Hiç sorma canım yaa havalar çok dengesiz e giyeceğimizi aştık kaldık.
Ama ben şifayı kaptım galiba çünkü bağazım şişmiş aynı zamanda kaşınıyor, halsizlik var, sürekli de hapşuruyorum.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta olduk...
Tabi canım senim bir şeker sorunu çıkınca birden kilo aldı bebiş ee birde önden gidiyor yeri de dar bıdığının çocuğun hareketinin az olması normal.
Benim de ultrason görüntülerinde 7-8 gün önden gidiyor gelişimi canm. en son 27+0 da gitmiştim 1200 gr dı şimdi kaç oldu bilmiyorum. Kontrolüm 14 Mayıs da o zaman 31+1 olucaz. Hayırlısı bakalım.
Ayyy inşallah 36. haftadan önce doğurmayız canım. Hep dua zamanında, sağlıklı bir şekilde doğum yapabilmemiz. Allah hakkımızda hayırlısını varsin.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım sakın böle düşünüp üzülme insanın korktuğu başına geliyor artık hayırlısı arkadaşıım doğurdu geçen hafta 8buçuk aylıktı ve normal doğum yaptı çok üzgündü bana anlatıyor doğdu hemşireye dedimki küveze götürüyosunuz dimi dedim yooo bakımını yapıp yanına getiricez demiş 2buçuk kilo doğmuştu kuzusu çok iyi ama bebiş şimdi o yzden hayırlısı herşeyin
oh maşallah ne güzell 8.5 ay korkulacak ay değill bazen erken gebelik dedikleri şey yüzünden erken doğum yaptı die düşüülar ama değill günü gelmiş oluyorr şu 4 haftayı atlattıktan sonra rabbimin izniyle korkmamıza gerek yok bebişlerimize kuvvet:) bakalım önce kim pırtlatıcak:):):) :sm_cool::sm_cool:
BENCE BEN İLK DOĞURAN OLURUM kaydirigubbakcemile3
AYYYY AZ KALDIII eyvahedigeldismile
inşallah canım sakın böle düşünüp üzülme insanın korktuğu başına geliyor artık hayırlısı arkadaşıım doğurdu geçen hafta 8buçuk aylıktı ve normal doğum yaptı çok üzgündü bana anlatıyor doğdu hemşireye dedimki küveze götürüyosunuz dimi dedim yooo bakımını yapıp yanına getiricez demiş 2buçuk kilo doğmuştu kuzusu çok iyi ama bebiş şimdi o yzden hayırlısı herşeyin
BENCE BEN İLK DOĞURAN OLURUM kaydirigubbakcemile3
AYYYY AZ KALDIII eyvahedigeldismile
ya bayanlar içinizde hamilelikten eli uyuşan varmı benim çok kötü acaba bendemi sorun var yoksa hamilelikte oluyomu[/QUO
hamile.tv' de kaan kocatepe 29. haftada (28 de olabilir) el uyuşmasından bahsediyor.daha dün izledim o videoyu bakabilirsin.yardımcı olur belki.
Kızlarrr biz geldikk....
Kızımın odasını aldıkkkdelikafaduldençok şükür..
Ay sonunda teslimatı yapılacak diye konuştuk...
Ayy çok heyecanlandımm yaa...
Ayrıca pike takımı ve yıkama leğeni,filesi,kovası ve maşrapasını aldıkhihoyyyt
Onlarıda mobilyayla birlikte teslimat yapıacaklar....
Kızlarrr biz geldikk....
KIzlar sizin bu rsimlerinizi koyduğunuz yer varya nasıl koyuyosunuz resimlerinizi bende koycam remimmi ama bilemiyorum ne yapçağımı
Canım ben de zaten bu ay çok önemli olduğu için yazdım.
Biliyorsun bebişlerimizin ciğer gelişmeleri bu ay da hız kazanıyor ki bu ay doğan bebişler genelde akciğerle ilgili rahatsızlıklar yaşıyorlar. Hep derler ya 7 aylık doğur 8 aylık doğurma diye...
Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah sağ salim bu ayı da Allah'ın izniyle atlatıcaz.:Saruboceq:
Hiç sorma canım yaa havalar çok dengesiz e giyeceğimizi aştık kaldık.
Ama ben şifayı kaptım galiba çünkü bağazım şişmiş aynı zamanda kaşınıyor, halsizlik var, sürekli de hapşuruyorum.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hasta olduk...
Kızlarrr biz geldikk....
öyle deme canım yaa Allah şifalar versin atlatırsın inşallah. kaydirigubbakcemile5
bu arada ben 7 aylık doğur 8 aylık doğurma mevzuunu anlamadım biliyomusun bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ne demek istedin ki. benim bildiğim 1 gün bile anne karnında kalmaları bebekler için iyi???
ya benim çarşamba günü boğazım şişti gece ateşlendim biraz perşembe işe gitmedim. cuma gittim ama akşamına yine kötü oldum erken çıktım cumartesi geniz akıntım vardı ama ctesi gecesi bi uyandım göğsüm alev alev yanıyor. pazar yani dün bütün gün hasta yattım jinekoloğumu aradım dedi dahliyeciye gidin antibiyotik verirse de alın için. bu arada minoset ve redoxon c içiyorum bir de asist öksürük şurubu. bugün işe gitmedim dahiliyeden randevu aldım gidicem ama daha iyiyim sanki. bazen düşünüyorum hiç doktora gitmesem yarın da işe gitsem iyileşir miyim acaba diye. rapor alırsam maaştan kescekler bilmiyorum napsam yaa antibiyotik verirse alcam ama içmicem öyle düşünüyorum ancak ateşim olursa içerim.sen kaç günde iyileşmiştin göğsün yandıktan sonra işe gitmiş miydin?
öyle deme canım yaa Allah şifalar versin atlatırsın inşallah. kaydirigubbakcemile5
bu arada ben 7 aylık doğur 8 aylık doğurma mevzuunu anlamadım biliyomusun bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ne demek istedin ki. benim bildiğim 1 gün bile anne karnında kalmaları bebekler için iyi???
Canım google 'a hızlı resim yaz.
Ordaki hızlı resim sitesine gir.
Sonra browse'yi tıkla.
Resinin olduğu yeri seç.
Daha sonra yükleyi tıklıyorsun.
burdaki gelişmiş cevaba gel ve grafik ekle var yazı şeklini ayarladığın yerde.
açılan pencereye hızlı resim sitesindeki linklerden en alttakini(resim adresi)yazan yeri kopyala burdaki açılan pencereye kopyala canım ve gönder.
İnşallah anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?