2010 Temmuz Anneleri : )

:
Hımm anladım canım.. Allah yardımcın olsun, inşallah bu akşamıda kolay atlatırsın.. dualarımız seninle:Saruboceq:
Aminn inş..canım çok saolasınnnkaydirigubbakcemile5

Oyy oyy annesi ciciler alıcak oğluşuna...ne güzel canım inş..herşey istediğin gibi olur ve denk gelir ...Yorulmazsın o cicilere bakarken annesii...

Ohh ne güzel canım ya..! Bnede yarın için çok heyecanlıyım.. Alışveriş kadar insana zevk veren bişi yok bence sırnaşık şey kasa bölümünü saymıyorum :) İnşallah gönlüne göre güzel şeyler bulursun.. Resim de ekle canım ya bişicikler olmaz.. Maşşallah subhanallah deriz biz :) dua ederiz..! İnsan sevinyo görünce.. fesatlıkla bakan olurmu ki acaba..ohaoldumsmile Allah korusun..!

Canım gözünaydın ne baş şişirmesi estağfurullah ne güzel anlatmışsın.

Dr.un neden öyle demiş sormadın mı tatlım ben meraktan adamı sık boğaz ederdim herhalde.
Erken doğum riski mi gördü acaba.
Bebişinin maşşlahı var ne güzel büyümüş yaaa.

Kendine çok dikkat et tatlım hep yat o zaman.
Alışverişlerini de tamamlamaya çalış ne olur ne olmaz.
Hadi bakalım hayırlısı.

Ayyy bi çikolata yedim tenefüste midem yaniyyy yaniyyy.

Yaa bugün göğüslerin de maşllahı var ben de.
Patlayaacaklar neredeyse.
Bi de benim hiç bi yerimde çatlak yok göğüslerim çatlıyo herhalde.Kırmızı kırmızı çizgiler oluştu.
ama normal galiba 75dik 90olduk 100de oluruz bu gidişle.ohaoldumsmile

Yaa merak ettim 9 kullanıcı 1 misafir diyo ya o misafir kim?

Merhaba Oya...Ayy maaşallah kocaman olmuş canım bebeğin...Benim ki küçücük geldi şimdi gözümeCADIARZUHayırlısı ile zamanında gelir inş.bebeğin de...Tedbir amaçlı öyle konuşmuştur doktorun merak etme...Çok dikkat et kendine...Az kaldı şu son aylarıda atlatırsak alıcaz inş.bebişlerimizi...

canım benim cok tşk ederim.sordum canım sormaz olurmuyum kadını canından bıktırdım nerdeyse.kaydirigubbakcemile3dedi kızım yok öyle bişey olsa ben söylemezmiyim sadece bu aylarda dogan bebek küveyzde kalıyomuş eyer böyle bi durum olmasını istemiyorsan kendine ve bebeyine cok dikkat etmen lazım.magnezyumunu ihmal etme sakın dedi.iltahab falan olursa haberim olsun.35 haftasını tamamlasın ondan sonra korkucak bişey olmaz dedi.bu haftalarda akciyer diyaframası tam gelişmemiş dedi galiba öyle hatırlıyorum ondan biraz tehlikeli.o yüzden artık her şeyini tamamlamak istiyorum.cok heycanlanıyorum cok az kaldı artık.13 gun sonra tekrar gel dedi.37 haftasında catı müayinesi yapılacakmış.bide artık cinsel ilişkiye cok az az girin dedi ben de dedimki zaten 2aydır falan olmuyorum korkuyorum ogluma bişey olur diye dr cok güldü ve eşime bakarak şöyle söyledi karın seni cezalandırıyor aslında hicde bir problem olmaz.bende şey dedim canım cok acıyor dr dediki orasını bilemem artık onu sizin ayarlamanız lazımaklinialirimsmile cok utandım bir risk yok dedi ola bilirsiniz ama aşırıya kacmadan:kedi:

Maaşallah maaşallah...
Ya benim göğüslerde pek fazla hareket yok...
Çok büyümediler 75 ti şuanda 80 takıyorumm...
Kafama takılıyor arada neden acaba die..
Sütlenmicekmi yoksa diye korkuyorummm:çok üzgünüm:

Yaa ben dün doğum videolarını izledim yaa.
Aklıma ggeldikçe tırsıyorum.
Vaalla normal ayrı zor sezaryan ayrı zor.
Ben genel anesteziyle tamamen uyumak istiyorum onları görünce.
Yaa varya biz böle iyiyiz hep içimde mi kalsa diyorum:))Töbe töbe.
Yaa nasıl doğurcaz yaa.

Oyyy maşallah kocamn olmuş paşan canım..! Maşallah ona..! Doktor da amma şey söylemiş he..! Sen kafana takma bence tatlım ama yine de hazırlıklı ol doğum çantanı koy kapının dibine.. ne olur ne olmaz.. inşallah zamanında gelir bebiş,sağlıklı sıhhatli bi şekilde..! Çalışmıyorsan bence yat uzan ohh keyfine baak... Tadını çıkar hamileliğin iş yerinde sinir sitres ıyy.. dikkat et kendine..! Yarın içinde iyi alışverişler dilerim tatlım.. az parayla çok şeyler alırsınız inşallah kaydirigubbakcemile3

Yok yok korkma onla hiç bi alakası yokmuş.Elimde bi kitap var tamamen emzirmeyle ilgili.
Asla göğüs büyüklüğüne bağlı bişi diilmiş,hormonlarla alakalıymış tamamen.

Aynı şey benimde kafama takılıyor.. göğüslerim çok sönük, acaba sut olmıcakmı dıyorum bilmiyorumkismile

canım benim ben 75 giyinoyrdum normalde şu an 95 giyniyorum.dun emzirme südyeni aldım satıcı bana 100 verdi şok oldum şey sordum aaaa bu cok buyuk kadın guldu sana öyle geliyor dogumdan sonra süt gelicek ve cok şiş olucak gögüsün bu bile kücük gelir.şimdi bakıyorumda kafam girir o südyenin icinebilmiyorumkismile
canım benim cok tşk ederiz teyzesi.inşallah canım.sabr etmemiz lazımŞeniz

Yok yok korkma onla hiç bi alakası yokmuş.Elimde bi kitap var tamamen emzirmeyle ilgili.
Asla göğüs büyüklüğüne bağlı bişi diilmiş,hormonlarla alakalıymış tamamen.

Öylemiii iyi hadi sevindim aklıma çok takılmaya başladı da son zmanlarda....
Aynı şey benimde kafama takılıyor.. göğüslerim çok sönük, acaba sut olmıcakmı dıyorum bilmiyorumkismile

Evet canım benimde çok fazla bir büyüme olmadı hayırlısı olsun inş. ne diyelim artık..

Bugünlerde biraz takıntılıyım ben nedense...Şu şöyle bu böyle...Hele bugün dokunsalar ağlıcak vaziyetteyim...Hiç canım çalışmak istemiyor ama ay sonu işler yoğun mecburen burdayım....ıçim sıkıntılı...

Anammm ben cesaret edip 1 kere izleyemedimm :1shok: izleyenler cok cesur :smiley-cool:

Bu arada benide artık yavaş yavaş dogum korkuları sarmaya başladı kızlarr bilmiyorumkismile

canım benim cok tşk ederim.bilmiyorum artık hayırlısı hepimiz icin.inşallah zamanında gelir bebeklerimiz annelerini üzmezler.evet dun kendi ihtiyaclarımı aldım sadece 299 milyon tuttu.daha alınıcak bir suru şey var.eşimde diyorki bu kadar alış veriş yaptık daha bitmedimi daha cok şey var diyorum o zaman benim cok calışmam lazım cok diyor:lepi:

Anammm ben cesaret edip 1 kere izleyemedimm :1shok: izleyenler cok cesur :smiley-cool:

Bu arada benide artık yavaş yavaş dogum korkuları sarmaya başladı kızlarr bilmiyorumkismile

Yaaa ben de asla izlemem diyodum
Dün bi merak geldi ki sorma böle elim gidiyo diğer alimle çekmeye çalışıyorum ama kendime karşı gelemedim.
Veeee izledim.
İzlemez olaydım.
Çok zor anam bacım çok zoooooooooooooorrrrrrrrrrr.
Annemi aradım hemen kadın 3 tane normal yapmış.
Dedim anam sen cennetliksin.
Gülüyo.
Sen de olursun merak etme diyo.
Yok ben olamam yawww.

Kızlar bu siteye bi bakın hamile reyonuna.
Ne güzel ciciler var.
elbiseler güzelmiş.

huri37: üzgünüm kaprisim ama reklam içerikli satış sitelerinin resimlerini koyumak yasak tatlım..resimleri tek tek koyabilirsin ama site adı ve reklamı yasak şeker..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…