geçmiş olsun canım yaaa((
güzel haberlerle bekliyoruz canım :))
geçmiş olsun canım.. bu redoxson c..gebelıkte guvenlımı..ben 3 gundur..kuru öksürükle boğusuyorum..gevceleri bır felaket..antıbıyotık başladı dr.ama hala geçmedi..bu ilaç öksür içinde çözümmü??dur bıde netten bakayım..
günaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu
Merhaba, hasta olanlara geçmiş olsun...Alllah şifa versin...Kızlar benim bir sorum var; hastaneden bebişleri hayırlısı ile çıkartırken kucakta mı çıkacaklar ? Yoksa ana kucağı m almamız lazım ? Veya oto koltuğu ? Portbebe için çok kullanışsız sakın almayın dediler. Ne alacağımı bulamadım.
40 gün sonra bebişle sokağa çıktığımızda neyle taşıyacağız ? Bebek arabası olmaz heralde di mi ? Yani çok ufak olduğu için bebeler bir sorayım dedim..Tecrubeli anneler bilirler sanırım..
Evet okudum Elfida ama ben vermeyi düşünmüyorum bebeğime...İlk defa duydum böyle birşeyi..Sonuçta yeni doğmuş bir bebek midesine hiçbirşey girmemişken nar suyu nasıl veririm belki o dokunur bebeğime bellimi olur...Allah korusunn tabiki ama ben veremem...
Geçmiş olsun tatlım yaaa.
Bol bol C vitamini tüket.
Ve dinlet yat öyle iki seksen tamam mı.
ahhh çok zor oluyo hastalık ahmişlikte.
günaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu
Günaydınnn..Sana da çok geçmiş olsun Flowersun..Ne oluyor bizim kızlara yaa aman koruyun kendinizi canım ya..İnş.en kısa zamanda atlatırsın..
saol canım, o kadar dikkat ettim ama gene grip oldum işte. sonuçta eşim dikkat etmiyor ondan da bana geçiyor. inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan bu şekilde atlatırım. işler aşırı yoğun ama aradım gelemicem dedim. napayım yaa zaten fazla zorladım kendimi onların işi için bünyem zayıf düştü sonuçta naparlarsa yapsınlar artık umurumda değil zorlamıcam kendimi.
kızlar sanırım benm izin zmanı yaklaştı hiç oturamıorum artık kaburgam baıor resemnn ama burdan ızın kousnu açmıorlar bilee göbek küçük ya 4 aylık sanıolar beni herhalde
kızlar ben biraz daha uzanayım ara ara bakarım yazdıklarınıza.
kızlar hepinizi cok öpüyorum kendinizi ve bebişlere dikkat edin.ben cıkıyorum.akşam belki ugrarım.hepinize kolay gelsin
merhaba herkese opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım bugün şekerler????
Doktoruna rapor yazdır tatlım.
sonuçta doktor yazısını götürünce direk sokarsın gözlerine anlarlar kaç aylık olduğunu.
evet bende de oluyor ara sıra..calsiyum magnezyum kullanıyorum ama felaket sırt ağrısı oluyor bende degünaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu
Merhaba, hasta olanlara geçmiş olsun...Alllah şifa versin...Kızlar benim bir sorum var; hastaneden bebişleri hayırlısı ile çıkartırken kucakta mı çıkacaklar ? Yoksa ana kucağı m almamız lazım ? Veya oto koltuğu ? Portbebe için çok kullanışsız sakın almayın dediler. Ne alacağımı bulamadım.
40 gün sonra bebişle sokağa çıktığımızda neyle taşıyacağız ? Bebek arabası olmaz heralde di mi ? Yani çok ufak olduğu için bebeler bir sorayım dedim..Tecrubeli anneler bilirler sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?