2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben artık yavaş yavaş tamamlayım diyorum herşeyii..
daha bir çöpü yok gerçi de:))
dün biraz geziyim dedim artık uzun uzun gezmek çok zorlaşmış..
yarın toptan almayı düşünüyorum herşeyi bakalım artık-tatlicadiarzu-

nar çok fazla derecede gaz yapan bir meyve ..mantık neresinde bunun bence vermeyin derim..bir şişeye nar suyu doldurun sallayın sonra açın kapağını...kola kapağı açılmış gibi ses çıkartıyor...

Zaten vermeyi düşünmüyoruz sunny..

Biz ana kucağı aldık bebeğimiz için onu kullanıcaz oto koltuğu 1 yaşından sonra inş..

canım bugün çok sıkılıyor yerimden kalkmak hiç istemiyorum. kahvaltı yaptım masayı bile toplamadım.

fiziksel bir şikayetim yok ama sebepsiz bir şekilde mutsuz gibiyim((

canım bugün çok sıkılıyor yerimden kalkmak hiç istemiyorum. kahvaltı yaptım masayı bile toplamadım.

fiziksel bir şikayetim yok ama sebepsiz bir şekilde mutsuz gibiyim((

bu tip duygu değişiklikleri arada bana da oluyor. dün bende aynı senin gibiydim. ama bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi.
hormonlar bizi alt üst etti kafamçokkarıştı

günaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu

kramp sıkıntısı bende de var magnezyum alıyorum ama bugun dr arıycam gunde ıkıye mı cıkarayım dıye gece bır uyanıyorum kramp gırmıs felaket bısey zaten

allah nasip ederse ben portbebeyle çıkarıcam içine bebek konulan saplı çanta arabasını aldık 40 ından sonra tam yatış pozisyonu var arabanın onunla gezdiricez bebek hiç çantada yada kucakta gezdirilirmi

ya kız bebekler 10 gün önce doğar die bi söylenti var doğru mu acaba? bi de kaç haftadan sonra doktor kontrolleri 2 haftada bir düşüyo merak ettim?

ya kız bebekler 10 gün önce doğar die bi söylenti var doğru mu acaba? bi de kaç haftadan sonra doktor kontrolleri 2 haftada bir düşüyo merak ettim?

Benim bugun dr. konturolum vardı, dr. tekrar ne zaman geleyım dıye sordum.. bende 7. aydan sonra 15 gunde dıye duymustum ama dr. bana 1 ay sonra gel dedı:bbo: 1 ay sonra neredeyse 8 bıtıyor .. neyse RABBİM sıkıntı yasatmasın

slm canım bizim kontrollerimiz artık ayda 1 değil geçen kontrolümüz 3 haftadaydı bu kontrolümüz 2 haftada olacak yani biz başladık:))

kızlar ben biraz daha uzanayım ara ara bakarım yazdıklarınıza.

flower geçmiş olsun canım bende faranjit oldum akut faranjit doktor hamileyim diye ilaç vermedi öldüm 10 gündür çekiyorum inşallah düzeliriz yakında ama gece öksürmekten sabaha kadar uyuyamıyorum dedim doktora dişini sıkıcaksın dedi

Valla tam olarak bilmiyorum bence bebeğe ve durumuna bağlı erken gelip gelmemesi ama...Kız bebekler için öyle bir söylenti var ama..Bakalım uyacaklarmı o söylentiye..Bizde 7.ayımızı doldurmak üzereyiz ama yine 1 ay sonraya çağırdı doktorum 14 mayısta da rapor için çağırdı...

canım biz 7, ayımızı doldurduk 3 gün sonra 7,5 aylık oluyoruz yavaş yavaş 8'e gidiyoruz 7bitti:)))

slm kızlar nasılsınz beni sorarsanz iyiyim ama biraz canım bir ürünü kaçırdım ona sıkıldı sunny ben ana kucagı almayı düşünüyorum bir ürün için takipdeydim o bitmiş sinir oldum jenny ana kucagı alacagım ben.ama gelecek arkadaslar bilgi verdi arayacaklar beni.ben port bebeyi çok kullnışsız buluyorum çünkü bizim bebekler yaz bebegi oluccak bebegi çok içine koyup sıkmanın anlamı yok kış için ideal bir üründür oda kullanıcagınız zaten2 yada 3 aydır hiç geregi yok bence evdeyken bebegi ham yatırmak için içine hemde taşımak için hemde yasal zorunluluk var otoda kullanmak için ana kucagı en süperi kesinlikle tavsiye etmem port bebege saracagına battaniyeye sar cıkar aynı hesap bir mantıgı yok bu rada tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları ben bebek magaza müdürlügü yaptım araç gereç ve tekstil mobilya satan büyük bir magazadaydım tavsiye ederim ana kucagını jenny düşünende varsa tereddütsüz alsın kreftın yan ürünü olup aynı tesislerde üretildi ve kasası aynıdır kraftla garantiside aynı firmden saglanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…