2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın..bnm nefes alma problemım dışında bır problemım yok neyseki..ayyy o şişlil çok kötü.eltımden biliyorum..uz ve hamur işini yasaklamıştı dr.ama doğumdan hemen sonra fıssss diye indi kız cagızz.sankı iğne batırmışlar gıbı..çok gulmuştuk...

Evet canım haklısın bundan sonra daha meşakkatli bizler için...Her geçen gün biraz daha ağırlaştığımız için herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor...Bende de varis oluştu mesela her duşta masaj yapmaya çalışıyorum ama bakalım ne olucak...

suyuda fazla içiyorum aslında canım ya, benimde geçen hafta sonu inmişti şişlerim ama hafta içi tekrar arttı hemde baya bi arttı ay çok sinir bozucu bu şişler:) ayaklarım hiç bu kadar şişko olmamıştı aynalara küstüm son zamanlarda şişlikler yüzünden üstelik sadece ayaklarımda değil yüzümde de oluyo...

hayatımızın en güzel ayları bu aylar..tadını çıkaralım canım..ben hep hamilelere bayılmışımdır.yolda görsem döner bakarım..emınım sanada çok yakışmıştır..sen o güzel canını boş yere sıkma...belki bir daha hamıle bıle kalmıyacaksındırççen iyisi tadını çıkarmak...

evet canım normal zamanda hafif bir şişliğim oluyor ama gezmeye falan gittiğimde rahat edemediğim için çok şişiyorum (( tartıldığımda 2 kilo fark ediyor. ertesi gün dinlene dinlene ödem atılıyor rahatlıyorum.

ay cnm ya varislerde çok kötü arkadaşımda da oldu işte ağrı verdiğini söylüyor. kızlarımızı kucağımıza alınca her şeyi unuturuz inş. bu arada görümcem iki gün önce doğum yaptı öyle tatlı bi kızı olduki maşalah çok şeker resminide yüklerim birazdan 3.900 gram doğdu inş. bizlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza ve bütün sıkıntılarımız biter gider.

evet ya inanılmaz sinir bozucu şişlikler kendini psikolojik olarakta kötü hissediyor insan umarım bende doğumdan sonra hepsinden kurtulurum:)

gerçekten herkeste farklı şiddette oluyo belirtiler.. benimde senin gibi şişliklerim çok oluyodu canım geçen ay ama ne şişlik bilemezsin, gözlerim bile küçülüyodu, tuzu kestim ben tamamen ve biraz normale döndüm, şimdi akşamları oluyo biraz okadar..

Allah bağışlasın inş..Maaşallah toplu doğmuş bebiş...Normalmi oldu duğumu sezeryan mı canım...
Bu sıkıntılarımızda güzel herşeyin güzelliği farklı aslında...Hayırlısı ile alırız inş.bizlerde bebişlerimizi kucaklarımıza...Şimdilik varislerle ilgili bir sıkıntım yokta oluştular yani..Ama ilerde ne olur bilemem...

ayyyy maşallah maşallah allahım uzun ve sağlıklı bir ömür versin :)))

ya kızlar..şu bebek doğduğunda nar suyu içirince gaz problemı kalmıyomuşş.bu topiği okudunuzmu??ne düşünüyorsunuz denesekmi acaba..yada önce bır dr. a mı sorsak??

evet aynen gözlerim küçülüyo tuzu tamamen mi kestin ben kesemiyorum tuzsuz hiç bişeyin tadını almıyorum:sinifsinif: ama eğer inecekse kesmeliyim tabi peki ekmek ve hamurlu yiyecekleride hiç yemedinmi?

ya kızlar..şu bebek doğduğunda nar suyu içirince gaz problemı kalmıyomuşş.bu topiği okudunuzmu??ne düşünüyorsunuz denesekmi acaba..yada önce bır dr. a mı sorsak??

Evet okudum Elfida ama ben vermeyi düşünmüyorum bebeğime...İlk defa duydum böyle birşeyi..Sonuçta yeni doğmuş bir bebek midesine hiçbirşey girmemişken nar suyu nasıl veririm belki o dokunur bebeğime bellimi olur...Allah korusunn tabiki ama ben veremem...

ayy canım bende okudum o topiği.

ama böyle birşey yapabileceğimi hiç zannetmiyorum. ben bile nar suyu içince içim kaynıyo bebeğime asla veremem herelde...

zaten sonuç aldım yazan arkadaşlarda bana göre biraz erken davranmışlar zaten belli bir dönemden sonra başlıyo gaz sancısı.

sezeryanla doğdu cnm çok korktuğu için genel anestezi yapmışlar ama doğumdan sonra çok ağrısı oluyo gözüm korktu normal doğum istiyorum ben:)

evet bende görüm o topiği ama bende vermeyi düşünmüyorum zaten her bebektede gaz problemi olmuyo inş. bizimkilerde de olmaz.

kızlar dokturumuz ne önerirse onu yapmalıyızz sonuçta bziden yisini biliorlarr malesef acı olmadan doğum yok

sezeryanla doğdu cnm çok korktuğu için genel anestezi yapmışlar ama doğumdan sonra çok ağrısı oluyo gözüm korktu normal doğum istiyorum ben:)

Evet canım bebek kilolu olunca doktorla normal doğumu pek tercih etmiyorlarda ondan sordum..İnş.gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur...

bende okudum onu ama vermeyi düşünmüyorum, cesaret edemem ben bilmiyorumkismile

evet aynen gözlerim küçülüyo tuzu tamamen mi kestin ben kesemiyorum tuzsuz hiç bişeyin tadını almıyorum:sinifsinif: ama eğer inecekse kesmeliyim tabi peki ekmek ve hamurlu yiyecekleride hiç yemedinmi?

tamamen kestim canım, bende çok severdim bazı şeyleri tuzsuz yiyemezdim ama varya alışıyosun, artık yumurtayı salatalığı bile tuzsuz yiyebiliyorum, yemeklerede çok az koyuyoruz o kadar.. ben farkı anında gördüm diyebilirim, bide o zamanlar çok bulantım oluyodu hep karbonhidrat yiyodum bastırsın diye onuda kestim, hiç ekmek bile yemiyorum diyebilirim, tahıl ihtiyacımı kahvaltıda tahıl gevrekleri varya onlardan yiyerek karşılıyorum, makarnayı kesemedim bitek :kedi: azalttım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…