- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
canım pc kamerasından çekilmiş resimler tarih yazmıyor o yüzden..Ayyy canım benim yaa çok teşekkür ederim. Birkaç kişi söyleyince ister istemez moralim bozulmuştu. Tabi elimde olmadan...alsanaalsanasmile
Bu arada bu resimlerde kaçıncı haftalardasın şeker...
Bu akşam benimde hastaneye gidip serum taktırmam lazım...kan ilaclarım için...Bakalım ne olucakk...
şifa olsun papatyacım, sana da bebişine de yarasın inşallah
doruk hastanesine gidiceksin dimi?
birde birisi demişti hatırlamıyorum ipek ağladı bakamadım..
hepğ evde oturuyorum gibi bir yazı okudum.
aman diyim kızlar aman...
eve kapatmayın kedinizi sonra benim gibi son gün ototbüse binersiniz :))))
40+6 oldu bir türlü doğuramıyorum çıldırıcam..eee 4. katta asansörsüz bir binada oturursan ve her ihtiyacını sepetle mahallenin çocuklarına aldırırsan sonu bu olur dedim.
nerdeyse sezeryan olacaktım hamlıktan...
o gün 2 km yol yptım,eve gel yemek temizlik bulaşık ototbüse bin derken gece suyum geldi yoksa doğuracağım yoktu yani :)))))
40+6 oldu bir türlü doğuramıyorum çıldırıcam..eee 4. katta asansörsüz bir binada oturursan ve her ihtiyacını sepetle mahallenin çocuklarına aldırırsan sonu bu olur dedim.
o gün 2 km yol yptım,eve gel yemek temizlik bulaşık ototbüse bin derken gece suyum geldi yoksa doğuracağım yoktu yani :)))))
bizim odamızda haftaya gelecek inşallah :dance:
çok heyecanlıyımm hihoyyyt
Kızlar napıosunuzzzzzzzz
Geçmişi okuyamıyorum göslerim acıyooo.
Ukudan uyandık da.
Yemek yaptık onlar pişerken uğradık yanınıza..
Kızlar napıosunuzzzzzzzz
ne yapalım şeker eşya koliledim biraz yoruldum şimdide dinleniyorum((
İyiyiz canım çalışmaya devam işte..Mesai dolsun diye bekliyoruz...Sen nasılsın..ohh ne güzel dinlenmişsinizde darısı başımıza inş..Bugün nedense çok sırt ağrım var...
napıyosunuz kızlar?canlarım yorumlarınız icin tşk ederim.o sizin güzelliyiniz güzel bakıyosunuzda güzel görüyorsunuz.kızlar sabahdan başıma gelen kalmadı.burnum kanadı.parmagımı kestim.ve tam 2kere elimi yaktım.anlıyıcagınız cok kötüyüm.sabahdan üşüyorum bu arada da terliyorum nasıl bişey bu ya
Ahh kıyamam bugün sana olanlar olmuş.
Dikkat et bacım,nazar mı değdi ne.
Yaa foto mu ekledin ben görmedim nerde göbüş topicinde mi?
Dur bakıyım bi.
napıyosunuz kızlar?canlarım yorumlarınız icin tşk ederim.o sizin güzelliyiniz güzel bakıyosunuzda güzel görüyorsunuz.kızlar sabahdan başıma gelen kalmadı.burnum kanadı.parmagımı kestim.ve tam 2kere elimi yaktım.anlıyıcagınız cok kötüyüm.sabahdan üşüyorum bu arada da terliyorum nasıl bişey bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?