Kızlar bişi sorucam.
Benim gibi devlet memuru olan varsa bilirsiniz belki.
Ben doğum öncesi iznimi kullanmayacağım inş. sonrasına aktaracağım.
Fakat doktorumuza çalışabilir raporu yazdırmak gerekyomuş.Bu raporu kaçıncı haftada yazdırıcaz.Hoş doktor biilir herhalde ama önce bi size soruyum dedim.
Kızlar bişi sorucam.
Fakat doktorumuza çalışabilir raporu yazdırmak gerekyomuş.Bu raporu kaçıncı haftada yazdırıcaz.Hoş doktor biilir herhalde ama önce bi size soruyum dedim.
Kızlar bişi sorucam.
yaa boy var dıe göstermıor ama kilo aldım benmde erkek bebek ama gobek yok:) basen var kaydirigubbakcemile3
CANIM BEN GİTTİĞİM DE DR 32 HFT DA İSTERSEN RAPOR YAZARIZ DEMİŞTİ BEN ÇALIŞMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM O ZAMAN ÇALIŞA BİLİR RAPORUNU 32 HAFTADA YAZALIM DEDİ HAFTAYA GİDİP BEN ÇALIŞABİLİR RAPORUMU ALACAĞIM VE ,İLK DEFA NST YE GİRECEĞİMMM eyvahedigeldismile
Papatyacım çççok geçmiş olsun tatlım
Allah kolaylıklar versin..! :Saruboceq: bu serum niye cnm ben arada bir girebiliyorum topiğe
Oğluşumla benden, güzel teyzoş ve arkdaşlarına günaydınnnnn.. a.s. Umarım herkes iyidir.. Gece göğüs kafesim çok ağrıdı. nefes alamıyodum sanki, gece sık sık uyandım..! Dün akşam çok yemk yemiştim. üstüne de abur cubur.. acaba oğluşum haretket edince nefes darlığımı geçirdim oyy çok kötüydü.. :1shok: Bu gün haftanın son günü o yüzdeeen çok mutluyuz yaşasın tatil hihoyyyt yarın babacığımız gelene kadar temizlik yapıcaz, sonra eksiklerimizi alıcaz.. daha hatane çıkışımızı bile almadık.. bu hafta sonu hepsini almak istiyorum .. hepiniz öpüyoruz.. hayırlı cumalar.. dua edelim bebişlerimizeeee
Günaydınlarrr olsun....
Herkesin sıkıntılar artıyor giderek...
Bizde akşam serum aldık hastanede çok zorlandım..
2 saat sürdü kolum uyuşur gibi oldu damarım şişti ben ilk defa serum aldım..
Birde serum aparatını kolumda bıraktılar iğnesini bu akşam bir daha var takıalcak diye...
Akşam neredeyse ağlıyacaktım...Canım yandı gece hep uyudum uyandım...
Eşime diyorum hepsi kızım için..O bir doğsun sağlıcakla hepsini unutucaz inş...
İşe gelmek okadar zor geldi ki bugün...Şimdiden akşamın sıkıntısı sardı bile:sinifsinif:
bende haftaya alıcam canım çalışabilir raporu ama 5 hafta dayanamam 3 hafta daha gelir başlatırım iznimi diyorum. bütün gün oturuyorum burda öğleden sonra sol kalçama bir ağrı saplanıyorki tarif edemem, çok acı çekiyorum.. evde olsam yürüyüşler yaparım uzanırım, bütün gün sandalye tepesi çok yoruyor..
Teşekkür ederim..Aminn inş..Aşırı kansızlık çıktı bende o yüden doktorum kan ilacı verdi onuda serumla almam gerekiyormuş.O yüzden serum alıyorum minikuş...
papatyacım çok geçmiş olsun, herşey bebişler için.. bi tanesini atlattın bak kaç kere daha vericekler serumu
Ayy sne ne şirin bi hatunsun bacım yaa.
Anlatmana bayıldım.
Şunu yapıcaz bunu yapıcaz.
Çok güzel planlanmış herşey süper.
Teşekkür ederim..Aminn inş..Aşırı kansızlık çıktı bende o yüden doktorum kan ilacı verdi onuda serumla almam gerekiyormuş.O yüzden serum alıyorum minikuş...
Oyyy serum mu?
Kıyamam sinir oluorum o serumlara.
Ama kanlanıp canlanıcan kızz bi de o tarafı varalkisalkisalkis
Papatya çok geçmiş olsun canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?