2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun cnm

inşallah canım sakın böle düşünüp üzülme insanın korktuğu başına geliyor artık hayırlısı arkadaşıım doğurdu geçen hafta 8buçuk aylıktı ve normal doğum yaptı çok üzgündü bana anlatıyor doğdu hemşireye dedimki küveze götürüyosunuz dimi dedim yooo bakımını yapıp yanına getiricez demiş 2buçuk kilo doğmuştu kuzusu çok iyi ama bebiş şimdi o yzden hayırlısı herşeyin

oh maşallah ne güzell 8.5 ay korkulacak ay değill bazen erken gebelik dedikleri şey yüzünden erken doğum yaptı die düşüülar ama değill günü gelmiş oluyorr şu 4 haftayı atlattıktan sonra rabbimin izniyle korkmamıza gerek yok bebişlerimize kuvvet:) bakalım önce kim pırtlatıcak:):):) :sm_cool::sm_cool:

BENCE BEN İLK DOĞURAN OLURUM kaydirigubbakcemile3

AYYYY AZ KALDIII eyvahedigeldismile

İşte ben de o yüzden diyorum ya canım 8. ayı atlatalım biraz daha rahatlarız.

Ama ben zamanında doğum yapacağıma inanıyorum içime öyle doğuyor.

KIzlar sizin bu rsimlerinizi koyduğunuz yer varya nasıl koyuyosunuz resimlerinizi bende koycam remimmi ama bilemiyorum ne yapçağımı

Kızlarrr biz geldikk....
Kızımın odasını aldıkkkdelikafaduldençok şükür..
Ay sonunda teslimatı yapılacak diye konuştuk...
Ayy çok heyecanlandımm yaa...
Ayrıca pike takımı ve yıkama leğeni,filesi,kovası ve maşrapasını aldıkhihoyyyt
Onlarıda mobilyayla birlikte teslimat yapıacaklar....

güle güle kullan canım.

güle güle kullan ayyy heycan yaptım bendeee oh ne güzelll :sm_cool: :sm_cool: kurar kurmaz foto beklioruzz senden

KIzlar sizin bu rsimlerinizi koyduğunuz yer varya nasıl koyuyosunuz resimlerinizi bende koycam remimmi ama bilemiyorum ne yapçağımı

Canım google 'a hızlı resim yaz.
Ordaki hızlı resim sitesine gir.
Sonra browse'yi tıkla.
Resinin olduğu yeri seç.
Daha sonra yükleyi tıklıyorsun.
burdaki gelişmiş cevaba gel ve grafik ekle var yazı şeklini ayarladığın yerde.
açılan pencereye hızlı resim sitesindeki linklerden en alttakini(resim adresi)yazan yeri kopyala burdaki açılan pencereye kopyala canım ve gönder.

İnşallah anlatabilmişimdir.

öyle deme canım yaa Allah şifalar versin atlatırsın inşallah. kaydirigubbakcemile5

bu arada ben 7 aylık doğur 8 aylık doğurma mevzuunu anlamadım biliyomusun bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ne demek istedin ki. benim bildiğim 1 gün bile anne karnında kalmaları bebekler için iyi???

Hadi gözün aydın canım.

Allah güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin.

yok annem öyle bişeee 8 aylık doğurmakk çok daha iidr 7 aylıktan doktorlarda senın dediğini söyluorr 1 gun bıle anne karnında kalmak en mukemmelidir erken doğumdan o yuzden 8.ayda dıoğurmak 7 den daha iidir

Canım ben çalışmıyorum, evdeyim.. benim geniz yanmasıyla başladı sonra öksürük ve gögüs yanmasıyla dvm ettı .. yogu rahatsızlıgım 4-5 un dvm etti. sonra yumusadı.. şimdi ara ara öksuruk oluyor ama gögus yanmam gectı cok şukur.. hattta bir öksuruyordumki karnımı tutuyordum acıdan. öok korkuyordum kızıma bişe olucak dıye.. bende senın gıbı sureklı ıhlamur ve rahatlatı caylar içtim ve bol bol dınlendım.. eger daha kotuye gitseydi bend içicektım antıbıyotıgı.. dr. bişe olmaz kullan demişti ama işte içim rahat etmedi senin gibi ve kullanmadım ..

Sağol canım.

8. ayda ciğer gelişileri olduğu için bu ay doğan çocukların gelişimleri tam olarak tamamlanmadığından akciğer rahatsızlıkları oluyormuş.

Dikkat edersen muş diyorum çünkü tam bilmiyorum ama herkesten duyduğum bu şekilde...

Çok güzel anlatmışın canım teşekkür ederim ama baya uğraştırıcı ben şu yemeğimi yiyip deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…