2010 Temmuz Anneleri : )

saol canım teşekkürler eşimin de öksürüğe çevirdi ben de korkuyorum öksrüğe çevircek diye. ben sabah bi cezveye ıhlamur adaçatı ve nane attım kaynattım içine limon sıkıp içtim. adaçayı iyi değil diyolar ama fazla içilmesini kastediyolardır sanırım. 2 dal attım diye bişi olmaz heralde sonuçta gribe birebir geliyo. ılık süt içine bal koy iç dedi doktorum. bir de öksürüğe iyi gelen göğsü yumuşatan bişey de tarçın ve bal ben içine biraz da limon sıkıyorum. doktorum bana asist şurup var öksürük şurubu onu alıp içebilirsin dedi. daha çok öksürtüp balgamı dışarı atıyomuş. ama sana faranjit için önereceğim bişey daha var bu sinüs rinse diye bişi satılıyor bi içinden tuz paketleri çıkıyor içine atıyosun bi burnundan sıkıyosun tuzlu su öbür burnundan aşağı akıyor. bir de arada tuzlu su arada suyun içine elma sirkesi atıp gargara yaparsan mikrobu onlar temizliyor zaten. mikrop gidince de boğazlar düzeliyor. ben hepsini birden deniyorum. valla korkuyorum faranjite bronşite çevircek diye yoksa antibiyotik içmek lazım istemiyorum antibiyotik içmeyi. gerçi benim bütün arkadaşlarım hamileyken antibiyotik içtiler hepsi de sapasağlam doğurdu ama olsun.

Üzülme canım yaa gelir ya tekrar devamı...Benimde öyle oldu geçende kızıma mevlit takımı ve fort bebesiyle takım beğenmiştim bir gittim kalmamışş..Sonra tezgahtar kızlar birkaç güne kadar gelicek dediler...Sonra gittim gelmiş hemen aldım...Biz de anakucağı aldık kullanımı daa güzel olduğu için bizimkinin markası KANZ...

kızlar anakucağı ile oto koltuğu farklı mı ? Biliyorsunuz bazı modellerde ikisi aynı şey...

sunyy ana kucagı ve oto koltugu aynı sey degildir ikiside farklı agırlık ve kilolar için kullanılır ortak bir nokta yeni doganı oto koltuguna koyamzsnz bu işlevi ana kucagı görür.bir yaş belkide 1,5 yaşa kadar ana kucagı ot koltugu olarak kullanılır araçlara sabitlenir emniyet kemeriyle. evdede taşıma amaçlıda pratik bir taşıyıcıdır fonksiyonel yatış pozisyonları vardır bazıları sallanır. oto koltugu sabitlenir otonun arka koltuguna ve kilit sistemi ileri geri fonksiyonlarıyla çocuga rahatlık saglar.vereliniortak

kızlar bana kardeşim araba verecek onun üstünde takımı ana kucağı var ya onunla çıkarmayı düşünüyorum hastaneden sonuçta zaten arabaya yüklenicek. kardeşim de onla çıkarmıştı ama altına bişi sermek gerekiyo demişsiniz öyle mi acaba?

papatya16 güle güle kullan kanz çok iyi bir markadır saglam kasası vardır difer bebegede kullanırsın o ürünü tekerar güle güle kullan kaça aldın sormamad sakınca yoksa ben çıkıcam acil yazarmısın

saol canım verdiğin bilgileri deniycem vallahi 10 gündür okadar öksürdümki ilacada razıydım doktor yazmadı inşallah seninki öksürüğe çevirmez canım sen çalışıyorsunda öksürmekten insan içinde oturamazsın okadar kötü oluyor gargarayıda deniycem mikrop temizlensin diye

ana kucagının içine yatış minderleri var onlardan koyup bebgin bel destegini saglayabilirsinz,isterseniz alt degiştirmelerin böyle fısır fısr minderli olanları var onları içine oturtup yatırabilirsnz oda olmadı bebegin polar battaniyesiyle destekli ve dikkatli koyup yavrularımızı sarabilirsiniz fazla tedirgin olmayın pratik düşünün kızlar.imkanınıza göre

alt değiştirme pedi koyuyorlar genelde onlar elyaflı olduğundan birde battaniye koyuyorlar

kızlar bazen sinir oluyorum çevremdeki insanlara fazla birşey alma hediyede gelicek diyorlar ya bunda sonra kırmadan tersliycem kızkardeşimin onca çevresi olmasına rağmen hep saçma sapan şeyler gelmişti

Çok teşekkürler Yavsib yeni gördüm kusura bakma canım...Kampanyası vardı 85.-TL ye aldık biz...

alt komşumada sinir oldum fazla birşey alma hediye gelir diyodu şimdide çok küçük bir şey aldım senin bebeğe diyorr sanki onda bir şey isteyen oldu 7 senedir komşum cimrinin tekidir annesi anlattı annesi hastanede yatarken hiç yiyecek getirmemiş annesine bana misafir gelse hemen kapıya çıkıyor karşılamaya delimi ne vallahi ben bebek görmeye gelenlerin kucağına vermiycem çocuğumu allahın izniyle üzerine cibinliğini kapatıcam

birde dün hastanedeyim sıra bekliyorum kadının biri bebeğiyle geldi 1 yaşlarında bebek ağzında emziyi var kadın emziği kendi ağzına sokup sokup çıkartıyodu sonrada bebeiğn ağzına veriyodu çevrede tanıdıkları gelip bebeği öpüp öpüp yerine koyuyorlar ne tuaf insanlar ya hiç düşünmüyorlar bu mikrop kaparmı diye

Boşver ya kim ne karışır senin bebeğine ne aldığına...ben almak istiyorum de...Tabiki hediye de getirirler ama senin aldıkların farklı sonuçta...

Boşver ya kim ne karışır senin bebeğine ne aldığına...ben almak istiyorum de...Tabiki hediye de getirirler ama senin aldıkların farklı sonuçta...

saol canım ya çevremdeki herkez bir yorum yapıyor sinir oluyorum sanki biz dünki çocuğuz 33 yaşındayım ben 16- 17 yaşında olsak neyse gerçekten yardımlık bir durumun olsa herkez kaçar ama akıl vermeye gelince akıl veren çok eşimin arkadaşı var nerdeyse normal doğur diye benimle kavga edicek can benim canım ya kim ne karışır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…