şekerim bugün senin üzerinde bişey dolanıyo.
bence otur artık birşey yapma a.s
evet canım artık korkuyorum elimi bişeye vurmaya.tşk ederim tatlım ilgilendiyin icinolumunekankayizsmile
Hayırdır Gülcüm taşınıyomusunuz.
Ev taşıyan sen miydin yaa.
Yaaa kızlar çok kötü bişi oldu.
Sağ bacağımda alerjimi oldu yoksa böcek möcek mi ısırdı bilmiyorum ama,tam dizimin altında böyle sivrisinek ısırmış gibi 30 tane kızarık iz var((((((((((
Tam elbise mevsimi açıldı.Ben nasıl elbise giyicem şimdi?
Yaaa çok sinirim bozuldu yaaaaaaaaaaaaa.
doktorora gidicem yarın neyin nesiymiş bi baksın bakalım.
Kaşıntı yok belki kendiliğinden geçiverir.
napıyosunuz kızlar?canlarım yorumlarınız icin tşk ederim.o sizin güzelliyiniz güzel bakıyosunuzda güzel görüyorsunuz.kızlar sabahdan başıma gelen kalmadı.burnum kanadı.parmagımı kestim.ve tam 2kere elimi yaktım.anlıyıcagınız cok kötüyüm.sabahdan üşüyorum bu arada da terliyorum nasıl bişey bu ya
canım benim o senin güzelliyin.o topicede resim yükledim.evet tatlım bende cok seviyorum o tşiortüOyaaaaa resmini gördüm tatlım çok güzelsin maşallah kız.
bu arada o t-şirtün aynısından bende de var.
Çok sevimli ben de üstümden çıkarmak istemiyorum.
canım 9 mayısta gidecek eşyalarda ben o zamana yavaş yavaş anca kolilerim yıkamıştım zaten biçok eşyayı. çok ağır bişeyler yapmamaya çalışıyorum yarında annem gelecek zaten. hafta sonundada burda olmayacağız offff yaaaa ev taşımak çok zor(((
canım umarım zararlı bişey değildir bi doktora gösterseydin istersen.
aman canım dikkat et dinlen bi şöyle kafan dağılsın.
canım 9 mayısta gidecek eşyalarda ben o zamana yavaş yavaş anca kolilerim yıkamıştım zaten biçok eşyayı. çok ağır bişeyler yapmamaya çalışıyorum yarında annem gelecek zaten. hafta sonundada burda olmayacağız offff yaaaa ev taşımak çok zor(((
Aman canım kendini sakın çok yorma.boşver sen yapmasan da bi şekilde olacak bu işler.Bak bu sözlerim kulaklarında çınlasın iş yaparken.
Sakın hiç birşey senden ve bebeğinden değerli diil.
Allah korusun ufak tefek işler için tatlı canınız sıkılmasın.
Nolur Bulut kaanımıza ve kendine dikkat et kuzum.
canım umarım zararlı bişey değildir bi doktora gösterseydin istersen.
Yarın gidicem canım ben de merak ettim.
Şimdi kimseyi bulamam ki hastanede.
Ama canım çok sıkıldı valla bişeyi çok istemeyeceksin.Elbiseler giymeyi çok hayal etmiştim bu bacakla biraz zor.Neyse artık biraz şöyle uzun tarzda bişiler alırım çok uzun da almam da o izlerin görünmeyeceği boyda falan inşallah bulurum.
Aman canım kendini sakın çok yorma.boşver sen yapmasan da bi şekilde olacak bu işler.Bak bu sözlerim kulaklarında çınlasın iş yaparken.
Sakın hiç birşey senden ve bebeğinden değerli diil.
Allah korusun ufak tefek işler için tatlı canınız sıkılmasın.
Nolur Bulut kaanımıza ve kendine dikkat et kuzum.
.
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdiden göğüslerimden su gibi sıvı gelmeye başladı.
sizlerdede varmı böyle birşey? doktoruma sordum,emzirmeyi ve bir an önce bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarında olurmuş böyle..
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdiden göğüslerimden su gibi sıvı gelmeye başladı.
sizlerdede varmı böyle birşey? doktoruma sordum,emzirmeyi ve bir an önce bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarında olurmuş böyle..
selammmmmmmmmmm:)
Ben de de yok böyle bişi henüz.ama bazı bayanlarda oluyomuş.Doktorun bişi demediyse normal demkki kuzum takma kafana.Demekki sütün bol olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?