nar çok fazla derecede gaz yapan bir meyve ..mantık neresinde bunun bence vermeyin derim..bir şişeye nar suyu doldurun sallayın sonra açın kapağını...kola kapağı açılmış gibi ses çıkartıyor...
Merhaba, hasta olanlara geçmiş olsun...Alllah şifa versin...Kızlar benim bir sorum var; hastaneden bebişleri hayırlısı ile çıkartırken kucakta mı çıkacaklar ? Yoksa ana kucağı m almamız lazım ? Veya oto koltuğu ? Portbebe için çok kullanışsız sakın almayın dediler. Ne alacağımı bulamadım.
40 gün sonra bebişle sokağa çıktığımızda neyle taşıyacağız ? Bebek arabası olmaz heralde di mi ? Yani çok ufak olduğu için bebeler bir sorayım dedim..Tecrubeli anneler bilirler sanırım..
canım bugün çok sıkılıyor yerimden kalkmak hiç istemiyorum. kahvaltı yaptım masayı bile toplamadım.
fiziksel bir şikayetim yok ama sebepsiz bir şekilde mutsuz gibiyim((
Ben de ben de ben de...çok canım yanıyor :kedi:
günaydın kızlar ne haber ya kızlar benim bel ağrılarım çok arttı uyumakta zorlanıyorum ve geceleri ayagımı gerdıgım de kramp giriyor sizlerde de oluyor mu
Merhaba, hasta olanlara geçmiş olsun...Alllah şifa versin...Kızlar benim bir sorum var; hastaneden bebişleri hayırlısı ile çıkartırken kucakta mı çıkacaklar ? Yoksa ana kucağı m almamız lazım ? Veya oto koltuğu ? Portbebe için çok kullanışsız sakın almayın dediler. Ne alacağımı bulamadım.
40 gün sonra bebişle sokağa çıktığımızda neyle taşıyacağız ? Bebek arabası olmaz heralde di mi ? Yani çok ufak olduğu için bebeler bir sorayım dedim..Tecrubeli anneler bilirler sanırım..
ya kız bebekler 10 gün önce doğar die bi söylenti var doğru mu acaba? bi de kaç haftadan sonra doktor kontrolleri 2 haftada bir düşüyo merak ettim?
ya kız bebekler 10 gün önce doğar die bi söylenti var doğru mu acaba? bi de kaç haftadan sonra doktor kontrolleri 2 haftada bir düşüyo merak ettim?
kızlar ben biraz daha uzanayım ara ara bakarım yazdıklarınıza.
Valla tam olarak bilmiyorum bence bebeğe ve durumuna bağlı erken gelip gelmemesi ama...Kız bebekler için öyle bir söylenti var ama..Bakalım uyacaklarmı o söylentiye..Bizde 7.ayımızı doldurmak üzereyiz ama yine 1 ay sonraya çağırdı doktorum 14 mayısta da rapor için çağırdı...
canım biz 7, ayımızı doldurduk 3 gün sonra 7,5 aylık oluyoruz yavaş yavaş 8'e gidiyoruz 7bitti:)))
Allah allah şu ay ve hafta hesabını bir türlü anlayamadım zaten karışıyor sürekli canım...Ben sat a göre hesaplıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?