Aminn inş..canım çok saolasınnnkaydirigubbakcemile5:
Hımm anladım canım.. Allah yardımcın olsun, inşallah bu akşamıda kolay atlatırsın.. dualarımız seninle:Saruboceq:
Biz dee yarın alışverişe gidicez inş. şehir dışına.Biraz yorucu oluyo ama bi sürü şey alıcam oğluşuma bu defa inş.
Kendime de gecelik alıcam,elbise alıcam,çanta, babet ohhh inş kafama göre şeyleer buluırum.
Artık yaz hamilesi olma zamanı.
Böyle rengarenk elbiselerim olsun istiorummmm.
püfül püfül giyicem inş.
Oğluşuma gömlekler alıcam,küvet alıcaz,havlularını alıcaz,nevresim alıcaz.Oyyy annesi yesin onu bıcırığım benim.
Buraya koymaya korkuorum nazar olur diye ama bu defa aldıklarımı resimlerim size de inşallah.
Ahh çok yorucu bir gün olacak kesin ama dddaha alışverişe başka bir şehre gidemem burda da istediklerimmi bulamıyorum.Gitmişken tamamlayacağım herşşeyimizi.
İlerleyen zamanlar ağar geçer artık.
Bu arada kızlar işe devam ediyorum ama ders saatlerim azalacak.Sağolsun çalışma arkadaşım teklif etti ben de kabul ettim.
Galiba 3 gün çalışıcam sadece.
Çok şanslımıyım ne:)))))
Biz dee yarın alışverişe gidicez inş. şehir dışına.Biraz yorucu oluyo ama bi sürü şey alıcam oğluşuma bu defa inş.
Kendime de gecelik alıcam,elbise alıcam,çanta, babet ohhh inş kafama göre şeyleer buluırum.
Artık yaz hamilesi olma zamanı.
Böyle rengarenk elbiselerim olsun istiorummmm.
püfül püfül giyicem inş.
Oğluşuma gömlekler alıcam,küvet alıcaz,havlularını alıcaz,nevresim alıcaz.Oyyy annesi yesin onu bıcırığım benim.
Buraya koymaya korkuorum nazar olur diye ama bu defa aldıklarımı resimlerim size de inşallah.
Ahh çok yorucu bir gün olacak kesin ama dddaha alışverişe başka bir şehre gidemem burda da istediklerimmi bulamıyorum.Gitmişken tamamlayacağım herşşeyimizi.
İlerleyen zamanlar ağar geçer artık.
Bu arada kızlar işe devam ediyorum ama ders saatlerim azalacak.Sağolsun çalışma arkadaşım teklif etti ben de kabul ettim.
Galiba 3 gün çalışıcam sadece.
Çok şanslımıyım ne:)))))
meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün oglumu gördüm o kadar tatlıydı ki anlatamam.oglum 2kg 200 gram olmuş.bundan sonra artık dr sık sık gidicekmişim.dr baktı her şey cok normal dedi ama dişini sık kendine cok dikkat et sakın mayısda dogurma dedi kafam cok karıştı.ne oldu bişeymi var dedim hayır dedikorkmana gerek yok sadece önümüzdeki ay full dinlen ondan sonra haziranada seni rahat bırakıcam.ay kızlar acaba bişeymi gördüki öyle konuştu diye düşünüyorum.bu arada dün gittim gecelik 3 tane pijama 4 kilot.2emzirme südyeni.bir iki eksik vardı onlarıda tamamladım.yarında tatil oglumun biberonunu emziyini falan alıcam.e-bebeke gidmeyi düşünüyorum.bide kendi odama koymak icin park yatak almayı düşünüyorum.zaten odası hazırda ama ben odasında yatırmayacam ilk aylar o yüzden park yatak alırım.bide sakın sırt üstü yartma artık dedi.en önemlisi bebeyin gün icinde 2 saatden fazla hareket etmezse haberim olsun dedi.ilk önce cikolata ye dedi sonra karnını biraz elinle hareket ettir eyer allah korusun yine hareket etmezse beni hemen ara.gün icinde 10 kereden az hareket etmemesi lazımmış.cok uzun yazdım.inşallah başınızı agrıtmadım.sizler nasılsınız?
Merhaba Oya...Ayy maaşallah kocaman olmuş canım bebeğin...Benim ki küçücük geldi şimdi gözümeCADIARZUHayırlısı ile zamanında gelir inş.bebeğin de...Tedbir amaçlı öyle konuşmuştur doktorun merak etme...Çok dikkat et kendine...Az kaldı şu son aylarıda atlatırsak alıcaz inş.bebişlerimizi...meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün oglumu gördüm o kadar tatlıydı ki anlatamam.oglum 2kg 200 gram olmuş.bundan sonra artık dr sık sık gidicekmişim.dr baktı her şey cok normal dedi ama dişini sık kendine cok dikkat et sakın mayısda dogurma dedi kafam cok karıştı.ne oldu bişeymi var dedim hayır dedikorkmana gerek yok sadece önümüzdeki ay full dinlen ondan sonra haziranada seni rahat bırakıcam.ay kızlar acaba bişeymi gördüki öyle konuştu diye düşünüyorum.bu arada dün gittim gecelik 3 tane pijama 4 kilot.2emzirme südyeni.bir iki eksik vardı onlarıda tamamladım.yarında tatil oglumun biberonunu emziyini falan alıcam.e-bebeke gidmeyi düşünüyorum.bide kendi odama koymak icin park yatak almayı düşünüyorum.zaten odası hazırda ama ben odasında yatırmayacam ilk aylar o yüzden park yatak alırım.bide sakın sırt üstü yartma artık dedi.en önemlisi bebeyin gün icinde 2 saatden fazla hareket etmezse haberim olsun dedi.ilk önce cikolata ye dedi sonra karnını biraz elinle hareket ettir eyer allah korusun yine hareket etmezse beni hemen ara.gün icinde 10 kereden az hareket etmemesi lazımmış.cok uzun yazdım.inşallah başınızı agrıtmadım.sizler nasılsınız?
Canım gözünaydın ne baş şişirmesi estağfurullah ne güzel anlatmışsın.
Dr.un neden öyle demiş sormadın mı tatlım ben meraktan adamı sık boğaz ederdim herhalde.
Erken doğum riski mi gördü acaba.
Bebişinin maşşlahı var ne güzel büyümüş yaaa.
Kendine çok dikkat et tatlım hep yat o zaman.
Alışverişlerini de tamamlamaya çalış ne olur ne olmaz.
Hadi bakalım hayırlısı.
Yaa bugün göğüslerin de maşllahı var ben de.
Patlayaacaklar neredeyse.
Bi de benim hiç bi yerimde çatlak yok göğüslerim çatlıyo herhalde.Kırmızı kırmızı çizgiler oluştu.
ama normal galiba 75dik 90olduk 100de oluruz bu gidişle.ohaoldumsmile
meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün oglumu gördüm o kadar tatlıydı ki anlatamam.oglum 2kg 200 gram olmuş.bundan sonra artık dr sık sık gidicekmişim.dr baktı her şey cok normal dedi ama dişini sık kendine cok dikkat et sakın mayısda dogurma dedi kafam cok karıştı.ne oldu bişeymi var dedim hayır dedikorkmana gerek yok sadece önümüzdeki ay full dinlen ondan sonra haziranada seni rahat bırakıcam.ay kızlar acaba bişeymi gördüki öyle konuştu diye düşünüyorum.bu arada dün gittim gecelik 3 tane pijama 4 kilot.2emzirme südyeni.bir iki eksik vardı onlarıda tamamladım.yarında tatil oglumun biberonunu emziyini falan alıcam.e-bebeke gidmeyi düşünüyorum.bide kendi odama koymak icin park yatak almayı düşünüyorum.zaten odası hazırda ama ben odasında yatırmayacam ilk aylar o yüzden park yatak alırım.bide sakın sırt üstü yartma artık dedi.en önemlisi bebeyin gün icinde 2 saatden fazla hareket etmezse haberim olsun dedi.ilk önce cikolata ye dedi sonra karnını biraz elinle hareket ettir eyer allah korusun yine hareket etmezse beni hemen ara.gün icinde 10 kereden az hareket etmemesi lazımmış.cok uzun yazdım.inşallah başınızı agrıtmadım.sizler nasılsınız?
Maaşallah maaşallah...
Ya benim göğüslerde pek fazla hareket yok...
Çok büyümediler 75 ti şuanda 80 takıyorumm...
Kafama takılıyor arada neden acaba die..
Sütlenmicekmi yoksa diye korkuyorummm:çok üzgünüm:
Maaşallah maaşallah...
Ya benim göğüslerde pek fazla hareket yok...
Çok büyümediler 75 ti şuanda 80 takıyorumm...
Kafama takılıyor arada neden acaba die..
Sütlenmicekmi yoksa diye korkuyorummm:çok üzgünüm:
canım benim ben 75 giyinoyrdum normalde şu an 95 giyniyorum.dun emzirme südyeni aldım satıcı bana 100 verdi şok oldum şey sordum aaaa bu cok buyuk kadın guldu sana öyle geliyor dogumdan sonra süt gelicek ve cok şiş olucak gögüsün bu bile kücük gelir.şimdi bakıyorumda kafam girir o südyenin icinebilmiyorumkismileYaa bugün göğüslerin de maşllahı var ben de.
Patlayaacaklar neredeyse.
Bi de benim hiç bi yerimde çatlak yok göğüslerim çatlıyo herhalde.Kırmızı kırmızı çizgiler oluştu.
ama normal galiba 75dik 90olduk 100de oluruz bu gidişle.ohaoldumsmile
canım benim cok tşk ederiz teyzesi.inşallah canım.sabr etmemiz lazımŞenizMerhaba Oya...Ayy maaşallah kocaman olmuş canım bebeğin...Benim ki küçücük geldi şimdi gözümeCADIARZUHayırlısı ile zamanında gelir inş.bebeğin de...Tedbir amaçlı öyle konuşmuştur doktorun merak etme...Çok dikkat et kendine...Az kaldı şu son aylarıda atlatırsak alıcaz inş.bebişlerimizi...
Yok yok korkma onla hiç bi alakası yokmuş.Elimde bi kitap var tamamen emzirmeyle ilgili.
Asla göğüs büyüklüğüne bağlı bişi diilmiş,hormonlarla alakalıymış tamamen.
Aynı şey benimde kafama takılıyor.. göğüslerim çok sönük, acaba sut olmıcakmı dıyorum bilmiyorumkismile
Yaa ben dün doğum videolarını izledim yaa.
Aklıma ggeldikçe tırsıyorum.
Vaalla normal ayrı zor sezaryan ayrı zor.
Ben genel anesteziyle tamamen uyumak istiyorum onları görünce.
Yaa varya biz böle iyiyiz hep içimde mi kalsa diyorum:))Töbe töbe.
Yaa nasıl doğurcaz yaa.
Oyyy maşallah kocamn olmuş paşan canım..! Maşallah ona..! Doktor da amma şey söylemiş he..! Sen kafana takma bence tatlım ama yine de hazırlıklı ol doğum çantanı koy kapının dibine.. ne olur ne olmaz.. inşallah zamanında gelir bebiş,sağlıklı sıhhatli bi şekilde..! Çalışmıyorsan bence yat uzan ohh keyfine baak... Tadını çıkar hamileliğin iş yerinde sinir sitres ıyy.. dikkat et kendine..! Yarın içinde iyi alışverişler dilerim tatlım.. az parayla çok şeyler alırsınız inşallah kaydirigubbakcemile3
Anammm ben cesaret edip 1 kere izleyemedimm :1shok: izleyenler cok cesur :smiley-cool:
Bu arada benide artık yavaş yavaş dogum korkuları sarmaya başladı kızlarr bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?