oyyyy maşallah canım yaa 32. haftaya gelmişsin.
Allah sağlıklıca tmamına erdirsin.
Arkadaşının da dediği gibi yeri daraldığı için eskiye göre hareketlerinde azalma olabilir. Ama hiç hisstmezsen mutlaka doktoruna danışmayı ihmal etme.
Bu arada benim de rahmim dar olduğu içinmidir nedir dediğin gibi tekmeden ziyade karnım bir o yana bir bu yana hareket ediyor ama eskisi gibi tekmelemiyor.
benm bebik bu kontroldede tersti capricim ayaklar rahimdeydi kafa yukarıda 35 haftaya kadr değişmesse daha sonra donmesi çok zormuş sende darlık kontrolu yapıldımı nerden biliorsun dar olduğunu ? bizim doktor 34 haftada yapıor
Yok canım çatım da değil rahmimin iç çeperi dar...
Benim doğuştan rahim anomalim varmış ben de hamile kalınca öğrendim. Bazı kişilerde bu durum gebelikle belirginleşirmiş. O nedenle benim bebişimin hareket alanı kısıtlı büydükçe de daha çok daralacak ki zaten bu yüzden erken doğum riskim olabilirmiş ama benim durumumda olan bazı kişilerde son ana kadar gidebiliyorlarmış. İnşallah ben de son zamana kadar sağlıklıca gidebilirim.:Saruboceq::Saruboceq:
Canım cok geçmiş olsun... bende geçen ay ve ondan önceki ay olmak uzere grip oldum.. mafoldumben ilk rahatsızlıgımı 10 gunde ancak atlata bıldim.. kaldıkı 5 senedır grip olmamsempatiksalakcinni 2. de isi gögsumu kaplayan yanma ve öksürük ve öksürdügümde gögsüm parcalanıyordu.. doktor surup ve antibiyotik verdi.. şurubu bır kac gun içtim ama antıbıyotıge dokunmadım neyseki cook daha iyiyim şimdilerde.. ALLAHIM sanada acil şifa nasıp etsinnn :Saruboceq:
selam yase..
Naber?
hıoşgeldin yasecimm
ay canm kusura bakmaacahillik bir an çatı dar sandım senin bebik döndümü makat gelişmi yoksa hala
oyyyy maşallah canım yaa 32. haftaya gelmişsin.
Allah sağlıklıca tmamına erdirsin.
Arkadaşının da dediği gibi yeri daraldığı için eskiye göre hareketlerinde azalma olabilir. Ama hiç hisstmezsen mutlaka doktoruna danışmayı ihmal etme.
Bu arada benim de rahmim dar olduğu içinmidir nedir dediğin gibi tekmeden ziyade karnım bir o yana bir bu yana hareket ediyor ama eskisi gibi tekmelemiyor.
Yok canım yaaa ne kusuru...
Artık alt takımları tekmelemiyor sanki yan duruyor.
Canım bencede bizim iç karınlarımız dar ve o yüzden artık okadar tekmeliyor galiba sıkışmaya başladı bizimkiler İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklıca alırız kucağımıza alırız bebişlerimizi artık gün saymaya başladık baksana az kaldı hihoyyyt
Yok canım çatım da değil rahmimin iç çeperi dar...
Benim doğuştan rahim anomalim varmış ben de hamile kalınca öğrendim. Bazı kişilerde bu durum gebelikle belirginleşirmiş. O nedenle benim bebişimin hareket alanı kısıtlı büydükçe de daha çok daralacak ki zaten bu yüzden erken doğum riskim olabilirmiş ama benim durumumda olan bazı kişilerde son ana kadar gidebiliyorlarmış. İnşallah ben de son zamana kadar sağlıklıca gidebilirim.:Saruboceq::Saruboceq:
hımm kaburgan falan acıormu yan duruorsa o zmanda kaburgaya yaslanıor benmki :) halada alt takımları tekmelior göbekte yok fazla bende dar geilior bence oğlumaa
Canım benimde ta eskiden yumurtalıklarımda bir sorunum olmuştu kist vardı düzgün hasta olamıyodum sonra ultrasonda doktor rahimime bakıp dar demişti.heralde ondan bizimkiler sıkıntı çekiyolar bide benimki hatasına göre önde gidiyor geçen cumartesi doktora gittiğimde 2kilo 95gr olmuş dedi çok kilolu dedi onunda etkisi vardır heralde kaç haftalık oldun Capricim nasıl bebişin kilosu normalmi haftasına göre?
Ben de çok şükür iyiyim canım ama sanki grip oluyorum.
Bahar nezlesi midir nedir arık sabahtan beri hapşuruyorum.
Tabi canım senim bir şeker sorunu çıkınca birden kilo aldı bebiş ee birde önden gidiyor yeri de dar bıdığının çocuğun hareketinin az olması normal.
Benim de ultrason görüntülerinde 7-8 gün önden gidiyor gelişimi canm. en son 27+0 da gitmiştim 1200 gr dı şimdi kaç oldu bilmiyorum. Kontrolüm 14 Mayıs da o zaman 31+1 olucaz. Hayırlısı bakalım.
Ayyy inşallah 36. haftadan önce doğurmayız canım. Hep dua zamanında, sağlıklı bir şekilde doğum yapabilmemiz. Allah hakkımızda hayırlısını varsin.:Saruboceq::Saruboceq:
Allah korusun canım dikkat et havalar dengesiz biliyosun güneşi görüp aldanmamak lazım serin esiyo, birden soğuyo...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?