Huri valla alemsin sen ya...Çok yaşa emi...:roflol::roflol:Helal olsun sana insan çıkmazmı hiiç evden ayoll...Ben valla haldır haldır dolanıyorum yollarda doğurcan diyor arkadaşlar...hatta bir tanesi bugün diyo ki sende normal doğurmassan şaşarım bu tempoyal diyor...Dedim hayırlısı hiiç belli olmaz orası...
ah bende çok yürüyordum deli gibi annem çantana bir bez bir tulum koy yollrda doğurcaksınj diyordu..ma son 2 ay hziran ve temmuz ayında yerimden kalkamaz oldum o kadar büyüdü ki karnım ve kasıklarımda duruyordu doktor gebelik korsesi vermişti onunula geziyordum ve evden hiç çıkmak istemedim son 1 ay...
[/url][/IMG]
ah bende çok yürüyordum deli gibi annem çantana bir bez bir tulum koy yollrda doğurcaksınj diyordu..ma son 2 ay hziran ve temmuz ayında yerimden kalkamaz oldum o kadar büyüdü ki karnım ve kasıklarımda duruyordu doktor gebelik korsesi vermişti onunula geziyordum ve evden hiç çıkmak istemedim son 1 ay...
[/url][/IMG]
kızlarr vişnesuyu ve mürüvvet ne zmandır yoklarr
Evet canım yoklar.Vişnesuyu pc başında oturmakta zorlanıyorum artık ondan girmiyorum demişti en son girdiğinde...Ama mürüvveti bilmiyorum..Umarım ikiside iyidirler...
huri37 dogru koymuşsun dedigim o takımdı benim tşk ederim ekledigin için.umarım herkez begenir
Evet canım yoklar.Vişnesuyu pc başında oturmakta zorlanıyorum artık ondan girmiyorum demişti en son girdiğinde...Ama mürüvveti bilmiyorum..Umarım ikiside iyidirler...
vişnesuyu gayet iyi kızlar ev taşıdı yeni eve pc kurdularmı bilmiyorum ama iyi merak etmeyin..mürivet hakkında bilgim yok...olumunekankayizsmile
Ayy şimdi Hurinin göbüşü gördüm benimki de öyle aşağıda valla(
Her gören ayy göbeğin ne kadar aşağıda diyor.
Korkuyorum erken doğurmak istemiyorum.
Bebişimin büyüsün de gelsin teyzeleri dua edin.
Üstelik hastanemizde yeni doğan ünitesi de yok.
Ne yaparız biz.Ambulanslarda Tokata götürürlerken doğurmam inş.
Günaydın canlarımmmmmmmmmm...
Nasılsınız bugün inşallah bebişler de anneleri de iyidir.
günaydın kızlarr..
bende çok fazla şişlik oluyo ayaklarım,ellerim ve yüzüm şişiyo özellikle ayaklarım baya şişiyo
dün idrar tahlili istedi doktorum çok şükür bişi çıkmadı hamilelikten kaynaklanıyodur tuzu azalt ve ayakta çok kalmamaya çalış dedi ama evde dinlendiğim zamanlarda bile ayak tabanlarım çok ağrıyor üstüne bastığımda ayaklarım artık bu şişkoluğu taşıyamıyo galiba:)
sizde de şişlikler oluşmaya başladımı?
bende çok şişlik yok cnm ama ilk defa ayaklarımda mantar oluştu mahf etti benii hiç olmazdııı :sinifsinif: :sinifsinif:
Günaydın kızlar...
Herkes iyidir umarım...
günaydın kızlarr..
bende çok fazla şişlik oluyo ayaklarım,ellerim ve yüzüm şişiyo özellikle ayaklarım baya şişiyo
dün idrar tahlili istedi doktorum çok şükür bişi çıkmadı hamilelikten kaynaklanıyodur tuzu azalt ve ayakta çok kalmamaya çalış dedi ama evde dinlendiğim zamanlarda bile ayak tabanlarım çok ağrıyor üstüne bastığımda ayaklarım artık bu şişkoluğu taşıyamıyo galiba:)
sizde de şişlikler oluşmaya başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?