ay bende cok sınır oluyorum ınsanlarıda kırmak ıstemıyorum ama
hayır herkesın hevesı vardır.tamam cok almayalım ufak kalırlar ama ıhtıyacı olanı alırım
dr'um bana cok ıgrenırsen meyve suyunun ıcerısıne katıp ıcebılırsın dedı bı arkadasımda aynı sekılde ıcmıstı ılacı.sende danıs ıstersen doktoruna
dr'um bana cok ıgrenırsen meyve suyunun ıcerısıne katıp ıcebılırsın dedı bı arkadasımda aynı sekılde ıcmıstı ılacı.sende danıs ıstersen doktoruna
Aa evet canım iyi fikir,prospektüsünde de yazıyo zaten.
İki üç gün sonra da öyle içerim artık.
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
Ahhh karnım kaşınıyooo hem de nasıl.
gittim bebe yağı sürdüm durdu kaşınma ohhhhhhhhhhhh.
evet canım iki tana tulum yetrmiş 3 tanede badi ondan sonra dikişli hasta hasta elinde çitile kurutucam diye uğraş ben kimseye karışmıyorum ya kız kardeşim arıyor telefonda hiç kendine bakmıyorsun diyor bana altı buçuk aydır hamileyim bir kez bile gelmedi gelip iki kap yemek pişirmedi uzaktan öyle ilgileniyormuş gibi yapıyor ama artık yemezler bunları
cnm ben zayıftım sanırım kilo alınca gözüne çarpmya başladım birde oldukça beyaz tenliim diee::) direk ben burdayım dıormuşumm sabah kendi evden çıkınca makyaj yapıorumm dır dırr etmesin die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insan hamileyken kendini dönem dönem çok çirkin hissediyor.
karışmasın bari makyajına.lmaz: lmaz: bak gülüm kendine bak ki mutlu hisset kendinizemuszemuszemuszemus
sunyy ana kucagı ve oto koltugu aynı sey degildir ikiside farklı agırlık ve kilolar için kullanılır ortak bir nokta yeni doganı oto koltuguna koyamzsnz bu işlevi ana kucagı görür.bir yaş belkide 1,5 yaşa kadar ana kucagı ot koltugu olarak kullanılır araçlara sabitlenir emniyet kemeriyle. evdede taşıma amaçlıda pratik bir taşıyıcıdır fonksiyonel yatış pozisyonları vardır bazıları sallanır. oto koltugu sabitlenir otonun arka koltuguna ve kilit sistemi ileri geri fonksiyonlarıyla çocuga rahatlık saglar.vereliniortak
Günaydın kızlar...
Ohhh sonunda cuma geldi... Bu günü çok seviyorum.
bende çook sevıorummmm jujuuu hemde bugun oğlumu görücemmmm inşallah sağlığı sıhati yerindedirrr dua edin bana :Saruboceq:
günaydın Capri, esm_ckr, sevecen82...
evet capricim bende cumalara bayılıyorum bu hafta sonu dinlenicem inş.
ayy ne güzel inş. çok sağlıklıdır bebişin bende 5 Mayısta gdicem görmeye kuzumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?