2010 Temmuz Anneleri : )

alez nedir kızlar ilk defa duyuyorum :1shok: of ben baya geri kaldım .. maşallah güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..!

selam kızlar nasılsınız ıpekbocugu caprı papatya16 benı tanıyanlar lıyadan haber var mı

canım ben de mevlüt için baktım biraz pahalı geldi 230 tl iki parça gecelik sabahlık ama çok güzel alıcam galiba. seninki nasıl ve ne kadara aldın?

alez nedir kızlar ilk defa duyuyorum :1shok: of ben baya geri kaldım .. maşallah güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..!

alez yatak koruyucu canım

kızlar bu arada sabah kan vermiştim sonucu çıkmış şeker sonucum 89
iyi dimi? yani üst değer 140 ama alt değeri bilmiyorum ben bilen var mı?

Canım tavsiye ettiğin korse var mı?

Nasıl bişe alalım?
Korseyi tam üç tane aldım netten aldım ilk aldığı birini alana diğeri bedava markası slim n fit diğeri ise bebek marketten aldim ilk aldığım 60 tl ikinci aldiğim 25 tl bebek marketten aldığım daha iyi gibi...

Alezi nerden aldın canım?

Alezi de bebek marketten aldim hem uygun fiyatları bir bakın derim
hastane çıkışı,filesi,biberon,ayakkabı da ordan aldım hemde 1 sonra teslim ediyorlar..bide 6 taksit yani[

canım ben de mevlüt için baktım biraz pahalı geldi 230 tl iki parça gecelik sabahlık ama çok güzel alıcam galiba. seninki nasıl ve ne kadara aldın?

alez yatak koruyucu canım

ohaoldumsmile aaaa ona alez dendiğini bilmiyordum canım.. sağ olasın opuyorumnanaktan bende ekliyim listeye..

Bu arada nurdan'cım ben ana kucağı alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

capricim ana kucağı al mutlaka çok kullanıcaksın biz aldık kardeşimden biliyorum birde pike takımı alabilirsin alezde ben 14 liraya aldım

230 pahalıymış canım ama fiyatlar öyle malesef.. ben 90 ar tl verdim her ikisine.. spor bi takım, çok hoşuma gitti benim ama annem görünce söylendi biraz :kedi: neden daha süslü bişey almadın diye.. daha terlik bulmak lazım altına

kızlar bu arada sabah kan vermiştim sonucu çıkmış şeker sonucum 89
iyi dimi? yani üst değer 140 ama alt değeri bilmiyorum ben bilen var mı?

benim sonucumla aynı yasecim dr. um sonucun çok iyi olduğunu söylemişti bana

selam kızlar nasılsınız alışverişler başlamıs hatta tamamlanmıs bile maşallah bişe sorucam 2.hastane çıkısı olması şartmı almalımıyım

göğüs pompasıda hemen gerekli olanlardan sütün fazla olursa göğsünde ağrı olabilir çekersin pompayla maddi durumuna göre elektirikli yada manuel elle pompalama olanlardan alabilirsin canım

selam kızlar nasılsınız alışverişler başlamıs hatta tamamlanmıs bile maşallah bişe sorucam 2.hastane çıkısı olması şartmı almalımıyım

kızlar ben çok araştırdım hastane çıkışlarının içindeki kıyafetler 50cm yani 40 gün giyebiliyormuş onedenle bir tane çıkış aldım ben gerisini 0-3 aylık yani 56 cm olanlardan aldım tek parça olarak penye battaniyede tek olarak 2-3 tane alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…