2010 Temmuz Anneleri : )

ayy çok sevindim papatyacım mutlu günlerde kullanın inşallah sağlıcakla...

merhaba arkadaşlar;
bende formu sürekli takip ediyorum. fakat yazı ile katılma fırsatım olmamıştı. bende 29+3 temmuz hamişlerindenim. aranıza benide alırsanız çok sevinirim :))))

yok annem öyle bişeee 8 aylık doğurmakk çok daha iidr 7 aylıktan doktorlarda senın dediğini söyluorr 1 gun bıle anne karnında kalmak en mukemmelidir erken doğumdan o yuzden 8.ayda dıoğurmak 7 den daha iidir

bence deeeee hihoyyyt

anladım canım opuyorumnanaktan
ciğer gelişimlerinin bu dönemde olduğunu ben de biliyorum ama şu cümleye takıldım ben
"7 aylık doğur 8 aylık doğurma"
açıkçası saçma geldi ama tamamen benim fikrim lmaz:

merhaba arkadaşlar;
bende formu sürekli takip ediyorum. fakat yazı ile katılma fırsatım olmamıştı. bende 29+3 temmuz hamişlerindenim. aranıza benide alırsanız çok sevinirim :))))

Merhaba hoşgeldin aramıza...

ayy çok sevindim papatyacım mutlu günlerde kullanın inşallah sağlıcakla...

saol Yasecim...inş...

merhaba arkadaşlar;

Hoşgeldin canım...

Bu arada aramızda 1 gün var.
kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa meyve yemekten patlamak üzereyim ve hala kendime hakim olamıyorum.kaydirigubbakcemile3

Bu yaşıma kadar yediğim meyveleri toplasan bu gebelik sürecinde yediğim kadar yememişimdir.:roflol::roflol:

Felaket derecede meyve yiyorum görseniz aklınız durur.

Sizler ne durumdasnız şekerler...

Son düzenleme:

Capricim aynı durum bende de var...Çok meyve iyi değil demişti doktorum..Kilo yapar diye..ama dinleyen kim ( erikler,çilkeler,nektarinler gidiyor..Önüne geçemiyorum valla bakalım ne olcak halimiz..
:1no2:

Capricim aynı durum bende de var...Çok meyve iyi değil demişti doktorum..Kilo yapar diye..ama dinleyen kim ( erikler,çilkeler,nektarinler gidiyor..Önüne geçemiyorum valla bakalım ne olcak halimiz..
:1no2:

Ben de biliyorum ama engel olamıyorum canım...

Halimiz ne olacak bilmem en azından bebişlerimiz alsa kiloyu...

sağolun arkadaşlarım.bende 2 doktor değiştirdim. şimdi 3.doktora başladım.:))) benim kaburgalarım 4 aydan beri çok ağrıyor. doktorum bana kıkırdak ezilmesi dedi. son aylarda dahada artabilir dedi.

Ay canım bende meyvcı oldum vallaha tatlıda yiyemiyince ama ceviz yemeyide ihmal etme bana çok kişi tavsiye ediyor kabuklu ceviz yemek çok önemliymiş ötekisinin faydası olmuyomuş

Ay canım bende meyvcı oldum vallaha tatlıda yiyemiyince ama ceviz yemeyide ihmal etme bana çok kişi tavsiye ediyor kabuklu ceviz yemek çok önemliymiş ötekisinin faydası olmuyomuş

kabuklu ceviz mi o da nasıl oluyo ve öteki dediğin de ne CADIARZU

Afiyet olsun canımm..Bebişine yarasın inş..
Ben çok yemiyorum meyveyi...
Hatta bugünlerde hiç yemedim denecek gibi.Sabah marketten muz ile çilek aldım biraz onlardan yedim okadar.Neden böyle oldu bilmem sütümü bile içmiyorum bazı günler:1no2:

Ay şekerim sende öteki dediğim kabuksuz iç ceviz yani cevizi kırıp hemen yemek gerekiyormuş iç ceviz yani kırılmış ceviz aldığın zaman hiç faydası olmuyomuş kırılmamış ceviz alman gerekiyor kendin kırıp hemen tüketmen gerekiyor

Kırılmış ceviz içi pek yemeyin diyor ya doktorlar arkadaş ondan bahsetmiştir tahminimce..Nezaman ve nasıl kırıldığı belli olmadığı için,hemde vitamini kaçıyor diyorlar kırıp fazla bekletmeden yememiz gerekiyormuş canım.bende o yüzden hep kabuklu ceviz alırım..

ya sorma canım ben de ihmal ettim bikaç gündür sütü, ama meyve yiyorum.

kızlar inanırmısınız ilk kez duydum ama çok iyi oldu bunu öğrendiğim artık kırılmış ceviz almak yok üşenmiyoruz kendimiz kırıp yiyoruz. bide ben cevizi yıkayıp yiyodum artık yıkamama da gerek kalmaz kendim kırıcam ya :lepi:

Yemez miyim canım onu da yiyorum. İş yerinde çat çat ele güne karşı amaaaaan napiiim diyorum. Umrumda değil yiyorum.kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…