2010 Temmuz Anneleri : )

ay bende cok sınır oluyorum ınsanlarıda kırmak ıstemıyorum ama
hayır herkesın hevesı vardır.tamam cok almayalım ufak kalırlar ama ıhtıyacı olanı alırım

evet canım iki tana tulum yetrmiş 3 tanede badi ondan sonra dikişli hasta hasta elinde çitile kurutucam diye uğraş ben kimseye karışmıyorum ya kız kardeşim arıyor telefonda hiç kendine bakmıyorsun diyor bana altı buçuk aydır hamileyim bir kez bile gelmedi gelip iki kap yemek pişirmedi uzaktan öyle ilgileniyormuş gibi yapıyor ama artık yemezler bunları

dr'um bana cok ıgrenırsen meyve suyunun ıcerısıne katıp ıcebılırsın dedı bı arkadasımda aynı sekılde ıcmıstı ılacı.sende danıs ıstersen doktoruna

Canım bana doktorum osteocare diye bir hap verdi hem calsiyum hem magnezyum hemde d vitamini içeriyor sigorta karşılamıyor ama tavsiye ederim bendede kramp sorunu oluyodu şimdi hiç olmuyor

dr'um bana cok ıgrenırsen meyve suyunun ıcerısıne katıp ıcebılırsın dedı bı arkadasımda aynı sekılde ıcmıstı ılacı.sende danıs ıstersen doktoruna

Aa evet canım iyi fikir,prospektüsünde de yazıyo zaten.
İki üç gün sonra da öyle içerim artık.

Ahhh karnım kaşınıyooo hem de nasıl.
gittim bebe yağı sürdüm durdu kaşınma ohhhhhhhhhhhh.

Aa evet canım iyi fikir,prospektüsünde de yazıyo zaten.
İki üç gün sonra da öyle içerim artık.

Selam kızlar....Nasılsınız.r
Amanın siz daha yenimi başladınız magnezyuma,bana dr,ayak ağrılarım ve erken doğum riski olmasın diye birde karnımın sertliğini önlesin diye 5.aydan itibaren verdi.Günde 2 kez.ama size katılıyorum tadı çok kötü,ben şekerli birşey yiyip içiyorum daha kolay oluyor.Birde vişne suyuyla iç demişti dr.hiç tavsiye etmem tadı berbat oluyor,beni vişne suyundanda tiksindirtti.suyla içmek daha rahat bence.

mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim

size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)

http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20

Canım ben sana oy vereli çok oldu.Dırımcım saolsunyerimseniben
Bu arada kızına kırkbirkere maşallah çoooooook şeker.

Ahhh karnım kaşınıyooo hem de nasıl.
gittim bebe yağı sürdüm durdu kaşınma ohhhhhhhhhhhh.

şükür benim daha kaşıntım yok.

gerçi düzenli şekilde doktorum lierac diye bir krem verdi onu kullanıyorum. belki onun etkisidir.

inşallah çatlamayız...

canım başkalarının söylediklerine hiç kulak asma gönlün nasıl arzu ediyorsa öğle yap.

ben öğle yapıyorum valla.

bu arada kardeşin sana yakın mı oturuyorda gelmiyor yoksa uzakda mı?

oh ya allah razı olsun biri düzgün bir şekilde açıklamış :) şimdi tüm olayı anladım çok sağol valla. tamam o zaman demek ki ana kucağı alıyoruz ve oto koltuğu olarak da kullanıyoruz belli bir yaşa kadar işte budur :)

Günaydın kızlar, ben bugün daha iyiyim.şimdi hazırlandım işe gidicektim ama çok erken daha şirket açılmıyor bu kadar erken gidersem kapıda kalıyorum baktım eşimin bilgisayarı açık size günaydın diyeyim dedim. işyerinde yasakladılar artık kk ya giremiyorum ancak akşamları ya da sabahları filan böyle .hepinize bebeklerle mutlu bir gün diliyorum.kendinize dikkat edin.

Günaydın kızlar...

Ohhh sonunda cuma geldi... Bu günü çok seviyorum.

günaydın Capri, esm_ckr, sevecen82...
evet capricim bende cumalara bayılıyorum bu hafta sonu dinlenicem inş.

günaydın Capri, esm_ckr, sevecen82...
evet capricim bende cumalara bayılıyorum bu hafta sonu dinlenicem inş.

inşş cnmmm bana yarın tatil değil ama seviorum cuma günlerinii hem 1 mayıs işçi bayramı eşimde izinli ben gene çalışıorum 23 nisandada 3 gun izinliydi ohh vben hamileyim eşime izin veriyorlar

ayy ne güzel inş. çok sağlıklıdır bebişin bende 5 Mayısta gdicem görmeye kuzumu.

çok sağol canmmm valla 1 ay sonra 1 ay sonra derken randevular sıklaşıorrr artık randevu gununu değil doğum haftasını hesaplıcam sanırımm 30 haftadayımm kızlarrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

herkese günaydın..bugün 15,30 da randevum var..1 ayı geçti en son gideli.bakalım kızım nasıl?

herkeslere günaydınlar....

berbat bir gece geçirdim çok fazla sancım oldum sandım ki doğuruyorum. ama şimdi gayet iyiyim. oğluşumun odasıda geliyormuş onun için heyecanlandık erkenden kalktık.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…