- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Çok teşekkürler Yavsib yeni gördüm kusura bakma canım...Kampanyası vardı 85.-TL ye aldık biz...
Ayyy ben şimdi Magnezyum Diasporal içiyorum.
İlk defa içeyim dedim doktorum vermişti.Kramplara iyi geliyomuş yaa.Ayy ne iğrenç bi tadı var bunun bee.
Bööööğğğğ
calsiyum ilacı da bööğğğğğğğ
ilaçlar ölsün müüüüü? :roflol::roflol:
ya arkadaşlar benim bi sorunum var benim doğumum 29 temmuzda görünüyor ve 9 ağustosta da kardeşimin düğünü var bebek 10 günlükken falan arabayla 4 saat yolculuk yapsa bişi olur mu?
ya arkadaşlar benim bi sorunum var benim doğumum 29 temmuzda görünüyor ve 9 ağustosta da kardeşimin düğünü var bebek 10 günlükken falan arabayla 4 saat yolculuk yapsa bişi olur mu?
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ölsüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlar yaa muhabbetinize doyum olmuyyo valla.
Ben çıkıyorum gidiyim dinleneyim biraz bari bu ne kimse iki laf etmiyo.
işte böle kızlar 2gündür tvdeki en saçma bişeye bile ağlar oldum evde huzur kalmadı zaten bu istanbulda yanlızım sadece netten annemlerle görüşüyorum onların dedikleri bile bazen batmaya başladı nolcak benim bu halim bilmiyorum ayrıca karnımı geçtim vücudumun heryeri çok fazla kaşınıyor mafoldumben
selam kızlar...
sabahtan çok mutsuzdum kendimi kötü hissediyordum. dışarı çıktım biraz geldim duş aldım ve en sevdiğim yemekleri yaptım.
kendime geldim doğrusu. galiba bu hımbıllık beni mutsuz ediyordu.
sizler neler yaptınız???
işte böle kızlar 2gündür tvdeki en saçma bişeye bile ağlar oldum evde huzur kalmadı zaten bu istanbulda yanlızım sadece netten annemlerle görüşüyorum onların dedikleri bile bazen batmaya başladı nolcak benim bu halim bilmiyorum ayrıca karnımı geçtim vücudumun heryeri çok fazla kaşınıyor mafoldumben
ohh mis gibi bizler çalıştıkk şeker hımbıllık yapamıoruz maleseff mutsuz olsakta işyerınde somurtup oturuoruz okadr özledimki gezmeyii ühühüh :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?