2010 Temmuz Anneleri : )

Slm hatunlar biz geldik...
Rüzgar bu gün beni doğrultmuyo yaa,karnımda sürekli pat küt vuruyo.
Valla kambur gibi yürüyorum,sanki böle aşağıya düştü.

Ayyy ben şimdi Magnezyum Diasporal içiyorum.
ılk defa içeyim dedim doktorum vermişti.Kramplara iyi geliyomuş yaa.Ayy ne iğrenç bi tadı var bunun bee.
Bööööğğğğ

Ayyy ben şimdi Magnezyum Diasporal içiyorum.
İlk defa içeyim dedim doktorum vermişti.Kramplara iyi geliyomuş yaa.Ayy ne iğrenç bi tadı var bunun bee.
Bööööğğğğ

calsiyum ilacı da bööğğğğğğğ
ilaçlar ölsün müüüüü? :roflol::roflol:

ya arkadaşlar benim bi sorunum var benim doğumum 29 temmuzda görünüyor ve 9 ağustosta da kardeşimin düğünü var bebek 10 günlükken falan arabayla 4 saat yolculuk yapsa bişi olur mu?

ya arkadaşlar benim bi sorunum var benim doğumum 29 temmuzda görünüyor ve 9 ağustosta da kardeşimin düğünü var bebek 10 günlükken falan arabayla 4 saat yolculuk yapsa bişi olur mu?

doktoruna sor bence
doğrusu ben cesaret edemezdim lmaz:

Canım daha çok küçük olucak allah korusun herşeyden korumak lazım onları rüzgardan nemden.
Valla ben cesaret edemezdim herhalde.
4 saat uzak diil aslında ama ne bilim bebek onlar ve daha 10 günlük çok küçük yaa.
doktorunuza sorarsınız bebiş doktorunuza o zman karar verirsiniz artık.

Kızlar yaa muhabbetinize doyum olmuyyo valla.
Ben çıkıyorum gidiyim dinleneyim biraz bari bu ne kimse iki laf etmiyo.

Kızlar nasılsınız kç gündür evde sersem gibiyim gece uykusuzluk diyetgöğsümün altındaki acı maf etti beni 2dak. aynı şekilde duramıyorum bide herşeye ağlayan bişey oldum çok kızıyorum kendime geçen günde eşimle tartıştık allahtan kendisi çok anlayışlı dün değil ondan önceki gün saat 9da bir kız aradı işyerinden eşimin tanıdığı herzaman bunları işyerine götüren çocuk yarın almıycakmış onu haber verdi neyse sorun değil ben bişiy demedim zaten sonra saat 10 olmuş bir kız daha arıyor oda diyor ki ben iş yerine gitmeyi bilemiyorum yarın beraber gidelimmi diyor ay tepem attı kız Ankaradan gelmiş burda eğitim görüyomuş işe girelide 2hafta olmuş çok kızdım eşime oda bana güvenmiyomusun dedi ben dedim güveniyorum ama seni arama cesaretini nasıl buluyolar dedim sana güvenipte mi gelmiş Ankaradan dedim

işte böle kızlar 2gündür tvdeki en saçma bişeye bile ağlar oldum evde huzur kalmadı zaten bu istanbulda yanlızım sadece netten annemlerle görüşüyorum onların dedikleri bile bazen batmaya başladı nolcak benim bu halim bilmiyorum ayrıca karnımı geçtim vücudumun heryeri çok fazla kaşınıyor mafoldumben

selam kızlar...

sabahtan çok mutsuzdum kendimi kötü hissediyordum. dışarı çıktım biraz geldim duş aldım ve en sevdiğim yemekleri yaptım.

kendime geldim doğrusu. galiba bu hımbıllık beni mutsuz ediyordu.

sizler neler yaptınız???

canım yaa senı mutlu edıcek şeylerle uğraş bencee kurma fazla kafanda tek kalırsada insan sürekli farklı şeyler düşünür iiki ben çalışıorum yoksa iki göz iki çeşme evde olurdum

ohh mis gibi bizler çalıştıkk şeker hımbıllık yapamıoruz maleseff mutsuz olsakta işyerınde somurtup oturuoruz okadr özledimki gezmeyii ühühüh :sinifsinif: :sinifsinif:

bu dönemde duygusallaşıyorz tabi. olur olmadık şeylere tepki veriyoruz.

yalnızlık gerçekten çok zor benimde ailem arkadaşlarım bütün çevrem istanbulda. burada merhaba diyebileceğim hiç kimse yok. bazen bakıyorumda akşam eşim gelinceye kadar hiç konuşmamış oluyorum.neredeyse kendi sesimi unutacağım. bunun için bebeğime hemen kavuşmak istiyorum.

onun için seni çok iyi anlıyorum. allah yardımcımız olsun....((

ohh mis gibi bizler çalıştıkk şeker hımbıllık yapamıoruz maleseff mutsuz olsakta işyerınde somurtup oturuoruz okadr özledimki gezmeyii ühühüh :sinifsinif: :sinifsinif:

bende çalışmayı özlediğim evde vakit geçirmek çok zor gerçekten temizlik hastası oldum evde dura dura. geçen gün yere bişeyler döküldü sinirden ağladım. (bu huyum hamilelik önceside vardı) eşime nefes aldırtmıyorum ev kirlenecek diye:)))

evet canım aynen dediğin gibi bende bazen kendi sesimi unutuyorum bide bunun üstüne eşimi arrayınca akşamın 10 da kızın biri iyice kızdım çokmu tepki gösterdim bilemiyorum çünkü normal düşünemiyorum bu arada biz bugün 31.haftaya girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…