ay çok zor günler başladı valla Allah kolaylık versin bizlere bide evde olsak bari dinlenirdik
çalışırken çok daha zor oluyor eğer bu şişlikler böyle devam ederse erken izne ayrılıcam
çok rahatsız oluyorum çünkü. sorunlar kişiden kişiye değişiyo bi arkadaşımda da varis oluşmaya başlamış.
Günaydınn canımcımm...
Günaydınn Sulecik...Su içmeyi falan fazlalaştırsan belki faydası olur canım...Tabi doktorunda dediği gibi tuz da çok önemli...
Benim çok fazla şişliğim olmuyor sadece çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlarda akşamları şişiyor birazcık onuda ayaklarımı yukarıya dikerek atlatıyorum çok şükür...
suyuda fazla içiyorum aslında canım ya, benimde geçen hafta sonu inmişti şişlerim ama hafta içi tekrar arttı hemde baya bi arttı ay çok sinir bozucu bu şişler:) ayaklarım hiç bu kadar şişko olmamıştı aynalara küstüm son zamanlarda şişlikler yüzünden üstelik sadece ayaklarımda değil yüzümde de oluyo...
suyuda fazla içiyorum aslında canım ya, benimde geçen hafta sonu inmişti şişlerim ama hafta içi tekrar arttı hemde baya bi arttı ay çok sinir bozucu bu şişler:) ayaklarım hiç bu kadar şişko olmamıştı aynalara küstüm son zamanlarda şişlikler yüzünden üstelik sadece ayaklarımda değil yüzümde de oluyo...
Evet canım haklısın bundan sonra daha meşakkatli bizler için...Her geçen gün biraz daha ağırlaştığımız için herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor...Bende de varis oluştu mesela her duşta masaj yapmaya çalışıyorum ama bakalım ne olucak...
günaydın..bnm nefes alma problemım dışında bır problemım yok neyseki..ayyy o şişlil çok kötü.eltımden biliyorum..uz ve hamur işini yasaklamıştı dr.ama doğumdan hemen sonra fıssss diye indi kız cagızz.sankı iğne batırmışlar gıbı..çok gulmuştuk...
ay cnm ya varislerde çok kötü arkadaşımda da oldu işte ağrı verdiğini söylüyor. kızlarımızı kucağımıza alınca her şeyi unuturuz inş. bu arada görümcem iki gün önce doğum yaptı öyle tatlı bi kızı olduki maşalah çok şeker resminide yüklerim birazdan 3.900 gram doğdu inş. bizlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza ve bütün sıkıntılarımız biter gider.
evet ya inanılmaz sinir bozucu şişlikler kendini psikolojik olarakta kötü hissediyor insan umarım bende doğumdan sonra hepsinden kurtulurum:)
ay cnm ya varislerde çok kötü arkadaşımda da oldu işte ağrı verdiğini söylüyor. kızlarımızı kucağımıza alınca her şeyi unuturuz inş. bu arada görümcem iki gün önce doğum yaptı öyle tatlı bi kızı olduki maşalah çok şeker resminide yüklerim birazdan 3.900 gram doğdu inş. bizlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza ve bütün sıkıntılarımız biter gider.
gerçekten herkeste farklı şiddette oluyo belirtiler.. benimde senin gibi şişliklerim çok oluyodu canım geçen ay ama ne şişlik bilemezsin, gözlerim bile küçülüyodu, tuzu kestim ben tamamen ve biraz normale döndüm, şimdi akşamları oluyo biraz okadar..
ya kızlar..şu bebek doğduğunda nar suyu içirince gaz problemı kalmıyomuşş.bu topiği okudunuzmu??ne düşünüyorsunuz denesekmi acaba..yada önce bır dr. a mı sorsak??
ya kızlar..şu bebek doğduğunda nar suyu içirince gaz problemı kalmıyomuşş.bu topiği okudunuzmu??ne düşünüyorsunuz denesekmi acaba..yada önce bır dr. a mı sorsak??
Allah bağışlasın inş..Maaşallah toplu doğmuş bebiş...Normalmi oldu duğumu sezeryan mı canım...
Bu sıkıntılarımızda güzel herşeyin güzelliği farklı aslında...Hayırlısı ile alırız inş.bizlerde bebişlerimizi kucaklarımıza...Şimdilik varislerle ilgili bir sıkıntım yokta oluştular yani..Ama ilerde ne olur bilemem...
sezeryanla doğdu cnm çok korktuğu için genel anestezi yapmışlar ama doğumdan sonra çok ağrısı oluyo gözüm korktu normal doğum istiyorum ben:)
evet aynen gözlerim küçülüyo tuzu tamamen mi kestin ben kesemiyorum tuzsuz hiç bişeyin tadını almıyorum:sinifsinif: ama eğer inecekse kesmeliyim tabi peki ekmek ve hamurlu yiyecekleride hiç yemedinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?