2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada karnım aşağıda mı duruyor Allah aşkına yoksa bu insanların uydurması mı?

yok canm ya nersesı aşağıda
gayet ii maşalllaaah sizee herkese hamişlik yakıştı benmm fizikkk kaydııı kilo gobekte değil totoda:):):) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benm değmiorr boşverr şöyle düşün o para hiç yoktu ne kendini yıprat ne bebeğini nede eşini bizim başımızada geldii ben hamıleyim borcumuz var araba sattık ev alıcaz eşim arabayı sattı herkez üşüştü para için çarçur oldu ne kavgalr ettik 2 hafta kus kaldık eşimlee sonra baktım millet gülüp eğlenior ben eşimle küsümm boşverrr dedimm ben hamişken bunları yaşıorsam herkez bulur allahından öyle düşün juju sanki paran yok araba alıcak gücün yok gibi bende dolmuşla gidiorumm kontrolee gezemıorum çalıştığım için gezsemde yürürye yürüye misler gibi yıpratma annem piskolojini olan sana oluyorr allah yardımcın olsunn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyyy canım yaa sinirlerin yıpranmış senin... Çok üzüldüm inan yazdıklarını birden gözümde canlandırdım da çok bunalmışsın. Ama ne olursa olsun yapma böyle inan bak bebeğin gerçekten çok etkileniyor. Doğduğunda huzursuz bir bebiş olmasın.

Sanki hiç arabanız olmamış gibi düşün kendini rahatlatmaya çalış...

Biliyorum imkanımız var neden bu duruma düşüyoruz diye için içini yiyor ama inan onlara hiç bişe olmuyor olan size oluyor. Düşünseler zaten böyle olmaz.

Bak bizde gün boyu çalışıyoruz doğru düzgün daha bişe bile alamadık. Gezmesende psikolojini yerinde tutmaya çalış canım benim.

capiricimm maşallah sana yerım ben o gobikii ya benm neden totom çıktı kimsede toto yokkk ühühühühüh :sinifsinif:

hayır kesinlikle aşağıda falan değil.
bu tip söylenenlere kulak asmayın, doktor kontrollerimize düzenli gidiyoruz.
kötü giden bir şey olsa doktorumuz söyler değil mi?
sen rahat ol....

yok canm ya nersesı aşağıda
gayet ii maşalllaaah sizee herkese hamişlik yakıştı benmm fizikkk kaydııı kilo gobekte değil totoda:):):) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok sağolun kızlar yaa her ne kadar insanlara kulak asmıcam desem de elde olmadan insan kafayı takıyor işte... İçimi rahatlattınız.opuyorumnanaktan

Esm'cim şu totoyu bir türlü göremedik yaaa meraktan çatlıcam yani...
:roflol::roflol:

şekerimmm şöyle göüznde canlandırmana yardımcı olimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hani vazolar olur yaa üstten ince gelir dibe doğru yanlamasınaa iki tarafıı şişerrr sonra dibe doğru tekrar incelirr dışa doğru çıkık toto değil basne toplanmış toto kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: yanii kendime inanamıorummm çocuğu oralardamı buyutuyorum die düşünüyorum

Eminim fotoğrafını görsem abes bişe gözüme gelmeyecek çünkü sen kendi eski halini düşünüp böyle konuşuyorsundur.

aynısını ben de yapıyorum çünkü nasıl siz çok güzel görünüyorsun diyorsunuz ama bana öyle gelmiyor aynı şeyi sen de yapıyorsundur bence şekerim.
:roflol::roflol:

Bu arada karnım aşağıda mı duruyor Allah aşkına yoksa bu insanların uydurması mı?

allah aşkına ne aşağısı ya..
bk bu önceki hali benim

[/url][/IMG]

bak buda aşşağıda ki hali aşağıda böyle oluyor ..

[/url][/IMG]

elimin olduğu yer iki göğüsümünarası..
seni korkutmasınlar...gelmiiim oraya

Ayyy canım benim yaa çok teşekkür ederim. Birkaç kişi söyleyince ister istemez moralim bozulmuştu. Tabi elimde olmadan...alsanaalsanasmile

Bu arada bu resimlerde kaçıncı haftalardasın şeker...

arkadaslar sizinde canınızı sıktım başka bişey danışmak istiyorum size ben belisin doga mdf büyüyen tbebek odası takımını almayı düşünüyorum resmini ekleyemedim doga mdf büyüyen takım bi,r bakıp fikir verirmisinz genel olarak beyaz agırlıklı yeşil tonlar kombine edilmiş kız bebek için sizce nasıl ben yakındandan baktım gidip magazaya bana kullanışlı geldi sizce nasıl ?

huri37: site adı vermek yasak olduğu için direk resmini koydum..umarım bahsettiğin takım budur???

Son düzenleyen: Moderatör:

çok tatlı canmmm hem akıllıca seçim ben pembe yada mavi kullnmak istemıorumm evde fazla oda olmadığı için iki çocukta düşündüğüm için rabbim nasip ederse beyaz yeşil tonları kullanmak istiyorumm odanda varsa boşta süper bence belisi bende inceledim ve beğendim ürünlerini

Gayet güzel modeller var canım..Bende burda Belisin bayisine bakmıştım.Şeker civcivleri beğenmiştik fiyat olarakta 1950 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam eğer...

yaaa canım üzülme lütfen bizde benzeri bir olay yaşıyoruz. bizde ev aldık son az bir miktarda olsa borcu kalmıştı o parayıda toparladık hem evimizin eksiklerini yaptıracaktık hemde borcunu kapatıp taşınacaktık. o ara arkadaşı zor durumdayım işte şu zaman vericem diyor ve parayı istiyor eşimde kıramamış vermiş ve biz halen paramızı alamadık. aylardır evime taşınamadım. kalan borcumuz için yaaa 12.000 tl için kredi çekmek zorunda kaldık. artık hem kira ödemekten hem kredi ödemekten sıkıldım evimin eksiklerini tam olarak yaptırmadan aybaşına taşınıcam sağolsun babam çok elzem olanları yaptırdı. bebeğimi evimde doğurmak istiyorum. odasını hazırlamak istiyorum. bende çok ağladım dövündüm ama çare olmadı. hatta bi defasında nasıl üzüldüysem bebeim 2 gün hareket etmedi kafayı yicektim. sonrasında lanet olsun dedim ya bebeğime bişey olsaydı şimdi düşünmemeye çalışıyorum. adi insanlar sen onların derdine çare oluyorsun onlar seni süründürüyor.

huriiii süpersin valla acayip açıklayıcı oldu opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım güle güle kullanın inş.. bende bebeklerde mavi ve pembeya takılıp kalınmasından hoşlanmıyorum bizim odamızda siyah beyaz olacak oğluşumun dedesinin çok hoşuna gitmiş öyle yaptıracakmış :))

hepinize fikirleriniz ve düşünceleriniz için tşk ederim.inanın çok iyi geldi içimi dökmek size mobilya fikri içinde beni aydınlatanlara çok tşk ler.ben kullanışlı buldum bide renkte ortak bir renk mayısın 10 gibi almayı düşünüyorm döşeyince sizlerle paylaşırım inşalhh.

Hayırlısı inş.canımm...Heyecanla bekliyoruzz odaları.........

Bu akşam benimde hastaneye gidip serum taktırmam lazım...kan ilaclarım için...Bakalım ne olucakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…