2010 Temmuz Anneleri : )

Ayyy canım benim yaa çok teşekkür ederim. Birkaç kişi söyleyince ister istemez moralim bozulmuştu. Tabi elimde olmadan...alsanaalsanasmile

Bu arada bu resimlerde kaçıncı haftalardasın şeker...
canım pc kamerasından çekilmiş resimler tarih yazmıyor o yüzden..
ama kıyafetlerimden ve hafızamdan düşünürsem son 2 ay içinde mayıs -haziran gibi ...haziran 13-15 gibi...göbeğim aşğıya düştüğü zaten son ayımdı iyice aşağıya düşmüştü artık otururken çocuğumun kafasına oturuyormuş gibi hissediyordum...

kız bu resimlerden bende ççookkk var şekil şekil bol bol çekinin ama tarih yazın benim gibi unutmayın..

birde birisi demişti hatırlamıyorum ipek ağladı bakamadım..
hepğ evde oturuyorum gibi bir yazı okudum.
aman diyim kızlar aman...
eve kapatmayın kedinizi sonra benim gibi son gün ototbüse binersiniz :))))

40+6 oldu bir türlü doğuramıyorum çıldırıcam..eee 4. katta asansörsüz bir binada oturursan ve her ihtiyacını sepetle mahallenin çocuklarına aldırırsan sonu bu olur dedim.
nerdeyse sezeryan olacaktım hamlıktan...
o gün 2 km yol yptım,eve gel yemek temizlik bulaşık ototbüse bin derken gece suyum geldi yoksa doğuracağım yoktu yani :)))))

Huri valla alemsin sen ya...Çok yaşa emi...:roflol::roflol:Helal olsun sana insan çıkmazmı hiiç evden ayoll...Ben valla haldır haldır dolanıyorum yollarda doğurcan diyor arkadaşlar...hatta bir tanesi bugün diyo ki sende normal doğurmassan şaşarım bu tempoyal diyor...Dedim hayırlısı hiiç belli olmaz orası...

canim cok haklisin ben firsat buldukca yurumeye calisiyorum ama hizli yuruyemiyorum cok yavas yavas cunku bende siyatik cikti, hizli yuruyunce de belim tutuluyor.Benim bir arkadasim son ana kadar yuruyus yapti hatta yuruyus sirasinda sancisi tuttu ve hastanaye yestistirdiler 3 saat icinde de dogum yapti;-))

ay alemsin sen huri delikafadulden

Geçmişi okuyamıyorum göslerim acıyooo.
Ukudan uyandık da.
Yemek yaptık onlar pişerken uğradık yanınıza..

Yaaa kızlar çok kötü bişi oldu.
Sağ bacağımda alerjimi oldu yoksa böcek möcek mi ısırdı bilmiyorum ama,tam dizimin altında böyle sivrisinek ısırmış gibi 30 tane kızarık iz var((((((((((
Tam elbise mevsimi açıldı.Ben nasıl elbise giyicem şimdi?
Yaaa çok sinirim bozuldu yaaaaaaaaaaaaa.
doktorora gidicem yarın neyin nesiymiş bi baksın bakalım.
Kaşıntı yok belki kendiliğinden geçiverir.

İyiyiz canım çalışmaya devam işte..Mesai dolsun diye bekliyoruz...Sen nasılsın..ohh ne güzel dinlenmişsinizde darısı başımıza inş..Bugün nedense çok sırt ağrım var...

Oyyy kıyamam kalsiyum iç tatlım.

napıyosunuz kızlar?canlarım yorumlarınız icin tşk ederim.o sizin güzelliyiniz güzel bakıyosunuzda güzel görüyorsunuz.kızlar sabahdan başıma gelen kalmadı.burnum kanadı.parmagımı kestim.ve tam 2kere elimi yaktım.anlıyıcagınız cok kötüyüm.sabahdan üşüyorum bu arada da terliyorum nasıl bişey bu ya

Ahh kıyamam bugün sana olanlar olmuş.
Dikkat et bacım,nazar mı değdi ne.
Yaa foto mu ekledin ben görmedim nerde göbüş topicinde mi?
Dur bakıyım bi.

şekerim bugün senin üzerinde bişey dolanıyo.
bence otur artık birşey yapma a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…