2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kızlar
Bana fikirler verdiniz valla yarın alışverişe gidiyoruz ya.
aldıklarınızı falan yazmışsınız iyi aklıma gelmeyenleri ekledim listeme.
Herkesler güle güle kullansın cicişlerini.
Bizde okuldan gelince uyuduk.
Yeni gelebildik.

Neyse kızlar biz çıkıyoruz yine.
Gezmek çıktı bize:)))
Gezioruz oğluşumla.Bye...

canim gecmisi okurken dikkatimi cekti cevap yazayim dedim.Ben AB rh- esimde A RH+ bununla ilgili 5 haftamda Anti D dedikleri bir asi oldum ve 32 haftamda 2. dozu olacagim, dogumdan hemen sonra da 3. yu en gec 72 saat icinde olmam gerekiyor.Bebegim poziti ya da negatif olsun bu 3 dozu almak zorundayim 3. doz ikinci hamilelik icin.Eger tekrar hamile kalmak istersem kan uyusmazligindan dolayi sorun yasamayayim diye.Gecen yil bir dusugum oldu o zamanda bebegi alip hemen arkasindan Anti D yaptilar.Benim kuzenim de negatif esi pozitif kan grubuydu ilk cocuktan sonra bu asiyi yapmadiklari icin 3 dusugu oldu 2. cpcuguna sahip olana kadar onun icin cok onemli bir konus sakin ihmal etme.Kusura bakma uzun yazdim ama kuzenimin ne kadar sorun yasadigini bildigim icin sana da haber vermek istedim.opuyorumnanaktanBelki de doktorun bunlari zaten anlatmistir ama yine bende tecrubemi paylasmak istedim.

sulecik merhaba, ayni sikayet bende 1 haftadir basladi ozellike havanin cok sicak oldugu gunler var, sanirim sicakta tansiyonumda dusuyor.Bacaklarim ve ayaklarim inanilmaz sisiyor zaten ayak bilegim falan kalmiyor cok komik gozukuyor;-))butun agarlik ayaklarda ve bacaklarda toplandigi icinde olabilir.Ben nerdeyse hic tuz yemiyorum, su iciyorum ve oturarak calisiyorum yani sismem icin pek bir neden yok ama, sanirim bunyeyele alakali birsey.Aksam yatip sabah kalktigim da birsey kalmiyor ama ertesi sabah yine basliyor.Firsat buldukca duz bir yere yatip ayaklarinin altina yastik koy, ayaklarin basindan yuksek te kalsin bu ise yariyor. ya da uzanmaya firsatin yoksa oturuken ayaklarinin altina baska bir sandalye koy ayaklarin biraz vucudunla ayni seviyede kalsin bu da ise yariyor yani bende yariyor umarim sende de yarar;-))

Canim masallah bebisine cok iyi, benimde bebis 29 +3 ken 1780kg cikti doktor bana bebek cok buyuk 2 hafta onden gidiyor dedi simdi korktum, yemeklerime daha da dikkat ediyorum bilmiyorumbununa ilgisi var mi gerci.Doktorun senin icin normal dedi mi yoksa senin bebekte mi buyuk?

ipekbocegi bende birkac gundur korse bakiyordum, ben kilotlu yuksek bel korselrdn bakiyordum fakat arkadasim bana sadece gobek kismi icin al dedi.Simdi ona bakcagim fakat merak ettim sen nasil kullandin.Birde normal dogummuydu senin cunku sezeryanda 6 haftadan once tavsiye etmiyorlar, sanirim normalde 1 hafta sonra giyinebiliyorsun.

Günaydın Kızlar ışçi Bayramındada Çalışan ışçi Ben::) ve oğluşum

slm herkese
arkadaşlar benim dün sabah uyandığımda bacağım ağrıyodu akşama arttı iyice.gece uyutmadı.şimdi de çok kötü.magnezyum içtim ama geçmiyo.benim gibi olan var mı?nasıl geçicek bu ağrı?

GEÇMİŞ OLSUN CANIM DOKTORUNLA BİR KONUŞ İSTERSEN

bu arada ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller

slm arkadaslar bugün galiba herkes tatil ve dışarıda anlasılan kimse yok.ben ev hanımı oldugum için evdeyim ama yavruma teyzesi çalışıyor 1.30 işten çıkıcak bulusup alışveriş yapamaya gidecegz ciciler alıcagz ana kucagını alıcagz .allah herkesin aldıgını iyi günlerde kullandırsın yarabbim.bugüne kadar aldıklarımı yazayım bende.

1 polar battaniye birde babannesi almış 2 adet
2 adet penye battaniye
5 uzun kollu 2 kısa kollu cıt çıtlı badi
2 adet iç dış zıbın
1 adet penye bere
2 adet eldiven
tülbentten agız ve kafa bezleri bol miktarda etrafı çevrili
penye agız bezleri
4 adet patikli alt
4 adet patiklilerle uyumlu şirin üst
2 adet pijama takımı
1 adet ayakkabı
2 adet patik penye
1 adet triko battaniye
1 adet alt açma minderi yastıklı
bolca örgü yelek irili ufaklı ve ceket
2 adet önlük
kendime 1 adet hamiş pijaması ten marka aldım şimdilik bunlar var
promosyon 1 biberon 1 emzik ve küçük emzirme yastıgı var bide

benimde ağrıyordu kalsiyum eksikliğinden ama hemen geçmez peynir ayran süt tüketiceksin istersen magnezyum takviyesi sonra yavaş yavaş geçiyor bunları tükettiğinde

Merhabalar biz geldik malum afta saonu ve 1 mayıs kimseler yok oğluşum el sallıyor sizlere :))

selam kızlar umarım hepiniz iisinizdir sizi çokkkk özledim
biz iyiyiz büyüyoruz yawaş yawaş ama çok hareketliyiz uymuyoruz bazen geceleri sizlerde iisinizdir umarım hepinizi öpüorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…