2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu

yok bu sadece 1000mg c vitamini bünyeyi kuvvetlendirmek için. zararı yok vitamin olduğu için.

Ben oto koltuğu kullanıcam canım.
Evde de rahat oluyo onlar.
Böle sallayabiliyosun da ilk zamanlar .
Eltimden görmüştüm o çok kullanışlı oluyor.

nar çok fazla derecede gaz yapan bir meyve ..mantık neresinde bunun bence vermeyin derim..bir şişeye nar suyu doldurun sallayın sonra açın kapağını...kola kapağı açılmış gibi ses çıkartıyor...

Geçmiş olsun tatlım yaaa.
Bol bol C vitamini tüket.
Ve dinlet yat öyle iki seksen tamam mı.
ahhh çok zor oluyo hastalık ahmişlikte.

saol canım, o kadar dikkat ettim ama gene grip oldum işte. sonuçta eşim dikkat etmiyor ondan da bana geçiyor. inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan bu şekilde atlatırım. işler aşırı yoğun ama aradım gelemicem dedim. napayım yaa zaten fazla zorladım kendimi onların işi için bünyem zayıf düştü sonuçta naparlarsa yapsınlar artık umurumda değil zorlamıcam kendimi.

günaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu

Günaydın tatlım.
Benim bel ağrılarım yok ama kramp giriyo arada.
Hemen ayağa kalk girdiği zaman üstüne bastığında hemen ggeçiyor.
Ve kalsiyıum kullan kramplar için çok iyi geliyo geçirdi sayılır benim krampları.

Günaydınnn..Sana da çok geçmiş olsun Flowersun..Ne oluyor bizim kızlara yaa aman koruyun kendinizi canım ya..İnş.en kısa zamanda atlatırsın..

teşekkür ederim canım valla işte virüs bu deviriyor insanı. işallah domuz gribi filan değildir valla. dün gece boğazım yara gibi acıyıp ateşim de çıkınca korktum ama bugün düştü ateşim.domuz olsa yüksek ateş devam ederdi heralde dimi.

Yaaa boşver gülüm yaaa değmez hiç bişeye
At işi gücü çöpe boşveeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr.
Bebeklerimizden önemlisi yok ki.
Sen kendine dikkat et.

kızlar sanırım benm izin zmanı yaklaştı hiç oturamıorum artık kaburgam baıor resemnn ama burdan ızın kousnu açmıorlar bilee göbek küçük ya 4 aylık sanıolar beni herhalde

kızlar sanırım benm izin zmanı yaklaştı hiç oturamıorum artık kaburgam baıor resemnn ama burdan ızın kousnu açmıorlar bilee göbek küçük ya 4 aylık sanıolar beni herhalde

Doktoruna rapor yazdır tatlım.
sonuçta doktor yazısını götürünce direk sokarsın gözlerine anlarlar kaç aylık olduğunu.

kızlar hepinizi cok öpüyorum kendinizi ve bebişlere dikkat edin.ben cıkıyorum.akşam belki ugrarım.hepinize kolay gelsin

evet bende de oluyor ara sıra..calsiyum magnezyum kullanıyorum ama felaket sırt ağrısı oluyor bende de((

bende çok kararsız kaldım..hastane çıkşında ve 40 günlükken ana kucaklarının altına bişey koymak gerekiyor..çünkü bazıları oturur pozisyonda oluyor..ama sonrasında da port bebe çok kullanılmıyo..
yarın çıkıp bakacam biraz,o an ne aklıma eserse onu alcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…