2010 Temmuz Anneleri : )

Oyaaaaa resmini gördüm tatlım çok güzelsin maşallah kız.
bu arada o t-şirtün aynısından bende de var.
Çok sevimli ben de üstümden çıkarmak istemiyorum.

Hayırdır Gülcüm taşınıyomusunuz.
Ev taşıyan sen miydin yaa.

canım 9 mayısta gidecek eşyalarda ben o zamana yavaş yavaş anca kolilerim yıkamıştım zaten biçok eşyayı. çok ağır bişeyler yapmamaya çalışıyorum yarında annem gelecek zaten. hafta sonundada burda olmayacağız offff yaaaa ev taşımak çok zor (((

canım umarım zararlı bişey değildir bi doktora gösterseydin istersen.

aman canım dikkat et dinlen bi şöyle kafan dağılsın.

Oyaaaaa resmini gördüm tatlım çok güzelsin maşallah kız.
bu arada o t-şirtün aynısından bende de var.
Çok sevimli ben de üstümden çıkarmak istemiyorum.
canım benim o senin güzelliyin.o topicede resim yükledim.evet tatlım bende cok seviyorum o tşiortü

sagol canım benim

kızlar bişi sormak istiyorum.şimdiden göğüslerimden su gibi sıvı gelmeye başladı.
sizlerdede varmı böyle birşey? doktoruma sordum,emzirmeyi ve bir an önce bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarında olurmuş böyle..

sağol canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan çok dikkatli hareket etmeye çalışıyorum.

canım bende henüz yok ama eltiminde bi arkadaşımında 6. ayında göğüslerinden sıvı gelişi olmuştu.

Ben de de yok böyle bişi henüz.ama bazı bayanlarda oluyomuş.Doktorun bişi demediyse normal demkki kuzum takma kafana.Demekki sütün bol olacak inşallah.

iyi akşamlar arkadaşlar biz çıkıyoruz.
Yemek yicez oğluşumla.
Hepinizi öptükkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…