tmm canımda haftamıza göre böyle 7 bitti dolu dolu 7,5 aylığız:))
flower geçmiş olsun canım bende faranjit oldum akut faranjit doktor hamileyim diye ilaç vermedi öldüm 10 gündür çekiyorum inşallah düzeliriz yakında ama gece öksürmekten sabaha kadar uyuyamıyorum dedim doktora dişini sıkıcaksın dedi
slm kızlar nasılsınz beni sorarsanz iyiyim ama biraz canım bir ürünü kaçırdım ona sıkıldı sunny ben ana kucagı almayı düşünüyorum bir ürün için takipdeydim o bitmiş sinir oldum jenny ana kucagı alacagım ben.ama gelecek arkadaslar bilgi verdi arayacaklar beni.ben port bebeyi çok kullnışsız buluyorum çünkü bizim bebekler yaz bebegi oluccak bebegi çok içine koyup sıkmanın anlamı yok kış için ideal bir üründür oda kullanıcagınız zaten2 yada 3 aydır hiç geregi yok bence evdeyken bebegi ham yatırmak için içine hemde taşımak için hemde yasal zorunluluk var otoda kullanmak için ana kucagı en süperi kesinlikle tavsiye etmem port bebege saracagına battaniyeye sar cıkar aynı hesap bir mantıgı yok bu rada tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları ben bebek magaza müdürlügü yaptım araç gereç ve tekstil mobilya satan büyük bir magazadaydım tavsiye ederim ana kucagını jenny düşünende varsa tereddütsüz alsın kreftın yan ürünü olup aynı tesislerde üretildi ve kasası aynıdır kraftla garantiside aynı firmden saglanır
kızlar anakucağı ile oto koltuğu farklı mı ? Biliyorsunuz bazı modellerde ikisi aynı şey...
Üzülme canım yaa gelir ya tekrar devamı...Benimde öyle oldu geçende kızıma mevlit takımı ve fort bebesiyle takım beğenmiştim bir gittim kalmamışş..Sonra tezgahtar kızlar birkaç güne kadar gelicek dediler...Sonra gittim gelmiş hemen aldım...Biz de anakucağı aldık kullanımı daa güzel olduğu için bizimkinin markası KANZ...
saol canım teşekkürler eşimin de öksürüğe çevirdi ben de korkuyorum öksrüğe çevircek diye. ben sabah bi cezveye ıhlamur adaçatı ve nane attım kaynattım içine limon sıkıp içtim. adaçayı iyi değil diyolar ama fazla içilmesini kastediyolardır sanırım. 2 dal attım diye bişi olmaz heralde sonuçta gribe birebir geliyo. ılık süt içine bal koy iç dedi doktorum. bir de öksürüğe iyi gelen göğsü yumuşatan bişey de tarçın ve bal ben içine biraz da limon sıkıyorum. doktorum bana asist şurup var öksürük şurubu onu alıp içebilirsin dedi. daha çok öksürtüp balgamı dışarı atıyomuş. ama sana faranjit için önereceğim bişey daha var bu sinüs rinse diye bişi satılıyor bi içinden tuz paketleri çıkıyor içine atıyosun bi burnundan sıkıyosun tuzlu su öbür burnundan aşağı akıyor. bir de arada tuzlu su arada suyun içine elma sirkesi atıp gargara yaparsan mikrobu onlar temizliyor zaten. mikrop gidince de boğazlar düzeliyor. ben hepsini birden deniyorum. valla korkuyorum faranjite bronşite çevircek diye yoksa antibiyotik içmek lazım istemiyorum antibiyotik içmeyi. gerçi benim bütün arkadaşlarım hamileyken antibiyotik içtiler hepsi de sapasağlam doğurdu ama olsun.
kızlar bana kardeşim araba verecek onun üstünde takımı ana kucağı var ya onunla çıkarmayı düşünüyorum hastaneden sonuçta zaten arabaya yüklenicek. kardeşim de onla çıkarmıştı ama altına bişi sermek gerekiyo demişsiniz öyle mi acaba?
Tamam canımkaydirigubbakcemile5
alt değiştirme pedi koyuyorlar genelde onlar elyaflı olduğundan birde battaniye koyuyorlar
papatya16 güle güle kullan kanz çok iyi bir markadır saglam kasası vardır difer bebegede kullanırsın o ürünü tekerar güle güle kullan kaça aldın sormamad sakınca yoksa ben çıkıcam acil yazarmısın
papatya güle güle kullanın canım ana kucağınızı
alt komşumada sinir oldum fazla birşey alma hediye gelir diyodu şimdide çok küçük bir şey aldım senin bebeğe diyorr sanki onda bir şey isteyen oldu 7 senedir komşum cimrinin tekidir annesi anlattı annesi hastanede yatarken hiç yiyecek getirmemiş annesine bana misafir gelse hemen kapıya çıkıyor karşılamaya delimi ne vallahi ben bebek görmeye gelenlerin kucağına vermiycem çocuğumu allahın izniyle üzerine cibinliğini kapatıcam
Boşver ya kim ne karışır senin bebeğine ne aldığına...ben almak istiyorum de...Tabiki hediye de getirirler ama senin aldıkların farklı sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?