2010 Temmuz Anneleri : )

benm bebik bu kontroldede tersti capricim ayaklar rahimdeydi kafa yukarıda 35 haftaya kadr değişmesse daha sonra donmesi çok zormuş sende darlık kontrolu yapıldımı nerden biliorsun dar olduğunu ? bizim doktor 34 haftada yapıor

Yok canım çatım da değil rahmimin iç çeperi dar...

Benim doğuştan rahim anomalim varmış ben de hamile kalınca öğrendim. Bazı kişilerde bu durum gebelikle belirginleşirmiş. O nedenle benim bebişimin hareket alanı kısıtlı büydükçe de daha çok daralacak ki zaten bu yüzden erken doğum riskim olabilirmiş ama benim durumumda olan bazı kişilerde son ana kadar gidebiliyorlarmış. İnşallah ben de son zamana kadar sağlıklıca gidebilirim.
:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar beşik için yatak alan var mı aranızda? ben deniz aldı diye biliyorum ama o da yok

ölçülerini sorucaktım kaça kaç sizinkiler
125 - 67 cm diye bi standart ölçü var mıdır sizce

ay canm kusura bakmaa cahillik bir an çatı dar sandım senin bebik döndümü makat gelişmi yoksa hala

Bu arada esm'cim benim de en son kontrolüme kadar hep ayaklar aşağıda yani makat geliş şeklinde duruyordu ama bakalım dönmüş mü şimdiki hali nasıl bilmem ama beni kasıklardan artık tekmelemiyor yanlardan tekmeliyor ki muhtemelen yan yatıyor şuanda...

ya benim çarşamba günü boğazım şişti gece ateşlendim biraz perşembe işe gitmedim. cuma gittim ama akşamına yine kötü oldum erken çıktım cumartesi geniz akıntım vardı ama ctesi gecesi bi uyandım göğsüm alev alev yanıyor. pazar yani dün bütün gün hasta yattım jinekoloğumu aradım dedi dahliyeciye gidin antibiyotik verirse de alın için. bu arada minoset ve redoxon c içiyorum bir de asist öksürük şurubu. bugün işe gitmedim dahiliyeden randevu aldım gidicem ama daha iyiyim sanki. bazen düşünüyorum hiç doktora gitmesem yarın da işe gitsem iyileşir miyim acaba diye. rapor alırsam maaştan kescekler bilmiyorum napsam yaa antibiyotik verirse alcam ama içmicem öyle düşünüyorum ancak ateşim olursa içerim.sen kaç günde iyileşmiştin göğsün yandıktan sonra işe gitmiş miydin?

Canım bencede bizim iç karınlarımız dar ve o yüzden artık okadar tekmeliyor galiba sıkışmaya başladı bizimkiler İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklıca alırız kucağımıza alırız bebişlerimizi artık gün saymaya başladık baksana az kaldı hihoyyyt

Yok canım yaaa ne kusuru...

Artık alt takımları tekmelemiyor sanki yan duruyor.

hımm kaburgan falan acıormu yan duruorsa o zmanda kaburgaya yaslanıor benmki :) halada alt takımları tekmelior göbekte yok fazla bende dar geilior bence oğlumaa

Evet canım yaaa şu 36. haftalara bir gelebilsek keşke hayırlısıyla inşallah öncesinde doğmazlar... :Saruboceq:

Canım benimde ta eskiden yumurtalıklarımda bir sorunum olmuştu kist vardı düzgün hasta olamıyodum sonra ultrasonda doktor rahimime bakıp dar demişti.heralde ondan bizimkiler sıkıntı çekiyolar bide benimki hatasına göre önde gidiyor geçen cumartesi doktora gittiğimde 2kilo 95gr olmuş dedi çok kilolu dedi onunda etkisi vardır heralde kaç haftalık oldun Capricim nasıl bebişin kilosu normalmi haftasına göre?

hımm kaburgan falan acıormu yan duruorsa o zmanda kaburgaya yaslanıor benmki :) halada alt takımları tekmelior göbekte yok fazla bende dar geilior bence oğlumaa

Yok canım onu da çok nadir yaşıyorum. Bakalım ben de merak ettim nasıl yattığını..

Bu arada son görüntülerde aynen erkek kardeşime benziyor. Kız halaya oğlan dayıya derler yaa doğru mu ne....kaydirigubbakcemile3

Tabi canım senim bir şeker sorunu çıkınca birden kilo aldı bebiş ee birde önden gidiyor yeri de dar bıdığının çocuğun hareketinin az olması normal.

Benim de ultrason görüntülerinde 7-8 gün önden gidiyor gelişimi canm. en son 27+0 da gitmiştim 1200 gr dı şimdi kaç oldu bilmiyorum. Kontrolüm 14 Mayıs da o zaman 31+1 olucaz. Hayırlısı bakalım.

Ayyy inşallah 36. haftadan önce doğurmayız canım. Hep dua zamanında, sağlıklı bir şekilde doğum yapabilmemiz. Allah hakkımızda hayırlısını varsin.
:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Ben de çok şükür iyiyim canım ama sanki grip oluyorum.

Bahar nezlesi midir nedir arık sabahtan beri hapşuruyorum.

Allah korusun canım dikkat et havalar dengesiz biliyosun güneşi görüp aldanmamak lazım serin esiyo, birden soğuyo...bilmiyorumkismile

ay ben kimseye benzetemedım resımlerii :)

Allah korusun canım dikkat et havalar dengesiz biliyosun güneşi görüp aldanmamak lazım serin esiyo, birden soğuyo...bilmiyorumkismile

Hiç sorma canım yaa havalar çok dengesiz e giyeceğimizi aştık kaldık.

Ama ben şifayı kaptım galiba çünkü bağazım şişmiş aynı zamanda kaşınıyor, halsizlik var, sürekli de hapşuruyorum.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…