2010 Temmuz Anneleri : )

Aldıklarım;

1- Uzun kollu, kısa kollu, kolsuz çıtçıtlı badiler
2-Hastane çıkışı- 2 takım onlu set
3-Penye battaniyeler 2 tane 2 de hastane çıkışında var toplam 4 adet
4-2 takım penye pijama takımı
5-Polar battaniye 1 adet
6-Alt açma seti 2 takım
7-Penye yelekler
8- Ağız mendilleri
9- Beşiği + yatağı++örtüsü
10-Önlükler

aklıma gelenler bunlar...

Aklıma gelmişken kanımda 12,5 çıktı dr kan hapı istersen içmeyebilirsin dedi ama eleviti mutlaka iç dedi

selammm güzel anneler
bebeğmin kilosunu son kontrolde dr söylememişti bana,ama normal demişti
5 mayısta kontrolüm bu defa sorcam ama çok merak ediyorumm en son 560 gramdı kızım

capricim ben de yazayım biara aldıklarımı arada telaş yapıyorum hiçbi eksik kalmasın istiyorum

deniz güneş kontroldeydi inşallah güzel haberlerle gel canım

Capri bende bunları aldım artı olarak
Alez
küvet filesi
cam biberon
nevresim,yastık,uyku seti falan işte

ıpek'cim maşallah kuzuna artık hızla büyüyorlar. Allah hepimize sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin.

Aklıma gelmişken kanımda 12,5 çıktı dr kan hapı istersen içmeyebilirsin dedi ama eleviti mutlaka iç dedi

süper canım ya kan değerin harika çıkmış
ben hamile değilken bile 12 yi hiç görmedim
11.haftadan buyana aksatmadan demir kullanıyorum hala yükselmedi değerim

elevite gelince buaralar günaşırı içiyorum dr kızacak

canım ben beşiğini yatağını uyku setini almadım henüz o hep aklımda geç kaldık aslında
alt açma 1 tane aldım
bir de arkadaşım dün yazın özellikle çıtçıtlı tulumlar çok kullanışlı oluyo dedi alt üst den ziyade tulum al dedi
hiç tulumu yok kızımın
bir de ana kucağı almadık çok önemli o da..
gittik bebek arabası aldık ne acelesi varsasempatiksalakcinni

Eksiklerim;

1- Pijama takımı+gecelik, sabahlık
2-Emzirme sütyenleri,çamaşır
3-Gögüs pedi
4-Süt pompası
5-Biberon
6- bebe kremleri, sabunu, küveti, filesi, şampuanı
7- gögüs ucu kremi
8-Süt poşeti
9- bebek çorapları 0 numara
10-Burun aspiratörü
11-Nevresim takımı
12- uyku seti

notlarım arasında eksik olarak da bunlar var. Bunlara ekleyeceğiniz var mı?

İpek'cim maşallah kuzuna artık hızla büyüyorlar. Allah hepimize sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin.
Evet canım büyüyorlar pıtırcıklarımız,İnşallah herhes sağlıkla alır bebişlerini kucağına..:Saruboceq:

Hamileliğime 13,5 başladım ha burada kan hapını hiç düzenli içmedim aklıma geldikçe yani eleviti da öyle ama ne bulursam yiyiyorumcokacimcoook

capricim baya azaltmışsın eksiklerini, benim 1 takım daha hastane çıkışı almam lazım.. ek olarak banyo setini aldım ben, alt açma örtüsünü aldım.. havlusu eksik mesela daha.. bi emzik aldım bide biberon.. tırnak makası, burun aspretörü falanda aldım canım

kızlar bir de şey sorcam çanta nasıl bişey aldınız
şöyle kullanışlı bişey düşünüyorum baktıklarıma eşim çok büyük diyo ama zaten büyük lazım olur dimi
biberonu,bezi derken

yaz canım hem karşılaştırırız bende neler eksik bilmiyorum, araştırıyorum, soruyorum ama daha çok kafam karışıyor..

Canım liste yap kendine aldıklarını işaretlersin.

Ben öyle yaptım ama hala eksiğim vardır diye sizlere de danışayım dedim.

Bende kendime 2 tane emzirme sütyeni aldım biri beyaz biri siyah bide korse aldım pijama takımı daha almadım o alacam işte...

Kızlar mutlaka korse alın doğumdan sonra hemen giyin ben ilkinde öyle yapmıştım.Sarkmayı önlüyor..

Bak benim de kuzumun tulumu yok 3 aydan sonra onlar daha kullanışlı olur. Birkaç tane de ondan alayım.

Canım tavsiye ettiğin korse var mı?

Nasıl bişe alalım?

Bu arada nurdan'cım ben ana kucağı alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

gecelik sabahlık aldım bende mevlüt için, hastane içinde gecelik aldım ama pijamam eksik, şort takım almak istiyorum o sıcakta en iyi o gider gibi.. emzirme sütyeni aldım, göğüs pedi, tek kullanımlık külotlardan aldım.. göğüs pompası çin kararsızım şimdimi alsam yoksa doğduktan sonra ihtiyaç olursamı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…