2010 Temmuz Anneleri : )

anladım canım artık yarın yapacağız bizde oğluşumla ikimiz yeriz ne güzel.

eşim hiçbir tatlıyı sevmediği için hepsi bize kalır:)))laelaelaelaelae

Ay çok güzel bişey olcağa benziyor canım yaa bana yasak ama eşime jest yapıyım bari

malesef akşamları eve gidince eğer dışarı çıkmıcaksam bende aynen bir gaffur oluyorum ama lütfen sen öyle yapma canım evdesin çünkü , gündüz öyle olsan biile akşam eşin gelmeden toparlan, eşinle beraber dışarı çıkın, mazeretler yarat bunun için.. insan dışarı çıkacağı zaman mutlaka bakıyo kendine mecbur kalıyor, hem hamileliğin daha eğlenceli geçer ne kadar çok aktivite okadar çok hatıra demek

Kızlar ben bugün biraz erken çıkıyorum işten hastaneye gidiyoruz eşim geldi kan için serum alıcam...Hayırlısı ile bir alayım bakayım..Görüşmek üzere iyi akşamlar herkese....

çok doğru diyosun ama ben bu istanbulda yani oturduğum yerde dolaşcak hiçbiyer bulamıyorum gidersek üsküdara gidiyoruz oda sıktı beni İzmirde olsak bir güzelyalı inciraltı falan yapardık

Bu hafta sonu alışverişe gidicez inşallah.
Herşeyimizi alıp hazır etmek istiyorum artık
içime niyeyse hep erken doğum doğuyor

çok doğru diyosun ama ben bu istanbulda yani oturduğum yerde dolaşcak hiçbiyer bulamıyorum gidersek üsküdara gidiyoruz oda sıktı beni İzmirde olsak bir güzelyalı inciraltı falan yapardık

canım benim ya, sende haklısın.. bizde güzelyalıya iniyoruz akşamları, havalar güzelleştikçe dahada cıvıltılı olur oralar.. sende nasılsa gelceksin izmire dimi az kaldı..

canım benim ya, sende haklısın.. bizde güzelyalıya iniyoruz akşamları, havalar güzelleştikçe dahada cıvıltılı olur oralar.. sende nasılsa gelceksin izmire dimi az kaldı..

Evet canım az kaldı gelicem mayısın 19da yola çıkcaz eşimde 5gün İzmirde kalcak sonra yine dönücek işbaşı yapıcak o 5gün takılırız artık sahile falan alış verişte yapmamız lazım araba koltuğu falan almam lazım Bu arada canım sen kaçıncı haftaya girdin naptın hastane işini

Canım annem karataş hastanesini aramış acıbadem sigorta geçiyormuş orda ama fiyat vermemişler doğum ücreti hakkında senin bilgin varmı

kızlar bazen sinir oluyorum çevremdeki insanlara fazla birşey alma hediyede gelicek diyorlar ya bunda sonra kırmadan tersliycem kızkardeşimin onca çevresi olmasına rağmen hep saçma sapan şeyler gelmişti

ay bende cok sınır oluyorum ınsanlarıda kırmak ıstemıyorum ama
hayır herkesın hevesı vardır.tamam cok almayalım ufak kalırlar ama ıhtıyacı olanı alırım

geçmiş olsun canım hastayken yorma kendini boşver ev işini, yat dinlen a.s.

ellerine sağlık canım bende severim irmik tatlısını, afiyet olsun cokacimcoook

teşekkür ederim canım benim

Ayyy ben şimdi Magnezyum Diasporal içiyorum.
İlk defa içeyim dedim doktorum vermişti.Kramplara iyi geliyomuş yaa.Ayy ne iğrenç bi tadı var bunun bee.
Bööööğğğğ

dr'um bana cok ıgrenırsen meyve suyunun ıcerısıne katıp ıcebılırsın dedı bı arkadasımda aynı sekılde ıcmıstı ılacı.sende danıs ıstersen doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…