Ben alezi su geçirmeyenden aldım, alırken sende su geçirmeyen al canım çünkü kusma sorunu çok oluyor sonrada çiş sorunu tabiki
gecelik sabahlık aldım bende mevlüt için, hastane içinde gecelik aldım ama pijamam eksik, şort takım almak istiyorum o sıcakta en iyi o gider gibi.. emzirme sütyeni aldım, göğüs pedi, tek kullanımlık külotlardan aldım.. göğüs pompası çin kararsızım şimdimi alsam yoksa doğduktan sonra ihtiyaç olursamı diye..
alez nedir kızlar ilk defa duyuyorum :1shok: of ben baya geri kaldım.. maşallah güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..!
Korseyi tam üç tane aldım netten aldım ilk aldığı birini alana diğeri bedava markası slim n fit diğeri ise bebek marketten aldim ilk aldığım 60 tl ikinci aldiğim 25 tl bebek marketten aldığım daha iyi gibi...Canım tavsiye ettiğin korse var mı?
Nasıl bişe alalım?
Alezi nerden aldın canım?
alez nedir kızlar ilk defa duyuyorum :1shok: of ben baya geri kaldım.. maşallah güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..!
Unutmadık seni canım nasılsın iyimisin liyadan haber yok...selam kızlar nasılsınız ıpekbocugu caprı papatya16 benı tanıyanlar lıyadan haber var mı
canım ben de mevlüt için baktım biraz pahalı geldi 230 tl iki parça gecelik sabahlık ama çok güzel alıcam galiba. seninki nasıl ve ne kadara aldın?
alez yatak koruyucu canım
Sonucun iyi, benim ki de 90 çıktı dün yapıldı..Bunu da atlattık yani..kızlar bu arada sabah kan vermiştim sonucu çıkmış şeker sonucum 89
iyi dimi? yani üst değer 140 ama alt değeri bilmiyorum ben bilen var mı?
Unutmadık seni canım nasılsın iyimisin liyadan haber yok...
Bu arada nurdan'cım ben ana kucağı alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
canım ben de mevlüt için baktım biraz pahalı geldi 230 tl iki parça gecelik sabahlık ama çok güzel alıcam galiba. seninki nasıl ve ne kadara aldın?
kızlar bu arada sabah kan vermiştim sonucu çıkmış şeker sonucum 89
iyi dimi? yani üst değer 140 ama alt değeri bilmiyorum ben bilen var mı?
gecelik sabahlık aldım bende mevlüt için, hastane içinde gecelik aldım ama pijamam eksik, şort takım almak istiyorum o sıcakta en iyi o gider gibi.. emzirme sütyeni aldım, göğüs pedi, tek kullanımlık külotlardan aldım.. göğüs pompası çin kararsızım şimdimi alsam yoksa doğduktan sonra ihtiyaç olursamı diye..
selam kızlar nasılsınız alışverişler başlamıs hatta tamamlanmıs bile maşallah bişe sorucam 2.hastane çıkısı olması şartmı almalımıyım
selam kızlar nasılsınız alışverişler başlamıs hatta tamamlanmıs bile maşallah bişe sorucam 2.hastane çıkısı olması şartmı almalımıyım[/QUOTE
]
2 kutu gerekli ama illa 10 luk 20 lik olaması şart değil yani ben 5 li bir aldım 5 li de kısa kollu aldım artı çıt çıtlı aldım...Bide çabuk büyüyorlar hastane çıkışları illa pahalı olması şart değil yani
sagol canım atlattım ıste n kadar ıyı olunursa hepınızın ıyı olmasına sevındım lıya mutlaka haber gonderırıdı bende merak ettım cok
capricim ana kucağı al mutlaka çok kullanıcaksın biz aldık kardeşimden biliyorum birde pike takımı alabilirsin alezde ben 14 liraya aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?