2010 Temmuz Anneleri : )

ah bende çok yürüyordum deli gibi annem çantana bir bez bir tulum koy yollrda doğurcaksınj diyordu..ma son 2 ay hziran ve temmuz ayında yerimden kalkamaz oldum o kadar büyüdü ki karnım ve kasıklarımda duruyordu doktor gebelik korsesi vermişti onunula geziyordum ve evden hiç çıkmak istemedim son 1 ay...

[/url][/IMG]

hehehe:) canım yaaa benm gobıkte buyumeyenlerden :):) iç karın genişş demekki sırtım çok ağrıorrr

Amanınn ben zaten aşağıda taşıyomuşum bebeği..Bakalım bizim başımıza neler gelicek merak ediyorumm..hayırlısı ile bir doğursak inş...

Evet canım yoklar.Vişnesuyu pc başında oturmakta zorlanıyorum artık ondan girmiyorum demişti en son girdiğinde...Ama mürüvveti bilmiyorum..Umarım ikiside iyidirler...

evet cnm umarım iyidirlerr aysedende haber yok umarım iidr hastanede :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın canlarımmmmmmmmmm...
Nasılsınız bugün inşallah bebişler de anneleri de iyidir.

huri37 dogru koymuşsun dedigim o takımdı benim tşk ederim ekledigin için.umarım herkez begenir

güle güle kullan canım büyüyüen beşik almk doğru bir karar olur mdf olması dayanıklı olması ve tabiki yerinini olması gerekiyor..
çok kullanışlı oluyorlar..
bende öyle aldım ama takımı bozdum yerim olmadığı için sadece çekmecelerini ve beşiğini aldım..benim ldığım takımda bu ..ama büyüyen beşik güzel bir karar..7-8 sene kullanabilirsin...

Evet canım yoklar.Vişnesuyu pc başında oturmakta zorlanıyorum artık ondan girmiyorum demişti en son girdiğinde...Ama mürüvveti bilmiyorum..Umarım ikiside iyidirler...

vişnesuyu gayet iyi kızlar ev taşıdı yeni eve pc kurdularmı bilmiyorum ama iyi merak etmeyin..mürivet hakkında bilgim yok...olumunekankayizsmile

Ayy şimdi Hurinin göbüşü gördüm benimki de öyle aşağıda valla(
Her gören ayy göbeğin ne kadar aşağıda diyor.
Korkuyorum erken doğurmak istemiyorum.
Bebişimin büyüsün de gelsin teyzeleri dua edin.
Üstelik hastanemizde yeni doğan ünitesi de yok.
Ne yaparız biz.Ambulanslarda Tokata götürürlerken doğurmam inş.

vişnesuyu gayet iyi kızlar ev taşıdı yeni eve pc kurdularmı bilmiyorum ama iyi merak etmeyin..mürivet hakkında bilgim yok...olumunekankayizsmile

çok sevındım canmm ev taşımak gibi şeyden bahsetmemişti merak ettim bendee çok slmlarımızı ilett cnmmm

canım benmm korkmaa ara ara çook normalll düşmesı çıkmasıı korkmayın panık yapmayın hemen bak huride korse bağlamış bağlamış 40 haftadan sonra doğurmuş:):) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr..
bende çok fazla şişlik oluyo ayaklarım,ellerim ve yüzüm şişiyo özellikle ayaklarım baya şişiyo
dün idrar tahlili istedi doktorum çok şükür bişi çıkmadı hamilelikten kaynaklanıyodur tuzu azalt ve ayakta çok kalmamaya çalış dedi ama evde dinlendiğim zamanlarda bile ayak tabanlarım çok ağrıyor üstüne bastığımda ayaklarım artık bu şişkoluğu taşıyamıyo galiba:)
sizde de şişlikler oluşmaya başladımı?

bende çok şişlik yok cnm ama ilk defa ayaklarımda mantar oluştu mahf etti benii hiç olmazdııı :sinifsinif: :sinifsinif:

bende çok şişlik yok cnm ama ilk defa ayaklarımda mantar oluştu mahf etti benii hiç olmazdııı :sinifsinif: :sinifsinif:

ay çok zor günler başladı valla Allah kolaylık versin bizlere bide evde olsak bari dinlenirdik
çalışırken çok daha zor oluyor eğer bu şişlikler böyle devam ederse erken izne ayrılıcam
çok rahatsız oluyorum çünkü. sorunlar kişiden kişiye değişiyo bi arkadaşımda da varis oluşmaya başlamış.

Günaydın kızlar...

Herkes iyidir umarım...

Günaydınn canımcımm...

Günaydınn Sulecik...Su içmeyi falan fazlalaştırsan belki faydası olur canım...Tabi doktorunda dediği gibi tuz da çok önemli...
Benim çok fazla şişliğim olmuyor sadece çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlarda akşamları şişiyor birazcık onuda ayaklarımı yukarıya dikerek atlatıyorum çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…