2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınn güzel annelerrr.. hayırlı cumalarr hepimize.. yarın tatil, sabah erken kalkmak yok alkisalkisalkis

herkese günaydın..bugün 15,30 da randevum var..1 ayı geçti en son gideli.bakalım kızım nasıl?

DENİZİM güzel haberlerle gelmeni dilerim...
:Saruboceq:
herkeslere günaydınlar....

berbat bir gece geçirdim çok fazla sancım oldum sandım ki doğuruyorum. ama şimdi gayet iyiyim. oğluşumun odasıda geliyormuş onun için heyecanlandık erkenden kalktık.zemuszemus

canım öncelikle geçmiş olsun, artık uykusuz geceler bizi bekler anneler uyumaz anneler acıkmaz anneler acı çekmez :CüvCüv: ....
kujunun odası geliyormuş iyi günlerde kullansın minişimiz opuyorumnanaktan

bende çook sevıorummmm jujuuu hemde bugun oğlumu görücemmmm inşallah sağlığı sıhati yerindedirrr dua edin bana :Saruboceq:

Hadi gözün aydın canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kocaman olmuştur kuzucuğun.

günaydın Capri, esm_ckr, sevecen82...
evet capricim bende cumalara bayılıyorum bu hafta sonu dinlenicem inş.

Ben de bu haftasonu alınması gerekenlere bakmayı planlıyorum. Gerçi her haftasonu bunu diyorum illa bişeler çıkıyor ki genelde misafir geliyor. İnşallah bu haftasonu aynı durumu yaşamam. Kendime zaman ayırmak istiyorum bu haftasonu...

çok sağol canmmm valla 1 ay sonra 1 ay sonra derken randevular sıklaşıorrr artık randevu gununu değil doğum haftasını hesaplıcam sanırımm 30 haftadayımm kızlarrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

oyyyy maşallah canım benim.

Bu arada 30. haftayı tamamladın 31. haftaya girdin bugün şekerim. Ayyy zaman ne çabuk geçti yaa hiç bişe anlamadım.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

herkese günaydın..bugün 15,30 da randevum var..1 ayı geçti en son gideli.bakalım kızım nasıl?

kocaman olmuştur kuzucuğun denizcim, döndüğünde güzel haberleri anlatırsın bize

berbat bir gece geçirdim çok fazla sancım oldum sandım ki doğuruyorum. ama şimdi gayet iyiyim. oğluşumun odasıda geliyormuş onun için heyecanlandık erkenden kalktık.zemuszemus

geçmiş olsun canım, bazen tutuyo öyle dimi sancılar.. hergünde şikayet değişiyor bilmiyorumkismile mesela midem şimdiye kadar iyiydi benim bugün acayip ağrıyor, bakalım yarınki şikayetim ne olucak kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmile

Günaydın deniz'cim...

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Prensesindeki büyük değişmeye görüceksin ohhh ne güzel...:CüvCüv:

Benim daha 14 günüm var kuzumu görmeme...

Geçmiş olsun canım iyi korkmuşsundur....

Neyse şimdi iyi olmana sevindim. Bu haftalardan sonra sancılar normalmiş.

Ama insan ister istemez korkuyor.

Bir sürü işim var ama canım hiç birşey yapmak istemiyor. Ama yapmak zorundayım 20 gün sonra izne ayrılıcam.

oyyyy maşallah canım benim.

Bu arada 30. haftayı tamamladın 31. haftaya girdin bugün şekerim. Ayyy zaman ne çabuk geçti yaa hiç bişe anlamadım.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evet bnde bişi anlamadımm:): ) kusmalardan
Bir sürü işim var ama canım hiç birşey yapmak istemiyor. Ama yapmak zorundayım 20 gün sonra izne ayrılıcam.

benmde gelmior bazen içimden hüçbir şeyy

Günaydın kızlarrrrrrrrrr.
Biz de bugün 28 olduk galiba.
Maşallah hepimize.
Oyy benim göbüş koccaman oldu yaaa.

bendede gobiş yokk nerdeyse bu velet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İç karnın geniştir tatlım.
Ben zayıf ve minyon bi hatunduım.bir de bebiş erkek olunca göbek fırtladı gitti önden önden.
Son aylarda ne olurum acep halimi merak ediyorum.
Ne güzel işte az kilo almışsındır hatun daha ne istiyosun.

Kızlar bişi sorucam.
Benim gibi devlet memuru olan varsa bilirsiniz belki.
Ben doğum öncesi iznimi kullanmayacağım inş. sonrasına aktaracağım.
Fakat doktorumuza çalışabilir raporu yazdırmak gerekyomuş.Bu raporu kaçıncı haftada yazdırıcaz.Hoş doktor biilir herhalde ama önce bi size soruyum dedim.

Oğluşumla benden, güzel teyzoş ve arkdaşlarına günaydınnnnn.. a.s. Umarım herkes iyidir.. Gece göğüs kafesim çok ağrıdı. nefes alamıyodum sanki, gece sık sık uyandım..! Dün akşam çok yemk yemiştim. üstüne de abur cubur.. acaba oğluşum haretket edince nefes darlığımı geçirdim oyy çok kötüydü.. :1shok: Bu gün haftanın son günü o yüzdeeen çok mutluyuz yaşasın tatil hihoyyyt yarın babacığımız gelene kadar temizlik yapıcaz, sonra eksiklerimizi alıcaz.. daha hatane çıkışımızı bile almadık.. bu hafta sonu hepsini almak istiyorum .. hepiniz öpüyoruz.. hayırlı cumalar.. dua edelim bebişlerimizeeee

yaa boy var dıe göstermıor ama kilo aldım benmde erkek bebek ama gobek yok:) basen var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…