bende çalışmayı özlediğim evde vakit geçirmek çok zor gerçekten temizlik hastası oldum evde dura dura. geçen gün yere bişeyler döküldü sinirden ağladım. (bu huyum hamilelik önceside vardı) eşime nefes aldırtmıyorum ev kirlenecek diye:)))
canım yaa senı mutlu edıcek şeylerle uğraş bencee kurma fazla kafanda tek kalırsada insan sürekli farklı şeyler düşünür iiki ben çalışıorum yoksa iki göz iki çeşme evde olurdum
evet canım aynen dediğin gibi bende bazen kendi sesimi unutuyorum bide bunun üstüne eşimi arrayınca akşamın 10 da kızın biri iyice kızdım çokmu tepki gösterdim bilemiyorum çünkü normal düşünemiyorum bu arada biz bugün 31.haftaya girdik
Ayyyy kızlarrrr ben az önce manyak gibi bişi yaptım.
gittim doğum videolarını izledim.
Normal doğum anaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((
Sezaryan anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm(((((((((((
Tırs tırs tırs.
Üç buçuk Üç buçuk Üç buçuk Üç buçuk
Yaaaa bebeğim olsun istiyorum ama doğum olayı çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ya beni genel anesteziyle uyutsunlar ben dayanamammmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Ayy tatlı yapmıştım tamamlamak için kalkmam lazım ama elim ayağım titriyooooooooo...
sen bayağı bir yol almışsın canım. bunalman gayet normal.
geç vakitte araması saçma olmuş ama çaresiz kaldı demekki nasıl gideceğini bilemeyince.
ben olsam ararmıydım aramazdım taksiye binerdim taksici götürrüdü zaten ama herkes böyle düşünmüyor işte.
hiç kafana takıp konuyu uzatma derim ben. zaten birdaha da olmayacaktır.
işte böle kızlar 2gündür tvdeki en saçma bişeye bile ağlar oldum evde huzur kalmadı zaten bu istanbulda yanlızım sadece netten annemlerle görüşüyorum onların dedikleri bile bazen batmaya başladı nolcak benim bu halim bilmiyorum ayrıca karnımı geçtim vücudumun heryeri çok fazla kaşınıyor mafoldumben[/QUO
geçmiş olsun canım hormonlardan oluyo hemde insanlarda söylediklerine dikkat etmiyo bu alınırmı diye düşünmüyo tek kabahat sende değil eşine gelince ona güveniyorsan onu sıkma derim erkekler böyle fazla üstüne gelinmesini istemiyor ben hiçbirşey yapmak istemediğimde yatak odasının perdelerini çekiyorum kapıyıda örtüp dinleniyorum kendini iyi hissetmek için kuaföre gidip saçında değişiklik yapabilirsin yada ağda yaptır kendine bak yani bırakma bende altınolukta yalnızım bırak akrabayı komşum bile yok tek dostum sizler oldunuz
ne yaptın tatlı acaba?
tatlının her türlüsüne bayılırım....
bu akşam ziyafet var sizde desene....
yok tatlım yaa ziyafetlik bi menü yok aslında.
Basit bi tatlı sütlü tatlı yiyeyim diye yaptım aslında.
1 bardak irmik, 1.5 bardak şeker 1 kilo süt bunları kaynatıyorum,çok katılaşmadan kapatıyorum.
karıştıra karıştıra soğutuyorum.
İçine bir paket kremşanti karıştırıyorum.
çırpıyorum bi güzel.
Bir borcamı azıcık ıslatıyorum.etinin kakaolu biskvisinden koyuyorum.Üstüne tatlıyı döküp,
dolapta soğutuyorum.Servis yaparken üstüne hindistan cevizi serpiyorum.,
Kalk sen de yap hadi basit çok basit.
bende kızlar faranjit oldum saat 12 den beri dolanıyorum evin içinde başım biraz ağrıyor ama ev pis olmasın istiyorum bir evi süpürdüm biraz dinlenip balkonları yıkadım arada size bakıyorum duş alıp pilav yapıcam daha
ayyy yapardım valla ama evde şu an süt yok yarın deneyeyim bari bende.
bu arada mikserle çırpıyosun dimi krem şantiyle karışımı?
canım çok geçmiş olsun.
hastaykende iş yapmak zordur. allah yardımcın olsun...
saol canım benim bende senin gibi bir hava almak istiyorum dışarıda ama burada kum fırtınsı gibi hava her yer esiyor bir haftadır çıkamıyorum
işte böle kızlar 2gündür tvdeki en saçma bişeye bile ağlar oldum evde huzur kalmadı zaten bu istanbulda yanlızım sadece netten annemlerle görüşüyorum onların dedikleri bile bazen batmaya başladı nolcak benim bu halim bilmiyorum ayrıca karnımı geçtim vücudumun heryeri çok fazla kaşınıyor mafoldumben[/QUO
geçmiş olsun canım hormonlardan oluyo hemde insanlarda söylediklerine dikkat etmiyo bu alınırmı diye düşünmüyo tek kabahat sende değil eşine gelince ona güveniyorsan onu sıkma derim erkekler böyle fazla üstüne gelinmesini istemiyor ben hiçbirşey yapmak istemediğimde yatak odasının perdelerini çekiyorum kapıyıda örtüp dinleniyorum kendini iyi hissetmek için kuaföre gidip saçında değişiklik yapabilirsin yada ağda yaptır kendine bak yani bırakma bende altınolukta yalnızım bırak akrabayı komşum bile yok tek dostum sizler oldunuz
Eevet canım erkekleri sıkmak yanlışa itmek gibi bişiy oluyor Allahtan benim hamileliğimden kaynaklandığını anlıyor alttan alıyor dediğini annemde diyor kameradan konuşuyoruz çok saldın kendini biraz toparla diyor evin içinde çekmişim pijamamı göbeğin üstüne kadar gaffur gibi dolaşıyorum
tatlıyı pişirdin ya canım biraz sulu bıraktın zaten soğuturken de hafif katılaşıyo.Sonra tekrar kremşantiyi sütle ayrı bir yerde çırpmıyosun.
Direk döküyosun tatlının içine orda mikserle çırpıyosun.
Valla hem basit hem de hafif tam bi yaz tatlısı.
Bol sütte var içinde yiyin işte bebişlere güzel gıda.
İrmik de çok faydalıymış zaten.
bende kızlar faranjit oldum saat 12 den beri dolanıyorum evin içinde başım biraz ağrıyor ama ev pis olmasın istiyorum bir evi süpürdüm biraz dinlenip balkonları yıkadım arada size bakıyorum duş alıp pilav yapıcam daha
tatlıyı pişirdin ya canım biraz sulu bıraktın zaten soğuturken de hafif katılaşıyo.Sonra tekrar kremşantiyi sütle ayrı bir yerde çırpmıyosun.
Direk döküyosun tatlının içine orda mikserle çırpıyosun.
Valla hem basit hem de hafif tam bi yaz tatlısı.
Bol sütte var içinde yiyin işte bebişlere güzel gıda.
İrmik de çok faydalıymış zaten.
Eevet canım erkekleri sıkmak yanlışa itmek gibi bişiy oluyor Allahtan benim hamileliğimden kaynaklandığını anlıyor alttan alıyor dediğini annemde diyor kameradan konuşuyoruz çok saldın kendini biraz toparla diyor evin içinde çekmişim pijamamı göbeğin üstüne kadar gaffur gibi dolaşıyorum
bazen bende pijamamı çekiyorum göğsüme kadar. öğle rahat ediyorum napayım.
bazende en güzel kıyafetlerimi giyip köşede mum gibi oturuyorum. ruh halime bağlı aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?