıkılmıyor küçücük yavrumla ne yapayım ben böyle bir hamilelik geçirdim kendimi çok yalnız hissediyorum eşim beni anlıyor içi yanıyor ama elden bişey gelmiyor.öyle bıktımki öyle deprosyandayımki sormayın gitsinnn aglamaklıyım her an her an eşimede dedim doguma taksiyle giderim ben sen merak etme diye agzıma ne geldiyse o sinirle dedim resmimiz vardı cerceveli kırdım attım çiçekleri devirdim evimizi görecektiniz pazartesi aksamı haraptı çıldırdım bagırmaktan beni zor sakinleştirdi eşim oda agladı bende yavrumu böylee üzmek istermiyim ama benimde dayanacak gücüm kalmadı arkadaşlar

capiricimm maşallah sana yerım ben o gobikii ya benm neden totom çıktı kimsede toto yokkk ühühühühüh :sinifsinif:

Bu arada karnım aşağıda mı duruyor Allah aşkına yoksa bu insanların uydurması mı?

hayır kesinlikle aşağıda falan değil.
bu tip söylenenlere kulak asmayın, doktor kontrollerimize düzenli gidiyoruz.
kötü giden bir şey olsa doktorumuz söyler değil mi?
sen rahat ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…