2010 Temmuz Anneleri : )

canım okuduğum ve araştırdığım kadarıyla.. 32 hafta da doktordan.. 37 haftaya kadar çalışabilir sağlık raporu alman gerekiyo diye biliyorum.... daha geniş kapsamlı öğrenmek istersen googleden ara cnm gebelik sitelerinde var..! ben şimdi yanlış aksetmiyim..! bende dört gözle 32. haftamı bekliyorum :bbo:

CANIM BEN GİTTİĞİM DE DR 32 HFT DA İSTERSEN RAPOR YAZARIZ DEMİŞTİ BEN ÇALIŞMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM O ZAMAN ÇALIŞA BİLİR RAPORUNU 32 HAFTADA YAZALIM DEDİ HAFTAYA GİDİP BEN ÇALIŞABİLİR RAPORUMU ALACAĞIM VE ,İLK DEFA NST YE GİRECEĞİMMM eyvahedigeldismile

Bildiğim kadarıyla doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışılabiliyor...Ama dr.doğuma 8 hafta kala yazmalı 3 hafta daha çalışabilir diye....Doğumdan sonraya 5 haftayı eklettirebilirsin mutlaka doğumdan önce 3 hafta izin kullandırıyorlar....

Günaydınlarrr olsun....
Herkesin sıkıntılar artıyor giderek...
Bizde akşam serum aldık hastanede çok zorlandım..
2 saat sürdü kolum uyuşur gibi oldu damarım şişti ben ilk defa serum aldım..
Birde serum aparatını kolumda bıraktılar iğnesini bu akşam bir daha var takıalcak diye...
Akşam neredeyse ağlıyacaktım...Canım yandı gece hep uyudum uyandım...
Eşime diyorum hepsi kızım için..O bir doğsun sağlıcakla hepsini unutucaz inş...
ışe gelmek okadar zor geldi ki bugün...Şimdiden akşamın sıkıntısı sardı bile:sinifsinif:

Papatyacım çççok geçmiş olsun tatlım
Allah kolaylıklar versin..! :Saruboceq: bu serum niye cnm ben arada bir girebiliyorum topiğe

bende haftaya alıcam canım çalışabilir raporu ama 5 hafta dayanamam 3 hafta daha gelir başlatırım iznimi diyorum. bütün gün oturuyorum burda öğleden sonra sol kalçama bir ağrı saplanıyorki tarif edemem, çok acı çekiyorum.. evde olsam yürüyüşler yaparım uzanırım, bütün gün sandalye tepesi çok yoruyor..

Papatyacım çççok geçmiş olsun tatlım
Allah kolaylıklar versin..! :Saruboceq: bu serum niye cnm ben arada bir girebiliyorum topiğe

Teşekkür ederim..Aminn inş..Aşırı kansızlık çıktı bende o yüden doktorum kan ilacı verdi onuda serumla almam gerekiyormuş.O yüzden serum alıyorum minikuş...

Ayy sne ne şirin bi hatunsun bacım yaa.
Anlatmana bayıldım.
Şunu yapıcaz bunu yapıcaz.
Çok güzel planlanmış herşey süper.

papatyacım çok geçmiş olsun, herşey bebişler için.. bi tanesini atlattın bak kaç kere daha vericekler serumu

Haklısın canım sürekli oturunca kalçalara ağrı giriyor gerçekten..oturmak yaramıyor hareker lazım bizler için ama çalışırken pek uymuyor...İnş.sende biran önce ayrılırsın...

Teşekkür ederim..Aminn inş..Aşırı kansızlık çıktı bende o yüden doktorum kan ilacı verdi onuda serumla almam gerekiyormuş.O yüzden serum alıyorum minikuş...

Oyyy serum mu?
Kıyamam sinir oluorum o serumlara.
Ama kanlanıp canlanıcan kızz bi de o tarafı varalkisalkisalkis

Bi sürü kişiyiz kimse konuşmuyo bugün.
Herkes çok mu yoğun.

Ayy sne ne şirin bi hatunsun bacım yaa.
Anlatmana bayıldım.
Şunu yapıcaz bunu yapıcaz.
Çok güzel planlanmış herşey süper.

:kedi: yanaklarımız kızardı :) teşekkür ederim canım benim..! o senin kalbinin şirinliği ve güzelliği aklinialirimsmile

Hımm anladım canım.. Allah yardımcın olsun, inşallah bu akşamıda kolay atlatırsın.. dualarımız seninle:Saruboceq:

Biz dee yarın alışverişe gidicez inş. şehir dışına.Biraz yorucu oluyo ama bi sürü şey alıcam oğluşuma bu defa inş.
Kendime de gecelik alıcam,elbise alıcam,çanta, babet ohhh inş kafama göre şeyleer buluırum.
Artık yaz hamilesi olma zamanı.
Böyle rengarenk elbiselerim olsun istiorummmm.
püfül püfül giyicem inş.
Oğluşuma gömlekler alıcam,küvet alıcaz,havlularını alıcaz,nevresim alıcaz.Oyyy annesi yesin onu bıcırığım benim.
Buraya koymaya korkuorum nazar olur diye ama bu defa aldıklarımı resimlerim size de inşallah.
Ahh çok yorucu bir gün olacak kesin ama dddaha alışverişe başka bir şehre gidemem burda da istediklerimmi bulamıyorum.Gitmişken tamamlayacağım herşşeyimizi.
ılerleyen zamanlar ağar geçer artık.
Bu arada kızlar işe devam ediyorum ama ders saatlerim azalacak.Sağolsun çalışma arkadaşım teklif etti ben de kabul ettim.
Galiba 3 gün çalışıcam sadece.
Çok şanslımıyım ne:)))))

Oyyy serum mu?
Kıyamam sinir oluorum o serumlara.
Ama kanlanıp canlanıcan kızz bi de o tarafı varalkisalkisalkis

Eveeett serummkafamçokkarıştıbene bundan sonraaa sinir oluyorumm...
inş.canım zaten onun için uğraşıyoruzz inş.değerlerim yükselir...

Papatya çok geçmiş olsun canım.....

Çok teşekkürler İpekböcüğüüükaydirigubbakcemile5

meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün oglumu gördüm o kadar tatlıydı ki anlatamam.oglum 2kg 200 gram olmuş.bundan sonra artık dr sık sık gidicekmişim.dr baktı her şey cok normal dedi ama dişini sık kendine cok dikkat et sakın mayısda dogurma dedi kafam cok karıştı.ne oldu bişeymi var dedim hayır dedikorkmana gerek yok sadece önümüzdeki ay full dinlen ondan sonra haziranada seni rahat bırakıcam.ay kızlar acaba bişeymi gördüki öyle konuştu diye düşünüyorum.bu arada dün gittim gecelik 3 tane pijama 4 kilot.2emzirme südyeni.bir iki eksik vardı onlarıda tamamladım.yarında tatil oglumun biberonunu emziyini falan alıcam.e-bebeke gidmeyi düşünüyorum.bide kendi odama koymak icin park yatak almayı düşünüyorum.zaten odası hazırda ama ben odasında yatırmayacam ilk aylar o yüzden park yatak alırım.bide sakın sırt üstü yartma artık dedi.en önemlisi bebeyin gün icinde 2 saatden fazla hareket etmezse haberim olsun dedi.ilk önce cikolata ye dedi sonra karnını biraz elinle hareket ettir eyer allah korusun yine hareket etmezse beni hemen ara.gün icinde 10 kereden az hareket etmemesi lazımmış.cok uzun yazdım.inşallah başınızı agrıtmadım.sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…