2010 Temmuz Anneleri : )

Yemeğe gidiorum kızlar görüşürüz öğleden sonra.
Byeee.

slm kızlar
dün aşımı oldum ama bende hiç ağrı olmadı çok hafif bir sızı var dokununca, sizin neden o kadar ağrı yaptı ki günlerce?

slm kızlar
dün aşımı oldum ama bende hiç ağrı olmadı çok hafif bir sızı var dokununca, sizin neden o kadar ağrı yaptı ki günlerce?

yasecim dilini ısır benimde gece yapmıştı eve gelince ağrı yoktu

Herkese hayırlı cumalar kızlar.
Ya kızlar siz iyimisiniz doğuma 2 ay kalmış,hiç doğum ve sezeryan seyredilirmi.Korkarsınız tabi,sakın izlemeyin yoksa kafanızda gereksiz kurarsınız kafanızda.
Ben ilk doğumumu spinal sezeryan oldum çok çok memnun kaldım.Normal doğumunda şu avantajı var,eğer alttan çok dikiş yoksa,oda doğumdan 1 gün sonra artık rahatsınız,oturmanız,yatmanız vs.rahat olursunuz.Ama mecbur kalıpta sezeryan olursanız hiiiiç korkmayın,abartılıyor,bence gereksiz korku olur.Ben öyle yapmışım mesela gereksiz korku yaşamışım

yasecim dilini ısır benimde gece yapmıştı eve gelince ağrı yoktu

ısırdımmm kaydirigubbakcemile3

ya tamamen normal demiyorum ama korktuğum kadar değil hafif bir ağrı gibi.

aşıdan sonra hemen eve gittim kolumu hiç kullanmadım yattım ve yarım saat kadar buz koydum kolum kıpkırmızı oldu artık düşünün yani ama gene de buzu fazla tuttum ki sonra rahat edeyim diye. sanırım işe yaramış. tecrübelerimi paylaşayım dedim ama işe yaramaz ki herşeyi en son yapan benim kaydirigubbakcemile3

ha bi de doktor bu ara et tüketme dedi. 2 - 3 gün filan sanırım o da ağrıyı tetikleyici bi unsur bilmiyorumkismile

misskapris bende izledim hamile olmadan önce yengen hamileydi onun dogumu yaklaşmıştı izledik ben degilim yaaa çok rahat izlemiştim simdi sen diyince bir daha hatırladım izledim hem sezeryan hemde normal dogumu ALLAHIM BıZı KURTARSIN YARABBıM NE KADR ZOR ıKıSıDE BıRBıRıNDEN DAYANILMAZ NE OLACAK BıZE YAA. NASIL YAPACAZ DOGUM ÇOK KORKUYORUM ANNECıGıM.bide duygulandım bebegi kadının kucagına verince videoda nasıl agladımmm bizde öyle minik yavruşlarımızı alıcaz kucagımıza allah,ın izniyle. ama ben sezeryan istiyorum ben yapamam arkadas normal dogum mogummmmm yokkk istemiyom

artvinli ben bakmadan uyarını görseydim inan bakmazdım.allah konuşturuyor seni sezeryan kolay demi ne olur anlat sıkıntısı ne anam yaa:çok üzgünüm:

Canım sütün bol gelme durumu göğüsün büyüklüğüyle,küçüklüğüyle hiç alakalı değil inan.
Hatta benim gözlemlediğime göre.Küçük ğöğüslü olanların meme uçları daha iri oluyor ve bebek göğüs ucunu rahat tutttuğu için emmesi daha rahat oluyor.bebek emdikçe süt dahada artıyor.
Göğüsleri büyük olanlarında göğüs uçları iri olmuyor,bebek göğüs ucunu yakalayamadığı için emmekte çok zorlanıyor.Ama üzülmeyin onunda çaresini buldum.süt sağma makinasıyla sütünüzü emzirmeden önce sağarsanız bir miktar göğüs uçları irileşiyor ve bebek rahat tutuyor meme ucunu.:ecrin_bebek:

yasvip ben daha izlemedim o videoları izlemeyide düşünmüyorum kendime korku vermek istemiyorum doğum doktorunda sıradayke hamile bayanla konuştum dediki ablam normal doğum yaptı dikişleri açılmış bir ay oturamamış doğru düzgün korktum öyle değince normalden

artvinli ben bakmadan uyarını görseydim inan bakmazdım.allah konuşturuyor seni sezeryan kolay demi ne olur anlat sıkıntısı ne anam yaa:çok üzgünüm:

kız kardeşim mecburen anestezli sezeryan oldu ama hiç sıkıntı yaşamadı hemen kalktı gezindi öyle ağrı şikayeti yoktu yalnız yorgunluk oluyor ilk günler ayakta uyuyordu

kızlar neler kaçırdım yine yaa sabah net gitti şimdi geldi.

yaaa normal dogum rahat rahat diyor herkes dogalı o ama inanaın 2 ay sıkıntısını onlarda çekiyor dikşlerden san cılardan neler çekiyorlar onlarda çokk rahat degilki.benim yengemin kız kardaşi yaptı hiç tavsiye etmiyor ben böyle olucagını bilsem sezeryanla yapardım diyor.valla bilmiyorum görecegiz bizde yaşayacagız inanaın uykularım kaçtı ne gecem belli ne gündüzüm hepimiz su dogumu hayırlısıyla yüce rabbim atlatsak başka bişey istemiyorum ALLAH KURTARSIN SAGLIKLI BıR SEKıLDE .SEN BÜYÜKSÜN YÜCE RABBıM YARDIM ET BıZE

Canım sezeryan kolay tabi,ama nasıl?Doğum anını hissetmiyorsun hiç,spinalde olsan hiç ağrı olmuyor.Ben mesela spinal olmuştum narkozdan ayılma derdim yoktu,karına konulan kum torbası var,kanama daha rahat boşalsın diye onun ağrısını hiç hissetmedim.Gaz sancım çok rahat geçti(bol bol kayısı suyu içtim tavsiye ederim)Ben gözümde çok büyütmüştüm çok korkuyordum.ama şimdi korkmuyorum insanlarımız bazen abartmayı seviyor malesef canım.

canımmm maşallah kuzucuğunaaa allahım vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) cicilerinizide alın bakalım güle güle kullanınn :))

canım bizimde maşallahımız var ömründeki en büyük ve dik zamanlarını yaşıyorlar kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel iyi niyetli arkadaşların var sağolsunlar canım. hadi bakalım güzel güzel alışverişinizi yapın :))

ayyy ne güzel herkes alışverişe çıkacak :)) kolay gelsin canım :))

evet canım iyice zorlanmaya başladık son ay ne yapıcaz bilmiyorum. sabır canım sabır az kaldı yavrularımız geliyor opuyorumnanaktan

canımmm allah kolaylık versin. ara ara yinede hareket etmeye çalış.

Günaydın kızlarrrrrrrrrr.
Biz de bugün 28 olduk galiba.
Maşallah hepimize.
Oyy benim göbüş koccaman oldu yaaa.

maşallah canımmm darısı 30 lara 32 lere 38 lere :)))

herkeslere günaydınlar....

berbat bir gece geçirdim çok fazla sancım oldum sandım ki doğuruyorum. ama şimdi gayet iyiyim. oğluşumun odasıda geliyormuş onun için heyecanlandık erkenden kalktık.zemuszemus

ayyy yerleştirince odanın fotolarını bekliyoruz ))) geçmiş olsun kendini çok yorma.

bende çook sevıorummmm jujuuu hemde bugun oğlumu görücemmmm inşallah sağlığı sıhati yerindedirrr dua edin bana :Saruboceq:

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…