2010 Temmuz Anneleri : )

gunaydın kızlar nasılsınız bu gun?ben iyiyim gerci biraz canım acıyo ama olsun bu gun dr randevumuz var oglumu gorücem inşallah iyidir.dun elimi 2kere yaktım parmagımı kestim 2kere burnum kanadı.bir sürü aksilik yaşadım.gözüm cok korktu.bebeyimde galiba canımın yandıgını hiss etti oda bi sertleşti anlatamam.sizler nasılsınız?umarım her kesin keyfi yerinde

slm kızlar.. bende pazartesi günü 2. aşımı yaptırdım. kızlar ikidir hiç acımıyor .. sağlık ocağında ki hemşirenin eli çook haifif.. birde bana kendini serbest bırak nefees al ver dedi.. inanın hiç bişi hissetmedim.. ki ben aşıdan bayılmış bi insanım ohaoldumsmile kuvvetli nefes alıp verin belki işe yarar sıkmayın kendinizii

aaaa geçmiş olsun ya...neyse bebişini görmek iyi gelir sana..bende özledim kızımı yaaa..4 hafta çok fazla..bazen okadar çok merak ediyorumkı naaptıgını..bişeler uydurup kontrole mi gitsem acabaa..

Günaydın kızlar, bizim işyerinde kadınlar klübüne girmeyi yasaklamışlar. sayfa bloklandı yazıyor ıklayınca. bugün evdeyim işe gitmedim çünkü çok hastayım. eşim gripti bana bulaştırdı sağolsun. dün gece boğaz ağrısından sabaha kadar uyuyamadım.redoxon c ve minoset içtim bir de bepanten pastil. ama sanki bademciklerimi kesmişler de öyle yatıyomuşum gibi çok fena. şimdi acısı biraz azaldı ama hastayım işte.doktorumu aradım minosete ve redoxon c ye devam edin dedi.bir de ılık süt içine bal koyun için ıhlamur için ve dinlenin dedi. evdeyim yani bugün.sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım geçen ay bana da aynısı olmuştu parmaklarımı yakmıştım.nazar mı değiyor anlamadım ki bize. geçen hafta herkes aman ne iyi görünüyosun şöle canlısın böle dinamiksin dedi bu hafta hasta yatıyorum. nazar duası filan bilsem okucam valla.nasıl korucaz kendimizi nazardan.

aaaa geçmiş olsun ya...neyse bebişini görmek iyi gelir sana..bende özledim kızımı yaaa..4 hafta çok fazla..bazen okadar çok merak ediyorumkı naaptıgını..bişeler uydurup kontrole mi gitsem acabaa..
cok tşk tatlım.evet bende 2hafta oldu oglumu görmeyeli.gecen sefer dr dediki bundan sonra artık sık sık geliceksin.cok mutlu oldum sonucda oglumu gorucem diye.
ay gecmiş olsun tatlım.dikkat et kendine.şimdi nasılsın.yat dinlen.gecer inşallah canım

ayyy aynen valla..ikinci dozun değilmi***.dr.a sordunmu şartmıymış ya...valla ben kontrolumde sorucam öylee yaptıracam ikinci dozu..çok ağrıyoo yaa.iki gun çektim..

yok canım ben aşıyı kendim aldım sağlık ocağında yaptırıcam. tetavax diye bir aşı doktorum önerdi. sanırım 6 yıl koruyuculuğu varmış tek doz vurdurucam diye biliyorum ama tekrar sorucam kontrole gittiğimde, çünkü telefonla konuşmuştuk çok ayrıntıya girmedim.

ayyy inşallah benim de seninki gibi olur :Saruboceq:

günaydın şekerrr.
şu site bloklama olaylarına da gıcık oluyorum yani :sinifsinif:
geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine

ay canım yemin ederim ben de aynı senin gibiyim birisi bişey dese hemen o akşam bişey oluyo bana.artık korkuyorum bişey yapmayada.ben nazara inaniyorum.bende nazar duası hic bilmiyorum.inşallah sapa saglam cocuklarımızı dogursak.

Merhaba Oya...Geçmiş olsun canım nazar değiyodur okuyun kendinizi..Bak ne güzel bugn bebeğini göreceksin bütün sıkıntılarını unutursun inş..Güzel haberlerinizi bekliyoruzz...

geçmiş olsun canım.. bu redoxson c..gebelıkte guvenlımı..ben 3 gundur..kuru öksürükle boğusuyorum..gevceleri bır felaket..antıbıyotık başladı dr.ama hala geçmedi..bu ilaç öksür içinde çözümmü??dur bıde netten bakayım..

Günaydınnn..Sana da çok geçmiş olsun Flowersun..Ne oluyor bizim kızlara yaa aman koruyun kendinizi canım ya..İnş.en kısa zamanda atlatırsın..

Kızlar bol bol Felak ve Nas dualarını okuyun..Bunlarda çok iyi koruyucu dualardır..Ben sürekli okurum...

Merhaba Oya...Geçmiş olsun canım nazar değiyodur okuyun kendinizi..Bak ne güzel bugn bebeğini göreceksin bütün sıkıntılarını unutursun inş..Güzel haberlerinizi bekliyoruzz...

meraba tatlım.tşk ederim canım.evet canım bu günü nasıl bekliyordum.şimdide saat gecmek bilmiyorboshayallersmile

Günaydınn yase...
Yok canım ya hiç korkma bişeycik olmuyor...Biraz sızlıyor ama okadarda olucak...bende salı günü vurdurdunm 2.dozumu.Herşey bebişler içinn...Sen hemen gitt..

saol canım yaa :) öğleden sonra çıkıcam sonra da eve giderim işe dönmek istemiyorum

ne kadara aldın canım..gerçi aile hekımlığınde yapılanlarda 5 yıl koruyor..ama 5 doz uygulanırsa ömür boyu koruyormuş..kararsızım..

ömür boyu koruduğunu bilmiyordum canım ben 10 yıl koruduğunu duymuştum ama belkide 2 doz yapılınca 10 yıl 5 dozda ömür boyu koruyodur guclubacismile
fiyatı 7,29

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım yaaa ((

meraba tatlım.tşk ederim canım.evet canım bu günü nasıl bekliyordum.şimdide saat gecmek bilmiyorboshayallersmile

güzel haberlerle bekliyoruz canım :))

Geçmiş olsun tatlım yaaa.
Bol bol C vitamini tüket.
Ve dinlet yat öyle iki seksen tamam mı.
ahhh çok zor oluyo hastalık ahmişlikte.

Merhaba, hasta olanlara geçmiş olsun...Alllah şifa versin...Kızlar benim bir sorum var; hastaneden bebişleri hayırlısı ile çıkartırken kucakta mı çıkacaklar ? Yoksa ana kucağı m almamız lazım ? Veya oto koltuğu ? Portbebe için çok kullanışsız sakın almayın dediler. Ne alacağımı bulamadım.

40 gün sonra bebişle sokağa çıktığımızda neyle taşıyacağız ? Bebek arabası olmaz heralde di mi ? Yani çok ufak olduğu için bebeler bir sorayım dedim..Tecrubeli anneler bilirler sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…