yaaa normal dogum rahat rahat diyor herkes dogalı o ama inanaın 2 ay sıkıntısını onlarda çekiyor dikşlerden san cılardan neler çekiyorlar onlarda çokk rahat degilki.benim yengemin kız kardaşi yaptı hiç tavsiye etmiyor ben böyle olucagını bilsem sezeryanla yapardım diyor.valla bilmiyorum görecegiz bizde yaşayacagız inanaın uykularım kaçtı ne gecem belli ne gündüzüm hepimiz su dogumu hayırlısıyla yüce rabbim atlatsak başka bişey istemiyorum ALLAH KURTARSIN SAGLIKLI BİR SEKİLDE .SEN BÜYÜKSÜN YÜCE RABBİM YARDIM ET BİZE
Canım sezeryan kolay tabi,ama nasıl?Doğum anını hissetmiyorsun hiç,spinalde olsan hiç ağrı olmuyor.Ben mesela spinal olmuştum narkozdan ayılma derdim yoktu,karına konulan kum torbası var,kanama daha rahat boşalsın diye onun ağrısını hiç hissetmedim.Gaz sancım çok rahat geçti(bol bol kayısı suyu içtim tavsiye ederim)Ben gözümde çok büyütmüştüm çok korkuyordum.ama şimdi korkmuyorum insanlarımız bazen abartmayı seviyor malesef canım.
valla kıslar bende izledim o doğum videolarından ennemin bi dövmediği kaldı :)) niye izliyorsun bunları diye :))) ama hayırlısı bakalım normal doğum yapabileceğimi sanmıyorum çok korkuyorum çünkü((
GULL SENLE aynı gebelik haftalarımız inan bende çok korkuyorum .ben uyuyayım olan olsun anancıgım ben yapamam kendimi biliyorum.birde normal dogum diyip başına geçeriz ama acıklık olmaz sezeryana alınırzı yok istemem riske atamam hiç bir seyi.ben sezeryan istiyorum kardeşim doktor yapar demi yaaa bizim istegimizlemi bu yoksa doktoramı kalmış
korkma tatlım ya şöyle düşün bak, tarlada doğuran kadınlar var, sonra liseli kızlar tuvalette doğuruyolar, bazı kadınları evde komşuları doğurtuyo, neler duyuyoruz.. bizse tam teşekküllü bi hastanede yanımızda dr.umuzla, ebeyle doğurucaz.. hiiiçbişey olmaz inan, sancılardan biraz korkuyorum ben ama bebek çıkmaya başladıktan sonrası inanılmaz kolaymış herkes öyle söylüyo
yook keisnlikle o videoları izleyemem sizde izlemeyin bence kızlar..:sinifsinif: hatta ben hiç bişey düşünmüyorum bile.. sadece şimid hamileliğimin tadını çıkarmaya bakıyorum..:CüvCüv: ve normal doğumla oğluşumu kucağıma almayı istiyorum inşallah.. Biraz ıkınıcaz, belkide çok acı çekicez ama hayatın ne kadar değerli olduğunu.. ne biliyim anlatamıyorum o sancılarla bence bi çok şey anlıycaz gibi geliyo bana..!ha gayret edin canlarım.. Allah yardım etsin hepimize.. bir bir gelcek bebişlerimiz inşallah.. yaa çook arkdaşımı bilirim ilk gece korkusuyla düğünlerinde iyi eğlenememişler.. hep suratları beş karıştı ne oldu öldükmü yok çok şükür.. bi anlık bişey doğum içinde öyle düşünelim.. 1-2 saat belkide daha az ya da daha fazla bilemem ama.. sonucunda meleğimize kavuşcaz inşallah..! kocişlerimize kavuştuğumuz gibi :kedi:
gull sana yazdım görmedinmi
gül nasılsın canımben 27 haftalıım sen kaça girdin doktor dediki boyu 28cm kilosu 800 gr mış iyimi sence
Yaa ben hala nelerim eksik neler almalıyım tam bilmiyorum. Tavsiyelere baktım ama kafam iyice karıştı.
Bugün işlerden anca girebildim off yani :bbo: dün dr a gittim bıdığım 1050 gr olmuş,şekerim normal çıktı herşey normalmiş 3 hafta sonraya gün verdi....Bizden haberler bu kadar kızlar Deniz güneşin kontrolü vardı. Umarım güzel haberler döner....
Bu arada yarın tatil artık yan gelir yatarım sositososito
Aldıklarımı yazayım olmazsa siz bana yardımcı olun neler eksik neler almalıyım.
maaşallah annesi artık 1 kiloyu devirdik çoğumuz.
yarında dinlenin bakalım güzel gzelsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?