Bu arada karnım aşağıda mı duruyor Allah aşkına yoksa bu insanların uydurması mı?
yase alsakta ne olacakki ben sunu kimseye anlatamıyorum ona yanıyorum.ben hamile hamile muayenelerime karda kışta sıcakta otobüsle yok emanet arabayla gittim inanın ben hamileligim boyunca dışarı çok nadir çıktım hiç gezemedim keyif catamadım hep evde ya tv izledim yada böyle pc başında sizlerle konuştum başka hiç birsey yapmadım. bebek doguncada sizlerde bende görecegim evden bir müddet çıkılmıyor küçücük yavrumla ne yapayım ben böyle bir hamilelik geçirdim kendimi çok yalnız hissediyorum eşim beni anlıyor içi yanıyor ama elden bişey gelmiyor.öyle bıktımki öyle deprosyandayımki sormayın gitsinnn aglamaklıyım her an her an eşimede dedim doguma taksiyle giderim ben sen merak etme diye agzıma ne geldiyse o sinirle dedim resmimiz vardı cerceveli kırdım attım çiçekleri devirdim evimizi görecektiniz pazartesi aksamı haraptı çıldırdım bagırmaktan beni zor sakinleştirdi eşim oda agladı bende yavrumu böylee üzmek istermiyim ama benimde dayanacak gücüm kalmadı arkadaşlar
yase alsakta ne olacakki ben sunu kimseye anlatamıyorum ona yanıyorum.ben hamile hamile muayenelerime karda kışta sıcakta otobüsle yok emanet arabayla gittim inanın ben hamileligim boyunca dışarı çok nadir çıktım hiç gezemedim keyif catamadım hep evde ya tv izledim yada böyle pc başında sizlerle konuştum başka hiç birsey yapmadım. bebek doguncada sizlerde bende görecegim evden bir müddet çıkılmıyor küçücük yavrumla ne yapayım ben böyle bir hamilelik geçirdim kendimi çok yalnız hissediyorum eşim beni anlıyor içi yanıyor ama elden bişey gelmiyor.öyle bıktımki öyle deprosyandayımki sormayın gitsinnn aglamaklıyım her an her an eşimede dedim doguma taksiyle giderim ben sen merak etme diye agzıma ne geldiyse o sinirle dedim resmimiz vardı cerceveli kırdım attım çiçekleri devirdim evimizi görecektiniz pazartesi aksamı haraptı çıldırdım bagırmaktan beni zor sakinleştirdi eşim oda agladı bende yavrumu böylee üzmek istermiyim ama benimde dayanacak gücüm kalmadı arkadaşlar
capiricimm maşallah sana yerım ben o gobikii ya benm neden totom çıktı kimsede toto yokkk ühühühühüh :sinifsinif:
hayır kesinlikle aşağıda falan değil.
bu tip söylenenlere kulak asmayın, doktor kontrollerimize düzenli gidiyoruz.
kötü giden bir şey olsa doktorumuz söyler değil mi?
sen rahat ol....
yok canm ya nersesı aşağıda
gayet ii maşalllaaahsizee herkese hamişlik yakıştı benmm fizikkk kaydııı kilo gobekte değil totoda:):):) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok sağolun kızlar yaa her ne kadar insanlara kulak asmıcam desem de elde olmadan insan kafayı takıyor işte... İçimi rahatlattınız.opuyorumnanaktan
Esm'cim şu totoyu bir türlü göremedik yaaa meraktan çatlıcam yani...:roflol::roflol:
şekerimmm şöyle göüznde canlandırmana yardımcı olimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hani vazolar olur yaa üstten ince gelir dibe doğru yanlamasınaa iki tarafıı şişerrr sonra dibe doğru tekrar incelirr dışa doğru çıkık toto değil basne toplanmış toto kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: yanii kendime inanamıorummm çocuğu oralardamı buyutuyorum die düşünüyorum
Bu arada karnım aşağıda mı duruyor Allah aşkına yoksa bu insanların uydurması mı?
allah aşkına ne aşağısı ya..
bk bu önceki hali benim
[/url][/IMG]
bak buda aşşağıda ki hali aşağıda böyle oluyor ..
[/url][/IMG]
elimin olduğu yer iki göğüsümünarası..
seni korkutmasınlar...gelmiiim oraya
arkadaslar sizinde canınızı sıktım başka bişey danışmak istiyorum size ben belisin doga mdf büyüyen tbebek odası takımını almayı düşünüyorum resmini ekleyemedim www.belis.com.tr doga mdf büyüyen takım bi,r bakıp fikir verirmisinz genel olarak beyaz agırlıklı yeşil tonlar kombine edilmiş kız bebek için sizce nasıl ben yakındandan baktım gidip magazaya bana kullanışlı geldi sizce nasıl ?
arkadaslar sizinde canınızı sıktım başka bişey danışmak istiyorum size ben belisin doga mdf büyüyen tbebek odası takımını almayı düşünüyorum resmini ekleyemedim www.belis.com.tr doga mdf büyüyen takım bi,r bakıp fikir verirmisinz genel olarak beyaz agırlıklı yeşil tonlar kombine edilmiş kız bebek için sizce nasıl ben yakındandan baktım gidip magazaya bana kullanışlı geldi sizce nasıl ?
slm temmuz annişleri nasılsınz hepiniz beni sorarsanız bugün çok daha iyiyim iki gündür canım çok sıkkındı ama baktım hem bebegi hem kendimi hemde eşimi üzüyorum bende artık boşverdim.iki gündür ama aglamaktan gözlerimde gözyaşı kalmadı.bizim arabamız vardı sattık 6 ay önce başka model alacaktık bebek dogmadan alalım rahat gezelim dedik hem bebek hem ben rahat edecektim.kaynım o dönem ev aldı bizden o parayı borç istedi 6 ay önce verdik dogumum yaklaşıyor ortada ne para ver ne araba hala vermedi o kadar zoruma gitti dogumum yaklastı nerdeyse ben sürünüyorum otobüs köşelerinde yani paramla rezil oldum arkadaslar.bizi hiç düşünmüyor vermedi kaynım eşimde abisi oldugu için istemiyor sık sık kırılır diye.bende sıkıntı cekip oturuyorum.bu hafta sonu gitti yanına sehirdışında kaynım ne vermiş nede su zamn demiş geldi eşim pazar aksamı 2 gündür çıldırdım kan kustuk evde onada kendimede çektirdim o kadr sinirlendim ve moralim bozulduki ben hamileyim ve piskolojim zaten hassas sizler beni en iyi anlarsınz kimse anlamıyor yüce RABBİME HAVALE ETTİM BEN HERKEZİ.hiç dısarı çıkmıyorum yoruluyorum rahat gezemiyorum emanet arabalarla cıkıyoruz ara sıra amannn arkadaslar anlatırken bile bunaldım sizide sıkmayım.yavrumu düşünüp rahatlamaya calışıyorum hiç iştah bırakmaıyorlar insanda vermeden kötü olsaydım keşke lanet olsun böyle hayata
allah aşkına ne aşağısı ya..
bk bu önceki hali benim
bak buda aşşağıda ki hali aşağıda böyle oluyor ..
elimin olduğu yer iki göğüsümünarası..
seni korkutmasınlar...gelmiiim oraya
hepinize fikirleriniz ve düşünceleriniz için tşk ederim.inanın çok iyi geldi içimi dökmek size mobilya fikri içinde beni aydınlatanlara çok tşk ler.ben kullanışlı buldum bide renkte ortak bir renk mayısın 10 gibi almayı düşünüyorm döşeyince sizlerle paylaşırım inşalhh.
hepinize fikirleriniz ve düşünceleriniz için tşk ederim.inanın çok iyi geldi içimi dökmek size mobilya fikri içinde beni aydınlatanlara çok tşk ler.ben kullanışlı buldum bide renkte ortak bir renk mayısın 10 gibi almayı düşünüyorm döşeyince sizlerle paylaşırım inşalhh.[/QUOTE
canim bende hamilelgin basinda ayni problemleri esimin abisiyle yasadim, cok uzuldum ama degmiyor cunku onlarin umurunda bile degil senin hamile olman, onun icin bosuna kendini de bebegini de uzme lutfen olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?