herkese günaydın..bugün 15,30 da randevum var..1 ayı geçti en son gideli.bakalım kızım nasıl?
herkeslere günaydınlar....
berbat bir gece geçirdim çok fazla sancım oldum sandım ki doğuruyorum. ama şimdi gayet iyiyim. oğluşumun odasıda geliyormuş onun için heyecanlandık erkenden kalktık.zemuszemus
bende çook sevıorummmm jujuuu hemde bugun oğlumu görücemmmm inşallah sağlığı sıhati yerindedirrr dua edin bana :Saruboceq:
günaydın Capri, esm_ckr, sevecen82...
evet capricim bende cumalara bayılıyorum bu hafta sonu dinlenicem inş.
çok sağol canmmm valla 1 ay sonra 1 ay sonra derken randevular sıklaşıorrr artık randevu gununu değil doğum haftasını hesaplıcam sanırımm 30 haftadayımm kızlarrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
herkese günaydın..bugün 15,30 da randevum var..1 ayı geçti en son gideli.bakalım kızım nasıl?
berbat bir gece geçirdim çok fazla sancım oldum sandım ki doğuruyorum. ama şimdi gayet iyiyim. oğluşumun odasıda geliyormuş onun için heyecanlandık erkenden kalktık.zemuszemus
Günaydın fıstıklar.....
günaydınn güzel annelerrr.. hayırlı cumalarr hepimize.. yarın tatil, sabah erken kalkmak yok alkisalkisalkis
GÜnaydın kızlarrrr
oyyyy maşallah canım benim.
Bu arada 30. haftayı tamamladın 31. haftaya girdin bugün şekerim. Ayyy zaman ne çabuk geçti yaa hiç bişe anlamadım.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bir sürü işim var ama canım hiç birşey yapmak istemiyor. Ama yapmak zorundayım 20 gün sonra izne ayrılıcam.
Bir sürü işim var ama canım hiç birşey yapmak istemiyor. Ama yapmak zorundayım 20 gün sonra izne ayrılıcam.
Günaydın kızlarrrrrrrrrr.
Biz de bugün 28 olduk galiba.
Maşallah hepimize.
Oyy benim göbüş koccaman oldu yaaa.
bendede gobiş yokk nerdeyse bu velet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İç karnın geniştir tatlım.
Ben zayıf ve minyon bi hatunduım.bir de bebiş erkek olunca göbek fırtladı gitti önden önden.
Son aylarda ne olurum acep halimi merak ediyorum.
Ne güzel işte az kilo almışsındır hatun daha ne istiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?