göğüs pompasıda hemen gerekli olanlardan sütün fazla olursa göğsünde ağrı olabilir çekersin pompayla maddi durumuna göre elektirikli yada manuel elle pompalama olanlardan alabilirsin canım
kızlar ben çok araştırdım hastane çıkışlarının içindeki kıyafetler 50cm yani 40 gün giyebiliyormuş onedenle bir tane çıkış aldım ben gerisini 0-3 aylık yani 56 cm olanlardan aldım tek parça olarak penye battaniyede tek olarak 2-3 tane alabilirsiniz
selam kızlar nasılsınız alışverişler başlamıs hatta tamamlanmıs bile maşallah bişe sorucam 2.hastane çıkısı olması şartmı almalımıyım[/QUOTE
]
2 kutu gerekli ama illa 10 luk 20 lik olaması şart değil yani ben 5 li bir aldım 5 li de kısa kollu aldım artı çıt çıtlı aldım...Bide çabuk büyüyorlar hastane çıkışları illa pahalı olması şart değil yani
saol cnm annem almıs hastane çıkısını bitanedaha alıyımmı diye sordu bende şartmıdır die merak ettim opuyorumnanaktan
haklısın canım manuellerinden memnun değil hiç kullananlar.. elektrikliye iyi diyolar, medelayı tavsiye ediyolar marka olarakta, aventde iyiymiş ama biraz pahalı açıkçası, sen hangisinden almayı düşünüyosun
bende öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası
230 pahalıymış canım ama fiyatlar öyle malesef.. ben 90 ar tl verdim her ikisine.. spor bi takım, çok hoşuma gitti benim ama annem görünce söylendi biraz :kedi: neden daha süslü bişey almadın diye.. daha terlik bulmak lazım altına
QUOTE]
Offffff canım yaa 230 mu hiç fiyatları bilmiyorum ama bana çok pahalı geldi. Eğer fiyatlar böyleyse yandık desene...
canım herkez madela mini elektirikli diyor herkez memnun ondan alıcam bende internettede var bu ürün güvenli bir sitedende alabilirsin çarşıda bulamazsan biberon dr braun alıcam birde 2 nevresim aldım taçın tane 49 tavsiye ederim birde pike takımı aldım altına çiş geçer yada kusarsa deyiştirmelik site olarakta biz arabayı park yatağı civciv bebede aldık bir gün sonra geldi güveli tavsiye edrim canımana kucağınıda alman şart canım ondada chiconunkini aldık biz yeğenim 4 yaşına kadar kullandı ana kucağını gerekli bir şey
Offffff canım yaa 230 mu hiç fiyatları bilmiyorum ama bana çok pahalı geldi. Eğer fiyatlar böyleyse yandık desene...
iyi akşamlar yase by opuyorumnanaktan
bi sitede buldum bende göğüs pompası fiyatı diğer sitelere göre daha uygun orda ama güvenlimi değilmi nasıl anlarım acaba.. çok farklı fiyatlar çıkıyor sitelerde
capricim daha uygun takımlarda var, çok pahalıya kaçmamak lazım bencede ama şöylede bi durum var, çok özel zamanlar en beğendiğinin olması lazım, inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun canım
kızlar 5 doz tetonoz aşısı olursanız dogurganlıgınız boyunca yani ömür boyunca birdaha tetonoz aşısı olmanıza gerek yok bende düşünüyorum geri kalan 3 taneyide yaptırsammı boshayallersmile
ben yptırıcam bütün dozları sonuçta bizi korumak için
canım ben baktım civciv bebede 118 tl ama havale ile alırsan yüzde yedi indirim yapıcaklar 108 oluyor ozaman ben bu siteden alışveriş yaptım onedenle bunu biliyorum tavsiye ederim sana bir arkadaşımda e-bebek comdan yapmış canım onuda met etti istersen bunlardan yap sorun yaşamamak için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?