güle güle kullan canım.
güle güle kullan ayyy heycan yaptım bendeee oh ne güzelll :sm_cool: :sm_cool: kurar kurmaz foto beklioruzz senden
Hadi gözün aydın canım.
Allah güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin.
Kızlarrr biz geldikk....
Kızımın odasını aldıkkkdelikafaduldençok şükür..
Ay sonunda teslimatı yapılacak diye konuştuk...
Ayy çok heyecanlandımm yaa...
Ayrıca pike takımı ve yıkama leğeni,filesi,kovası ve maşrapasını aldıkhihoyyyt
Onlarıda mobilyayla birlikte teslimat yapıacaklar....
yok annem öyle bişeee 8 aylık doğurmakk çok daha iidr 7 aylıktan doktorlarda senın dediğini söyluorr 1 gun bıle anne karnında kalmak en mukemmelidir erken doğumdan o yuzden 8.ayda dıoğurmak 7 den daha iidir
Sağol canım.
8. ayda ciğer gelişileri olduğu için bu ay doğan çocukların gelişimleri tam olarak tamamlanmadığından akciğer rahatsızlıkları oluyormuş.
Dikkat edersen muş diyorum çünkü tam bilmiyorum ama herkesten duyduğum bu şekilde...
merhaba arkadaşlar;
bende formu sürekli takip ediyorum. fakat yazı ile katılma fırsatım olmamıştı. bende 29+3 temmuz hamişlerindenim. aranıza benide alırsanız çok sevinirim :))))
ayy çok sevindim papatyacım mutlu günlerde kullanın inşallah sağlıcakla...
SEn nekadarlık oldun canım nezaman gittin enson doktora seninle aynı gidiyoduk sanırsam dimi
merhaba arkadaşlar;
bende formu sürekli takip ediyorum. fakat yazı ile katılma fırsatım olmamıştı. bende 29+3 temmuz hamişlerindenim. aranıza benide alırsanız çok sevinirim :))))
merhaba arkadaşlar;
Kızlar yaa meyve yemekten patlamak üzereyim ve hala kendime hakim olamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Bu yaşıma kadar yediğim meyveleri toplasan bu gebelik sürecinde yediğim kadar yememişimdir.:roflol::roflol:
Felaket derecede meyve yiyorum görseniz aklınız durur.
Sizler ne durumdasnız şekerler...
Capricim aynı durum bende de var...Çok meyve iyi değil demişti doktorum..Kilo yapar diye..ama dinleyen kim( erikler,çilkeler,nektarinler gidiyor..Önüne geçemiyorum valla bakalım ne olcak halimiz..
:1no2:
Kızlar yaa meyve yemekten patlamak üzereyim ve hala kendime hakim olamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Bu yaşıma kadar yediğim meyveleri toplasan bu gebelik sürecinde yediğim kadar yememişimdir.:roflol::roflol:
Ay canım bende meyvcı oldum vallaha tatlıda yiyemiyince ama ceviz yemeyide ihmal etme bana çok kişi tavsiye ediyor kabuklu ceviz yemek çok önemliymiş ötekisinin faydası olmuyomuş
kabuklu ceviz mi o da nasıl oluyo ve öteki dediğin de ne CADIARZU
kabuklu ceviz mi o da nasıl oluyo ve öteki dediğin de ne CADIARZU
Afiyet olsun canımm..Bebişine yarasın inş..
Ben çok yemiyorum meyveyi...
Hatta bugünlerde hiç yemedim denecek gibi.Sabah marketten muz ile çilek aldım biraz onlardan yedim okadar.Neden böyle oldu bilmem sütümü bile içmiyorum bazı günler:1no2:
Ay şekerim sende öteki dediğim kabuksuz iç ceviz yani cevizi kırıp hemen yemek gerekiyormuş iç ceviz yani kırılmış ceviz aldığın zaman hiç faydası olmuyomuş kırılmamış ceviz alman gerekiyor kendin kırıp hemen tüketmen gerekiyor
Kırılmış ceviz içi pek yemeyin diyor ya doktorlar arkadaş ondan bahsetmiştir tahminimce..Nezaman ve nasıl kırıldığı belli olmadığı için,hemde vitamini kaçıyor diyorlar kırıp fazla bekletmeden yememiz gerekiyormuş canım.bende o yüzden hep kabuklu ceviz alırım..
hoş geldin canımmm :1hug:
Ay canım bende meyvcı oldum vallaha tatlıda yiyemiyince ama ceviz yemeyide ihmal etme bana çok kişi tavsiye ediyor kabuklu ceviz yemek çok önemliymiş ötekisinin faydası olmuyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?