Aaaa biz yarın 28. haftamıza başlayacağız inş.
Kan uyuşmazlığı testti yaptırmam lazım bu haftada yine.
eğer varsa iğne olucaz bakalım ne çıkacak inş. çıkmaz.
Ben A rh- babamız A rh+ ama bazen yine de problem çıkmayabiliyormuş.
Arkadaşlarımdan bizim gibi olanlar var kan uyuşmazlığı yaşanmamış inş.bizde de yaşanmaz.
günaydın kızlarr..
bende çok fazla şişlik oluyo ayaklarım,ellerim ve yüzüm şişiyo özellikle ayaklarım baya şişiyo
dün idrar tahlili istedi doktorum çok şükür bişi çıkmadı hamilelikten kaynaklanıyodur tuzu azalt ve ayakta çok kalmamaya çalış dedi ama evde dinlendiğim zamanlarda bile ayak tabanlarım çok ağrıyor üstüne bastığımda ayaklarım artık bu şişkoluğu taşıyamıyo galiba:)
sizde de şişlikler oluşmaya başladımı?
meraba kızlar nasılsınız?ben cok iyiyim.dün oglumu gördüm o kadar tatlıydı ki anlatamam.oglum 2kg 200 gram olmuş.bundan sonra artık dr sık sık gidicekmişim.dr baktı her şey cok normal dedi ama dişini sık kendine cok dikkat et sakın mayısda dogurma dedi kafam cok karıştı.ne oldu bişeymi var dedim hayır dedikorkmana gerek yok sadece önümüzdeki ay full dinlen ondan sonra haziranada seni rahat bırakıcam.ay kızlar acaba bişeymi gördüki öyle konuştu diye düşünüyorum.bu arada dün gittim gecelik 3 tane pijama 4 kilot.2emzirme südyeni.bir iki eksik vardı onlarıda tamamladım.yarında tatil oglumun biberonunu emziyini falan alıcam.e-bebeke gidmeyi düşünüyorum.bide kendi odama koymak icin park yatak almayı düşünüyorum.zaten odası hazırda ama ben odasında yatırmayacam ilk aylar o yüzden park yatak alırım.bide sakın sırt üstü yartma artık dedi.en önemlisi bebeyin gün icinde 2 saatden fazla hareket etmezse haberim olsun dedi.ilk önce cikolata ye dedi sonra karnını biraz elinle hareket ettir eyer allah korusun yine hareket etmezse beni hemen ara.gün icinde 10 kereden az hareket etmemesi lazımmış.cok uzun yazdım.inşallah başınızı agrıtmadım.sizler nasılsınız?
Bende kendime 2 tane emzirme sütyeni aldım biri beyaz biri siyah bide korse aldım pijama takımı daha almadım o alacam işte...
Kızlar mutlaka korse alın doğumdan sonra hemen giyin ben ilkinde öyle yapmıştım.Sarkmayı önlüyor..
Günaydın Kızlar İşçi Bayramındada Çalışan İşçi Ben::) ve oğluşum
slm herkese
arkadaşlar benim dün sabah uyandığımda bacağım ağrıyodu akşama arttı iyice.gece uyutmadı.şimdi de çok kötü.magnezyum içtim ama geçmiyo.benim gibi olan var mı?nasıl geçicek bu ağrı?
slm herkese
arkadaşlar benim dün sabah uyandığımda bacağım ağrıyodu akşama arttı iyice.gece uyutmadı.şimdi de çok kötü.magnezyum içtim ama geçmiyo.benim gibi olan var mı?nasıl geçicek bu ağrı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?